- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.741
Yeni evli sayılmıyonuz zaten yeni evlisiniz. Bu kadar müdahale ettirme azcık sesin çıksın. Sana bizim bu konuda özel ders vermemiz lazımYaa biz daha yeni evli sayılırız 10 ay oldu sanırım yıl dönümümü gelmedi
Bu konularda çok cahilim henüz
Tek yaptığım şey susmak
1700 e yakindilar cnmBebekler en son ne kadardı kiloları baktım da az kalmış senin baya 33.haftan doluyo yarın. Daha önce ciğer geliştirici olmuşmuydun ilk defa mı oldun bugün? Korkma tamam mı bebeklerede sana da kötü bişe olmayacak inşallah
Ay canim 34. Haftaya yaklasmistin dimi. Korkma biraz sure saglar sana doktorlar. 34 de ikizler kuveze bile girmeyebiliyor, cigerleri erken gelisiyormus. Doktorum bana 34 den sonra direk eve gitme sansiniz yuksek diyor hep. Insallah hayirlisiyla her sey yoluna girerKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Şehir hastanesinde misin1700 e yakindilar cnm
Benim doktor ciğer gelistirici için hep sondakkayi bekletme dusuncesindeydi bu gün yaptirtti bir doz oldum bir dozda yrn olucam. İns cnm bnm çok korkuyordum yatış yaptık kızlar o kdr hamiş var ki şuan servisin yarıso erken doğum riski ve 20 gündür tuttukları var öyle görünce umudum arttı amblansla açılma var diye gelip 3 hftadir doğum yapmayan var ama bel ve adet agrisiniz olursa ihmal etmeyin çünkü başlangıcı bu şekilde ilk hamilelik olunca insan şaşkın oluyor bn bosvermistim biraz sanciymis
Ben çektim canım şifa olur inşallah
İkizler normal bebeklerden daha güçlü oluyorlarAy canim 34. Haftaya yaklasmistin dimi. Korkma biraz sure saglar sana doktorlar. 34 de ikizler kuveze bile girmeyebiliyor, cigerleri erken gelisiyormus. Doktorum bana 34 den sonra direk eve gitme sansiniz yuksek diyor hep. Insallah hayirlisiyla her sey yoluna girer
Yok cnm üniversiteŞehir hastanesinde misin
Yrn 33. Hftadayiz insAy canim 34. Haftaya yaklasmistin dimi. Korkma biraz sure saglar sana doktorlar. 34 de ikizler kuveze bile girmeyebiliyor, cigerleri erken gelisiyormus. Doktorum bana 34 den sonra direk eve gitme sansiniz yuksek diyor hep. Insallah hayirlisiyla her sey yoluna girer
Markası mı ballari hiç duymadım
Birce olanlar c şubesine gitmek istemiyo genelde. Özellikle ricada bulunuyor c olmasın diye.
Eşinin dövmesi var mı vücudunda?
Kendi kaderini çocuğuna yaşatma
Doğdugun ev kaderin olmasın
Bende hep annemin kaderini yaşamıycam derim ya annemin ya kv nin kaderini yaşıyorum arada isim değil ama mevzular başka konular
Ben gece yaptım yorumu anında yüklendi
Uzaktayız diye idare ediyoruz şimdilik bakalımDengeyi kuruyor ise iyi
Ama sınırlarını iyi çiz
Çizmeyi aşmaya başlamış seninki
Haftana göre başka durumlara göre değişir.
Benim haftam fena değildi.
Zaten 33 den 37 ye kadar diken üstündeydik.
36+5 de nişan gelince ameliyat haneyi hazırlattı bagajda zaten hastane çantası her ihtimale karşı duruyor du.
33 den sancım oldu diye hazır edip atmıştık
Bende sorcaktım kaç yıllık evlisin diye daha çok taze.
Eşini çok sevdiğin belli.
Bende aşırı severdim eşimi bir dediğini iki etmezdim şimdi keşke daha sınırlarım net olsaydı bu kadar kör olmasaydım diyorum.
