2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa biz daha yeni evli sayılırız 10 ay oldu sanırım yıl dönümümü gelmedi
Bu konularda çok cahilim henüz
Tek yaptığım şey susmak
Yeni evli sayılmıyonuz zaten yeni evlisiniz. Bu kadar müdahale ettirme azcık sesin çıksın. Sana bizim bu konuda özel ders vermemiz lazım

1700 e yakindilar cnm
Benim doktor ciğer gelistirici için hep sondakkayi bekletme dusuncesindeydi bu gün yaptirtti bir doz oldum bir dozda yrn olucam. İns cnm bnm çok korkuyordum yatış yaptık kızlar o kdr hamiş var ki şuan servisin yarıso erken doğum riski ve 20 gündür tuttukları var öyle görünce umudum arttı amblansla açılma var diye gelip 3 hftadir doğum yapmayan var ama bel ve adet agrisiniz olursa ihmal etmeyin çünkü başlangıcı bu şekilde ilk hamilelik olunca insan şaşkın oluyor bn bosvermistim biraz sanciymis

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Ay canim 34. Haftaya yaklasmistin dimi. Korkma biraz sure saglar sana doktorlar. 34 de ikizler kuveze bile girmeyebiliyor, cigerleri erken gelisiyormus. Doktorum bana 34 den sonra direk eve gitme sansiniz yuksek diyor hep. Insallah hayirlisiyla her sey yoluna girer

Şehir hastanesinde misin

İkizler normal bebeklerden daha güçlü oluyorlar

Yrn 33. Hftadayiz ins

Uzaktayız diye idare ediyoruz şimdilik bakalım
Yakınlaşınca sorunlar büyüyecektir muhtemelen
Aslında ben gerekeni söylemiyorum eşim söylüyor eşim susturuyor anneme gideceğim zaman hiç istemiyor ama eşim karıştırmıyor götürüyor şimdilik böyle diye karşılık vermiyorum

Şimdi daha da büyümüşlerdir. Doktoruna güven doğrusunu yapmış. Bence bekler bebekler yaa hemen gelmezler müdahale etmişler hemen bak. Tabiki herşeye hazırlıklı olmak lazım diğer türlü de olsada korkma Allah’ın izniyle gelişimleride yerinde

Aboo harita gibi
Tarif edindice öyle gibi ama değil konumları çok iyi hepsinin iki dövmesi hariç hiç birini kendisi görmüyor mesela öyle bi yaptırdı ki sıkılmıyor adam görmediği için

Valla kocası da yokmuş sana sarmaz inşallah
Başka oğlu var mı?
Tek oğlan filan sa yandın yani
Eşine politik ol filan ama kendini de ezdirme

Sat ımız aynıymış ama ikiz gebeliklerde gelişim daha farklı doğum haftası daha farklı oluyor tabi
Ünide teyzemde kalmıştı doğumu başlamıştı kıpırdamasını dahi yasaklayıp yatırdılar bir süre içerde tuttular 25 haftalık 800 gr bebeğimiz dünyaya geldi ve şimdi 8 yaşında çok iyi bakıldı hastanede

Başka oğlu var mı?
Kız bu dul kv hep mi böyle benim de eşinden ayrılmış Allahtan tek erkek değil bir görümcem bir de kaynım var elinden gelse herşeye karışacak ben pek arayıp sormuyorum eşimde tek kalırsa yanımıza gelir diyip duruyor bende sürekli tek çocuğu sen değilsin kızı ve oğlu var hem şimdi herkes kızında kalıyor öyle bir şey olursa kızında kalır benim yanıma annem gelir diyorum alttan alttan söylüyor. Biz beraber yaşıyorduk anlaşamadık ayrıldık bunu da bildiği hâlde beni gıcık etmek için söylüyo

Yeni evli sayılmıyonuz zaten yeni evlisiniz. Bu kadar müdahale ettirme azcık sesin çıksın. Sana bizim bu konuda özel ders vermemiz lazım

Başka oğlu var mı?

Üç oğlu var ama benim eşime aşırı düşkün büyük diye gerçi hepsine aynı sayılır arayıp sevgilisi gibi konuşur ben bile eşime canım ciğerim bal topağım paşam dememişimdir şu gün oldu hergün özledim der yüzünü göstertir öper şapur şupur ne bileuim ben iğreniyorum böyle şeylerden
Allahım sen biz erkek annelerini böyle şeylerden koru amin

En büyük oğlu olması sıkıntı işte benim de öyle ama anne oğul bence bu kadar bağlı olmamalı anlaşılan daha kabul edememiş evli olduğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…