- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.721
Hepinizden Allah razi olsun kızlar erken doğum riskini karşı endol verdi hemen geldim henüz açılma yok dedi tutabildigimiz kadar tutacaz dedi şansa doktrum bu hfta izinli bakalım kaç gün yaticazBenimde vefat etti. KV eşime kocamın adını koy dedi. Eşimde anlamı vs kullanımı hoş değil olmaz olsa koyardım dedi.
maalesef kv çok değişik bir insan kendini eşimin karısı sanıyor sesini bir gün duymasa küsüyor birde oğlana kocasının adını koyarsak beni kuma sanacak heralde
Oğlumuda sahiplendi zaten şimdiden bırakmam ben bakarım size yerleşirim diyor
Herşey eşim içinonun bana olan ilgisi olmasa haklarımı korumasa bu kadar susmazdım
Çok geçmiş olsun
Kaç haftalık oldunuz
Risk görünüyor mu
Allah acil şifalar versin sağ salim vaktinde kavuşun bebişlerinize
Bildiğim kadarıyla bir yada iki hafta süresi oluyor en geç aynı günde başlayanlar oluyorNişan geldikten sonra hemen doğum başlıyor mu arkadaşlar
Ankara'da kızılayda sanki vardı bu mağaza bakanlık tarafında diye aklımda kalmış.Dükkandan aldım ama bakayım var mı acaba.
Kadın Genç İki İplik Önden Düğmeli Pijama Takım | Ercan P-200-311 | Kompedan
Kadın Genç İki İplik Önden Düğmeli Pijama Takım | Ercan P-200-311 ürünü Kompedan.com.tr'de. Kadın Genç İki İplik Önden Düğmeli Pijama Takım | Ercan P-200-311 ürününü uygun fiyat avantajlarıyla satın almak için hemen tıklayın!www.kompedan.com.tr
Bu marka buna çok benziyor kenarları beyaz sadece
Aboo harita gibiVar olmaz mı omzunda büyük bir tane var boynunda dolunay Anka kuşu var alt kollarında küçüklerin isimleri yazıyor sol iç kolunda benim ismim sağ dirsekte de büyük oğlanın adı yazıyorbileğinde bi taç var
Bide çocukların Doğum tarihi ve ses kaydı dövmesi var pazularında
Dövme hastası ya
Bende çok yok üç tane var bi kocamın adı bi oğlumun adı var bileklerimde
Köprücük kemiğimde de ‘Bir Çınar masalı ...‘ aynı bu şekilde yazıyor
Geçmiş olsun canım beklerler inşallahKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Nişan senin elinde olan bir şey değil canım.Ya hiç ağrım yoktu dün hep dinleniyordum dün odemim vat diye bir iki gezdim gecede güzeldi bı anda sabah kalktım Nisan geldi acile geldik nst de sancı çıktı hemen yatış verdikler şuan adet olucak gibi bel ağrım var
Bendeki de aynı ayarsızlıkta boyuna sen bakamazsın ben bakarım çocuğu diyo. Ayar verdim azcık yapacak bişi yok alındı bilmem ne sonra normale bağladı.Benimde vefat etti. KV eşime kocamın adını koy dedi. Eşimde anlamı vs kullanımı hoş değil olmaz olsa koyardım dedi.
maalesef kv çok değişik bir insan kendini eşimin karısı sanıyor sesini bir gün duymasa küsüyor birde oğlana kocasının adını koyarsak beni kuma sanacak heralde
Herşey eşim içinonun bana olan ilgisi olmasa haklarımı korumasa bu kadar susmazdım
Çok geçmiş olsun
Kaç haftalık oldunuz
Risk görünüyor mu
cok gecmis olsunn canim Allah saglik sihhat hayirli vaktinde gelmeyi nasip eysinKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Çok geçmiş olsun inşallah birşey olmayacak iyi düşün iyi olsunYa hiç ağrım yoktu dün hep dinleniyordum dün odemim vat diye bir iki gezdim gecede güzeldi bı anda sabah kalktım Nisan geldi acile geldik nst de sancı çıktı hemen yatış verdikler şuan adet olucak gibi bel ağrım var
Yok hemen olmuyo ama hazırlıklı ol heran gelebilirim demek oluyoNişan geldikten sonra hemen doğum başlıyor mu arkadaşlar
Hafif kanamalı afedersiniz sümüksü bir akıntı bn baya arastirmistim geçen hftalarda biraz akıntı olmuştu khvalti yaptim bir ayağa kalsın ıslaklık hissettim bı gittim lavobaya fark ettim resmini çektim doktora gösterdimAnkara'da kızılayda sanki vardı bu mağaza bakanlık tarafında diye aklımda kalmış.
