2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yeni gelen ürünler sipariş olarak görünüyor hala teslim edildi ama teslim edildi demiyor

Bulunduğum yerde iki nöbetçi eczane vardı sorduk vermedi muadilini vereyim diyo dedim ben hamileyim ne muadili bunu veremezmiş bişey anlamadım neyse yarın gündüz içer uyurum
Senin yerinde olsam test yaptırmadan ilaç kullanmazdim belki ilaca gerek kalmayacak kadar az bir enfeksiyon vardır

Bende de enfeksiyon var doktorum yanma oluyor mu diye sordu yok diyince vermedi ben kızlar beyaz dut suyu önermişti 5 6 gün kullandım enfeksiyonu azaltmıştı

Gop Avrasya hastanesine gidiyorum ben normal doğum 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryanda 27. Temiz hastane ebeleride çok iyi doğum sistemi falanda iyi. Doğuma eşlerde girebiliyor
Biz seninle çok yakınmışız aslında. Ben de sultangazideyim

Ama acıyo yani sürekli idrara çıkma hissi yaptıktan sonra da acı hissi doktora anlattım gel demedi gel derse giderdim ne bileyim
Bende doktoruma mesaj attım bir kaç gün önce, yanma var idrarımı yaparken ve koyu renkte çoğunlukla dedim. Sen tarif ettiğin için biliyor zaten enfeksiyon olmasa yanma olmaz veya koku olmaz, bana da test yapmadan monurol yazdı 2 gündür yanmam yok geçti. Sürekli de olduğum için artık olup olmadığını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…