2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet bizim durumlarda böyle biraz
Ama dediğin gibi eltim ne yaparsa yapsın halen kapısına gider arar üç yıldır telefonumu açmıyor demez
Ben alışverişe götürmedim birkere eşimle gittik diye küstü bana

Hiç endişelenme. Allah'ın izniyle sonu güzel olur. Benim oncekiler ikizdi. 32 de sancı geldi. Nişanı farketmedim ama acile giderken baya sancım vardı. Ciğer geliştirici yaptılar ilaçlarla bir hafta daha durdu. Ama benim ilaçlari düzenli vermediler. Eğitim araştırma olduğu için bı doktor ilacı bırakın dedi ertesi gün diğeri tekrar başlattı. Oradan cıkıp kendi doktoruma gidince keşke hiç bıraktırma saydılar dedi. İlacı tamamen birakınca 2 gün sonra doğdular. Seninki bir hafta da ileriymis benden sanirim. Tam 33te doğdu benimkiler. Küçük olan 1800 doğdu kendi kendine nefes alabiliyordu. Beslemek için tuttular kuvözde sadece. İnşallah seninkilerin ikisinin de ihtiyacı olmayacak. Allah yar ve yardımcın olsun.

Heh aynen böyle. Hadi kendimi geçtm ben el kızıyım. Eşim her işlerini görür. Biz uzakta otururuyoruz kaç km var aramızda. Bütün evin faturalarını eşim öder. Kaynım ile aynı evde olmalarına rağmen market alışverişi bile yapmaz ama değerli olan kaynım olur çünkü o köpek gibi davranır eşim insan gibi davrandığı için sürekli saçma şeylerden azarlarlar. Eşim şaka yapar ona bile laf ederler. Geçen gün espri olsun diye buralar önceden dutluktu falan dedi eşim. Annesi başladı sende afyonu kötülemek için yer arıyorsun bilmem ne bir sürü laf söyledi. Eşimde anne bana laf söylemk için yer arıyorsun ben şaka yaptım öyle bi laf var o yüzden söyledim falan dedi.

Insallah dururlar, benım nısanım geldı 2 hafta sonra asırı sancı basladı dogum oldu, bence 2 hafta daha dayanırsınız, acılman da yokmus. Guzel düşün

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Cok gecmis olsun canım benim sakın ol dua et Nisan birsey değil suyun gelmemis iyi ki elhamdülillah

Ya kendi akraban olması o yüzden daha iyi. Sen doğumu nerde yapacaktın? Yatıya kalcaklar mı senin yanında?
Konyada olacağın canım. Annem yeğenime bakıyor o yüzden ablamın izin alaması lazım annemin gelebilmesi için normal doğum istediğim için ne zaman olacağını da bilmiyoruz maalesef ablamın kaynanası da bakmak istemiyor torununa. İlk kv gelecek biz eve geçince 15 gün yanımızda durur ablamda o sıra 1 hafta izin alır. 15 gün bitince sonra annem yeğenimle 1 hafta gelecek sonra ablamda izin alacak hem bebeği görmeye hemde yeğenimi almaya gelecek. 15 günde annem duracak yani. Biraz karışık anlattım yani ilk 15 gün kv sonraki 15 gün annem olacak. 10 gün babalık izni var eşimin 20 günde izni var eşimde hep olacak yani

hayırlısı olsun inşallah kolay şekilde sendromsuz geçer bazen çok iyi idare ediyor kv ler bazende uyuzluk yapıyorlar.

o onların ayıbı olsun bizim niyetimiz belli
ben olaya şöyle bakıyorum gerçekten doğru söylüyorsa diye benim aklımda kalıp vicdanımı rahatsız edeceğine vereyim kandırılmış olayım. çok şükür Allah bana ona göre veriyor hiç bunaldığımı bilmem.

hayırlısı olsun inşallah kolay şekilde sendromsuz geçer bazen çok iyi idare ediyor kv ler bazende uyuzluk yapıyorlar.
Aslında benim kv çok karışmaz ama ben herşeyi kaldırabilecek yapıda biri değilim. İnşallah anlayışlı olur. Kendisi de hep derki; ben çocuklarımı kimseye vermek istememiştim ilk doğduklarında falan diye. Eğer onu düşünüp benim de öyle olacağımı düşünürse hiç problem yaşamayız ama sürekli karışırsa çocuğu nasıl bakacağıma karışırsa o zaman sorun yaşayabiliriz. Şimdiden karışıyor gibi ama uzaktan ne kadar yapabilirse. Yakında daha anlayışlı olur inşallah

Ya herkesin bi lohusa hikayesi var. Bazıları çok yalnız kalmış ve çok zorlanmış. Bazıları kv den çekmiş bazıları annesinden. Ama genel olarak şöyle deniyor annen bile olsa takıyosun o dönemde ne kadar şartlar iyi olursa olsun

Kızlar belimden alt karnıma vuran bir sızı var daha yeni kontrol olmuştum ama sizce gitmeli miyim yoksa yalancı sancı mıdır nasıl anlayabilirim?

Kızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Çok geçmiş olsun canım korkma güzel haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gel

Kesinlikle öyle ama sorun şu eğer annemle sorun yaşasam annem alınmaz kızı olduğum için rahat hareket edip ona derdimi anlatabilirim ama kv ile sorun yaşarsam kv küser daha da gerginlik olabilir. Gerçi eşim onu uyarır orta yolu bulmaya çalışır. Annem benim gibidir işine çok karışılsın istemez ondan beni daha iyi anlar. Bi kere eşim ile sevgiliyken eşimle tartışmıştık oda yanımıza gelmişti okulun olduğu yere. Benim suratım asık diye eşimi falan doldurmaya çalışmıştı. Eğer böyle bir sorun olursa suratım asık diye bile problem çıkarabilecek biri.

her şeyi yapan asla sevilmez, sen yapmaya mecburmuşsun gibi görülürsün ve yaptığın şey değersizleşir. bu anne baban eşin kv iş her alanda geçerli değişmez. ben eğitim hayatım boyunca hep takdir aldım bir noktada sıradanlaştı evdekiler için kardeşim 1. sınıftan itibaren istisnasız her sene zayıf getirdi yalnızca lise 2de teşekkür belgesi aldı bizimkiler neredeyse kurban kesecekti mutluluktan seninki de buna dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…