2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Alışınca da kalabalığı istemiyo insan yalnızlığın verdiği bir rahatlık var mükemmel bişi

Evet orası öyle gerçekten. Benim ailem istanbulda eşimin ailesi afyonda. Şuan karışanımız görüşenimiz yok rahat oluyor. Bu rahatlığa çok alıştım
Bende yalnızlığa çok alıştım
memelekete gidince misafir bitmiyor fenalık geliyor bana kv dede hiç susmaz misafirsiz durmaz maalesef beynim patlıyor dedikodudan

Ballarini kullaniorum kuzum gay
Markası mı ballari hiç duymadım
Çocuklar çok acımasız oluyor ilkokul döneminde özellikle çağa uygun anlamı güzel isimler olmalı arkadaşımın adı birceydi ilkokuldayken hep yok iki C diye dalga geçerlerdi o kadar ağlardı ki
Birce olanlar c şubesine gitmek istemiyo genelde. Özellikle ricada bulunuyor c olmasın diye.
Eşinin dövmesi var mı vücudunda?
Kendi kaderini çocuğuna yaşatma
Doğdugun ev kaderin olmasın
Bende hep annemin kaderini yaşamıycam derim ya annemin ya kv nin kaderini yaşıyorum arada isim değil ama mevzular başka konular
Canım 1-2 gün sonra yükleniyor uçuç ekranına
Ben gece yaptım yorumu anında yüklendi

Bende yalnızlığa çok alıştım
memelekete gidince misafir bitmiyor fenalık geliyor bana kv dede hiç susmaz misafirsiz durmaz maalesef beynim patlıyor dedikodudan
Ben kendi evimde ailemin yanında rahatın orda odam falan var istediğim vakitte yatıp kalkıyorum eşim göreve gidince istanbula gidiyorum kvdede bişey demiyor içinden geçiriyordur belki ama demiyor gerçi desede farketmez. Ama kv yanına gidince kvnin odasında kalıyoruz bide tesettürlüyüm bekar kaynım var benden 10 yaş büyük hiç rahat edemiyorum. Kendimi geçtim de eşim bile rahat etmiyor. Kv yanına gidince her şey eşime bakıyor. Yapmadan duramıyor. 2 gün gidiyoruz oraya buraya gitmekle iş yapmakla geçiyor. Kendi evimize gelince oh be dünya varmış diyoruz

Yenilerde Vefat ettiği için eşimi kırmak istemedim belki acısı hafifler diye
İnat biri de değilim ama kendi elleriyle inat ettirtiyorlar
Benimde vefat etti. KV eşime kocamın adını koy dedi. Eşimde anlamı vs kullanımı hoş değil olmaz olsa koyardım dedi.
KV lerin eski kafalı olmasına deliriyorum.
Benim kp en küçük oğlunun ikinci adını babasının adını koymuş KV ortalığı ayağa kaldırmış.
Sonra eltimde oldu aynı olay kp adını koydu KV nolacak diye eltimi suçladı
Yaa benimde önce ayağım sonra ismim şimdi de burnuma takmış durumdayım yaşa göre değişiyor
Mete bende seviyorum
Ayy anlamını merak ettim özelden yaz bana
Alışınca da kalabalığı istemiyo insan yalnızlığın verdiği bir rahatlık var mükemmel bişi
Ayy bende acaip alıştım yalnızlığa
İki dk giremicem de sayfaları bitiremicem diye ödüm kopuyo
Fena alıştık
Anam bacım pazar günü gidin gezin niye herkes burda
Ben dün kompedandan pijama takımı aldım 224tlya
Link at bacım ✌

Doktorum benimde çok tatlı ama hamilelikle ilgili bi durum olunca hemen ebeye yönlrndiriyor bende diyemiyorum ki sizin ebe çok gıcık ona gitmek istemiyorum

Link at bacım ✌
Dükkandan aldım ama bakayım var mı acaba.

Bu marka buna çok benziyor kenarları beyaz sadece

Eşinin dövmesi var mı vücudunda?
Var olmaz mı omzunda büyük bir tane var boynunda dolunay Anka kuşu var alt kollarında küçüklerin isimleri yazıyor sol iç kolunda benim ismim sağ dirsekte de büyük oğlanın adı yazıyor bileğinde bi taç var
Bide çocukların Doğum tarihi ve ses kaydı dövmesi var pazularında
Dövme hastası ya
Bende çok yok üç tane var bi kocamın adı bi oğlumun adı var bileklerimde
Köprücük kemiğimde de ‘Bir Çınar masalı ...‘ aynı bu şekilde yazıyor

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Geçmiş olsun canım ya Z Zecmel canım sürekli çektiğimiz zikiri çekelim neydi unutuyorum sürekli

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Ay çok geçmiş olsun kuzum bir anda mı oldu? Doktorun ne dedi? Stres yapma inşallah sorun olmayacak. Haftalarımız gayet ileri.

Ay çok geçmiş olsun kuzum bir anda mı oldu? Doktorun ne dedi? Stres yapma inşallah sorun olmayacak. Haftalarımız gayet ileri.
Ya hiç ağrım yoktu dün hep dinleniyordum dün odemim vat diye bir iki gezdim gecede güzeldi bı anda sabah kalktım Nisan geldi acile geldik nst de sancı çıktı hemen yatış verdikler şuan adet olucak gibi bel ağrım var

Kuşum geçmiş olsun inşallah iyi düşün. İnşallah iyi olacak

Bize haber et yaa tamam mı Allah yardımcın olsun inşallah azcık daha beklerler

Canım inşallah bir şey olmayacak

Benimde vefat etti. KV eşime kocamın adını koy dedi. Eşimde anlamı vs kullanımı hoş değil olmaz olsa koyardım dedi.
maalesef kv çok değişik bir insan kendini eşimin karısı sanıyor sesini bir gün duymasa küsüyor birde oğlana kocasının adını koyarsak beni kuma sanacak heralde
Oğlumuda sahiplendi zaten şimdiden bırakmam ben bakarım size yerleşirim diyor
Herşey eşim için onun bana olan ilgisi olmasa haklarımı korumasa bu kadar susmazdım
Çok geçmiş olsun
Kaç haftalık oldunuz
Risk görünüyor mu
Allah acil şifalar versin sağ salim vaktinde kavuşun bebişlerinize

Yaa biz daha yeni evli sayılırız 10 ay oldu sanırım yıl dönümümü gelmedi
Bu konularda çok cahilim henüz
Tek yaptığım şey susmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…