- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.821
İnşallah o aşamada senin lohusa olduğunu üstelik tüp bebek olduğunu zaten fazlasıyla zorlu süreçler geçirdiğini unutmaz ve yaklaşımı torunun annesine karşı daha dikkatli olurKesinlikle öyle ama sorun şu eğer annemle sorun yaşasam annem alınmaz kızı olduğum için rahat hareket edip ona derdimi anlatabilirim ama kv ile sorun yaşarsam kv küser daha da gerginlik olabilir. Gerçi eşim onu uyarır orta yolu bulmaya çalışır. Annem benim gibidir işine çok karışılsın istemez ondan beni daha iyi anlar. Bi kere eşim ile sevgiliyken eşimle tartışmıştık oda yanımıza gelmişti okulun olduğu yere. Benim suratım asık diye eşimi falan doldurmaya çalışmıştı. Eğer böyle bir sorun olursa suratım asık diye bile problem çıkarabilecek biri.
bence biraz da kendimizi kuruyoruz. gebeliğin başında duygusal olarak çok kötüydük mesela çoğumuz. çünkü vücudumuz bu yüksek hormonlara alışamamıştı ama sonra adapte olduk ve rahatladık. lohusaykende aynısı olacak bu sefer yüksek hormonlar düşünce ona alışmaya çalışacağız alışacağız ve bitecek. kendimizi her şey çok kötü olacak diye korkutmayalım daha baştanYa herkesin bi lohusa hikayesi var. Bazıları çok yalnız kalmış ve çok zorlanmış. Bazıları kv den çekmiş bazıları annesinden. Ama genel olarak şöyle deniyor annen bile olsa takıyosun o dönemde ne kadar şartlar iyi olursa olsun
kvde kusura bakmayacak ama senin iyi olmayacağını bilecek. hormonlarımıza alışıp beyin kimyamız ve vücudumuz normale dönene kadar bizi idare edecekler. eşinle de kvle de bunu konuş bence baştan. yeni hayatıma alışıp adapte olurken sinirli olabilirim zorlanabilirim bu süreçte bana alınacaksanız zorluk çıkaracaksanız gelmeyin de açık açık.Kesinlikle öyle ama sorun şu eğer annemle sorun yaşasam annem alınmaz kızı olduğum için rahat hareket edip ona derdimi anlatabilirim ama kv ile sorun yaşarsam kv küser daha da gerginlik olabilir. Gerçi eşim onu uyarır orta yolu bulmaya çalışır. Annem benim gibidir işine çok karışılsın istemez ondan beni daha iyi anlar. Bi kere eşim ile sevgiliyken eşimle tartışmıştık oda yanımıza gelmişti okulun olduğu yere. Benim suratım asık diye eşimi falan doldurmaya çalışmıştı. Eğer böyle bir sorun olursa suratım asık diye bile problem çıkarabilecek biri.
Aynen bilincinde olursak ve kolaylaştırılırsa güzel geçerbence biraz da kendimizi kuruyoruz. gebeliğin başında duygusal olarak çok kötüydük mesela çoğumuz. çünkü vücudumuz bu yüksek hormonlara alışamamıştı ama sonra adapte olduk ve rahatladık. lohusaykende aynısı olacak bu sefer yüksek hormonlar düşünce ona alışmaya çalışacağız alışacağız ve bitecek. kendimizi her şey çok kötü olacak diye korkutmayalım daha baştan
İlac işe yarar merak etme kuzuların biraz daha bekleyecekler inşallah dua ediyorum senin için Allah yardımcın olsun bir gelişme olursa yazKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
Eşim zaten sorun yapmaz şükürler olsun çok anlayışlı bir eşim var. Kvnin nasıl tepki vereceğini de bilmiyorumkvde kusura bakmayacak ama senin iyi olmayacağını bilecek. hormonlarımıza alışıp beyin kimyamız ve vücudumuz normale dönene kadar bizi idare edecekler. eşinle de kvle de bunu konuş bence baştan. yeni hayatıma alışıp adapte olurken sinirli olabilirim zorlanabilirim bu süreçte bana alınacaksanız zorluk çıkaracaksanız gelmeyin de açık açık.
