2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Rica ederim tatlım
LCW kendi sayfasından bak tatlım fiyat orada daha uygun hem 600 TL üstüne kuponda veriyor 120TL'lik atlet v.s alırsın ek olarak yan ürün bedavaya gelir
Aynen,trendyolda aynı urunu farklı satıcılar koymus 900 lıdaya da var, lcw sıtesınden kuponla almak daha mantıklı, kasımı beklesem mı acaba, lcw de fıyat artırıp dusurur mu kı?

Bi on gün önce bende öyleydim uykusuzda olsam dinç kalkıyordum şimdi sinirli huzursuz uyanıyorum

Ben aldığımda çatılı gibi bir model bulup almıştım salonda TV vb izlerken ekrana bakmasın diye diğer taraftan çatıyı kapatınca TV ile bağlantısı da olmuyor
Ben dolaptan falan bakarım siye düşünüyorum matı ince olsa da altına battaniye koyarım nolacak. Ay bebekler acayip tv ye takılıyo hele reklamlarda hiç gözünü ayırmıyorlar

Canım trendyola polar sabahlık yaz belki çıkar. Ben de arayıştayım bulamadım henüz
Sohrab
Bu link polarlı takım ama sitede tek satılan katagoride var kızlar bende araştırıyorum daha güzelini bulursam haber ederim size de

Sen nasılsın yaa sancın var mı nasıl geçiyo sormayı unutup duruyorum

Sadece küveti katlanan aldım inşallah annemlere laf ettikten sonra ben böyle bi halt yemem
aynen bende sadeve küveti aldım kenarda bacak yapısı olduğu için inş. sıkıntı yaşamayız.
Dün benim oradaki Bİm'de 5-6 Tane küvet vardı dedim heralde bimtüm stoğunu bu şubeye getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…