- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.761
insan kabul etmesede oğluyla neden böyle konuşur daha birsürü saçma sapan hareketler benim annem neden böyle yapmıyor acaba oğlunaEn büyük oğlu olması sıkıntı işte benim de öyle ama anne oğul bence bu kadar bağlı olmamalı anlaşılan daha kabul edememiş evli olduğunuzu
Rabbim sağlıklarıyla doğmayı nasip etsin emin ellerdesin korkma bende çok duydum okudum açıklığa rağmen haftalarca kontrol altında tutulup zamanı doldurulan gebelikleriHepinizden Allah razi olsun kızlar erken doğum riskini karşı endol verdi hemen geldim henüz açılma yok dedi tutabildigimiz kadar tutacaz dedi şansa doktrum bu hfta izinli bakalım kaç gün yaticaz
Ben anlamamıştım suyum gelmiş nişan olarak bir hafta sonra yine su gelince anlamıştımNişan senin elinde olan bir şey değil canım.
Ben oğlumda klasik muayeneye gittim her şey iyi dedi doktor eve yolladı lavaboya gireyim de öyle yola çıkayım dedim nişan geldi
Direk Doktor'un odasına gittim nişanım geldi dedim yatış verdiler
Nişanı nasıl anladın?
Allah yardımcın olsun inşallahUzaktayız diye idare ediyoruz şimdilik bakalım
Yakınlaşınca sorunlar büyüyecektir muhtemelen
Aslında ben gerekeni söylemiyorum eşim söylüyor eşim susturuyor anneme gideceğim zaman hiç istemiyor ama eşim karıştırmıyor götürüyor şimdilik böyle diye karşılık vermiyorum
Yeni evliyken benim kv de de oyleydi sapur supur oper dururdu. Oglusum da oglusum diyeÜç oğlu var ama benim eşime aşırı düşkün büyük diye gerçi hepsine aynı sayılır arayıp sevgilisi gibi konuşur ben bile eşime canım ciğerim bal topağım paşam dememişimdir şu gün oldu hergün özledim der yüzünü göstertir öper şapur şupur ne bileuim ben iğreniyorum böyle şeylerden
Allahım sen biz erkek annelerini böyle şeylerden koru amin
Allah sen sabır YarabbiiiiÜç oğlu var ama benim eşime aşırı düşkün büyük diye gerçi hepsine aynı sayılır arayıp sevgilisi gibi konuşur ben bile eşime canım ciğerim bal topağım paşam dememişimdir şu gün oldu hergün özledim der yüzünü göstertir öper şapur şupur ne bileuim ben iğreniyorum böyle şeylerden
Kendisi bakmak istiyorsa kendisi doğursunBendeki de aynı ayarsızlıkta boyuna sen bakamazsın ben bakarım çocuğu diyo. Ayar verdim azcık yapacak bişi yok alındı bilmem ne sonra normale bağladı.
Kız bu benim ki de aynı bir şey olsa eşim bir şey dese hemen ağlıyorinsan kabul etmesede oğluyla neden böyle konuşur daha birsürü saçma sapan hareketler benim annem neden böyle yapmıyor acaba oğluna
Dünde kendini hasta yapıp eşimi aradı yine nazlandı nazlandı ağlayacaktı nerdeyse eşim kapattı artık telefonu
Dedimde morali bozulduKendisi bakmak istiyorsa kendisi doğursun
Yalnızlığa alışınca bir kişi bile fazla geliyor insanaDedimde morali bozulduhala lohusayken gelirim kalırım modunda ki bana yardıma ablam gelecek biliyo ona da bozuluyo. Ay ben istemem yaa ben kimseyi istemiyorum hatta kalabalık sürekli tepemde. Gelsinler görsünler sevsinler gitsinler ama sürekli kalmasınlar gerek yok. Darlanmak istemiyorum hiç o süreçte
Dün galiba düşündüm bunu akrep erkeği nasıl oluyor acaba yay ı biliyorum daKızlar o değilde akrep burcu sınırlarına girmiş bulunmaktayız. Bu bir ay içinde doğuranlar akrep burcu bebeler olacak.
En iyisini demişsin. Bu kvler torun gibi görmeyip kendi çocuğu gibi görüyor ya deli oluyorum öyle olunca. Benim annem yeğenime bakıyor ablamın kızına. Kız annelerinde hiç öyle bişey görmedim. Erkek anaları sahipleniyor. Birazda psikolojik galiba onalra yapılanı bize yapıyorlarDedimde morali bozulduhala lohusayken gelirim kalırım modunda ki bana yardıma ablam gelecek biliyo ona da bozuluyo. Ay ben istemem yaa ben kimseyi istemiyorum hatta kalabalık sürekli tepemde. Gelsinler görsünler sevsinler gitsinler ama sürekli kalmasınlar gerek yok. Darlanmak istemiyorum hiç o süreçte
Ayy benim annem en zor KV orta zorKız bu dul kv hep mi böyle benim de eşinden ayrılmış Allahtan tek erkek değil bir görümcem bir de kaynım var elinden gelse herşeye karışacak ben pek arayıp sormuyorumeşimde tek kalırsa yanımıza gelir diyip duruyor bende sürekli tek çocuğu sen değilsin kızı ve oğlu var hem şimdi herkes kızında kalıyor öyle bir şey olursa kızında kalır benim yanıma annem gelir diyorum alttan alttan söylüyor. Biz beraber yaşıyorduk anlaşamadık ayrıldık bunu da bildiği hâlde beni gıcık etmek için söylüyo
Termoid geçen yine indirimde idi sapı çok ısınıyor yazmışlarBebişim sen geçen tava mi bir şey soruyordun bugün hb de şu ikili tava 400 lira
Diğerleri evlense bir an önce.Üç oğlu var ama benim eşime aşırı düşkün büyük diye gerçi hepsine aynı sayılır arayıp sevgilisi gibi konuşur ben bile eşime canım ciğerim bal topağım paşam dememişimdir şu gün oldu hergün özledim der yüzünü göstertir öper şapur şupur ne bileuim ben iğreniyorum böyle şeylerden
İşin zor her zaman eşini bekleme sinir hastası olursun sonra kendi işini kendin de gör birazinsan kabul etmesede oğluyla neden böyle konuşur daha birsürü saçma sapan hareketler benim annem neden böyle yapmıyor acaba oğluna
Dünde kendini hasta yapıp eşimi aradı yine nazlandı nazlandı ağlayacaktı nerdeyse eşim kapattı artık telefonu
Aboo çok zor burçKızlar o değilde akrep burcu sınırlarına girmiş bulunmaktayız. Bu bir ay içinde doğuranlar akrep burcu bebeler olacak.
