- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.161
33 oldu bugün dün baktıydım listedenAa geçmiş olsun canım, umarım devam etmez, her şey yolunda giderKaç haftalık olmuştu?
inşallah erkenci değildirEvet 28 ve 32 de girdim hiç sancı çıkmadı ayın 1de kontrolüm var az kaldı, zaten bu adet ağrısı 1 haftadır felan başladı
Şükür bu muhabbetleri geride bırakalı epey oldu ilk zamanlar herkes şimdi böyleysen son ayında kımıldayamazsın diyorlardı şimdi gören farkında sadece göbekten kilo aldığımı yediğin bebeğe gitmiş diyorlar8.aya girmek üzereyim beni gören tabi ki tabi ki hiç karnın çıkmamış nasıl hamilesin sen demeye devam ediyor
*** Karşımdaki kişiye göre net laflarım değişiyor.
---- Bebeğim gayet iyi , benim kilo almam önemli değil halimden memnunum diyorum.
---- Çok sinirlenirsem kömüş gibi yemedim. İdeal şuan aldığım kilo diyorum.
---- Doktorum kilomdan memnun, bana zayıf diyen herkes beni kıskanıyor diyorum.
Karşımdaki kişiye ve ortama göre kesinlikle sessiz kalmıyorum.
Daha sert yada daha yumuşak çok diyoloğum oluyor ama insanlar cidden moral bozmaya çalışmakta birbirleriyle yarışıyorlar.
Bende biliyorum çok kilo almadığımı göz var nizam var.
( Doktorum bebeğin gidişatından gayet memnun senin vucuut yapın kilo almaya müsait değil seçilmiş insansın diyor)
Ya ben de korkmaya başladım bebekler çok aceleci çıktıBi kaç eksik vardı valizde doğuma yakın zamanda koyarım dedim ama onları da atacam içine bugün nolur nolmaz
ben lisedeyken ebelik okuyan arkadaşım vardı o anlatıyodu böyle yapıyoruz doğumdan önce temizlememiz gerekiyor falan diye. Son zamanlarda doğuranlara sordum gerçekten de öyle oluyomuş. En istemediğim şeylerden biri pis gitmek
Geçen sene ben erken doğum yaptığımda şansıma tertemiz gitmiştim. Ama enfeksiyon kapıp 15 gün hastanede yattım. Girerken ben vs çıkarken benHemde bütün randevulara nolur nolmaz temiz ve duş almış şekilde gidiyorumböyle bişi denk gelmesin bana yaa amin çok utanırım yoksa
İnş biraz daha beklerler içerde33 oldu bugün dün baktıydım listeden
inşallah erkenci değildir
canını çıkartacağım gözün arkada kalmasın içinden geçicem onunYanlış küsmek yok konuş ki içinde kalmasınyaptığına tamamen pişman et onu
yüzde yüz anlıyorum onun için kaygı verici bir süreç olduğunun farkındayım defalarca konuştuk kendine gelmesi için destek oldum da ama artık yeto. bir yere kadar idare ettik ama artık benim sıram diye düşünüyorum. fazlası şımarıklık artık bir noktada çorabını bile giymeye zorlanan eşini anlamaya başlaması lazım bu erkeklerin.Bak şöyle düşün
İş bilindik bir sorun
Aile problemi bilindik bir sorun
Evvelden bu yana ne yaşandıysa bilindik bir stres ve erkekler bunlarla baş etmenin yöntemini biliyorlar kendilerini tanıyorlar vs vs
Amaaa baba olmak bilmedikleri bir şey
Hayat değişecek stresi var en başta
Bir anne neler olacağını hamile kalmadan düşünüp bilirken babalar Doğumdan çok sonra baba olduklarını keşfediyorlar
Şimdi bu tabloda erkekler bilinmezlikle boğulurken Kadınlar hormonlarla boğuşuyor
Hamilelerin salgıladığı hormonlardan erkeklerde etkileniyor aslında onların da beyinleri ve duyguları bizim kadar olmasa da değişime uğruyor
Hal böyle olunca çatışma kaçınılmaz oluyor erkek bu stresle başa çıkmak için türlü yollara giriyor farkında olmadan
İkinci kez baba olacaklarda bilinmezlik olmadığı için bu sorunlar yaşanmıyor geneli ilk hamilelikte oluyor
Ekliyorum bebek
Ahahahhcanını çıkartacağım gözün arkada kalmasın içinden geçicem onunyeter aylardır idare ediyorum
yüzde yüz anlıyorum onun için kaygı verici bir süreç olduğunun farkındayım defalarca konuştuk kendine gelmesi için destek oldum da ama artık yeto. bir yere kadar idare ettik ama artık benim sıram diye düşünüyorum. fazlası şımarıklık artık bir noktada çorabını bile giymeye zorlanan eşini anlamaya başlaması lazım bu erkeklerin.
Haftana bakacaktım da senin listede olduğuna adım kadar eminim şuan nasıl listede yoksun onu anlayamadım ben mi göremiyorumİnş biraz daha beklerler içerde
29.hafta canım geriden geliyorum, Ocak’ta bekliyorum ben bebişimi erken gelirse yapacak bir şey yokHaftana bakacaktım da senin listede olduğuna adım kadar eminim şuan nasıl listede yoksun onu anlayamadım ben mi göremiyorumhayır silinse ben silerim bende silmedim
Arkandayım bacım haklısıncanını çıkartacağım gözün arkada kalmasın içinden geçicem onunyeter aylardır idare ediyorum
yüzde yüz anlıyorum onun için kaygı verici bir süreç olduğunun farkındayım defalarca konuştuk kendine gelmesi için destek oldum da ama artık yeto. bir yere kadar idare ettik ama artık benim sıram diye düşünüyorum. fazlası şımarıklık artık bir noktada çorabını bile giymeye zorlanan eşini anlamaya başlaması lazım bu erkeklerin.
