- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.241
Aşırı merhametleyim ağlayasım geliyorKızlar sizinde beyniniz puslu gibi mi ?
Nasıl tarif etsem bilemedim çocuk gibi miyim kadın gibi miyim bilemiyorum beynim mala bağladı sanki herşey hem umurumda hemde umurumda değil gibi
Hormonların bu kadar değişim yapacağını unutmuşum
Ben beğendim uyumluda olmuşAli Hamza olacak oğlumun ismi Allah izin verirse ☺ben herkesin koyduğu yeni nesil isimler sevmiyorum gelenekciyim hangi niyetle koyarsan ona benzermis bebek bizde tabiki Ali ra ve Hamza ra niyetine koyuyoruz insallah onlar gibi yiğit Muvahhid olur oglusum
Yok canim zaten surekli yatiyorum 10 haftadir hareketli degilim. Kizlar cok haraketli. Karnimin 4 kosesinde de hep bir hareketKuşum sende bi doktora sorsan mı nolur nolmaz. Çok hareketlimisin bu ara yoksa sürekli dinlendiğin halde mi böyle? Kızların hareketleri nasıl bide? Kontrolü bekleme nolur nolmaz sor erkenden
Şimdiden söz dinlemiyorlar yaGrupta erken doğum yasaktı kasıma kadar güyabu bebeler hiç laf dinlemiyo
Hayırlı olsuun çok tatlılar kız farkı tabiKızlar bugün yola çıktınasıl olmuş sizce
Ay yeriiiimm çok minnoşKızlar bugün yola çıktınasıl olmuş sizce
Takla attığına eminim ama kanıtlayamamŞimdiden söz dinlemiyorlar ya
Erkek bebeleri daha mı hareketli oluyor acaba
Bazen karnımın içinde takla atıp ısırdığını düşünüyorum
O zaman sorun yapma yaa bişi olmaz Allah’ın izniyleYok canim zaten surekli yatiyorum 10 haftadir hareketli degilim. Kizlar cok haraketli. Karnimin 4 kosesinde de hep bir hareket
Daha yeni kontrolum vardi cumartesi. Muayenede de sertlesme oldu hatta. Doktor sancin var dedi. Ama su an yapacak bir sey yok bu haftalarda normal, artarsa sıklaşırsa hemen gel dedi.
Serklajli oldugum icin acilma da olmasi mumkun degil, onu da kontrol edemiyor.
Doktora sordum sıklaşmasi artmasi ne demek? Dayanamayacagin sekilde asagiya baski ve aci hissetmen lazim dedi. Ya da Saatte 3 4 kere sertlesmeler olmasi dedi.
Yani ben rahatim Doktor benden rahat :)
Ikiz ve serklaj olmasa kesin dogum baslayinca hastaneye gidip 2 saate doguran bir hikayem olurdu, aci esigim yuksek cunku
Herkeste değişiyor bu aslında ama genel olarak iki şekilde vuruyorkizlar bir sey soracagim. 2 3 gundur benim de kasilmalarim artti. 23. Haftadan beri gunde 3 4 kere oluyordu. Simdi son bir kac gundur 10 kere fln olmaya basladi. Ama canimi acitmiyor. Bazilarinda once kalbim carpiyor ve karnimin bir yeri sertlesiyor. Bazen sadece sertlesme oluyor. Ama asagiya bir baski ya da agri,aci hissetmiyorum.
Sizin sancilariniz nasil aci verici mi?
Ben sakin bir insanim ama bu sefer de kendimden dogum baslayana kadar normal diyip onemsemeyecegim diye korkuyorum
Sen çok yaşa emi benzetmeye bak yaPusu bırak haplı gibiyim
Ben içimi çok seviyorum ballı gibi tatlı tadıKızlar süt olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Normalde hiç süt içmemKefir içmekten sıkıldım her gün. Bir de süt denicem,birazdan çıkıp alayım diyorum
Aynı benBiri bütün işlerimi halletse ve bide benim yerime düşünse modundayımhiç bişe yapasım yok herşeyi yapasım var
anladım canım sağol kimsenin erkenden gelmez inşallah olur da gelirse de anlayabiliriz inşallah kendi adıma yani akıntım da çok olduğundanGenellikle doğumu başlatan hafif kanlı gibi ama cıvık sümüksü bir yapı kahverengi gibi bir şey. Sudan da önce geliyor sanırım. Benim bir kez başıma geldi. Ama suyum gelmedi öyle hemen.
