- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.841
Bulunduğum yerde iki nöbetçi eczane vardı sorduk vermedi muadilini vereyim diyo dedim ben hamileyim ne muadili bunu veremezmiş bişey anlamadım neyse yarın gündüz içer uyurumBazi eczaneler verebiliyor aslinda receteyle verilen ilaclari. Baska bi eczaneye de sorsaydiniz
Aslında ben telefona doktoruma şikayetimi anlattım idrar sonrası bir müddet acı oluyor dedim bu gece bu saşe iç geçmezse hemen kültür alırız dedi ama içemedim en son pazartesi 0,6 idi crp m ama idrar tetkiki yaptırmadımEnfeksiyon ne kadar çıktı
Yeni gelen ürünler sipariş olarak görünüyor halaEşine kızmış onda patlamış gözüküyorsun
Avukatın bunun için ne ücret talep edecek?
Zaten cimere yazmışsın
Balım 31 ekimden önce harca ama bekle biraz daha biriksin son günler harcarız birbirimize hatırlatalım 29-30-31 ekim de.
Aynen bende o koca tavadan aldım sırf tefal ve ucuz diye soyuldu hemen.
Granitlerin markası ne?
Ya ben kV den korkuyorum bebek bakmaya gelecek ya ahşap alışkanlığı fazla yok haldır huldur metal ile çizerse diye aklım gidiyor. Teflon tenceremi düşürüp yamulmuş tüm kaç senedir yamuk tenceremfırınımın cam kapagını kırdı mutfak perde mi yaktı tezcanlı eşim kızıyoe anca eve ziyan veriyon diye
Gece 12 ye kadar vakti var.
Eski alışverişe yapmıssındır onlara boşuna yapma.
9-22 ekim olması önemli.
Balım içerik temiz diye aldım.
Mustela iyiymiş ama ful temiz değil incia gibi.
Geçilmezse hametan mavi alıcaz kimyasal içerik yani mecbur kalırsak deneriz
İncia kimse denemedi sanırım şansımıza artık
Senin yerinde olsam test yaptırmadan ilaç kullanmazdim belki ilaca gerek kalmayacak kadar az bir enfeksiyon vardırBulunduğum yerde iki nöbetçi eczane vardı sorduk vermedi muadilini vereyim diyo dedim ben hamileyim ne muadili bunu veremezmiş bişey anlamadım neyse yarın gündüz içer uyurum
Bende de enfeksiyon var doktorum yanma oluyor mu diye sordu yok diyince vermedi ben kızlar beyaz dut suyu önermişti 5 6 gün kullandım enfeksiyonu azaltmıştıAslında ben telefona doktoruma şikayetimi anlattım idrar sonrası bir müddet acı oluyor dedim bu gece bu saşe iç geçmezse hemen kültür alırız dedi ama içemedim en son pazartesi 0,6 idi crp m ama idrar tetkiki yaptırmadım
Biz seninle çok yakınmışız aslında. Ben de sultangazideyimGop Avrasya hastanesine gidiyorum ben normal doğum 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryanda 27. Temiz hastane ebeleride çok iyi doğum sistemi falanda iyi. Doğuma eşlerde girebiliyor
Ama acıyo yani sürekli idrara çıkma hissi yaptıktan sonra da acı hissi doktora anlattım gel demedi gel derse giderdim ne bileyimSenin yerinde olsam test yaptırmadan ilaç kullanmazdim belki ilaca gerek kalmayacak kadar az bir enfeksiyon vardır
Biraz daha eyübe yakın taraftayım ben. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Biz seninle çok yakınmışız aslında. Ben de sultangazideyim
Evde dut var şimdi içeyimmi ne yapmam lazımBende de enfeksiyon var doktorum yanma oluyor mu diye sordu yok diyince vermedi ben kızlar beyaz dut suyu önermişti 5 6 gün kullandım enfeksiyonu azaltmıştı
Aman nolacak hamileyizYa şimdi pazar günü öğlen dedi doktor bana kullan evde muhtemelen Reçetelendirmedi yoksa yazar yani işte ben uğraştım boşuna pijamalarla ortada dolaştım üstüme polar sabahlık
Bende doktoruma mesaj attım bir kaç gün önce, yanma var idrarımı yaparken ve koyu renkte çoğunlukla dedim. Sen tarif ettiğin için biliyor zaten enfeksiyon olmasa yanma olmaz veya koku olmaz, bana da test yapmadan monurol yazdı 2 gündür yanmam yok geçti. Sürekli de olduğum için artık olup olmadığını biliyorumAma acıyo yani sürekli idrara çıkma hissi yaptıktan sonra da acı hissi doktora anlattım gel demedi gel derse giderdim ne bileyim
5 yemek kaşığı beyaz dut 2 su bardağı su 5 6 dakika kaynat birini sabah birini akşam iç şekerin yok demiEvde dut var şimdi içeyimmi ne yapmam lazım
Şuan tekmeleri acıtıyo o yüzden o zamanın hızlı gelmesini istiyorumKızlar ya 1 ay 40 gün sonra çok uzak değil bebişler yanımızda olacak böyle diyince heyecanlandim
Şekerin varsa yapma şekeri yükseltiyormuşEvde dut var şimdi içeyimmi ne yapmam lazım
Zaten kıyafetimde yok pijamalarımı da çok seviyorumAman nolacak hamileyiz
Aman nolacak hamileyiz
Dimi bir an önce sağlıkla dogsalar zaten gece uyuyamıyorum en azından bedenim benim olurŞuan tekmeleri acıtıyo o yüzden o zamanın hızlı gelmesini istiyorum
Durduk yere kilo aldığım için benimde yok artık kıyafetlere sığmamaya başladım aynı şeyi yıkayıp giyip duruyorum iki haftadırZaten kıyafetimde yok pijamalarımı da çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?