Evet ben de askılı veya yarım kol olarak düşündümEv normal isidayken giydirip üzerine yelek giydiriyorlar ama ben de zıbın= atlet mantığındayim o yüzden sadece 2 tane uzun kollu zıbın aldım gerisi hep kısa kol
Hiiiiçç korkutma kendini kuzum benim ki de başladı balık gibi süzülmeye bi hafta önce iki gün hareket hissetmedim sonra baktım ki o günden sonra sadece süzülüyor balık gibi hareketleri derinleşti gibi eskiden yerimden zıplatıyordu şimdi bence annelerine kıyamıyor minnoslar balık gibi kayıyorlarSpotify dan müzik açtı babası bir iki yer değiştirdi bitti. Evhamlanmak korkutmak istemiyorum kendimi ama böyle değildi ya
Değer vermeyen değer görür psikolojide de bu vardır bir insan kendine bağıran kötü davranan insanın çevresinde dolaşır farkında olmadan gönlümü alsın diye uğraşır sen bu şekilde devam edersen ileri de daha büyük problemler olabilir benceEvet bizim durumlarda böyle biraz
Ama dediğin gibi eltim ne yaparsa yapsın halen kapısına gider arar üç yıldır telefonumu açmıyor demez
Ben alışverişe götürmedim birkere eşimle gittik diye küstü bana
Vajina ile göbeginin arasında kalan yer mi yaklaşık 4 parmak kadarKızlar belimden alt karnıma vuran bir sızı var daha yeni kontrol olmuştum ama sizce gitmeli miyim yoksa yalancı sancı mıdır nasıl anlayabilirim?
Canım en iyisi sağlık ocağında yazdır kendi hekimine yakın mı orasıTüm sinirimi eşimden çıkaracağım doktoruma da sinir oldum dr bana geçe yatarken Monurol saşe kullan dedi eşimde keyfi gelmiş şimdi alayım dedi tabiki öğrendikki reçetesiz verilmiyor evimizin arka sokağında devlet hastanesine gittik oradaki acildeki doktorda yazamam hamilesin dedi adama diyorum erken doğum riskim var hani dışarı çıkamıyorum doktorumda hastane doktoru değil özel yok en yakın kadın doğum olan hastaneye git zaten oralara gitsem ooo dedim yolda doğururum yarın doktoru ararız reçete eder dedim eve geldik bu akşamda ilaçsız kaldım offfff
Tekrar evden çıkmak istemedim telefonla doktora yazacam reeçete etsin reçetesiz satılmadığını bilmiyor mu anlamadım koskoca profesör olmuşCanım en iyisi sağlık ocağında yazdır kendi hekimine yakın mı orası
Biliyordur aynen ya yaz ya da eşin filan sağlık ocağında yazdirsjn en kolay öyle olurTekrar evden çıkmak istemedim telefonla doktora yazacam reeçete etsin reçetesiz satılmadığını bilmiyor mu anlamadım
Bazi eczaneler verebiliyor aslinda receteyle verilen ilaclari. Baska bi eczaneye de sorsaydinizTekrar evden çıkmak istemedim telefonla doktora yazacam reeçete etsin reçetesiz satılmadığını bilmiyor mu anlamadım koskoca profesör olmuş
Normalde doktorlar yazabiliyo özelde olsa benimki iğnem bitince tekrar gitmiyorum ayakta muayene gösteriyor reçetenin fotosunu atıyo bana sağolsun oluyo yani değişikler yaaTekrar evden çıkmak istemedim telefonla doktora yazacam reeçete etsin reçetesiz satılmadığını bilmiyor mu anlamadım koskoca profesör olmuş
Belden vuran agrilar beni de korkutuyor. Dinlenince geciyor mu canim. Gecmiyorsa doktora gitmekte fayda varKızlar belimden alt karnıma vuran bir sızı var daha yeni kontrol olmuştum ama sizce gitmeli miyim yoksa yalancı sancı mıdır nasıl anlayabilirim?
Ya şimdi pazar günü öğlen dedi doktor bana kullan evde muhtemelen Reçetelendirmedi yoksa yazar yani işte ben uğraştım boşuna pijamalarla ortada dolaştım üstüme polar sabahlıkNormalde doktorlar yazabiliyo özelde olsa benimki iğnem bitince tekrar gitmiyorum ayakta muayene gösteriyor reçetenin fotosunu atıyo bana sağolsun oluyo yani değişikler yaa
Enfeksiyon ne kadar çıktıTüm sinirimi eşimden çıkaracağım doktoruma da sinir oldum dr bana geçe yatarken Monurol saşe kullan dedi eşimde keyfi gelmiş şimdi alayım dedi tabiki öğrendikki reçetesiz verilmiyor evimizin arka sokağında devlet hastanesine gittik oradaki acildeki doktorda yazamam hamilesin dedi adama diyorum erken doğum riskim var hani dışarı çıkamıyorum doktorumda hastane doktoru değil özel yok en yakın kadın doğum olan hastaneye git zaten oralara gitsem ooo dedim yolda doğururum yarın doktoru ararız reçete eder dedim eve geldik bu akşamda ilaçsız kaldım offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?