- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.181
Ilk basta nidicard veriyorlar canim. SaNa yeterli gelir muhtemelen o. Bende adalata gecti yetmedi cunku bana. Bi de 21. Haftada baslamisti benim. 36. Haftaya kadar kullanacagimDoktora söyleyecem zaten bu tarz ilaçları veriyorsa eğer kullanayım bende ilk doğum erken olduğu için çok korkuyorum ilaç isimlerini not alıyorum
Kalça ağrısı bu gece çok zorladıKızlar hepimiz aynıyız galiba gece uykusu yok ağrı halsizlik kramp bel ağrısı 30. Haftadan sonra artık önceki gibi değiliz inşallah bu kalan zamanı da güzel bir şekilde geçiririz
Merhaba nereden görebilirim listeyi?Ekliyorum bebek
Kocamdan hala ses çıkmadı. Düşünüyorum diyor aylardır sjdkrkf ben de sinirlendim artık evlenmeden önceden beri hayalim olan ismi kendim koydum gitti. Bebişimi Dodikom diye seviyorum hatta. Yanına bir isim bulursa ekleriz ama şimdilik sadece Doğa olacak gibi gözüküyorİsimlere karar verdinizmi ben henüz veremedim oğlan bekliyorum Karan şu sıralar gündemde. Sizin isimler ne olucak?
Aa benim kızımın adı da DoğaKocamdan hala ses çıkmadı. Düşünüyorum diyor aylardır sjdkrkf ben de sinirlendim artık evlenmeden önceden beri hayalim olan ismi kendim koydum gitti. Bebişimi Dodikom diye seviyorum hatta. Yanına bir isim bulursa ekleriz ama şimdilik sadece Doğa olacak gibi gözüküyor
Bu gece benim de böyleydi, bi de hareket ettikçe ağrım oldu, şimdi uyuyor galibaBenimde bir kaç gündür öyle ama dün gece saat 1de bir başladı 3e kadar ağrım oldu böyle bacaklarıma vuruyordu resmen, bebekte hiç uyumadı sağ olsun tepindi durdu tuvaletim yok ama altıma edecek gibiydim sürekli tuvalete kalk yat yaptım
Hahaha sabredelim az kaldıBenim baş sırt bel ağrısı oluyo bide ayağa kalkınca bi iki dk yuvarlana yuvarlana gidiyorumtuvalete zor atıyom kendimi
Ve bende dodikom diye seviyorumKocamdan hala ses çıkmadı. Düşünüyorum diyor aylardır sjdkrkf ben de sinirlendim artık evlenmeden önceden beri hayalim olan ismi kendim koydum gitti. Bebişimi Dodikom diye seviyorum hatta. Yanına bir isim bulursa ekleriz ama şimdilik sadece Doğa olacak gibi gözüküyor
Olsun, sağlıklısı neyse oAynn geldi açılma takip edicez ama bu sancı devam ederse sezeryan alicam dedi
Çok geçmiş olsun canım bana erken doğum riski dedi endol başladı bana sabah akşam yarına randevu bakalım ne dicekDua eden herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım son zamana geldik. Benim ilk doğum bu zamanda olunca korkuyorum da bu hafta içi kontrolüm var beklerse doktorla da konuşacam bakalım inşallah iyi haberler alırım. Bu arada magnezyum çok aksatmistim ne zamana kadar kullanacam daha bilmiyorum ama son zamanlar zor içiyordum ara vermiştim şu gece hemen bir tane iciverdim belki de o rahatlattı bilmiyorum kasılmalar için doktora giden arkadaşlarım hangi ilaçları vermişti size bende sorayım riskim çok yüksek benim en azından geciktirirse bira kaç haftalık daha
İnşallah tüm bebeklerimiz sağlıkla gelsinAa benim kızımın adı da Doğasağlıkla gelsin inşallah ben çok severek koydum ismini
Kesinlikle canım ben günlük tencere setinide takip ediyorum. İndirime girsin onuda alıcam.Bende bu markanın kek kalıbıni aldim böyle birsey yok arkadaşlar o kadar guzel ki pit diye cikiyor çok iyi bir marka bu ihtiyacım olsa tavasini da alırım ilerde
Ay sorma benimde ya sabah sırtım sırtım diye uyanıyorum eşime ovduruyorum biraz jyi geliyor
Mantıklı ben tatmin oldum tercihimi hipp den yana kullanicam sanırım
1. sayfaya bakabilirisn canımMerhaba nereden görebilirim listeyi?
Bizde geçen hafta karar verdik ismeKocamdan hala ses çıkmadı. Düşünüyorum diyor aylardır sjdkrkf ben de sinirlendim artık evlenmeden önceden beri hayalim olan ismi kendim koydum gitti. Bebişimi Dodikom diye seviyorum hatta. Yanına bir isim bulursa ekleriz ama şimdilik sadece Doğa olacak gibi gözüküyor
Ay çok tembeller ya delircem. 13. Haftadan beri bekliyorum alternatif bulacak diye hala ses yok sjdkrkfBizde geçen hafta karar verdik isme
Elim kolum bağlı kaldı- Kapı süsü / Hediyelik / çikolata / isimli hastane çıkışı hepsi eşimin gönlü olsun diye bekledi.
En son rest çektim. Ya akşama bana adam akıllı bir isimle gel yada BEGÜM olarak veriyorum siparişleri diye.
Akşam geldi kuzu kuzu Begüm olsun dedi.
Hem isim begenmezler hem de hic bi caba gostermezler. En sevdikleri laf da hallederiz, her sey kontrolum altinda askimAy çok tembeller ya delircem. 13. Haftadan beri bekliyorum alternatif bulacak diye hala ses yok sjdkrkf
Gerçekten öyle ya. Hallederiz diye diye 32. Haftaya geldi sjsjdk her şeyi hallettim ben sjdkdkfHem isim begenmezler hem de hic bi caba gostermezler. En sevdikleri laf da hallederiz, her sey kontrolum altinda askim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?