2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hepinizden Allah razi olsun kızlar erken doğum riskini karşı endol verdi hemen geldim henüz açılma yok dedi tutabildigimiz kadar tutacaz dedi şansa doktrum bu hfta izinli bakalım kaç gün yaticaz

Ankara'da kızılayda sanki vardı bu mağaza bakanlık tarafında diye aklımda kalmış.
O modelden bende aldım beyaz biyeli siyah güle güle kullan
Kolu biraz kısa geldi değişmekle uğraşmak istemedim boyum uzun zaten.
Aay sevdiğim sweet de kurutmaya atmışım küçülmüş kolu bedeni çekmiş oğlumun sevdiği hırkası da öyle bu ara ne var ne yok küçülüyor bebek kıyafetlerini atmamam lazım bir de onları atarsam yandım eyvah
Aboo harita gibi
Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Geçmiş olsun canım beklerler inşallah
Nişan senin elinde olan bir şey değil canım.
Ben oğlumda klasik muayeneye gittim her şey iyi dedi doktor eve yolladı lavaboya gireyim de öyle yola çıkayım dedim nişan geldi
Direk Doktor'un odasına gittim nişanım geldi dedim yatış verdiler

Nişanı nasıl anladın?

Bendeki de aynı ayarsızlıkta boyuna sen bakamazsın ben bakarım çocuğu diyo. Ayar verdim azcık yapacak bişi yok alındı bilmem ne sonra normale bağladı.

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
cok gecmis olsunn canim Allah saglik sihhat hayirli vaktinde gelmeyi nasip eysin

Çok geçmiş olsun inşallah birşey olmayacak iyi düşün iyi olsun

Hafif kanamalı afedersiniz sümüksü bir akıntı bn baya arastirmistim geçen hftalarda biraz akıntı olmuştu khvalti yaptim bir ayağa kalsın ıslaklık hissettim bı gittim lavobaya fark ettim resmini çektim doktora gösterdim

Bildiğim kadarıyla bir yada iki hafta süresi oluyor en geç aynı günde başlayanlar oluyor
Slmm hamiş anneler iyisiniz dir umarım az kalmış doğum zamniniza Allah'ım hayırlısıyla almayı kucağınıza nasip etsin kimi bayanın nişanı doğumda gelir benim doğum anında nişanım gelmişti bayandan bayana değişiyor

Kötü düşünme inşallah 3 4 hafta daha duracaklar

İns cnm 36 da gelip 40 da doğuran varmış ins bizimkilerde 3-4 hfta bkler
Bebekler en son ne kadardı kiloları baktım da az kalmış senin baya 33.haftan doluyo yarın. Daha önce ciğer geliştirici olmuşmuydun ilk defa mı oldun bugün? Korkma tamam mı bebeklerede sana da kötü bişe olmayacak inşallah

Dengeyi kuruyor ise iyi
Ama sınırlarını iyi çiz
Çizmeyi aşmaya başlamış seninki
Nişan geldikten sonra hemen doğum başlıyor mu arkadaşlar
Haftana göre başka durumlara göre değişir.
Benim haftam fena değildi.
Zaten 33 den 37 ye kadar diken üstündeydik.
36+5 de nişan gelince ameliyat haneyi hazırlattı bagajda zaten hastane çantası her ihtimale karşı duruyor du.
33 den sancım oldu diye hazır edip atmıştık
Yaa biz daha yeni evli sayılırız 10 ay oldu sanırım yıl dönümümü gelmedi
Bu konularda çok cahilim henüz
Tek yaptığım şey susmak
Bende sorcaktım kaç yıllık evlisin diye daha çok taze.
Eşini çok sevdiğin belli.
Bende aşırı severdim eşimi bir dediğini iki etmezdim şimdi keşke daha sınırlarım net olsaydı bu kadar kör olmasaydım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…