2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayir almadim da indirim bindirim dolap bulunur diyorum. Cnku orada da etiketli seyler varmis
Ballarini italyan kuzum. Ben çok memnunum. Celikleri wmf aldim cok memnunum. Dokunlerde staub. Ama en cok neyi kullaniosun de granitleri yani

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Allahimazicik beklicekler dualarimiza sizi de ekledik artik. Ucunuzde sapasaglam musmutlu vaktinde cikacaksiniz hastaneden. Dua et sabret kuzum

Yok ben yeğenlerime çocuklara bişi demiyorum onlar gelsinler eğlensinler benim sürekli akıl veren tayfayla sıkıntım var. Susmayacaklarını da biliyorum sorun orda
Dün galiba düşündüm bunu akrep erkeği nasıl oluyor acaba yay ı biliyorum da
ben çok konuştum akrep olmasın yay olsun diye de akrep doğurursam şaşırmam

Büyük konuşmamak lazım bacımsu akıl verenler bitmez zaten. Her şeye karışan birileri var. Kadınları geçtim erkekler bile her şeye yorum yapıyor.

Yükselen ne olursa dengeler bilgin var mı

Aboww ben de 2 tane aldıydım elimde patladı desene e bebekten yenidoğan 10 tane almıştım ben
Ben de simdi bebeklerin 3 aylik bir kac parca kiyafetini yikadim kurutmaya attim. Bim den aldigim 3 aylik zibinlar, ebebek in 50cm boyuna geldi neyse ben de hic yenidogan almadim almam lazim ikizlere diyordum zaten

Ya elli kere dedim ablam gelcek kalacak lohusayken diye geçen sofrada ben gelir kalırım bende diyo. İstesem derim dimi bide biz yakınız zaten ne işin var niye kalacan yani. Önce kızı doğurdu kızında da Allahım sürekli gidiyo kalıyo bakılacak hiç bişi yok. Kızı bakamıyor ve çocuk gayet uslu rahat bi bebekti. Şimdi ben hamile kalınca baktım daha kızına gitmiyo yine işi düşünce çağırıyor kızı ama hemen geri dönüyor. Sürekli benle ilgili ben onun çocuğuna bakarım falan diyormuş kızına Allahtan kızı böyle pek tek başına iş yapacak biri değil boyuna annesini ister yanında da ben rahat ederim inşallah. Ama yani ben sıkılıyorum laf sokmaya yaa her seferinde ben laf sokmadan anla yani ne sen üzül ne ben sıkılayım

1 ay dayanın

Büyük konuşmamak lazım bacımsu akıl verenler bitmez zaten. Her şeye karışan birileri var. Kadınları geçtim erkekler bile her şeye yorum yapıyor.
Benim lohusa kafamın hiç çekileceğini sanmıyorum olaylı geçeceğine eminim du bakalım nolacak

Yükselen ne olursa dengeler bilgin var mı
Hiç bilmiyorum yaa inşallah doğru eğitimle doğru şekilde eğitiriz burç falan bahane aslında benim gıcık olduğum akreplerin yetiştirilme tarzında sıkıntı var

Benim lohusa kafamın hiç çekileceğini sanmıyorum olaylı geçeceğine eminim du bakalım nolacak
Ay ben boğa burcuyum. Bazen aşırı sinirli olabiliyorum. Lohusayken daha çok kötü olurum kesin çünkü adetliylen bile çekilmiyorum. O yüzden huyumu bilip ona göre davranmalılar

Ay ben boğa burcuyum. Bazen aşırı sinirli olabiliyorum. Lohusayken daha çok kötü olurum kesin çünkü adetliylen bile çekilmiyorum. O yüzden huyumu bilip ona göre davranmalılar
Bende boğayım aynı sinir şuan da var bir de kendimi kurup durmasam belki lohusayken çekilirim ahshsh

Ama sen ailecisin ve uykusuzluk boğalara göre bişi değil yani muhtemelen birilerini isticen

Bende boğayım aynı sinir şuan da var bir de kendimi kurup durmasam belki lohusayken çekilirim ahshsh
Ay evet bende kendimi bazen çok dolduruyorum
Ama sen ailecisin ve uykusuzluk boğalara göre bişi değil yani muhtemelen birilerini isticen
Kocama sinirlensemde 10 dk sürüyor kolay geçiyor onda sorun yok ama başkasına sinirlenirsem beni anlamayabilir evet ya uykusuzluk daha kötü yapabilir. Daha da kötü olabilirim

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah iyi haberlerle gel yaz

Ya kendi akraban olması o yüzden daha iyi. Sen doğumu nerde yapacaktın? Yatıya kalcaklar mı senin yanında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…