2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
BEncil olmaya başla bence lohusalık hamilelikten betermiş
Psikolojini kaldırması gerekiyor kendini düşünmesi değil
çok haklısın bende aynen böyle düşünerek seni yeterince idare ettim yeter artık kendine gel idare edemeyeceğim daha fazla dedim. tamam dedi bakalım görücez

çok haklısın bende aynen böyle düşünerek seni yeterince idare ettim yeter artık kendine gel idare edemeyeceğim daha fazla dedim. tamam dedi bakalım görücez
Tamam dediyse durumun farkında o zaman bak anlıyormuş

Merhaba Hoş bulduk Amin sağlıkla gelsin inşallah hepsi

Benimde arada adet ağrısı oluyo geçiyo diye önemesemiyorum 10gün sonra randevu var soracak doktora bunu
Benimde bir kaç gündür öyle ama dün gece saat 1de bir başladı 3e kadar ağrım oldu böyle bacaklarıma vuruyordu resmen, bebekte hiç uyumadı sağ olsun tepindi durdu tuvaletim yok ama altıma edecek gibiydim sürekli tuvalete kalk yat yaptım

Normalde nerdeydiiin ben burda doğdum evlenince de burdan devam ettim
Anadolu yakasındaydım ben. Ailemle yaşıyordum. Atanınca mecbur geldim buralara. Eşim de van a atanmıştı o zaman nişanlıydık. Evlenince hemen eş durumu yaptı o da geldi

Hippe e-posta atmistim gelen aciklama :
Merhaba,

Öncelikle bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bebek mamaları Avrupa Birliği Direktiflerine göre üretilmektedir. Bu yasaların içerisinde de Palm yağı da izin verilen bir içeriktir. Palm yağının bebek beslenmesinde kullanılma sebebi uygun bir yağ (Omega 3 ve 6 olarak) kombinasyonuna sahip olmasıdır. HİPP ürünlerinin üretimi sırasında ılık işlem denilen prosesi uyguladığı için herhangi bir zararlı bileşen ortaya çıkmaz. Ayrıca Palm Yağı çok iyi bir Omega-6 kaynağıdır. HiPP bebek ürünlerindeki Palm yağı güvenle kullanılabilir.

Süt formüllerimizin içeriğinde kullandığımız bitkisel yağlarımızın hepsi organik olup; yüksek sıcaklıklara maruz kalmadan soğuk sıkım yöntem ile elde edilmektedir. Bebeklerimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bir işleme maruz kalmamaktadır. HiPP, kalite standartlarına bebeklerimizin sağlığı için önem vermektedir.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

NOT:Anne sütü bebeğiniz için en iyisidir. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda lütfen doktorunuza danışınız.

Sağlıklı günler dileriz..

HİPP Ebeveyn Servisi

Tamam dediyse durumun farkında o zaman bak anlıyormuş
niye böyle hallendi anlamıyorum. strese girdi desem strese alışkın olmayan biri değil yıllardır onlarca çalışanı olan kendi işinde çalışıyor çok stresli dönemlerden geçtik 2018 krizini beraber atlattık hiçbirinde böyle olmadı. şu an çok şükür ne maddi ne manevi bir sorunumuz var. çocuğu çok istedik planlı bir bebekti çok mutlu baba olacağı için. ben mental olarak yalnızca başta 20 gün ağlama atakları yaşadım onun haricinde oldukça pozitif geçirdim ona ızdırap olmadım. yaşadığı bu sendroma sebep bulamıyorum. umarım geçer yoksa işimiz iş.
Sen kimle kavga ediyon yaa eşinle mi
evet benimki lohusalığa geçiş yaptı da çıkarmaya çalışıyorum

Kızlar çantaları hazır edelim kenarda dursunlar ben bugün herseyin etiketleri kestim renklere ayırdım hastane çantasına konulacakları önce güzelce hazırlayıp eksikleri gördüm sadece çorap ağız mendili ve eldiven birde bir tane daha krem penye battaniye alacam yedek kıyafetler için.simdi de attım makinaya yıkanıyorlar.hemşireye verilecekler ve yedek 4 takım diğerlerini de sonra yıkarım dedim.

Eklentiler

• 689534A0-EF97-4B26-A801-6EBE3882A2AC.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 5FB356F9-7CF4-4593-B734-E8140AE1D27D.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 77
Allah sen sabır yarabbiiii hepsi aynı bunların cırlama modunu aç görsün gününü

Sen bence erkenden doktora sor bunu nolur nolmaz hiç nst ye girmişmiydin

Canım hoşgeldin
Bazılarımızda sancılar başladı.
Sabızsız Ekim'de doğan bebeklerimiz bile oldu.
Bugünde 1-2 arkadaşımızın biraz riskli geçiyor süreçleri.
30.Haftadan sonra pek çoğumuzda sancı benzeri ağrılar kendini gösterdi.( Bende bugün 31.haftamdayım)
Geçen hafta sancı fazlaydı doktora gittiğimde NTS'ye girdim ama sancı sıfır çıktı benim. Bu haftaarda sadece yalancı doğum sancısı değil Safra Kesesi yada Böbrekler kaynaklıda olabliyormuş.

Bak şöyle düşün
İş bilindik bir sorun
Aile problemi bilindik bir sorun
Evvelden bu yana ne yaşandıysa bilindik bir stres ve erkekler bunlarla baş etmenin yöntemini biliyorlar kendilerini tanıyorlar vs vs
Amaaa baba olmak bilmedikleri bir şey
Hayat değişecek stresi var en başta
Bir anne neler olacağını hamile kalmadan düşünüp bilirken babalar Doğumdan çok sonra baba olduklarını keşfediyorlar
Şimdi bu tabloda erkekler bilinmezlikle boğulurken Kadınlar hormonlarla boğuşuyor
Hamilelerin salgıladığı hormonlardan erkeklerde etkileniyor aslında onların da beyinleri ve duyguları bizim kadar olmasa da değişime uğruyor
Hal böyle olunca çatışma kaçınılmaz oluyor erkek bu stresle başa çıkmak için türlü yollara giriyor farkında olmadan
İkinci kez baba olacaklarda bilinmezlik olmadığı için bu sorunlar yaşanmıyor geneli ilk hamilelikte oluyor

Kızlar anca yazabildim bütün gece huzursuzdum sabah akıntı kanamalı devam etti nst de 70 lere vuran sancı çıktı açılma bir cm boyle devam ederse sezeryan a alicak
Aa geçmiş olsun canım, umarım devam etmez, her şey yolunda gider Kaç haftalık olmuştu?

Hoş bulduk evet okudum umarım zamanında gelir hepsi. Ama zamanında gelmese de artık tehlikeli dönemleri atlattık pozitif olmalıyız. Sağlıklı olsun hepsi zamanı önemli değil umarım tüm minikler ve anneler iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…