- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.061
İyiyim şimdi canım kontrol var bu hafta inşallah beklerse doktora da söyleyecem kontroller bir haftaya düşürmüştü zatenAy Allah yardımcın olsun iyi misin bizi de haberdar et
Allah razı olsun canım iyiyim şimdi gidemedim çocuk uykuda olunca o da hasta okula gidemedi. Bu hafta kontrol var inşallah söyleyecem doktora beklerseAllahh yardımcın olsun canım, guzel haberlerını beklıyorız
Sadece sabahlık istiyordum takımını değilÇok tatlı şık görünüyor
Tamda mevsimimize uygun
Sen sadece alt üst mü istiyordun
Canım çok geçmiş olsunDua eden herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım son zamana geldik. Benim ilk doğum bu zamanda olunca korkuyorum da bu hafta içi kontrolüm var beklerse doktorla da konuşacam bakalım inşallah iyi haberler alırım. Bu arada magnezyum çok aksatmistim ne zamana kadar kullanacam daha bilmiyorum ama son zamanlar zor içiyordum ara vermiştim şu gece hemen bir tane iciverdim belki de o rahatlattı bilmiyorum kasılmalar için doktora giden arkadaşlarım hangi ilaçları vermişti size bende sorayım riskim çok yüksek benim en azından geciktirirse bira kaç haftalık daha
Ilk etapta 1 tane endol fıtıl, sonrakı 2 gun 6 saatte bır endol tablet.. Diğer günler için de nidicard basladık, 8 saatte bir..Dua eden herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım son zamana geldik. Benim ilk doğum bu zamanda olunca korkuyorum da bu hafta içi kontrolüm var beklerse doktorla da konuşacam bakalım inşallah iyi haberler alırım. Bu arada magnezyum çok aksatmistim ne zamana kadar kullanacam daha bilmiyorum ama son zamanlar zor içiyordum ara vermiştim şu gece hemen bir tane iciverdim belki de o rahatlattı bilmiyorum kasılmalar için doktora giden arkadaşlarım hangi ilaçları vermişti size bende sorayım riskim çok yüksek benim en azından geciktirirse bira kaç haftalık daha
Keşke fırsat bulup gidebilseydin inşallah bi sorun yoktur toparlarsınSabaha kadar bekledik canım şimdi daha iyiyim ama tetikte bekliyor gibi duruyorum küçük çocuk da hasta okula gidemedi uyuyordu hastaneye de gidemedim bu hafta kontrol var bakalım benim kontrolleri bir haftaya düşürdü zaten doktor da bekler inşallah
Ben de kadıfe sabahlık alıcam, bakıyorum, gecen bır kadın da gordum ısntgramda, onu nasıl buluruz acaba bı dk bulursam fotosunu atayımSadece sabahlık istiyordum takımını değil
Ya arkadaşım kullanıyo çok memnun bebek oyalanıyo baya içindePeçeteyle falan kapatsak idare etmezmi
Erkek kardeşim poposunu kaldırıp kendi yüzüne işemişti bebek bir yandan ağlıyor bir yandan yapıyorgözünde çapaklanma vardı birkaç haftaya düzeldi ona iyi gelmişti
Bu şey gerçekten kullanışlı oluyor mu acaba birçok evde görüyorum evi çok dağınık gösteriyor gibi
Bugunden doktorunu ara istersen canim, bekleme bi kac gun daha. Kasilma icin ben adalat kullaniyorum cok faydasi oldu bana. Gidince sana da verir belki rahatlarsinDua eden herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım son zamana geldik. Benim ilk doğum bu zamanda olunca korkuyorum da bu hafta içi kontrolüm var beklerse doktorla da konuşacam bakalım inşallah iyi haberler alırım. Bu arada magnezyum çok aksatmistim ne zamana kadar kullanacam daha bilmiyorum ama son zamanlar zor içiyordum ara vermiştim şu gece hemen bir tane iciverdim belki de o rahatlattı bilmiyorum kasılmalar için doktora giden arkadaşlarım hangi ilaçları vermişti size bende sorayım riskim çok yüksek benim en azından geciktirirse bira kaç haftalık daha
Kızlar bunu nerden nasıl bulurum yaSadece sabahlık istiyordum takımını değil
Bu kadar uzun süre kalmayabilir beklicez mecburBiliyorum Allah razı olsun zormuş ya kızanlar olacaktır bana da ahh birden sürecim değişti ne oldugunuda anlayamadım. Eve geldım ama yani ne söyleyim. Hem yorgunum elim ayağım tutmuyor, sezeryan da 2 gunde kalktım o bile zor gelmedi korkumda olmasına rağmen. hastanede yatarken bebegın doğup alıp gidenler oldu sesleri gelıo insan ıcın büyük mutluluk olmalı,
2 ay baya uzun zaman nasıl geçecek.
Zamanı geriye alabilsem keske.
Satılıyo bi sürü yaa internette varBen de kadıfe sabahlık alıcam, bakıyorum, gecen bır kadın da gordum ısntgramda, onu nasıl buluruz acaba bı dk bulursam fotosunu atayım
Kızlar bunu nerden nasıl bulurum ya
Ben 1 haftadır mışıl mışıl uyuyorum.Kızlar artık uykular aşırı kalitesizleşmeye başladı hiç zinde uyanmıyorum sürekli yorgun ağrılı sanki hiç uyuyamamışım gibi değişik
Var tabı canım, ben bunu ıstıyorummmSatılıyo bi sürü yaa internette var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?