- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.041
Çok tatlı şık görünüyorKızlar bir tane sabahlık beğendim ama takım olarak satıyorlar
kocama felaket sinirliyim 3 gündür her akşam dışarı çıkıyor tek başına nargile içip oturup geliyordün akşamda o kadar yorgundum o kadar şişmiştim ki masaja ihtiyacım var dedim gelince yaparım dedi gitti 12de gelmiş masaj yapayım mı diyo başımdan git başka bir şey istemez dedim. hala trip yapıyorum bilmiyorum belki abartıyorum ama aşırı sinirliyim biraz daha destek olmasını bekliyorum anlamıyor sanki yaşadığım zorlukları.
çok cahilce bişey sorucam nişan nedir nasıl anlaşılır nişan dediğiniz suyun gelmesi mi yadaAnkara'da kızılayda sanki vardı bu mağaza bakanlık tarafında diye aklımda kalmış.
O modelden bende aldım beyaz biyeli siyah güle güle kullan
Kolu biraz kısa geldi değişmekle uğraşmak istemedim boyum uzun zaten.
Aay sevdiğim sweet de kurutmaya atmışım küçülmüş kolu bedeni çekmiş oğlumun sevdiği hırkası da öyle bu ara ne var ne yok küçülüyorbebek kıyafetlerini atmamam lazım bir de onları atarsam yandım eyvah
Aboo harita gibi
Geçmiş olsun canım beklerler inşallah
Nişan senin elinde olan bir şey değil canım.
Ben oğlumda klasik muayeneye gittim her şey iyi dedi doktor eve yolladı lavaboya gireyim de öyle yola çıkayım dedim nişan geldi
Direk Doktor'un odasına gittim nişanım geldi dedim yatış verdiler
Nişanı nasıl anladın?
Peçeteyle falan kapatsak idare etmezmiErkek anneleri bebek doğunca bez değiştirme de sağa sola septirmesin diye ne düşünüyorsunuz
Bu şey gerçekten kullanışlı oluyor mu acaba birçok evde görüyorum evi çok dağınık gösteriyor gibiN11de bu varmış %11 indirim uyguluyo
gerçekten anlamıyorum normalde evden çıkmayan adam şimdi eve girmek istemiyor. bana ayağı yanmış it gibi geziyoruz senin yüzünden diyordu. beraber gitmek istiyor yine başta eşlik ediyordum alışır o da bir süreçten geçiyor diyordum ama şimdi gerçekten enerjim yok gidemiyorum. böyle yaptığında beni endişelendiriyor farkında değil. ben onun isteklerine ayak uyduramayınca uzaklaşacak mıyız falan diye düşünmeye başladım.ilk hamileliğimde ben de adamı yalnız bırakmıyım diye gidiyordum peşine. Her akşam çıkmak istiyordu. Hatta ‘geceleri sokaklarda gezen bir kadın olmadığım için özür dilerim’ diye kavga etmişliğim var. Sonra o beni bırakmasın diye eve nargile aldı. Kaç kere o uyuyunca gidip nargileyi çöpe atttım. Pahalı bi de. Sabah kalkıp yenisini alıyordu. Ay neyse devam edemiycem
2-3 aya evlerimizi bebek esyalari istila edecek zatenPeçeteyle falan kapatsak idare etmezmi
Erkek kardeşim poposunu kaldırıp kendi yüzüne işemişti bebek bir yandan ağlıyor bir yandan yapıyorgözünde çapaklanma vardı birkaç haftaya düzeldi ona iyi gelmişti
Bu şey gerçekten kullanışlı oluyor mu acaba birçok evde görüyorum evi çok dağınık gösteriyor gibi
Nişan rahim ağzı tıkacı. Rahim ağzı yumuşayıp açılmaya başlayınca doğum belirtisi olarak kanlı sümüksü bir akıntı geliyor. Benimki kanlıydı yani. Kansızı oluyor mu bilmiyorum. Yumurtlama gününde gelen gibi uzayan bir akıntıydı.çok cahilce bişey sorucam nişan nedir nasıl anlaşılır nişan dediğiniz suyun gelmesi mi yada
Çocuk olunca nolcak? O da mı nargile kafeye gidecek?gerçekten anlamıyorum normalde evden çıkmayan adam şimdi eve girmek istemiyor. bana ayağı yanmış it gibi geziyoruz senin yüzünden diyordu. beraber gitmek istiyor yine başta eşlik ediyordum alışır o da bir süreçten geçiyor diyordum ama şimdi gerçekten enerjim yok gidemiyorum. böyle yaptığında beni endişelendiriyor farkında değil. ben onun isteklerine ayak uyduramayınca uzaklaşacak mıyız falan diye düşünmeye
herhalde öyle hayal ediyor.Çocuk olunca nolcak? O da mı nargile kafeye gidecek?
