2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allahh yardımcın olsun canım, guzel haberlerını beklıyorız
Allah razı olsun canım iyiyim şimdi gidemedim çocuk uykuda olunca o da hasta okula gidemedi. Bu hafta kontrol var inşallah söyleyecem doktora beklerse

Dua eden herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım son zamana geldik. Benim ilk doğum bu zamanda olunca korkuyorum da bu hafta içi kontrolüm var beklerse doktorla da konuşacam bakalım inşallah iyi haberler alırım. Bu arada magnezyum çok aksatmistim ne zamana kadar kullanacam daha bilmiyorum ama son zamanlar zor içiyordum ara vermiştim şu gece hemen bir tane iciverdim belki de o rahatlattı bilmiyorum kasılmalar için doktora giden arkadaşlarım hangi ilaçları vermişti size bende sorayım riskim çok yüksek benim en azından geciktirirse bira kaç haftalık daha

Canım çok geçmiş olsun
Kasılmalarını azaltacağı için magnezyumun faydası olur.
Onun kullanımını aksatma hatta genelde kasılma şikayet var dediğinde 2 katına bile çıkartıyor doktorun.
Yerinde olsam doktorumu ara aciliyetim olduğumu söyler hafta ortasını beklemez bugünden giderim.
Benim geçen hafta kasılma ve sancım var gibiydi psikolojik olarakta olumsuz etkiliyor insanı. Hafta sonu kontrole gidince kendim talep ettim NTS'yi bile içim rahat etsin diye. Allah'tan hiç sancı çıkmadı içim ferahladı. Magnezyumu tek kullanıyordum kasılmalarımı rahatlatması için günde 2 'ye çıkardı. Günde 1 tane maden suyu iç dedi hatta

Ilk etapta 1 tane endol fıtıl, sonrakı 2 gun 6 saatte bır endol tablet.. Diğer günler için de nidicard basladık, 8 saatte bir..
Endolu sadece 2 gun kullandım, daha fazla kullandıramam demıstı, ama sukur kasılmam olmadı bıdaha.. Benım haftam kucukken basladık, erken dogum öykum var 21 haftalık, bu gebelıkte 23.haftada sinyal verınce hemen basladık. Suan 28+3

Keşke fırsat bulup gidebilseydin inşallah bi sorun yoktur toparlarsın

Ya arkadaşım kullanıyo çok memnun bebek oyalanıyo baya içinde

Bugunden doktorunu ara istersen canim, bekleme bi kac gun daha. Kasilma icin ben adalat kullaniyorum cok faydasi oldu bana. Gidince sana da verir belki rahatlarsin

Bu kadar uzun süre kalmayabilir beklicez mecbur tabiki üzülmek hakkın şuan bişe olmamış gibi davranamazsın ki üzüntünü zamanında yaşa bebeğim sonra başka yerden başka şekilde çıkıyor o. Konuşmak istersen biz hep buradayız

L Lmntbrdgi bebeğim bu matların çeşitleri olabilir bence. Çünkü oyalayıcılığı konusunda baya memnunlar

Kızlar bunu nerden nasıl bulurum ya

Sohrab 120 Tl civarı indirim koduda var canım kendi sayfasında yanına küçük bir ürün daha ekleebilirisn benim bile aklıma yattı şuan

canım bu kızı storylerde bende görmüştüm hatta üstündeki ne güzel demştim.
Galiba LCW ürünü üstündeki

Son düzenleme:
Kızlar artık uykular aşırı kalitesizleşmeye başladı hiç zinde uyanmıyorum sürekli yorgun ağrılı sanki hiç uyuyamamışım gibi değişik
Ben 1 haftadır mışıl mışıl uyuyorum.
Eşim namazdan sonra gece yatarken okuyup üflüyor beni , cidden 1 haftadır deliksiz uyuyorum çok dinç kalkıyorum
Boşuna mı kocamda kocam diyorum
Bende işte sırtını filan kaşıyorum sevinsin garibim diye

L Lmntbrdgi bebeğim bu matların çeşitleri olabilir bence. Çünkü oyalayıcılığı konusunda baya memnunlar
Ben aldığımda çatılı gibi bir model bulup almıştım salonda TV vb izlerken ekrana bakmasın diye diğer taraftan çatıyı kapatınca TV ile bağlantısı da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…