- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.201
Ayy bu erkekler hep mi aynı bende onunda içine sinsin istediğim için sürekli ona farklı isimler söyledim sende bi fikir ver dedim ama yok en sonunda oğlumda artık bebeği gülce diye sevdiği için baktım oda kabullendi galiba ismi gülce kaldı bizim kızın diyorBizde geçen hafta karar verdik isme
Elim kolum bağlı kaldı- Kapı süsü / Hediyelik / çikolata / isimli hastane çıkışı hepsi eşimin gönlü olsun diye bekledi.
En son rest çektim. Ya akşama bana adam akıllı bir isimle gel yada BEGÜM olarak veriyorum siparişleri diye.
Akşam geldi kuzu kuzu Begüm olsun dedi.
İlk isim Çınarİsimlere karar verdinizmi ben henüz veremedim oğlan bekliyorum Karan şu sıralar gündemde. Sizin isimler ne olucak?
Aramıza hoşgeldinHerkese merhaba. Yeni üye oldum. Benim de sat 18 mart ve tahmini doğum tarihim 23 aralık görünüyor. Fakat göbek kordonumda bir damar eksik olduğu için oğlumun gelişimi geriden giderse erken müdahale ihtimali var dendi. Şuan 31. Haftamdayım bebeğimin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok hatta bir kaç gün önden gidiyor. Yani zamanında doğabilir. Bir de bu aralar braxton hicks sancıları başladı. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Topiğin ilk sayfasındaMerhaba nereden görebilirim listeyi?
Canım merhaba, benimde kordonda 2 tane damar var 3. Yok. Kendi doktorum bazen eksik beslenebilir dedi ama her zamna öyle olacak diye bir şey yok dedi. Benimde 1 hafta ileride çıkıyor bebeğim.Herkese merhaba. Yeni üye oldum. Benim de sat 18 mart ve tahmini doğum tarihim 23 aralık görünüyor. Fakat göbek kordonumda bir damar eksik olduğu için oğlumun gelişimi geriden giderse erken müdahale ihtimali var dendi. Şuan 31. Haftamdayım bebeğimin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok hatta bir kaç gün önden gidiyor. Yani zamanında doğabilir. Bir de bu aralar braxton hicks sancıları başladı. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
canım bende 14.haftadan beri eşimin keyfini bekliyordum.Ay çok tembeller ya delircem. 13. Haftadan beri bekliyorum alternatif bulacak diye hala ses yok sjdkrkf
Kızın aklını karıştırmayın yaaAramıza hoşgeldinparla diye bir yakınınız var mı acaba
Aynen öyle yok zaten sjdjkf ben koydum gitti ismini. Ezanı da okurum kulağına sjdjdkfkcanım bende 14.haftadan beri eşimin keyfini bekliyordum.
İsim beğenmiyor
Buldukları 50 yaş üstü teyze ismi
Çocuk gibi inatlar
ve emin ol gün sonunda yine isim bulamıyorlar.
Aynen öyle yok zaten sjdjkf ben koydum gitti ismini. Ezanı da okurum kulağına sjdjdkfkcanım bende 14.haftadan beri eşimin keyfini bekliyordum.
İsim beğenmiyor
Buldukları 50 yaş üstü teyze ismi
Çocuk gibi inatlar
ve emin ol gün sonunda yine isim bulamıyorlar.
MAşşalh canım bebişeDoktordan çıktım 1950 gram olmuş herşeyi çok güzel dedi karın ağrısı zayıf olduğun için kemiklerine vuruyor olabilir ondan rahatsız oluyor olabilirsin dedi. Kan ve idrar testi verdim göstereceğim. Yine enfeksiyon çıkmış bence sancı gibi yürüyünce olan karın ağrım enfeksiyondan oluyor
Parladan daha seste yok
canım sayılı gün çabuk geçer inşallah bebek iyi olsun da tek derdiniz geç kavuşmuş olmak olur inşallah. sütünü devamlı sağ sanki bebek yanındaymış gibi 2 saatte bir sağmaya çalış inşallah artacak sütün merak etmeTeşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
Canım ilk olarak biraz kafam karıştımerhaba kıslar..bir kaç sorum var hepsiyle ilgili konu açılmış ama size sormak istiyorum.
1.sorum 32+0 da almam gereken çalışabilir raporunu hastane yönlendirmesiyle 31+4'te yani 3 gün önce almış oldum. 37ye kadar çalışmak istiyorum. İzne çıkış tarihimde malesef 3 gün erken oldu dolayısıyla bebişle 3 gün daha az işe gitmeden zaman geçireceğim :/ burası zaten kafamı çok karıştırdı. şimdi ben iznime gerçek 37de mi çıkacağım yoksa onların hesaba göre 3 gün önce mi?
2. sorum haftane çantasında lohusa külot beze ve biberona ihtiyaç varmı? ayrıca gümüş kapak gerçekten işe yarıyor mu?
3. sorum 33+4'teyim acayip kalça kemiğime baskı ve ileri seviye hemeroidim var. bu ikisini yaşayan fikir verebilecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?