Küçük çocuğum uykuda olduğu için gidemedim sabaha kadar beklemek zorunda kaldım çok kasılma oldu ama şimdi iyiyim şükür ilk doğum da bu haftada olmuştu korkuyorum bu hafta ortası kontrolüm varİnşallah düzelmiştir şimdi nasılsın?
Yorganla yatamıyorum bende hem bebek hem yorgan üstüme çöküyor boğuluyorum havada kar havası var biz battaniyeyle yatıyoruz benim yüzümeAçalım mı demişken kızlar sizde göbeğiniz açık mi geziyorsunuz evde ben kapatınca sanki sıcak basıyor rahat edemiyorum
Ben kasım annelerine bakıyorum ama listeye yazmıyorlar mı doğurdu falan diye göremedim
Gördüm gördümdarısı başımıza
Yalnız şunu farkettim doğurmaya başlayanlardaEvet listeye baktım yazmamışlar onlar pek konuşmuyor galiba bizim kadar
Keşke medya okuryazarlığım olsa da şurdan evin fotosunu paylaşabilsemPeçeteyle falan kapatsak idare etmezmi
Erkek kardeşim poposunu kaldırıp kendi yüzüne işemişti bebek bir yandan ağlıyor bir yandan yapıyorgözünde çapaklanma vardı birkaç haftaya düzeldi ona iyi gelmişti
Bu şey gerçekten kullanışlı oluyor mu acaba birçok evde görüyorum evi çok dağınık gösteriyor gibi
Gidemedim canım çocuk küçük uyuyordu bırakacak yer de yok kasılma sabaha kadar sürdü bekledik şimdi iyiyim ama hafta ortası kontrolüm var inşallah beklerHastaneye gitmedin mi? Bize haber ver musait oldugunda
Şimdi iyi olmana sevindim. Keşke bugün olsaydı randevun.Küçük çocuğum uykuda olduğu için gidemedim sabaha kadar beklemek zorunda kaldım çok kasılma oldu ama şimdi iyiyim şükür ilk doğum da bu haftada olmuştu korkuyorum bu hafta ortası kontrolüm var
Şimdi iyiyim canım sabahı bekledik küçük çocuk olunca hastaneye de gidemedim hemen uyuyordu bu hafta kontrol var söyleyecek doktoraŞimdi nasılsın inşallah geçmiştir uyuyorsundur rahatça
İyiyim canım şimdi doktora gidemedik küçük çocuk olunca sabaha kadar sürdü yanlış hareket mi yaptım uyku arasında bilemedim bir anda olmaya başladı bu hafta kontrolüm var beklerse doktora da diyecemAselece çok merak ettim. İyi misin?
Sabaha kadar bekledik canım şimdi daha iyiyim ama tetikte bekliyor gibi duruyorum küçük çocuk da hasta okula gidemedi uyuyordu hastaneye de gidemedim bu hafta kontrol var bakalım benim kontrolleri bir haftaya düşürdü zaten doktor da bekler inşallahAaa ay inşallah durdururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?