2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
En büyük oğlu olması sıkıntı işte benim de öyle ama anne oğul bence bu kadar bağlı olmamalı anlaşılan daha kabul edememiş evli olduğunuzu
insan kabul etmesede oğluyla neden böyle konuşur daha birsürü saçma sapan hareketler benim annem neden böyle yapmıyor acaba oğluna
Dünde kendini hasta yapıp eşimi aradı yine nazlandı nazlandı ağlayacaktı nerdeyse eşim kapattı artık telefonu

Hepinizden Allah razi olsun kızlar erken doğum riskini karşı endol verdi hemen geldim henüz açılma yok dedi tutabildigimiz kadar tutacaz dedi şansa doktrum bu hfta izinli bakalım kaç gün yaticaz
Rabbim sağlıklarıyla doğmayı nasip etsin emin ellerdesin korkma bende çok duydum okudum açıklığa rağmen haftalarca kontrol altında tutulup zamanı doldurulan gebelikleri
Önlemler alındı gerisi Allahtan
Ben anlamamıştım suyum gelmiş nişan olarak bir hafta sonra yine su gelince anlamıştım
Allah yardımcın olsun inşallah
Kalp kırmadan ama kendini de ezdirmeden devam etmelisin herşeyi eşine bırakma gün içinde eşin yokken zorlanırsın sende gülerek had bildirmeyi bilmeye başlamalısın

Yeni evliyken benim kv de de oyleydi sapur supur oper dururdu. Oglusum da oglusum diye simdi daha seviyeli bi iliskileri var cok sukur yakinda olsak yine problem olabilir de, ben en basindan annenlerle ayni sehirde yasamam demistim. Simdi esim de her seyin daha cok farkinda, ben de yasayamam annemlerin oldugu sehirde diyor

Allah sen sabır Yarabbiiii aaayy içim daraldı yine büyük sabır

Kız bu benim ki de aynı bir şey olsa eşim bir şey dese hemen ağlıyor

Kendisi bakmak istiyorsa kendisi doğursun
Dedimde morali bozuldu hala lohusayken gelirim kalırım modunda ki bana yardıma ablam gelecek biliyo ona da bozuluyo. Ay ben istemem yaa ben kimseyi istemiyorum hatta kalabalık sürekli tepemde. Gelsinler görsünler sevsinler gitsinler ama sürekli kalmasınlar gerek yok. Darlanmak istemiyorum hiç o süreçte

Yalnızlığa alışınca bir kişi bile fazla geliyor insana bende öyleyim bayramda annemlere gittim 2 tane yigenim var geldiler durmuyorlar erkek çocuğu bir de durmaması normal ama alışmışım ya bana çok zor geldi bir dey olunca diğer amcalarınin yanına gönderiyordum

Kızlar o değilde akrep burcu sınırlarına girmiş bulunmaktayız. Bu bir ay içinde doğuranlar akrep burcu bebeler olacak.
Dün galiba düşündüm bunu akrep erkeği nasıl oluyor acaba yay ı biliyorum da

En iyisini demişsin. Bu kvler torun gibi görmeyip kendi çocuğu gibi görüyor ya deli oluyorum öyle olunca. Benim annem yeğenime bakıyor ablamın kızına. Kız annelerinde hiç öyle bişey görmedim. Erkek anaları sahipleniyor. Birazda psikolojik galiba onalra yapılanı bize yapıyorlar

Ayy benim annem en zor KV orta zor
Yani ikisiyle de yaşamak zor
Allah'ım bana sabır versin

Termoid geçen yine indirimde idi sapı çok ısınıyor yazmışlar
Biliyor musun bu markayı uzun süre kullanılır mı?
Diğerleri evlense bir an önce.
Kaç yaşındalar ya
İşin zor her zaman eşini bekleme sinir hastası olursun sonra kendi işini kendin de gör biraz
Her şeyi eşin fark edip müdahale edemez.
Kızlar o değilde akrep burcu sınırlarına girmiş bulunmaktayız. Bu bir ay içinde doğuranlar akrep burcu bebeler olacak.
Aboo çok zor burç

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Nişan olduğu kesin mi? Açılman da varmıymış? Durdurma yöntemleri varmış endişelenme sakin olmaya çalış

Benim kv almıştı kullanıyor memnun ama uzun süre kullanılır mı hiç bilmiyorum

Benimde boyum 178. Genelde hep kısa oluyor. Normalde m beden giyiyorum pijamalarda 1 beden büyük alıyorum l beden aldım aslında çok bol olmadı göbek olunca. İnşallah daha çok büyüyüp sığmamazlık yapmaz

Kolu kısa bir şey giymeyi sevmiyorum ya

Ben de simdi bebeklerin 3 aylik bir kac parca kiyafetini yikadim kurutmaya attim. Bim den aldigim 3 aylik zibinlar, ebebek in 50cm boyuna geldi neyse ben de hic yenidogan almadim almam lazim ikizlere diyordum zaten

Biri evli biri bekar kaldı sadece
eltim görüşmüyor kv evine dahi almıyor
Telefnlarını açmaz
Onlar baya soyutlamışlar kendilerini bıkmışlar

Biri evli biri bekar kaldı sadece
eltim görüşmüyor kv evine dahi almıyor
Telefnlarını açmaz
Onlar baya soyutlamışlar kendilerini bıkmışlar
Benim eltim ile kaynım biz evlenmeden boşandılar ama onların kv ile ilişkisi çok tuhaftı. Hiç kv ile konuşmuyordu eltim. Sonra kaynım çocuğu bile göstermiyordu kvye. Aşırıydı tabi onlarınki. Sonra zaten boşandılar. Ne olursa olsun ben o kadar soyutlayamam kendimi. Gerçi kaynım en büyük çocuk ama kvye göre tek çocuğu benim eşim. Çünkü her gün arar sorar bütün işlerini halleder. Bende güleryüzlüyüm çok cevap vermiyorum ama şöyle söyleyeyim. İyi gelin iyi oğul olsakta bizim değerimiz bilinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…