Bende öyle hatırlıyorum29.hafta canım geriden geliyorum, Ocak’ta bekliyorum ben bebişimi erken gelirse yapacak bir şey yok
Bende bu markanın kek kalıbıni aldim böyle birsey yok arkadaşlar o kadar guzel ki pit diye cikiyor çok iyi bir marka bu ihtiyacım olsa tavasini da alırım ilerdeCanım ben evde günlük 2 yıldır bu tavaları kullanıyorum.
Sapları ısınmıyor.
Kıyaması temizlemeside çok kolay ben çok memnnum
arada çok güzel fiyata iniyor. o zaman değerlendirebilirsin
Ay sorma benimde ya sabah sırtım sırtım diye uyanıyorum eşime ovduruyorum biraz jyi geliyorKızlar artık uykular aşırı kalitesizleşmeye başladı hiç zinde uyanmıyorum sürekli yorgun ağrılı sanki hiç uyuyamamışım gibi değişik
Mantıklı ben tatmin oldum tercihimi hipp den yana kullanicam sanırımHippe e-posta atmistim gelen aciklama :
Merhaba,
Öncelikle bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bebek mamaları Avrupa Birliği Direktiflerine göre üretilmektedir. Bu yasaların içerisinde de Palm yağı da izin verilen bir içeriktir. Palm yağının bebek beslenmesinde kullanılma sebebi uygun bir yağ (Omega 3 ve 6 olarak) kombinasyonuna sahip olmasıdır. HİPP ürünlerinin üretimi sırasında ılık işlem denilen prosesi uyguladığı için herhangi bir zararlı bileşen ortaya çıkmaz. Ayrıca Palm Yağı çok iyi bir Omega-6 kaynağıdır. HiPP bebek ürünlerindeki Palm yağı güvenle kullanılabilir.
Süt formüllerimizin içeriğinde kullandığımız bitkisel yağlarımızın hepsi organik olup; yüksek sıcaklıklara maruz kalmadan soğuk sıkım yöntem ile elde edilmektedir. Bebeklerimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bir işleme maruz kalmamaktadır. HiPP, kalite standartlarına bebeklerimizin sağlığı için önem vermektedir.
Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.
NOT:Anne sütü bebeğiniz için en iyisidir. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda lütfen doktorunuza danışınız.
Sağlıklı günler dileriz..
HİPP Ebeveyn Servisi
Çok teşekkür ederim çocuğu götürdüler bende yatıp dinleniyorum şimdi inşallah iyi olacaz çok zor bu dönemCanım çok geçmiş olsun
Kasılmalarını azaltacağı için magnezyumun faydası olur.
Onun kullanımını aksatma hatta genelde kasılma şikayet var dediğinde 2 katına bile çıkartıyor doktorun.
Yerinde olsam doktorumu ara aciliyetim olduğumu söyler hafta ortasını beklemez bugünden giderim.
Benim geçen hafta kasılma ve sancım var gibiydi psikolojik olarakta olumsuz etkiliyor insanı. Hafta sonu kontrole gidince kendim talep ettim NTS'yi bile içim rahat etsin diye. Allah'tan hiç sancı çıkmadı içim ferahladı. Magnezyumu tek kullanıyordum kasılmalarımı rahatlatması için günde 2 'ye çıkardı. Günde 1 tane maden suyu iç dedi hatta
Benim baş sırt bel ağrısı oluyo bide ayağa kalkınca bi iki dk yuvarlana yuvarlana gidiyorumBende bu markanın kek kalıbıni aldim böyle birsey yok arkadaşlar o kadar guzel ki pit diye cikiyor çok iyi bir marka bu ihtiyacım olsa tavasini da alırım ilerde
Ay sorma benimde ya sabah sırtım sırtım diye uyanıyorum eşime ovduruyorum biraz jyi geliyor
Mantıklı ben tatmin oldum tercihimi hipp den yana kullanicam sanırım
Ayy canım inşallah kırkı da tamamlasin bende gidince sorayım bu ilaçları iki gün sonraya inşallahIlk etapta 1 tane endol fıtıl, sonrakı 2 gun 6 saatte bır endol tablet.. Diğer günler için de nidicard basladık, 8 saatte bir..
Endolu sadece 2 gun kullandım, daha fazla kullandıramam demıstı, ama sukur kasılmam olmadı bıdaha.. Benım haftam kucukken basladık, erken dogum öykum var 21 haftalık, bu gebelıkte 23.haftada sinyal verınce hemen basladık. Suan 28+3
Doktora söyleyecem zaten bu tarz ilaçları veriyorsa eğer kullanayım bende ilk doğum erken olduğu için çok korkuyorum ilaç isimlerini not alıyorumBugunden doktorunu ara istersen canim, bekleme bi kac gun daha. Kasilma icin ben adalat kullaniyorum cok faydasi oldu bana. Gidince sana da verir belki rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?