2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şükür bu muhabbetleri geride bırakalı epey oldu ilk zamanlar herkes şimdi böyleysen son ayında kımıldayamazsın diyorlardı şimdi gören farkında sadece göbekten kilo aldığımı yediğin bebeğe gitmiş diyorlar
Kuzenlerim falan sevdiğim insanlar kuzum senin fiziğin arkadan aynı önde bi bebek var maşallah çok iyi diyorlar ama gerçekten göbek var sadece kimse kötü yorum yapmıyor artık yapan olursa da durmam zaten cevabı Tokat gibi olur

Ya ben de korkmaya başladım bebekler çok aceleci çıktı

Hemde bütün randevulara nolur nolmaz temiz ve duş almış şekilde gidiyorum böyle bişi denk gelmesin bana yaa amin çok utanırım yoksa
Geçen sene ben erken doğum yaptığımda şansıma tertemiz gitmiştim. Ama enfeksiyon kapıp 15 gün hastanede yattım. Girerken ben vs çıkarken ben

Yanlış küsmek yok konuş ki içinde kalmasın yaptığına tamamen pişman et onu
canını çıkartacağım gözün arkada kalmasın içinden geçicem onun yeter aylardır idare ediyorum
yüzde yüz anlıyorum onun için kaygı verici bir süreç olduğunun farkındayım defalarca konuştuk kendine gelmesi için destek oldum da ama artık yeto. bir yere kadar idare ettik ama artık benim sıram diye düşünüyorum. fazlası şımarıklık artık bir noktada çorabını bile giymeye zorlanan eşini anlamaya başlaması lazım bu erkeklerin.

Ahahahh kocalara hücum

Haftana bakacaktım da senin listede olduğuna adım kadar eminim şuan nasıl listede yoksun onu anlayamadım ben mi göremiyorum hayır silinse ben silerim bende silmedim
29.hafta canım geriden geliyorum, Ocak’ta bekliyorum ben bebişimi erken gelirse yapacak bir şey yok

Arkandayım bacım haklısın

Bende bu markanın kek kalıbıni aldim böyle birsey yok arkadaşlar o kadar guzel ki pit diye cikiyor çok iyi bir marka bu ihtiyacım olsa tavasini da alırım ilerde
Kızlar artık uykular aşırı kalitesizleşmeye başladı hiç zinde uyanmıyorum sürekli yorgun ağrılı sanki hiç uyuyamamışım gibi değişik
Ay sorma benimde ya sabah sırtım sırtım diye uyanıyorum eşime ovduruyorum biraz jyi geliyor
Mantıklı ben tatmin oldum tercihimi hipp den yana kullanicam sanırım

Çok teşekkür ederim çocuğu götürdüler bende yatıp dinleniyorum şimdi inşallah iyi olacaz çok zor bu dönem

an itibariyle fakir dysonı fantomum kırılmış bulunmakta. motor sağlam ama fiyatlarına baktım gövdeyi yenilemek zaten 700 tlyi buluyor onun yerine sıfır alırım daha iyi. fantom provac p5000 kullanan var mı aranızda 1600 tl fiyatı, standart fantomda 1100 tl hangisi daha iyidir?

Benim baş sırt bel ağrısı oluyo bide ayağa kalkınca bi iki dk yuvarlana yuvarlana gidiyorum tuvalete zor atıyom kendimi

Ayy canım inşallah kırkı da tamamlasin bende gidince sorayım bu ilaçları iki gün sonraya inşallah

Bugunden doktorunu ara istersen canim, bekleme bi kac gun daha. Kasilma icin ben adalat kullaniyorum cok faydasi oldu bana. Gidince sana da verir belki rahatlarsin
Doktora söyleyecem zaten bu tarz ilaçları veriyorsa eğer kullanayım bende ilk doğum erken olduğu için çok korkuyorum ilaç isimlerini not alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…