Nişan olduğu kesin mi? Açılman da varmıymış? Durdurma yöntemleri varmış endişelenme sakin olmaya çalışKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Benim kv almıştı kullanıyor memnun ama uzun süre kullanılır mı hiç bilmiyorumAyy benim annem en zor KV orta zor
Yani ikisiyle de yaşamak zor
Allah'ım bana sabır versin
Termoid geçen yine indirimde idi sapı çok ısınıyor yazmışlar
Biliyor musun bu markayı uzun süre kullanılır mı?
Diğerleri evlense bir an önce.
Kaç yaşındalar ya
İşin zor her zaman eşini bekleme sinir hastası olursun sonra kendi işini kendin de gör biraz
Her şeyi eşin fark edip müdahale edemez.
Aboo çok zor burç
Benimde boyum 178. Genelde hep kısa oluyor. Normalde m beden giyiyorum pijamalarda 1 beden büyük alıyorum l beden aldım aslında çok bol olmadı göbek olunca. İnşallah daha çok büyüyüp sığmamazlık yapmazAnkara'da kızılayda sanki vardı bu mağaza bakanlık tarafında diye aklımda kalmış.
O modelden bende aldım beyaz biyeli siyah güle güle kullan
Kolu biraz kısa geldi değişmekle uğraşmak istemedim boyum uzun zaten.
Aay sevdiğim sweet de kurutmaya atmışım küçülmüş kolu bedeni çekmiş oğlumun sevdiği hırkası da öyle bu ara ne var ne yok küçülüyorbebek kıyafetlerini atmamam lazım bir de onları atarsam yandım eyvah
Aboo harita gibi
Geçmiş olsun canım beklerler inşallah
Nişan senin elinde olan bir şey değil canım.
Ben oğlumda klasik muayeneye gittim her şey iyi dedi doktor eve yolladı lavaboya gireyim de öyle yola çıkayım dedim nişan geldi
Direk Doktor'un odasına gittim nişanım geldi dedim yatış verdiler
Nişanı nasıl anladın?
Kolu kısa bir şey giymeyi sevmiyorum yaBenimde boyum 178. Genelde hep kısa oluyor. Normalde m beden giyiyorum pijamalarda 1 beden büyük alıyorum l beden aldım aslında çok bol olmadı göbek olunca. İnşallah daha çok büyüyüp sığmamazlık yapmaz
Ben de simdi bebeklerin 3 aylik bir kac parca kiyafetini yikadim kurutmaya attim. Bim den aldigim 3 aylik zibinlar, ebebek in 50cm boyuna geldiAnkara'da kızılayda sanki vardı bu mağaza bakanlık tarafında diye aklımda kalmış.
O modelden bende aldım beyaz biyeli siyah güle güle kullan
Kolu biraz kısa geldi değişmekle uğraşmak istemedim boyum uzun zaten.
Aay sevdiğim sweet de kurutmaya atmışım küçülmüş kolu bedeni çekmiş oğlumun sevdiği hırkası da öyle bu ara ne var ne yok küçülüyorbebek kıyafetlerini atmamam lazım bir de onları atarsam yandım eyvah
Biri evli biri bekar kaldı sadeceAyy benim annem en zor KV orta zor
Yani ikisiyle de yaşamak zor
Allah'ım bana sabır versin
Diğerleri evlense bir an önce.
Kaç yaşındalar ya
İşin zor her zaman eşini bekleme sinir hastası olursun sonra kendi işini kendin de gör biraz
Her şeyi eşin fark edip müdahale edemez.
Evet bencede ya düdük gibi oluyor yada başkasının bişeyini giymiş gibiKolu kısa bir şey giymeyi sevmiyorum ya
Benim eltim ile kaynım biz evlenmeden boşandılar ama onların kv ile ilişkisi çok tuhaftı. Hiç kv ile konuşmuyordu eltim. Sonra kaynım çocuğu bile göstermiyordu kvye. Aşırıydı tabi onlarınki. Sonra zaten boşandılar. Ne olursa olsun ben o kadar soyutlayamam kendimi. Gerçi kaynım en büyük çocuk ama kvye göre tek çocuğu benim eşim. Çünkü her gün arar sorar bütün işlerini halleder. Bende güleryüzlüyüm çok cevap vermiyorum ama şöyle söyleyeyim. İyi gelin iyi oğul olsakta bizim değerimiz bilinmiyor.Biri evli biri bekar kaldı sadece
eltim görüşmüyor kv evine dahi almıyor
Telefnlarını açmaz
Onlar baya soyutlamışlar kendilerini bıkmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?