2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
A Allmala canım inşallah ilaçlarla sancını kesebilirler. Ben hastanede yatarken 2 cm açıklık ile 1.5 ay hastanede yatan bir kadın vardı ilaçlarla durdurmuşlardı doğumu. Birde 33+2 de doğum yapan ikizler vardı kiloları gelişimleri felan çok iyiydi maşallah gönlünü ferah tut streste sancıyı çok tetikliyor bebişler doğsalarda artık korkacağımız haftalarda değiliz

Doktordan çıktım 1950 gram olmuş herşeyi çok güzel dedi karın ağrısı zayıf olduğun için kemiklerine vuruyor olabilir ondan rahatsız oluyor olabilirsin dedi. Kan ve idrar testi verdim göstereceğim. Yine enfeksiyon çıkmış bence sancı gibi yürüyünce olan karın ağrım enfeksiyondan oluyor

Eklentiler

• IMG_0983.webp
    34 KB · Görüntüleme: 58
Ayy bu erkekler hep mi aynı bende onunda içine sinsin istediğim için sürekli ona farklı isimler söyledim sende bi fikir ver dedim ama yok en sonunda oğlumda artık bebeği gülce diye sevdiği için baktım oda kabullendi galiba ismi gülce kaldı bizim kızın diyor

İsimlere karar verdinizmi ben henüz veremedim oğlan bekliyorum Karan şu sıralar gündemde. Sizin isimler ne olucak?
İlk isim Çınar
Evlenmeden önce koydum ben ismini erkek olursa Çınar olacak diye dövme bile yaptırdım köprücük kemiğinimde bir Çınar masalı yazıyor
Ayrıca anlamı benim için eşim demek
Güven veren sağlam ömürlük anlamında Çınar’ım derdim ordan çıktı zaten erkek çocuğumuz olursa adını Çınar koyacağım demem
İkinci ismi de Cem olacak
Yöneten , sultan, lider, ticari zekası yüksek insanmış
Hz Süleyman ın lakabı da Cem miş
Bu isimde aslında bekarken ortaya attığım ama ortada kalıp unuttuğumuz bir isimdi
Daha bebeğimin cinsiyeti belli değilken rüya gördüm rüyamda Çınar Cem koyuyordum ismini biri söylüyordu Çınar Cem koy diye
Uyandım dedim erkek olacak İSimlerinide gördüm
İsim koyarken anlamlarına ve karakter etkisine dikkat et gerçekten etkisi büyük isimlerin

A Allmala canım inşallah biraz daha dayanır minişler haftan çok küçük değil ama inşallah sağlıkla gelecekler

Aramıza hoşgeldin parla diye bir yakınınız var mı acaba

Canım merhaba, benimde kordonda 2 tane damar var 3. Yok. Kendi doktorum bazen eksik beslenebilir dedi ama her zamna öyle olacak diye bir şey yok dedi. Benimde 1 hafta ileride çıkıyor bebeğim.

Ay çok tembeller ya delircem. 13. Haftadan beri bekliyorum alternatif bulacak diye hala ses yok sjdkrkf
canım bende 14.haftadan beri eşimin keyfini bekliyordum.
İsim beğenmiyor
Buldukları 50 yaş üstü teyze ismi
Çocuk gibi inatlar
ve emin ol gün sonunda yine isim bulamıyorlar.

İsim beğenmiyor
Çocuk gibi inatlar
Aynen öyle yok zaten sjdjkf ben koydum gitti ismini. Ezanı da okurum kulağına sjdjdkfk

İsim beğenmiyor
Çocuk gibi inatlar
Aynen öyle yok zaten sjdjkf ben koydum gitti ismini. Ezanı da okurum kulağına sjdjdkfk

MAşşalh canım bebişe
Kan değerin filan güzel
Ama lökosit değerin biraz yüksek
İdrarda yanma ve alt bölgede adet gibi sancı yapar bu enfeksiyon değerleri

merhaba kıslar..bir kaç sorum var hepsiyle ilgili konu açılmış ama size sormak istiyorum.
1.sorum 32+0 da almam gereken çalışabilir raporunu hastane yönlendirmesiyle 31+4'te yani 3 gün önce almış oldum. 37ye kadar çalışmak istiyorum. İzne çıkış tarihimde malesef 3 gün erken oldu dolayısıyla bebişle 3 gün daha az işe gitmeden zaman geçireceğim :/ burası zaten kafamı çok karıştırdı. şimdi ben iznime gerçek 37de mi çıkacağım yoksa onların hesaba göre 3 gün önce mi?
2. sorum haftane çantasında lohusa külot beze ve biberona ihtiyaç varmı? ayrıca gümüş kapak gerçekten işe yarıyor mu?
3. sorum 33+4'teyim acayip kalça kemiğime baskı ve ileri seviye hemeroidim var. bu ikisini yaşayan fikir verebilecek olan var mı?

canım sayılı gün çabuk geçer inşallah bebek iyi olsun da tek derdiniz geç kavuşmuş olmak olur inşallah. sütünü devamlı sağ sanki bebek yanındaymış gibi 2 saatte bir sağmaya çalış inşallah artacak sütün merak etme

Canım ilk olarak biraz kafam karıştı
31+4' de çalışmaya devam etmek için hastanen rapor verdi , ama sen 37. haftana kadar çalışıp o zaman izne çıkmak istiyorusun dimi ( Eğer ki böyleyse sıkıntı yok. sen şuan çalışabilir izni almışssın. İzne yarılmadın 3 günlük kesinti v.s olmaz 37. haftada çıkacaksan iznine

2. olarak Hastane çantasına Depend / lohusa kilot-/ gece pedi tarzı ürünler koyacağız
*** Gümüş kapak aldım , kullanırım diye düşünüyorum aldıysan hastane çantanda bulunsun ( ++ olarak ben ayva jeli götürcem yanımda , bide günlük kullanım için göğüs bakım jeli)
*** Biberona çok sıcak bakmıyormuş hemşireler , ben olurda mama vermem gerekirse diye kaşıklı biberon diye küçük bir ürün aldım.

Kızlar sizinde beyniniz puslu gibi mi ?
Nasıl tarif etsem bilemedim çocuk gibi miyim kadın gibi miyim bilemiyorum beynim mala bağladı sanki herşey hem umurumda hemde umurumda değil gibi
Hormonların bu kadar değişim yapacağını unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…