- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.081
Sen bitanesinnLC Waikiki LCW DREAM Şal Yaka Düz Uzun Kollu Kadife Kadın Sabahlık - Fiyatı, Yorumları
LC Waikiki LCW DREAM Şal Yaka Düz Uzun Kollu Kadife Kadın Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
canım bu kızı storylerde bende görmüştüm hatta üstündeki ne güzel demştim.
Galiba LCW ürünü üstündeki
Rica ederim tatlımSen bitanesinn
Ayy ben de semtime atanırım inşallahAnaaa sjdjdk ben atamayla geldim buraya. Gidemiyorum henüz sjdjdkfk
Aynen,trendyolda aynı urunu farklı satıcılar koymus 900 lıdaya da var, lcw sıtesınden kuponla almak daha mantıklı, kasımı beklesem mı acaba, lcw de fıyat artırıp dusurur mu kı?Rica ederim tatlım
LCW kendi sayfasından bak tatlım fiyat orada daha uygun hem 600 TL üstüne kuponda veriyor 120TL'lik atlet v.s alırsın ek olarak yan ürün bedavaya gelir
Canım trendyola polar sabahlık yaz belki çıkar. Ben de arayıştayım bulamadım henüzKızlar bunu nerden nasıl bulurum ya
Gözüm korktuBenim eşim akrep düşünme bile. İnatçı dediğim dedik ve tembel
Kaskade paylsstı kuzu, lcw dream ürümüymüşCanım trendyola polar sabahlık yaz belki çıkar. Ben de arayıştayım bulamadım henüz
Bi on gün önce bende öyleydim uykusuzda olsam dinç kalkıyordum şimdi sinirli huzursuz uyanıyorumBen 1 haftadır mışıl mışıl uyuyorum.
Eşim namazdan sonra gece yatarken okuyup üflüyor beni , cidden 1 haftadır deliksiz uyuyorum çok dinç kalkıyorum
Boşuna mı kocamda kocam diyorum
Bende işte sırtını filan kaşıyorum sevinsin garibim diye
Ben dolaptan falan bakarım siye düşünüyorum matı ince olsa da altına battaniye koyarım nolacak. Ay bebekler acayip tv ye takılıyo hele reklamlarda hiç gözünü ayırmıyorlarBen aldığımda çatılı gibi bir model bulup almıştım salonda TV vb izlerken ekrana bakmasın diye diğer taraftan çatıyı kapatınca TV ile bağlantısı da olmuyor
İnşallah bulursun bebeğimVar tabı canım, ben bunu ıstıyorummm
Canım trendyola polar sabahlık yaz belki çıkar. Ben de arayıştayım bulamadım henüz
Storydeki kız direkt o dememeiş ama . Ürün ona benziyorKaskade paylsstı kuzu, lcw dream ürümüymüş
Amin inşallah ben bir an önce kurtulursam burdan kına yakacamAyy ben de semtime atanırım inşallah
Sen nasılsın yaa sancın var mı nasıl geçiyo sormayı unutup duruyorumHamile ve Lohusa Ürünleri | ByLohusa
Hamile ve Lohusa Dönemi için Rahat, Kullanışlı Ürünler. Pijama, Gecelik ve Sabahlıkların Yer Aldığı Hamile ve Lohusa Ürünlerini Şimdi İnceleyin.www.bylohusa.com Sohrab
Bu link polarlı takım ama sitede tek satılan katagoride var kızlar bende araştırıyorum daha güzelini bulursam haber ederim size de
hahaMuhtemelen benim kv ve annembu yüzden katlanandan almayı eledim
Normalde nerdeydiiin ben burda doğdum evlenince de burdan devam ettimAmin inşallah ben bir an önce kurtulursam burdan kına yakacam
Sadece küveti katlanan aldım inşallah annemlere laf ettikten sonra ben böyle bi halt yememhaha
benim arkadaşımın eşi 2-3 kere bunu yapmış.
En son sinirlenip kovayı çöpe atmış
aynen bende sadeve küveti aldım kenarda bacak yapısı olduğu için inş. sıkıntı yaşamayız.Sadece küveti katlanan aldım inşallah annemlere laf ettikten sonra ben böyle bi halt yemem
Not aldım sağol balımCanım ben evde günlük 2 yıldır bu tavaları kullanıyorum.
Sapları ısınmıyor.
Kıyaması temizlemeside çok kolay ben çok memnnum
arada çok güzel fiyata iniyor. o zaman değerlendirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?