- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.141
çok haklısın bende aynen böyle düşünerek seni yeterince idare ettim yeter artık kendine gel idare edemeyeceğim daha fazla dedim. tamam dedi bakalım görücezBEncil olmaya başla bence lohusalık hamilelikten betermiş
Psikolojini kaldırması gerekiyor kendini düşünmesi değil
Tamam dediyse durumun farkında o zaman bak anlıyormuşçok haklısın bende aynen böyle düşünerek seni yeterince idare ettim yeter artık kendine gel idare edemeyeceğim daha fazla dedim. tamam dedi bakalım görücez
Merhaba Hoş buldukMerhaba hoş geldin aramıza
Maşallah diyeyim herşeye rağmen güzel tutunmuş paşa gümbür gümbür geliyor
Şuan grupta 30-34 arası gebeleriz
Bi kaç kişimiz sancılanıyor ilaç kullanıyor ben dahil
Bir Doğum gerçekleşti
Biride sanırım yolda
Bakalım allah ne yaşatacak bizlere
Hepimize vaktinde Doğum olsun inşallah
Benimde arada adet ağrısı oluyo geçiyo diye önemesemiyorum 10gün sonra randevu var soracak doktora bunuDün gece benim de ağrım oldu baya, bugün çantamı bitiriyorum gözüm korktu iyice
Sen kimle kavga ediyon yaa eşinle miçok haklısın bende aynen böyle düşünerek seni yeterince idare ettim yeter artık kendine gel idare edemeyeceğim daha fazla dedim. tamam dedi bakalım görücez
Benimde bir kaç gündür öyle ama dün gece saat 1de bir başladı 3e kadar ağrım oldu böyle bacaklarıma vuruyordu resmen, bebekte hiç uyumadı sağ olsun tepindi durdu tuvaletim yok ama altıma edecek gibiydim sürekli tuvalete kalk yat yaptımBenimde arada adet ağrısı oluyo geçiyo diye önemesemiyorum 10gün sonra randevu var soracak doktora bunu
Anadolu yakasındaydım ben. Ailemle yaşıyordum. Atanınca mecbur geldim buralara. Eşim de van a atanmıştı o zaman nişanlıydık. Evlenince hemen eş durumu yaptı o da geldiNormalde nerdeydiiin ben burda doğdum evlenince de burdan devam ettim
niye böyle hallendi anlamıyorum. strese girdi desem strese alışkın olmayan biri değil yıllardır onlarca çalışanı olan kendi işinde çalışıyor çok stresli dönemlerden geçtik 2018 krizini beraber atlattık hiçbirinde böyle olmadı. şu an çok şükür ne maddi ne manevi bir sorunumuz var. çocuğu çok istedik planlı bir bebekti çok mutlu baba olacağı için. ben mental olarak yalnızca başta 20 gün ağlama atakları yaşadım onun haricinde oldukça pozitif geçirdim ona ızdırap olmadım. yaşadığı bu sendroma sebep bulamıyorum. umarım geçer yoksa işimiz iş.Tamam dediyse durumun farkında o zaman bak anlıyormuş
evetSen kimle kavga ediyon yaa eşinle mi
Allah sen sabır yarabbiiii hepsi aynı bunlarınniye böyle hallendi anlamıyorum. strese girdi desem strese alışkın olmayan biri değil yıllardır onlarca çalışanı olan kendi işinde çalışıyor çok stresli dönemlerden geçtik 2018 krizini beraber atlattık hiçbirinde böyle olmadı. şu an çok şükür ne maddi ne manevi bir sorunumuz var. çocuğu çok istedik planlı bir bebekti çok mutlu baba olacağı için. ben mental olarak yalnızca başta 20 gün ağlama atakları yaşadım onun haricinde oldukça pozitif geçirdim ona ızdırap olmadım. yaşadığı bu sendroma sebep bulamıyorum. umarım geçer yoksa işimiz iş.
evetbenimki lohusalığa geçiş yaptı da çıkarmaya çalışıyorum
felaket moda girdim tribimi görAllah sen sabır yarabbiiii hepsi aynı bunlarıncırlama modunu aç görsün gününü
Sen bence erkenden doktora sor bunu nolur nolmaz hiç nst ye girmişmiydinBenimde bir kaç gündür öyle ama dün gece saat 1de bir başladı 3e kadar ağrım oldu böyle bacaklarıma vuruyordu resmen, bebekte hiç uyumadı sağ olsun tepindi durdu tuvaletim yok ama altıma edecek gibiydim sürekli tuvalete kalk yat yaptım
Canım hoşgeldinHerkese merhaba. Yeni üye oldum. Benim de sat 18 mart ve tahmini doğum tarihim 23 aralık görünüyor. Fakat göbek kordonumda bir damar eksik olduğu için oğlumun gelişimi geriden giderse erken müdahale ihtimali var dendi. Şuan 31. Haftamdayım bebeğimin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok hatta bir kaç gün önden gidiyor. Yani zamanında doğabilir. Bir de bu aralar braxton hicks sancıları başladı. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Yanlış küsmek yok konuş ki içinde kalmasınfelaket moda girdim tribimi görgece sanki aramızda mayın döşenmiş gibi ondan tarafa dönmemişim bile
Evet 28 ve 32 de girdim hiç sancı çıkmadı ayın 1de kontrolüm var az kaldı, zaten bu adet ağrısı 1 haftadır felan başladıSen bence erkenden doktora sor bunu nolur nolmaz hiç nst ye girmişmiydin
Bana da yeşil lazım yaKaskade paylsstı kuzu, lcw dream ürümüymüş
Bak şöyle düşünniye böyle hallendi anlamıyorum. strese girdi desem strese alışkın olmayan biri değil yıllardır onlarca çalışanı olan kendi işinde çalışıyor çok stresli dönemlerden geçtik 2018 krizini beraber atlattık hiçbirinde böyle olmadı. şu an çok şükür ne maddi ne manevi bir sorunumuz var. çocuğu çok istedik planlı bir bebekti çok mutlu baba olacağı için. ben mental olarak yalnızca başta 20 gün ağlama atakları yaşadım onun haricinde oldukça pozitif geçirdim ona ızdırap olmadım. yaşadığı bu sendroma sebep bulamıyorum. umarım geçer yoksa işimiz iş.
evetbenimki lohusalığa geçiş yaptı da çıkarmaya çalışıyorum
Aa geçmiş olsun canım, umarım devam etmez, her şey yolunda giderKızlar anca yazabildim bütün gece huzursuzdum sabah akıntı kanamalı devam etti nst de 70 lere vuran sancı çıktı açılma bir cm boyle devam ederse sezeryan a alicak
Hoş buldukCanım hoşgeldin
Bazılarımızda sancılar başladı.
Sabızsız Ekim'de doğan bebeklerimiz bile oldu.
Bugünde 1-2 arkadaşımızın biraz riskli geçiyor süreçleri.
30.Haftadan sonra pek çoğumuzda sancı benzeri ağrılar kendini gösterdi.( Bende bugün 31.haftamdayım)
Geçen hafta sancı fazlaydı doktora gittiğimde NTS'ye girdim ama sancı sıfır çıktı benim. Bu haftaarda sadece yalancı doğum sancısı değil Safra Kesesi yada Böbrekler kaynaklıda olabliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?