2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastanede olan herkese acil şifalar diliyorum. Dilerim bebişleri tutabilirler zamanında doğarlar.
Bana gelince her şey yolunda gözüküyorken dün bir anda karnıma sancılar girmeye başladı. Sanırım çok yoruldum ve uzun süre oturduğum için oldu. Eve gelip uzandım dinlendiğimde hafiflemişti. Ama artık gece uykuları haram oldu gibi bir şey. Asla REM uykusuna geçemiyorum gibi ya da bilinçöncesinde takılıp kalıyorum gibi. Haliyle uyuduğum uykudan da bir şey anlamıyorum işe geliyorum zombi gibi. Kalan 5-6 haftamızı da sağlıkla güç kuvvetle bitirebilseydik ne mutluydu. Herkese sabır ve güç diliyorum canım anneler

Doktora söyleyecem zaten bu tarz ilaçları veriyorsa eğer kullanayım bende ilk doğum erken olduğu için çok korkuyorum ilaç isimlerini not alıyorum
Ilk basta nidicard veriyorlar canim. SaNa yeterli gelir muhtemelen o. Bende adalata gecti yetmedi cunku bana. Bi de 21. Haftada baslamisti benim. 36. Haftaya kadar kullanacagim

İsimlere karar verdinizmi ben henüz veremedim oğlan bekliyorum Karan şu sıralar gündemde. Sizin isimler ne olucak?

İsimlere karar verdinizmi ben henüz veremedim oğlan bekliyorum Karan şu sıralar gündemde. Sizin isimler ne olucak?
Kocamdan hala ses çıkmadı. Düşünüyorum diyor aylardır sjdkrkf ben de sinirlendim artık evlenmeden önceden beri hayalim olan ismi kendim koydum gitti. Bebişimi Dodikom diye seviyorum hatta. Yanına bir isim bulursa ekleriz ama şimdilik sadece Doğa olacak gibi gözüküyor

Aa benim kızımın adı da Doğa sağlıkla gelsin inşallah ben çok severek koydum ismini

Bu gece benim de böyleydi, bi de hareket ettikçe ağrım oldu, şimdi uyuyor galiba

Ve bende dodikom diye seviyorum

Çok geçmiş olsun canım bana erken doğum riski dedi endol başladı bana sabah akşam yarına randevu bakalım ne dicek

Kesinlikle canım ben günlük tencere setinide takip ediyorum. İndirime girsin onuda alıcam.
Çok memnun kaldım aldığımdan beri tavalarından

Bizde geçen hafta karar verdik isme
Elim kolum bağlı kaldı- Kapı süsü / Hediyelik / çikolata / isimli hastane çıkışı hepsi eşimin gönlü olsun diye bekledi.
En son rest çektim. Ya akşama bana adam akıllı bir isimle gel yada BEGÜM olarak veriyorum siparişleri diye.
Akşam geldi kuzu kuzu Begüm olsun dedi.

Ay çok tembeller ya delircem. 13. Haftadan beri bekliyorum alternatif bulacak diye hala ses yok sjdkrkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…