- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.781
Hayir almadim da indirim bindirim dolap bulunur diyorum. Cnku orada da etiketli seyler varmisBalım dolaptan mı aldın?
Tarihi varsa hala kenarda dursunbelki hiç lazım olmayacak
benim de oğlumdan kalma öyle kalmış evde geçen çöpe attım dedim kaç senedir bu hala niye duruyor
✌
Yediklerimizle de alakalı diye biliyorum tadını.
Ballarini italyan kuzum. Ben çok memnunum. Celikleri wmf aldim cok memnunum. Dokunlerde staub. Ama en cok neyi kullaniosun de granitleri yaniMarkası mı ballari hiç duymadım
Birce olanlar c şubesine gitmek istemiyo genelde. Özellikle ricada bulunuyor c olmasın diye.
Eşinin dövmesi var mı vücudunda?
Kendi kaderini çocuğuna yaşatma
Doğdugun ev kaderin olmasın
Bende hep annemin kaderini yaşamıycam derim ya annemin ya kv nin kaderini yaşıyorum arada isim değil ama mevzular başka konular
Ben gece yaptım yorumu anında yüklendi
Allahimazicik beklicekler dualarimiza sizi de ekledik artik. Ucunuzde sapasaglam musmutlu vaktinde cikacaksiniz hastaneden. Dua et sabret kuzumKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Yok ben yeğenlerime çocuklara bişi demiyorum onlar gelsinler eğlensinler benim sürekli akıl veren tayfayla sıkıntım var. Susmayacaklarını da biliyorum sorun ordaYalnızlığa alışınca bir kişi bile fazla geliyor insanabende öyleyim bayramda annemlere gittim 2 tane yigenim var geldiler durmuyorlar erkek çocuğu bir de durmaması normal ama alışmışım ya bana çok zor geldi bir dey olunca diğer amcalarınin yanına gönderiyordum
ben çok konuştum akrep olmasın yay olsun diye de akrep doğurursam şaşırmamDün galiba düşündüm bunu akrep erkeği nasıl oluyor acaba yay ı biliyorum da
Büyük konuşmamak lazım bacımsuYok ben yeğenlerime çocuklara bişi demiyorum onlar gelsinler eğlensinler benim sürekli akıl veren tayfayla sıkıntım var. Susmayacaklarını da biliyorum sorun orda
ben çok konuştum akrep olmasın yay olsun diye de akrep doğurursam şaşırmam
Yükselen ne olursa dengeler bilgin var mıYok ben yeğenlerime çocuklara bişi demiyorum onlar gelsinler eğlensinler benim sürekli akıl veren tayfayla sıkıntım var. Susmayacaklarını da biliyorum sorun orda
Ben de simdi bebeklerin 3 aylik bir kac parca kiyafetini yikadim kurutmaya attim. Bim den aldigim 3 aylik zibinlar, ebebek in 50cm boyuna geldineyse ben de hic yenidogan almadim almam lazim ikizlere diyordum zaten
Ya elli kere dedim ablam gelcek kalacak lohusayken diye geçen sofrada ben gelir kalırım bende diyo. İstesem derim dimi bide biz yakınız zaten ne işin var niye kalacan yani. Önce kızı doğurdu kızında da Allahım sürekli gidiyo kalıyo bakılacak hiç bişi yok. Kızı bakamıyor ve çocuk gayet uslu rahat bi bebekti. Şimdi ben hamile kalınca baktım daha kızına gitmiyo yine işi düşünce çağırıyor kızı ama hemen geri dönüyor. Sürekli benle ilgili ben onun çocuğuna bakarım falan diyormuş kızınaEn iyisini demişsin. Bu kvler torun gibi görmeyip kendi çocuğu gibi görüyor ya deli oluyorum öyle olunca. Benim annem yeğenime bakıyor ablamın kızına. Kız annelerinde hiç öyle bişey görmedim. Erkek anaları sahipleniyor. Birazda psikolojik galiba onalra yapılanı bize yapıyorlar
1 ay dayanınYok ben yeğenlerime çocuklara bişi demiyorum onlar gelsinler eğlensinler benim sürekli akıl veren tayfayla sıkıntım var. Susmayacaklarını da biliyorum sorun orda
Benim lohusa kafamın hiç çekileceğini sanmıyorumBüyük konuşmamak lazım bacımsuakıl verenler bitmez zaten. Her şeye karışan birileri var. Kadınları geçtim erkekler bile her şeye yorum yapıyor.
Hiç bilmiyorum yaa inşallah doğru eğitimle doğru şekilde eğitiriz burç falan bahane aslında benim gıcık olduğum akreplerin yetiştirilme tarzında sıkıntı varYükselen ne olursa dengeler bilgin var mı
Ay ben boğa burcuyum. Bazen aşırı sinirli olabiliyorum. Lohusayken daha çok kötü olurum kesin çünkü adetliylen bile çekilmiyorum. O yüzden huyumu bilip ona göre davranmalılarBenim lohusa kafamın hiç çekileceğini sanmıyorumolaylı geçeceğine eminim du bakalım nolacak
Bende boğayım aynı sinir şuan da varAy ben boğa burcuyum. Bazen aşırı sinirli olabiliyorum. Lohusayken daha çok kötü olurum kesin çünkü adetliylen bile çekilmiyorum. O yüzden huyumu bilip ona göre davranmalılar
Ama sen ailecisin ve uykusuzluk boğalara göre bişi değil yani muhtemelen birilerini isticenAy ben boğa burcuyum. Bazen aşırı sinirli olabiliyorum. Lohusayken daha çok kötü olurum kesin çünkü adetliylen bile çekilmiyorum. O yüzden huyumu bilip ona göre davranmalılar
Benimki tam köstek huzurumu kaçırıyor şimdiden . Dediğini yaptıramaz ama dili de durmaz öyle bir kdınNasil ya? Ben kv bole bisey desem delirdin mi ne gerek var mamaya sutun gelir merak etme fln der ne alaka yani
Bir de açlık tahammül sıfır oluyorAma sen ailecisin ve uykusuzluk boğalara göre bişi değil yani muhtemelen birilerini isticen
Doğumdan sonra düzene giriyo Allahtan şeker olaylarıBir de açlık tahammül sıfır oluyorhele şu şeker diyetinde bile zorlanıyorum sinirim ondan benim
Ay evet bende kendimi bazen çok dolduruyorumBende boğayım aynı sinir şuan da varbir de kendimi kurup durmasam belki lohusayken çekilirim ahshsh
Kocama sinirlensemde 10 dk sürüyor kolay geçiyor onda sorun yok ama başkasına sinirlenirsem beni anlamayabilirAma sen ailecisin ve uykusuzluk boğalara göre bişi değil yani muhtemelen birilerini isticen
Geçmiş olsun dualarımız seninle inşallahKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Ya kendi akraban olması o yüzden daha iyi. Sen doğumu nerde yapacaktın? Yatıya kalcaklar mı senin yanında?Ay evet bende kendimi bazen çok dolduruyorum
Kocama sinirlensemde 10 dk sürüyor kolay geçiyor onda sorun yok ama başkasına sinirlenirsem beni anlamayabilirevet ya uykusuzluk daha kötü yapabilir. Daha da kötü olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?