2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
çok cahilce bişey sorucam nişan nedir nasıl anlaşılır nişan dediğiniz suyun gelmesi mi yada
Genellikle doğumu başlatan hafif kanlı gibi ama cıvık sümüksü bir yapı kahverengi gibi bir şey. Sudan da önce geliyor sanırım. Benim bir kez başıma geldi. Ama suyum gelmedi öyle hemen.

aynen bende sadeve küveti aldım kenarda bacak yapısı olduğu için inş. sıkıntı yaşamayız.
Dün benim oradaki Bİm'de 5-6 Tane küvet vardı dedim heralde bimtüm stoğunu bu şubeye getirdi
Ahahahh sen nerde oturuyodun

İnşallah bulursun bebeğim
Bulduk canım
Bunlar da guzel gorunuyor ama polar deıl de kadıfe ıstıyorum
Storydeki kız direkt o dememeiş ama . Ürün ona benziyor
Bence o, bırı daha sormus yorumlarda cevap vermemıs

Burda öyle bi bim yok Avrupa yakasında genel olarak yok anında tükeniyor herşey
Burasıda şansa denk gelmiş..
Genelde çalışan kesimin olduğu bir bölgede ev hanımları henüz keşfetmemiş. Yoksa bırakmazlardı asla

Mide koruyucu hap rennie duo bide gaviskon muadili bir şurup var bende
Sabah mide koruyucuyu içiyorum kalkar kalkmaz
Gün içinde ne içsem yesem boğazımda oluyor mide suyum ama koruyucu yanmayı engelliyor. O su içinde şurup içiyorum Şuan rennie duo iyi geldi banada işe yaramadığı yerde bende kusuyorum
Maşallah diyen olmuyor mu ya bi hamile daha ne ister şişmek bebek sağlıklı zayıf olmak sağlıksız demek değil ki şaka gibiler

Bunu ciddi şekilde konuşmalısın bence eşinle bu stres seni kötü etkiler
Doktoruna sormalısın mutlaka muayene olmadan hiç birşey net olamıyor aman dur geçer de yapamazsın o yüzden randevuyu boşver ve doktoru arayıp git hemen
Bana nidicard verdi günde dört kere magnezyum iki kere
Sen nasılsın yaa sancın var mı nasıl geçiyo sormayı unutup duruyorum
Ben sallan yuvarlan geçiyor
Sancılar devam maalesef ilaca rağmen kasılıyorum
Sabır sabır sabır yapacak birşey yok tuvalet yemek dışında kalkmamaya özen gösteriyorum
Sağol sorduğun için

Bulduk canım

Bunlar da guzel gorunuyor ama polar deıl de kadıfe ıstıyorum

Bence o, bırı daha sormus yorumlarda cevap vermemıs
ona bende dikkat ettim.
krem rengi 29. haftada bir storysi var oadakini trendyolmilladan almış.
Ama bu kadifeyi söylememiş

En iyi ısıtan battaniye hangi doku oluyor? Örgüler iyi ısıtmıyor deniliyor. Welsoft olanlar polyester ama ısıtsın diye sarmak için aldınız mı hiç var mı öneriniz?

Henüz maşallah diyene rastlamadım doktorum hariç.
Eşimde kilo alıp vücüt yapısı olarak bozulmadım ben halinden memnunum diyor. ( hafif yanaklarım çıktı, azıcık popom, bolca göğüs .Bir eş daha ne ister . 1 Tane hamile pantolonu aldım onun dışında hamile giyim masrafım bile olmadı.( Canımıza minnet ) Sadece atletlerim üstten oluyor ama göbeğim açıkta kalıyordu eşim 1 saat güldükten sonra yeni aldığı atletlerini bana verdi tunik gibi giy içine rahat rahat diye

Benim bu hafta sancı ve ağrı derken kusmalarım tekrar başladı . Zayıfladığımı hissettim. Hatta bebek zayıfladı diye üzüldüm . BEnim kız maşallah güzel almış kiloyu bana rağmen.O yüzden kafam rahat zayıfsın diyen kimseyi umursamıyorum. Lafııda esirgemiyorum.

En iyi ısıtan battaniye hangi doku oluyor? Örgüler iyi ısıtmıyor deniliyor. Welsoft olanlar polyester ama ısıtsın diye sarmak için aldınız mı hiç var mı öneriniz?
Ev için mi dışarısı için mi sordun
Ev için iki tür battaniyem var benim biri hastane çıkışındaki gibi olan üç tane var hatta biri bi tık daha kalın
Bir tane bir tarafı örgü bi tarafı pamuklu astar olan battaniyem var bunları evde kullanacağım
İki tane de kalın battaniye var bunlarıda dışarda bebek arabasında kullanacağım

Ben dolaptan falan bakarım siye düşünüyorum matı ince olsa da altına battaniye koyarım nolacak. Ay bebekler acayip tv ye takılıyo hele reklamlarda hiç gözünü ayırmıyorlar
Her fırsatta hemen yapışıyorlar

Genellikle doğumu başlatan hafif kanlı gibi ama cıvık sümüksü bir yapı kahverengi gibi bir şey. Sudan da önce geliyor sanırım. Benim bir kez başıma geldi. Ama suyum gelmedi öyle hemen.
Bu doğum sancısı başladığında hiç geçmeden sürekli aynı şekilde mi oluyor yoksa geçiyor geri mi geliyor

sana cevabım ektedir
Sen çok yaşa emi olsun sen dene şansını yinede kendi kendine konuşup kendini yiyeceğine kocanı ye
Maşallah maşallah maşallah tüüü
Umursama , hasetlik onlardaki duba gibi şişenlerdir maşallah demeyenler

18 mart, Erkek, 23.12.2023, Adnan Arel Z Zecmel

Kızlar anca yazabildim bütün gece huzursuzdum sabah akıntı kanamalı devam etti nst de 70 lere vuran sancı çıktı açılma bir cm boyle devam ederse sezeryan a alicak
İkinci ciğer geliştirici oldu dimi kuşum çok dua ediyoruz korkma tamam mı inşallah güzel olacak

Sen çok yaşa emi olsun sen dene şansını yinede kendi kendine konuşup kendini yiyeceğine kocanı ye
söyledim diyor ki bilmiyorum psikolojik herhalde, dedim yeter ben senin psikolojini çekemiyorum artık kendine gel ben miyim hamile o mu hamile evire çevire döveceğim kendine gelecek en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…