2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
gümüş kapak almadım sadece krem aldım alsammı diye tereddütteyimde :/
kaşıklı biberon mantıklı ben ona bi bakayım teşekkür ederimm.
hafta konusuna gelince şimdi şöyle anlatim benimde kafam çok karışık
16 kasımda tam 37+0 olmam gerekiyor ama rapora göre 13 kasımda tam 37 olmuşum gibi gözüktüğü için (3 günlük hatadan dolayı) 3 gün erken çıkmış oluyorum izne. dolayısıyla doğum sonrasına aktarılacak gün 3 gün eksik olmuş oluyor. olmuyor mu? kafalar karıştı

MAşşalh canım bebişe
Kan değerin filan güzel
Ama lökosit değerin biraz yüksek
İdrarda yanma ve alt bölgede adet gibi sancı yapar bu enfeksiyon değerleri
Yanmam yoktu ama ağrım oluyor. İdrarımda kum var en az 3 lt su iç dedi. Eritme ilacı verdi kültür verdim eğer kültür de sorun çıkarsa antibiyotik verecek.

unutkanlık var bende de. normalde zeki bilirdim kendimi bende bi mala bağladım cidden

Pusu bırak haplı gibiyim

Raporunu zorunlu olarak 13 kasımda başlatırlarsa doğru canım 3 gün erken izne çıkarsın doğum sonrasından 3 gün kesilir.
Süt kaşığı olarak ben bu ürünü aldım. https://www.hepsiburada.com/babyjem-anne-sut-kasigi-pm-HBC0000053YRA
Gümüş kapak alacaksan 999 ayar olanlara bak bence genelde en uygun fiyat e-bebeğin ürünlerinde oluyor

Sağlıkla büyüsün inşallah evet isimlerin karakteristik özelliği olduğuna çok inanıyorum bende bakalım

Kızlar süt olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Normalde hiç süt içmem Kefir içmekten sıkıldım her gün. Bir de süt denicem,birazdan çıkıp alayım diyorum

Çok geçmiş olsun canım bana erken doğum riski dedi endol başladı bana sabah akşam yarına randevu bakalım ne dicek
Bende iki gün sonra bakalım soracam doktora inşallah bir kaç hafta daha dayanalim

Ben sallan yuvarlan geçiyor
Sancılar devam maalesef ilaca rağmen kasılıyorum
Sabır sabır sabır yapacak birşey yok tuvalet yemek dışında kalkmamaya özen gösteriyorum
Sağol sorduğun için

Aynn geldi açılma takip edicez ama bu sancı devam ederse sezeryan alicam dedi
kizlar bir sey soracagim. 2 3 gundur benim de kasilmalarim artti. 23. Haftadan beri gunde 3 4 kere oluyordu. Simdi son bir kac gundur 10 kere fln olmaya basladi. Ama canimi acitmiyor. Bazilarinda once kalbim carpiyor ve karnimin bir yeri sertlesiyor. Bazen sadece sertlesme oluyor. Ama asagiya bir baski ya da agri,aci hissetmiyorum.
Sizin sancilariniz nasil aci verici mi?
Ben sakin bir insanim ama bu sefer de kendimden dogum baslayana kadar normal diyip onemsemeyecegim diye korkuyorum

Canım toplaninca direk beline sancı giriyor alt karnına ve bacağına da aynı sızı yayilirsa yada 10 dk 5 dk da bire düşerse hastane yolu gözüküyor ben gidemedim pişman pişman evde yatıyorum oğlum da hasta

İsimlere karar verdinizmi ben henüz veremedim oğlan bekliyorum Karan şu sıralar gündemde. Sizin isimler ne olucak?
Ali Hamza olacak oğlumun ismi Allah izin verirse ☺ ben herkesin koyduğu yeni nesil isimler sevmiyorum gelenekciyim hangi niyetle koyarsan ona benzermis bebek bizde tabiki Ali ra ve Hamza ra niyetine koyuyoruz insallah onlar gibi yiğit Muvahhid olur oglusum

Biri bütün işlerimi halletse ve bide benim yerime düşünse modundayım hiç bişe yapasım yok herşeyi yapasım var

Son düzenleme:
Zannetmiyorum. O cok lokal bir olay. Makattaki damarlarin zamanla bozulmasindan oluyor. Bebekle hicbir alakasi yok. Cok gecmis olsun tekrar.

Çok teşekkür ederim kantaron yağı çok etkili oldu meme oluşmuş baya indi ama yediklerime de çok dikkat ettim
Ekmeği tamemen kestim çok nadir tam buğday ekmeği yiyorum doktor kortos krem verdi kullanan var mı aranızda

Kuşum sende bi doktora sorsan mı nolur nolmaz. Çok hareketlimisin bu ara yoksa sürekli dinlendiğin halde mi böyle? Kızların hareketleri nasıl bide? Kontrolü bekleme nolur nolmaz sor erkenden

ay kanlı olmazsa bana öyle bişey gelse ben akıntı zanneder anlamam da o zaman çünkü hamileliğimin başından beri devamlı iye geçirdiğim için midir nedir akıntım çok var hatta daha beyazdı 2-3 gündür rengide sarıya döndü birde kaşıntı başladı herhalde mantar oluyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…