- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.221
gümüş kapak almadım sadece krem aldım alsammı diye tereddütteyimde :/Canım ilk olarak biraz kafam karıştı
31+4' de çalışmaya devam etmek için hastanen rapor verdi , ama sen 37. haftana kadar çalışıp o zaman izne çıkmak istiyorusun dimi ( Eğer ki böyleyse sıkıntı yok. sen şuan çalışabilir izni almışssın. İzne yarılmadın 3 günlük kesinti v.s olmaz 37. haftada çıkacaksan iznine
2. olarak Hastane çantasına Depend / lohusa kilot-/ gece pedi tarzı ürünler koyacağız
*** Gümüş kapak aldım , kullanırım diye düşünüyorum aldıysan hastane çantanda bulunsun
*** Biberona çok sıcak bakmıyormuş hemşireler , ben olurda mama vermem gerekirse diye kaşıklı biberon diye küçük bir ürün aldım.
Yanmam yoktu ama ağrım oluyor. İdrarımda kum var en az 3 lt su iç dedi. Eritme ilacı verdi kültür verdim eğer kültür de sorun çıkarsa antibiyotik verecek.MAşşalh canım bebişe
Kan değerin filan güzel
Ama lökosit değerin biraz yüksek
İdrarda yanma ve alt bölgede adet gibi sancı yapar bu enfeksiyon değerleri
unutkanlık var bende de. normalde zeki bilirdim kendimi bende bi mala bağladım ciddenKızlar sizinde beyniniz puslu gibi mi ?
Nasıl tarif etsem bilemedim çocuk gibi miyim kadın gibi miyim bilemiyorum beynim mala bağladı sanki herşey hem umurumda hemde umurumda değil gibi
Hormonların bu kadar değişim yapacağını unutmuşum
1 haftadır gırmıyo siteye de, ben dogum yaptıgından şüpheleniyorum, artık hirecek vakit bulamıyordur
Senin sat kaç? Benim 9 nisan.29.hafta canım geriden geliyorum, Ocak’ta bekliyorum ben bebişimi erken gelirse yapacak bir şey yok
Benim 8 NisanSenin sat kaç? Benim 9 nisan.
Pusu bırak haplı gibiyimKızlar sizinde beyniniz puslu gibi mi ?
Nasıl tarif etsem bilemedim çocuk gibi miyim kadın gibi miyim bilemiyorum beynim mala bağladı sanki herşey hem umurumda hemde umurumda değil gibi
Raporunu zorunlu olarak 13 kasımda başlatırlarsa doğru canım 3 gün erken izne çıkarsın doğum sonrasından 3 gün kesilir.gümüş kapak almadım sadece krem aldım alsammı diye tereddütteyimde :/
kaşıklı biberon mantıklı ben ona bi bakayım teşekkür ederimm.
hafta konusuna gelince şimdi şöyle anlatim benimde kafam çok karışık
16 kasımda tam 37+0 olmam gerekiyor ama rapora göre 13 kasımda tam 37 olmuşum gibi gözüktüğü için (3 günlük hatadan dolayı) 3 gün erken çıkmış oluyorum izne. dolayısıyla doğum sonrasına aktarılacak gün 3 gün eksik olmuş oluyor. olmuyor mu? kafalar karıştı
Sağlıkla büyüsün inşallah evet isimlerin karakteristik özelliği olduğuna çok inanıyorum bende bakalımİlk isim Çınar
Evlenmeden önce koydum ben ismini erkek olursa Çınar olacak diye dövme bile yaptırdım köprücük kemiğinimde bir Çınar masalı yazıyor
Ayrıca anlamı benim için eşim demek
Güven veren sağlam ömürlük anlamında Çınar’ım derdim ordan çıktı zaten erkek çocuğumuz olursa adını Çınar koyacağım demem
İkinci ismi de Cem olacak
Yöneten , sultan, lider, ticari zekası yüksek insanmış
Hz Süleyman ın lakabı da Cem miş
Bu isimde aslında bekarken ortaya attığım ama ortada kalıp unuttuğumuz bir isimdi
Daha bebeğimin cinsiyeti belli değilken rüya gördüm rüyamda Çınar Cem koyuyordum ismini biri söylüyordu Çınar Cem koy diye
Uyandım dedim erkek olacak İSimlerinide gördüm
