2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sabah sporumu yine 25 sayfa yazışma okuyarak yaptım.
En son son sayfaya gelene kadar kızlardan doğurcak olan olacak diye bile korktum.
Tüm erkenci kuşları içimizde tuturaz kızlar inşallah birkaç hafta daha

Kızlar eşim kasıma kadar alısverıs yapma, alacsklarını sepette beklet dıyor, dün onlar da sattıkları bütün ürünlerin fıyatını yukseltmısler, kasımda yıldızlı ürün yapıcaz dedı.. Ben bu ay kapadım alısverıs defterını kredı kartım 7bın de suan..

ilk hamileliğimde ben de adamı yalnız bırakmıyım diye gidiyordum peşine. Her akşam çıkmak istiyordu. Hatta ‘geceleri sokaklarda gezen bir kadın olmadığım için özür dilerim’ diye kavga etmişliğim var. Sonra o beni bırakmasın diye eve nargile aldı. Kaç kere o uyuyunca gidip nargileyi çöpe atttım. Pahalı bi de. Sabah kalkıp yenisini alıyordu. Ay neyse devam edemiycem

çok cahilce bişey sorucam nişan nedir nasıl anlaşılır nişan dediğiniz suyun gelmesi mi yada

Erkek anneleri bebek doğunca bez değiştirme de sağa sola septirmesin diye ne düşünüyorsunuz
Peçeteyle falan kapatsak idare etmezmi
Erkek kardeşim poposunu kaldırıp kendi yüzüne işemişti bebek bir yandan ağlıyor bir yandan yapıyor gözünde çapaklanma vardı birkaç haftaya düzeldi ona iyi gelmişti
N11de bu varmış %11 indirim uyguluyo
Bu şey gerçekten kullanışlı oluyor mu acaba birçok evde görüyorum evi çok dağınık gösteriyor gibi

gerçekten anlamıyorum normalde evden çıkmayan adam şimdi eve girmek istemiyor. bana ayağı yanmış it gibi geziyoruz senin yüzünden diyordu. beraber gitmek istiyor yine başta eşlik ediyordum alışır o da bir süreçten geçiyor diyordum ama şimdi gerçekten enerjim yok gidemiyorum. böyle yaptığında beni endişelendiriyor farkında değil. ben onun isteklerine ayak uyduramayınca uzaklaşacak mıyız falan diye düşünmeye başladım.

2-3 aya evlerimizi bebek esyalari istila edecek zaten istesek de yeterince toplu gorunmeyecek evlerimiz

çok cahilce bişey sorucam nişan nedir nasıl anlaşılır nişan dediğiniz suyun gelmesi mi yada
Nişan rahim ağzı tıkacı. Rahim ağzı yumuşayıp açılmaya başlayınca doğum belirtisi olarak kanlı sümüksü bir akıntı geliyor. Benimki kanlıydı yani. Kansızı oluyor mu bilmiyorum. Yumurtlama gününde gelen gibi uzayan bir akıntıydı.

Çocuk olunca nolcak? O da mı nargile kafeye gidecek?

İnşallah düzelmiştir şimdi nasılsın?
Küçük çocuğum uykuda olduğu için gidemedim sabaha kadar beklemek zorunda kaldım çok kasılma oldu ama şimdi iyiyim şükür ilk doğum da bu haftada olmuştu korkuyorum bu hafta ortası kontrolüm var

Açalım mı demişken kızlar sizde göbeğiniz açık mi geziyorsunuz evde ben kapatınca sanki sıcak basıyor rahat edemiyorum
Yorganla yatamıyorum bende hem bebek hem yorgan üstüme çöküyor boğuluyorum havada kar havası var biz battaniyeyle yatıyoruz benim yüzüme
Ben kasım annelerine bakıyorum ama listeye yazmıyorlar mı doğurdu falan diye göremedim

Gördüm gördüm darısı başımıza

Evet listeye baktım yazmamışlar onlar pek konuşmuyor galiba bizim kadar
Yalnız şunu farkettim doğurmaya başlayanlarda
Erken doğuranlar çok tedirgin
40 ı görüp doğuramayanlar çok şikayetçi
İnşallah bizimkiler orta yolu bulur

Keşke medya okuryazarlığım olsa da şurdan evin fotosunu paylaşabilsem

Küçük çocuğum uykuda olduğu için gidemedim sabaha kadar beklemek zorunda kaldım çok kasılma oldu ama şimdi iyiyim şükür ilk doğum da bu haftada olmuştu korkuyorum bu hafta ortası kontrolüm var
Şimdi iyi olmana sevindim. Keşke bugün olsaydı randevun.

Aaa ay inşallah durdururlar
Sabaha kadar bekledik canım şimdi daha iyiyim ama tetikte bekliyor gibi duruyorum küçük çocuk da hasta okula gidemedi uyuyordu hastaneye de gidemedim bu hafta kontrol var bakalım benim kontrolleri bir haftaya düşürdü zaten doktor da bekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…