Şimdi daha da büyümüşlerdir. Doktoruna güven doğrusunu yapmış. Bence bekler bebekler yaa hemen gelmezler müdahale etmişler hemen bak. Tabiki herşeye hazırlıklı olmak lazım diğer türlü de olsada korkma Allah’ın izniyle gelişimleride yerinde1700 e yakindilar cnm
Benim doktor ciğer gelistirici için hep sondakkayi bekletme dusuncesindeydi bu gün yaptirtti bir doz oldum bir dozda yrn olucam. İns cnm bnm çok korkuyordum yatış yaptık kızlar o kdr hamiş var ki şuan servisin yarıso erken doğum riski ve 20 gündür tuttukları var öyle görünce umudum arttı amblansla açılma var diye gelip 3 hftadir doğum yapmayan var ama bel ve adet agrisiniz olursa ihmal etmeyin çünkü başlangıcı bu şekilde ilk hamilelik olunca insan şaşkın oluyor bn bosvermistim biraz sanciymis
Tarif edindice öyle gibi ama değil konumları çok iyi hepsinin iki dövmesi hariç hiç birini kendisi görmüyor mesela öyle bi yaptırdı ki sıkılmıyor adam görmediği içinAboo harita gibi
Aynen gelişimleride tek gebeliklere göre genelde önde oluyo 33 ama bize göre 34 gibi bişiİkizler normal bebeklerden daha güçlü oluyorlar
Valla kocası da yokmuş sana sarmaz inşallahUzaktayız diye idare ediyoruz şimdilik bakalım
Yakınlaşınca sorunlar büyüyecektir muhtemelen
Aslında ben gerekeni söylemiyorum eşim söylüyor eşim susturuyor anneme gideceğim zaman hiç istemiyor ama eşim karıştırmıyor götürüyor şimdilik böyle diye karşılık vermiyorum
Sat ımız aynıymış ama ikiz gebeliklerde gelişim daha farklı doğum haftası daha farklı oluyor tabi1700 e yakindilar cnm
Insallah beklesinler biraz daha canimİns cnm 36 da gelip 40 da doğuran varmış ins bizimkilerde 3-4 hfta bkler
Super 1 hafta durular bence kontrol altinda :) sakin üzülme, doktorlarimizi dinleyip dua edecegiz, her sey yoluna girecek.Yrn 33. Hftadayiz ins
Kız bu dul kv hep mi böyle benim de eşinden ayrılmış Allahtan tek erkek değil bir görümcem bir de kaynım var elinden gelse herşeye karışacak ben pek arayıp sormuyorumValla kocası da yokmuş sana sarmaz inşallah
Başka oğlu var mı?
Tek oğlan filan sa yandın yani
Eşine politik ol filan ama kendini de ezdirme
Bebişim sen geçen tava mi bir şey soruyordun bugün hb de şu ikili tava 400 liraValla kocası da yokmuş sana sarmaz inşallah
Başka oğlu var mı?
Yeni evli sayılmıyonuz zaten yeni evlisiniz. Bu kadar müdahale ettirme azcık sesin çıksın. Sana bizim bu konuda özel ders vermemiz lazım
Valla kocası da yokmuş sana sarmaz inşallah
Başka oğlu var mı?
Üç oğlu var ama benim eşime aşırı düşkün büyük diye gerçi hepsine aynı sayılır arayıp sevgilisi gibi konuşur ben bile eşime canım ciğerim bal topağım paşam dememişimdir şu gün oldu hergün özledim der yüzünü göstertir öper şapur şupur ne bileuim ben iğreniyorum böyle şeylerdenKız bu dul kv hep mi böyle benim de eşinden ayrılmış Allahtan tek erkek değil bir görümcem bir de kaynım var elinden gelse herşeye karışacak ben pek arayıp sormuyorumeşimde tek kalırsa yanımıza gelir diyip duruyor bende sürekli tek çocuğu sen değilsin kızı ve oğlu var hem şimdi herkes kızında kalıyor öyle bir şey olursa kızında kalır benim yanıma annem gelir diyorum alttan alttan söylüyor. Biz beraber yaşıyorduk anlaşamadık ayrıldık bunu da bildiği hâlde beni gıcık etmek için söylüyo
En büyük oğlu olması sıkıntı işte benim de öyle ama anne oğul bence bu kadar bağlı olmamalı anlaşılan daha kabul edememiş evli olduğunuzuÜç oğlu var ama benim eşime aşırı düşkün büyük diye gerçi hepsine aynı sayılır arayıp sevgilisi gibi konuşur ben bile eşime canım ciğerim bal topağım paşam dememişimdir şu gün oldu hergün özledim der yüzünü göstertir öper şapur şupur ne bileuim ben iğreniyorum böyle şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?