2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynn geldi açılma takip edicez ama bu sancı devam ederse sezeryan alicam dedi
Metin hica çok bilgili bir doktor eminim üçünuz içinde Allah'ın izniyle en iyi karari verecektir tedavi görüyorsun inşallah sancılar azalır bize hep haber ver

Herkese merhaba. Yeni üye oldum. Benim de sat 18 mart ve tahmini doğum tarihim 23 aralık görünüyor. Fakat göbek kordonumda bir damar eksik olduğu için oğlumun gelişimi geriden giderse erken müdahale ihtimali var dendi. Şuan 31. Haftamdayım bebeğimin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok hatta bir kaç gün önden gidiyor. Yani zamanında doğabilir. Bir de bu aralar braxton hicks sancıları başladı. Aynı durumu yaşayanlar var mı?

Aynı şeyi düşünüyordum bebeğe doğuma dair şeyler hazır olsun

Kızlar anca yazabildim bütün gece huzursuzdum sabah akıntı kanamalı devam etti nst de 70 lere vuran sancı çıktı açılma bir cm boyle devam ederse sezeryan a alicak
Ne gelecekse allahtan gelecek vakitsiz hiç birşey gerçekleşmez bunu biliyorsun ve unutma kardeşim ..
sen duanı et tevekkülle Allah’a sığın en güzelini verecek inanıyorum ben... tüm çabalarımız daha iyi olmak için ama kötü gözüksede rabbimiz bizlere kötü sonuç verecek birşey yaşatmaz
Rabbim yar ve yardımcın olsun
söyledim diyor ki bilmiyorum psikolojik herhalde, dedim yeter ben senin psikolojini çekemiyorum artık kendine gel ben miyim hamile o mu hamile evire çevire döveceğim kendine gelecek en sonunda
Bazen silkelemek gerekiyor gerçekten unutuyorlar bizim anormal olduğumuzu

söyledim diyor ki bilmiyorum psikolojik herhalde, dedim yeter ben senin psikolojini çekemiyorum artık kendine gel ben miyim hamile o mu hamile evire çevire döveceğim kendine gelecek en sonunda
Ben biraz çarşıya yürüdüm. Yürürken de sinir oldum. Sen o kadar indirim kovala, adam nargilecide yesin paraları gittim saçımı kestirdim, elektrik parasından çok para verdim kuaföre. Oh olsun. şimdi de defactonun önünde oturdum adamı aradım gel beni al diye

Merhaba hoş geldin aramıza
Maşallah diyeyim herşeye rağmen güzel tutunmuş paşa gümbür gümbür geliyor
Şuan grupta 30-34 arası gebeleriz
Bi kaç kişimiz sancılanıyor ilaç kullanıyor ben dahil
Bir Doğum gerçekleşti
Biride sanırım yolda
Bakalım allah ne yaşatacak bizlere
Hepimize vaktinde Doğum olsun inşallah

Bazen silkelemek gerekiyor gerçekten unutuyorlar bizim anormal olduğumuzu
güçlü kadın olacağım diye pehlivan oldum muhabbeti var ya o kadar doğru ki. bencil olmayayım o da adapte olmaya çalışıyor vs diye idare ettikçe gerçekten asıl benim ihtiyacım olduğunu unuttu. bir şey deyince de ben sorumsuz muyum kötü bir ebeveyn miyim benim psikolojimin önemi yok mu diyor
sefan olsun kız senden değerli mi parasını da geçtim bizden daha halliler sanırsın uyuyamayan çorabını zor giyen ağrıları olan çift yastık yatmaktan her yeri tutulan bir tarafından bebek çıkaracak olan hararet basan onlar

Aynı şeyi düşünüyordum bebeğe doğuma dair şeyler hazır olsun
Bi kaç eksik vardı valizde doğuma yakın zamanda koyarım dedim ama onları da atacam içine bugün nolur nolmaz
Bunu bilmiyordum bak
ben lisedeyken ebelik okuyan arkadaşım vardı o anlatıyodu böyle yapıyoruz doğumdan önce temizlememiz gerekiyor falan diye. Son zamanlarda doğuranlara sordum gerçekten de öyle oluyomuş. En istemediğim şeylerden biri pis gitmek

İyi bir şey ama umarım onlara kalmaz o iş, dediğin gibi temiz gitmek varken

BEncil olmaya başla bence lohusalık hamilelikten betermiş
Psikolojini kaldırması gerekiyor kendini düşünmesi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…