Yalnız şimdi baktım da evet evde dikilir bir şeyOglumda e bebegin islak mendilini kullanmistim bi ara. Islak mendillerin yaninda pipiped diye bi sey vermislerdi. Altini degistirirken pipiye onu koyuyordukpipinin ustu kapali oldugu icin yapmiyordu. Hepsini atmisim pipipedlerin. Bi tane kendim dikerim belki
Yaa geçmiş olsunKızlar mide yanmasından dolayı değilde saatlerdir midem bagırsaklarım felaket kötüydü baş dönmesi halsizlik kalp sıkışması eşliğinde bi on beş dakika sonra afedersiniz fışkırır tarzda kustum hemde defalarca ve midem bosalanana kadar elim ayağım boşaldı kasıklarım da agrıdı kendimi kasmaktan hiç böyle kusan oldu bu haftalarda
Hormonlar deyip ağlasaydınAşırı merhametleyim ağlayasım geliyor
Sonra aşırı sinir geliyor
Ders çalışıyorum ya buarada kesinlikle hiçbirşey aklımda kalmıyor
Az önce düdüklü kaynayınca ocakta havasını alıp geri kapattım tam tersi uapmam gerekiyordu eşim geldi neden böyle şeyler yapıyorsun dedi
Al benden de o kadarŞimdiden söz dinlemiyorlar ya
Erkek bebeleri daha mı hareketli oluyor acaba
Bazen karnımın içinde takla atıp ısırdığını düşünüyorum
Ama normalde öyle uzuyor mu. Bunun kıvamı yumurta beyazı gibi. Benim de lekelenmem vardı zaten, anlamamıştım. Doktora kanamamın kıvamı değişti diye mesaj atmıştım, o normal demişti.ay kanlı olmazsa bana öyle bişey gelse ben akıntı zanneder anlamam da o zaman çünkü hamileliğimin başından beri devamlı iye geçirdiğim için midir nedir akıntım çok var hatta daha beyazdı 2-3 gündür rengide sarıya döndü birde kaşıntı başladı herhalde mantar oluyorum yine
Şekerli karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur meyve dahil hiç şeker yemeKızlar merhababende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama 75likte 1.saat 183 çıktı diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Ya yanmayı sürekli yaşıyordum elim ayağım tir tir titriyor sabah iki bardak kefir içtim kahvaltıyı sonra yaptım acaba ondan mı oldu anlamadım yaklaşık yarım saat bebek huzursuz gibi kıprastı durdu sonra karnım kasılmaya başladı baş dönmesi kalbim sıkışmaya başladı ter bastı birden bi on dakika sonrasında fışkırdı resmen ben anlamadım korktum da doğum yaklaşınca bulantı oluyor diyordu kızlar ay Allahım su içtim de rahatlayayım diye yok kalbim çok ağır geliyor Şuan vücudumaYaa geçmiş olsunbende henüz böyle bişi olmadı midemi rahat tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince ki pekte rahat değil
Geçmiş olsun canım sade soda denedin mi mide bulantısı içinYa yanmayı sürekli yaşıyordum elim ayağım tir tir titriyor sabah iki bardak kefir içtim kahvaltıyı sonra yaptım acaba ondan mı oldu anlamadım yaklaşık yarım saat bebek huzursuz gibi kıprastı durdu sonra karnım kasılmaya başladı baş dönmesi kalbim sıkışmaya başladı ter bastı birden bi on dakika sonrasında fışkırdı resmen ben anlamadım korktum da doğum yaklaşınca bulantı oluyor diyordu kızlar ay Allahım su içtim de rahatlayayım diye yok kalbim çok ağır geliyor Şuan vücuduma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?