2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aşırı merhametleyim ağlayasım geliyor
Sonra aşırı sinir geliyor
Ders çalışıyorum ya buarada kesinlikle hiçbirşey aklımda kalmıyor
Az önce düdüklü kaynayınca ocakta havasını alıp geri kapattım tam tersi uapmam gerekiyordu eşim geldi neden böyle şeyler yapıyorsun dedi

Ben beğendim uyumluda olmuş

Kuşum sende bi doktora sorsan mı nolur nolmaz. Çok hareketlimisin bu ara yoksa sürekli dinlendiğin halde mi böyle? Kızların hareketleri nasıl bide? Kontrolü bekleme nolur nolmaz sor erkenden
Yok canim zaten surekli yatiyorum 10 haftadir hareketli degilim. Kizlar cok haraketli. Karnimin 4 kosesinde de hep bir hareket
Daha yeni kontrolum vardi cumartesi. Muayenede de sertlesme oldu hatta. Doktor sancin var dedi. Ama su an yapacak bir sey yok bu haftalarda normal, artarsa sıklaşırsa hemen gel dedi.
Serklajli oldugum icin acilma da olmasi mumkun degil, onu da kontrol edemiyor.
Doktora sordum sıklaşmasi artmasi ne demek? Dayanamayacagin sekilde asagiya baski ve aci hissetmen lazim dedi. Ya da Saatte 3 4 kere sertlesmeler olmasi dedi.
Yani ben rahatim Doktor benden rahat :)

Ikiz ve serklaj olmasa kesin dogum baslayinca hastaneye gidip 2 saate doguran bir hikayem olurdu, aci esigim yuksek cunku

Şimdiden söz dinlemiyorlar ya
Erkek bebeleri daha mı hareketli oluyor acaba
Bazen karnımın içinde takla atıp ısırdığını düşünüyorum
Takla attığına eminim ama kanıtlayamam bişeleri kurcalıyor orası kesin henüz çözemedim

O zaman sorun yapma yaa bişi olmaz Allah’ın izniyle illaki belirti verir doğum başlasa

Herkeste değişiyor bu aslında ama genel olarak iki şekilde vuruyor
Biri sertleşme olarak kasılma
Karın acayip sert oluyor bebek hareketinden daha sert
Benim karnım bebeğin şekline bürünüyor mesela bazen hem alttaki kasık bölgem hemde göbek kısmım sertleşiyor
Bazende sertleşme olmadan sancı oluyor alttan yukarı doğru anlık gelip giren bıçak saplanması oluyor onları önemsemiyorum daha çok kasılmaları dikkate alıyorum
Bir saat içinde 4 den Fazla olursa gel dedi benim doktorum

Pusu bırak haplı gibiyim
Sen çok yaşa emi benzetmeye bak ya
Kızlar süt olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Normalde hiç süt içmem Kefir içmekten sıkıldım her gün. Bir de süt denicem,birazdan çıkıp alayım diyorum
Ben içimi çok seviyorum ballı gibi tatlı tadı
Biri bütün işlerimi halletse ve bide benim yerime düşünse modundayım hiç bişe yapasım yok herşeyi yapasım var
Aynı ben

Kızlar merhaba bende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama 75likte 1.saat 183 çıktı diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?

Genellikle doğumu başlatan hafif kanlı gibi ama cıvık sümüksü bir yapı kahverengi gibi bir şey. Sudan da önce geliyor sanırım. Benim bir kez başıma geldi. Ama suyum gelmedi öyle hemen.
anladım canım sağol kimsenin erkenden gelmez inşallah olur da gelirse de anlayabiliriz inşallah kendi adıma yani akıntım da çok olduğundan

Kızlar mide yanmasından dolayı değilde saatlerdir midem bagırsaklarım felaket kötüydü baş dönmesi halsizlik kalp sıkışması eşliğinde bi on beş dakika sonra afedersiniz fışkırır tarzda kustum hemde defalarca ve midem bosalanana kadar elim ayağım boşaldı kasıklarım da agrıdı kendimi kasmaktan hiç böyle kusan oldu bu haftalarda

Magnet baktımda ne yapılabilir diye bunda indirim yapmışlar aklınızda olsun ya da indirim yaptığını sanmışlar öyle de olabilir

Eklentiler

• IMG_4182.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 75
Yalnız şimdi baktım da evet evde dikilir bir şey

Yaa geçmiş olsun bende henüz böyle bişi olmadı midemi rahat tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince ki pekte rahat değil

Hormonlar deyip ağlasaydın
Ya bazen herşeyi hamileliğe yormalarına da deli oluyorum bende biliyorum hormonlardan kaynaklı gerçek benliğimde olmadığımı ama acayip şekilde sinir oluyorum

Şimdiden söz dinlemiyorlar ya
Erkek bebeleri daha mı hareketli oluyor acaba
Bazen karnımın içinde takla atıp ısırdığını düşünüyorum
Al benden de o kadar

Ama normalde öyle uzuyor mu. Bunun kıvamı yumurta beyazı gibi. Benim de lekelenmem vardı zaten, anlamamıştım. Doktora kanamamın kıvamı değişti diye mesaj atmıştım, o normal demişti. 3 gün sonra 6 cm açıklıkla acile gittim. Farklı bir şey olursa anlarsın.

Şekerli karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur meyve dahil hiç şeker yeme
Ekmek
Pirinç makarna patates yeme
Açlık sürelerini uzun tutma sık ama az ye ara öğün le birlikte 6 öğüne çıkar beslenmeni
Yağlı kızartmalı yemekler değil haşlama buğulama türünde yemekler ye
Bol salata su sıvı tüket
Diyetlerin temel kuralları bunlar kendine göre de ayarlayabilirsin işte damak tadına göre

Yaa geçmiş olsun bende henüz böyle bişi olmadı midemi rahat tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince ki pekte rahat değil
Ya yanmayı sürekli yaşıyordum elim ayağım tir tir titriyor sabah iki bardak kefir içtim kahvaltıyı sonra yaptım acaba ondan mı oldu anlamadım yaklaşık yarım saat bebek huzursuz gibi kıprastı durdu sonra karnım kasılmaya başladı baş dönmesi kalbim sıkışmaya başladı ter bastı birden bi on dakika sonrasında fışkırdı resmen ben anlamadım korktum da doğum yaklaşınca bulantı oluyor diyordu kızlar ay Allahım su içtim de rahatlayayım diye yok kalbim çok ağır geliyor Şuan vücuduma

Geçmiş olsun canım sade soda denedin mi mide bulantısı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…