İsim koyarken anlamlarına ve karakter etkisine dikkat et gerçekten etkisi büyük isimlerin
Bende iki gün sonra bakalım soracam doktora inşallah bir kaç hafta daha dayanalimÇok geçmiş olsun canım bana erken doğum riski dedi endol başladı bana sabah akşam yarına randevu bakalım ne dicek
Ben sallan yuvarlan geçiyor
Sancılar devam maalesef ilaca rağmen kasılıyorum
Sabır sabır sabır yapacak birşey yok tuvalet yemek dışında kalkmamaya özen gösteriyorum
Sağol sorduğun için
kizlar bir sey soracagim. 2 3 gundur benim de kasilmalarim artti. 23. Haftadan beri gunde 3 4 kere oluyordu. Simdi son bir kac gundur 10 kere fln olmaya basladi. Ama canimi acitmiyor. Bazilarinda once kalbim carpiyor ve karnimin bir yeri sertlesiyor. Bazen sadece sertlesme oluyor. Ama asagiya bir baski ya da agri,aci hissetmiyorum.Aynn geldi açılma takip edicez ama bu sancı devam ederse sezeryan alicam dedi
Canım toplaninca direk beline sancı giriyor alt karnına ve bacağına da aynı sızı yayilirsa yada 10 dk 5 dk da bire düşerse hastane yolu gözüküyor ben gidemedim pişman pişman evde yatıyorum oğlum da hastakizlar bir sey soracagim. 2 3 gundur benim de kasilmalarim artti. 23. Haftadan beri gunde 3 4 kere oluyordu. Simdi son bir kac gundur 10 kere fln olmaya basladi. Ama canimi acitmiyor. Bazilarinda once kalbim carpiyor ve karnimin bir yeri sertlesiyor. Bazen sadece sertlesme oluyor. Ama asagiya bir baski ya da agri,aci hissetmiyorum.
Sizin sancilariniz nasil aci verici mi?
Ben sakin bir insanim ama bu sefer de kendimden dogum baslayana kadar normal diyip onemsemeyecegim diye korkuyorum
Ali Hamza olacak oğlumun ismi Allah izin verirse ☺İsimlere karar verdinizmi ben henüz veremedim oğlan bekliyorum Karan şu sıralar gündemde. Sizin isimler ne olucak?
Biri bütün işlerimi halletse ve bide benim yerime düşünse modundayımKızlar sizinde beyniniz puslu gibi mi ?
Zannetmiyorum. O cok lokal bir olay. Makattaki damarlarin zamanla bozulmasindan oluyor. Bebekle hicbir alakasi yok. Cok gecmis olsun tekrar.
Kuşum sende bi doktora sorsan mı nolur nolmaz. Çok hareketlimisin bu ara yoksa sürekli dinlendiğin halde mi böyle? Kızların hareketleri nasıl bide? Kontrolü bekleme nolur nolmaz sor erkendenkizlar bir sey soracagim. 2 3 gundur benim de kasilmalarim artti. 23. Haftadan beri gunde 3 4 kere oluyordu. Simdi son bir kac gundur 10 kere fln olmaya basladi. Ama canimi acitmiyor. Bazilarinda once kalbim carpiyor ve karnimin bir yeri sertlesiyor. Bazen sadece sertlesme oluyor. Ama asagiya bir baski ya da agri,aci hissetmiyorum.
Sizin sancilariniz nasil aci verici mi?
Ben sakin bir insanim ama bu sefer de kendimden dogum baslayana kadar normal diyip onemsemeyecegim diye korkuyorum
ay kanlı olmazsa bana öyle bişey gelse ben akıntı zanneder anlamam da o zaman çünkü hamileliğimin başından beri devamlı iye geçirdiğim için midir nedir akıntım çok var hatta daha beyazdı 2-3 gündür rengide sarıya döndü birde kaşıntı başladı herhalde mantar oluyorum yineNişan rahim ağzı tıkacı. Rahim ağzı yumuşayıp açılmaya başlayınca doğum belirtisi olarak kanlı sümüksü bir akıntı geliyor. Benimki kanlıydı yani. Kansızı oluyor mu bilmiyorum. Yumurtlama gününde gelen gibi uzayan bir akıntıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?