O modelden bende aldım beyaz biyeli siyah güle güle kullan
Kolu biraz kısa geldi değişmekle uğraşmak istemedim boyum uzun zaten.
Aay sevdiğim sweet de kurutmaya atmışım küçülmüş kolu bedeni çekmiş oğlumun sevdiği hırkası da öyle bu ara ne var ne yok küçülüyorbebek kıyafetlerini atmamam lazım bir de onları atarsam yandım eyvah
Aboo harita gibi
Geçmiş olsun canım beklerler inşallah
Nişan senin elinde olan bir şey değil canım.
Ben oğlumda klasik muayeneye gittim her şey iyi dedi doktor eve yolladı lavaboya gireyim de öyle yola çıkayım dedim nişan geldi
Direk Doktor'un odasına gittim nişanım geldi dedim yatış verdiler
Nişanı nasıl anladın?
İns cnm 36 da gelip 40 da doğuran varmış ins bizimkilerde 3-4 hfta bklerYok hemen olmuyo ama hazırlıklı ol heran gelebilirim demek oluyo
Slmm hamiş anneler iyisiniz dir umarım az kalmış doğum zamniniza Allah'ım hayırlısıyla almayı kucağınıza nasip etsin kimi bayanın nişanı doğumda gelir benim doğum anında nişanım gelmişti bayandan bayana değişiyorBildiğim kadarıyla bir yada iki hafta süresi oluyor en geç aynı günde başlayanlar oluyor
Nisan gelmesi rahimin açıldı mesajı vermesidir doğru tedavi ile 2 3 hafta içeride tutabilirlerNişan geldikten sonra hemen doğum başlıyor mu arkadaşlar
Bizim gelinimiz de doğurdu bir ay kaldı baktık ama izinsiz kucağımıza bile almadık bebeği ki yorum yapalımBendeki de aynı ayarsızlıkta boyuna sen bakamazsın ben bakarım çocuğu diyo. Ayar verdim azcık yapacak bişi yok alındı bilmem ne sonra normale bağladı.
Kötü düşünme inşallah 3 4 hafta daha duracaklarKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Bebekler en son ne kadardı kiloları baktım da az kalmış senin baya 33.haftan doluyo yarın. Daha önce ciğer geliştirici olmuşmuydun ilk defa mı oldun bugün? Korkma tamam mı bebeklerede sana da kötü bişe olmayacak inşallahİns cnm 36 da gelip 40 da doğuran varmış ins bizimkilerde 3-4 hfta bkler
Dengeyi kuruyor ise iyiBenimde vefat etti. KV eşime kocamın adını koy dedi. Eşimde anlamı vs kullanımı hoş değil olmaz olsa koyardım dedi.
Çok geçmiş olsun
Kaç haftalık oldunuz
Risk görünüyor mu
Haftana göre başka durumlara göre değişir.Nişan geldikten sonra hemen doğum başlıyor mu arkadaşlar
Bende sorcaktım kaç yıllık evlisin diye daha çok taze.Yaa biz daha yeni evli sayılırız 10 ay oldu sanırım yıl dönümümü gelmedi
Bu konularda çok cahilim henüz
Tek yaptığım şey susmak
32de doğurdu tam aynı onla benim satDoğuran bı arkadsd var di kaçıncı hftadaydi
Benimki karışacak omu biliyorum da ben şimdiden önlemlerimi aldım.Bizim gelinimiz de doğurdu bir ay kaldı baktık ama izinsiz kucağımıza bile almadık bebeği ki yorum yapalım
32. Hafta da. Olabildiğince sakin olmaya çalış canım hepimiz dua ediyoruz senin için bizi habersiz bırakmaDoğuran bı arkadsd var di kaçıncı hftadaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?