- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.121
Sende hoşgeldiiinn
Yok cnm bu gün olucam ama ins 24 saat daha bekler bebekler ne yazikki sanki beş dakkada birİkinci ciğer geliştirici oldu dimi kuşum çok dua ediyoruz korkma tamam mı inşallah güzel olacak
Kendi doktorun geldi mi doktorlar ne diyorYok cnm bu gün olucam ama ins 24 saat daha bekler bebekler ne yazikki sanki beş dakkada bir
Aynn geldi açılma takip edicez ama bu sancı devam ederse sezeryan alicam dediKendi doktorun geldi mi doktorlar ne diyor
Allahım inşallah azcık daha beklerlerYok cnm bu gün olucam ama ins 24 saat daha bekler bebekler ne yazikki sanki beş dakkada bir
Metin hica çok bilgili bir doktor eminim üçünuz içinde Allah'ın izniyle en iyi karari verecektir tedavi görüyorsun inşallah sancılar azalır bize hep haber verAynn geldi açılma takip edicez ama bu sancı devam ederse sezeryan alicam dedi
Aynı şeyi düşünüyordum bebeğe doğuma dair şeyler hazır olsunKızlar artık evida götürse önce hastane çantası hazırlamakta fayda var galiba. Dökülen dökülene nolur nolmaz hazırlıklı olalım biz. Riskli durumunuz varsa da yatın aşşa yapcak bişi yok P pembeumut111 canım sende ikizmişsin sen naptın?
Ne gelecekse allahtan gelecek vakitsiz hiç birşey gerçekleşmez bunu biliyorsun ve unutma kardeşim ..Kızlar anca yazabildim bütün gece huzursuzdum sabah akıntı kanamalı devam etti nst de 70 lere vuran sancı çıktı açılma bir cm boyle devam ederse sezeryan a alicak
Bazen silkelemek gerekiyor gerçekten unutuyorlar bizim anormal olduğumuzusöyledim diyor ki bilmiyorum psikolojik herhalde, dedim yeter ben senin psikolojini çekemiyorum artık kendine gelben miyim hamile o mu hamile evire çevire döveceğim kendine gelecek en sonunda
Ben biraz çarşıya yürüdüm. Yürürken de sinir oldum. Sen o kadar indirim kovala, adam nargilecide yesin paralarısöyledim diyor ki bilmiyorum psikolojik herhalde, dedim yeter ben senin psikolojini çekemiyorum artık kendine gelben miyim hamile o mu hamile evire çevire döveceğim kendine gelecek en sonunda
Bunu bilmiyordum bakDoğumda önce hemşire temizliyo
Merhaba hoş geldin aramızaHerkese merhaba. Yeni üye oldum. Benim de sat 18 mart ve tahmini doğum tarihim 23 aralık görünüyor. Fakat göbek kordonumda bir damar eksik olduğu için oğlumun gelişimi geriden giderse erken müdahale ihtimali var dendi. Şuan 31. Haftamdayım bebeğimin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok hatta bir kaç gün önden gidiyor. Yani zamanında doğabilir. Bir de bu aralar braxton hicks sancıları başladı. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
güçlü kadın olacağım diye pehlivan oldum muhabbeti var ya o kadar doğru ki. bencil olmayayım o da adapte olmaya çalışıyor vs diye idare ettikçe gerçekten asıl benim ihtiyacım olduğunu unuttu. bir şey deyince de ben sorumsuz muyum kötü bir ebeveyn miyim benim psikolojimin önemi yok mu diyorBazen silkelemek gerekiyor gerçekten unutuyorlar bizim anormal olduğumuzu
sefan olsun kız senden değerli miBen biraz çarşıya yürüdüm. Yürürken de sinir oldum. Sen o kadar indirim kovala, adam nargilecide yesin paralarıgittim saçımı kestirdim, elektrik parasından çok para verdim kuaföre. Oh olsun. şimdi de defactonun önünde oturdum adamı aradım gel beni al diye
Tesekkur ederım canımKadife önüme çok çıktı bulursam yine çıkarsa atarım sana
Bi kaç eksik vardı valizde doğuma yakın zamanda koyarım dedim ama onları da atacam içine bugün nolur nolmazAynı şeyi düşünüyordum bebeğe doğuma dair şeyler hazır olsun
ben lisedeyken ebelik okuyan arkadaşım vardı o anlatıyodu böyle yapıyoruz doğumdan önce temizlememiz gerekiyor falan diye. Son zamanlarda doğuranlara sordum gerçekten de öyle oluyomuş. En istemediğim şeylerden biri pis gitmekBunu bilmiyordum bak
İyi bir şey ama umarım onlara kalmaz o iş, dediğin gibi temiz gitmek varkenBi kaç eksik vardı valizde doğuma yakın zamanda koyarım dedim ama onları da atacam içine bugün nolur nolmaz
ben lisedeyken ebelik okuyan arkadaşım vardı o anlatıyodu böyle yapıyoruz doğumdan önce temizlememiz gerekiyor falan diye. Son zamanlarda doğuranlara sordum gerçekten de öyle oluyomuş. En istemediğim şeylerden biri pis gitmek
BEncil olmaya başla bence lohusalık hamilelikten betermişgüçlü kadın olacağım diye pehlivan oldum muhabbeti var ya o kadar doğru ki. bencil olmayayım o da adapte olmaya çalışıyor vs diye idare ettikçe gerçekten asıl benim ihtiyacım olduğunu unuttu. bir şey deyince de ben sorumsuz muyum kötü bir ebeveyn miyim benim psikolojimin önemi yok mu diyor
Hemde bütün randevulara nolur nolmaz temiz ve duş almış şekilde gidiyorumİyi bir şey ama umarım onlara kalmaz o iş, dediğin gibi temiz gitmek varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?