- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.261
Hayırlı olsuun çok tatlılar kız farkı tabi
Olsun erkeklerin de çok güzel şeyleri varAy yeriiiimm çok minnoşbenim hastane çıkışıda ayılı bişi işte kız erkek farkı
Yok kuzum hiç bir şey istemiyor Şuan midem patlayacak gibi sanki asitli bir şey var içimdeGeçmiş olsun canım sade soda denedin mi mide bulantısı için
Ya normal hissetmiyorsan doktora görün mutlaka nolur nolmazYok kuzum hiç bir şey istemiyor Şuan midem patlayacak gibi sanki asitli bir şey var içimdehalsizlik çöktü bi de üşütme desem üşütecek bi hava yok kendime iyi bakıyorum anlamadım ki birden noldu
Canım bende sabah mide yanması sonucu acı su kustum sonra kahvaltı biraz gecikti öyle olunca artık şekerim mi düştü yoksa tansiyonum mı düştü bilmiyorum ama başım döndü benimde. Kahvaltı edince düzeldimYa yanmayı sürekli yaşıyordum elim ayağım tir tir titriyor sabah iki bardak kefir içtim kahvaltıyı sonra yaptım acaba ondan mı oldu anlamadım yaklaşık yarım saat bebek huzursuz gibi kıprastı durdu sonra karnım kasılmaya başladı baş dönmesi kalbim sıkışmaya başladı ter bastı birden bi on dakika sonrasında fışkırdı resmen ben anlamadım korktum da doğum yaklaşınca bulantı oluyor diyordu kızlar ay Allahım su içtim de rahatlayayım diye yok kalbim çok ağır geliyor Şuan vücuduma
Oluyor bazen bende de sade soda içmek istemiyorum midem almıyor diye eşim biliyo ki iyi geliyor ısrar ediyor bir kaç yudum da olsa iç diye gerçekten alınca insan rahatliyor biraz uyu dinlen vücudun yorulmuş bugünYok kuzum hiç bir şey istemiyor Şuan midem patlayacak gibi sanki asitli bir şey var içimdehalsizlik çöktü bi de üşütme desem üşütecek bi hava yok kendime iyi bakıyorum anlamadım ki birden noldu
Sıcak basması gözlerde hafif kararma olduysa tansiyondurCanım bende sabah mide yanması sonucu acı su kustum sonra kahvaltı biraz gecikti öyle olunca artık şekerim mi düştü yoksa tansiyonum mı düştü bilmiyorum ama başım döndü benimde. Kahvaltı edince düzeldim
Tansiyon işine benziyor sankiYa yanmayı sürekli yaşıyordum elim ayağım tir tir titriyor sabah iki bardak kefir içtim kahvaltıyı sonra yaptım acaba ondan mı oldu anlamadım yaklaşık yarım saat bebek huzursuz gibi kıprastı durdu sonra karnım kasılmaya başladı baş dönmesi kalbim sıkışmaya başladı ter bastı birden bi on dakika sonrasında fışkırdı resmen ben anlamadım korktum da doğum yaklaşınca bulantı oluyor diyordu kızlar ay Allahım su içtim de rahatlayayım diye yok kalbim çok ağır geliyor Şuan vücuduma
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınŞekerli karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur meyve dahil hiç şeker yeme
Ekmek
Pirinç makarna patates yeme
Açlık sürelerini uzun tutma sık ama az ye ara öğün le birlikte 6 öğüne çıkar beslenmeni
Yağlı kızartmalı yemekler değil haşlama buğulama türünde yemekler ye
Bol salata su sıvı tüket
Diyetlerin temel kuralları bunlar kendine göre de ayarlayabilirsin işte damak tadına göre
Bende şeker çıktı ama yükleme yaptırmadım diyet de yapmadım buradaki arkadaşlardan ve çevremde normal şekeri olanlardan diyet tecrübem var zamanında da kendim sağlıklı beslenme yapıyordum ordan burdan derken bilgi birikimi işteÇok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınsizde de mi var şeker? Benim sonuçta 180den az çıkmalı yazıyor. 183 olunca çok bir şey yapmama gerek kalmaz diye düşünmüştüm
Merhaba hoş bulduk :) hayır öyle bir yakınım yok.Aramıza hoşgeldinparla diye bir yakınınız var mı acaba
kusma aslında hayra alamet değilde artık bugün bekliycem uzanıp dinlenirim sıcak su torbası yapayım kendimeYa normal hissetmiyorsan doktora görün mutlaka nolur nolmaz
Merhaba evet zaten doktor sürekli takip edeceğiz sen hiç merak etme ve kafana takma dedi. Her zaman bir sorun teşkil etmiyormuş. Başka bir anomali de yok. Umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız.Canım merhaba, benimde kordonda 2 tane damar var 3. Yok. Kendi doktorum bazen eksik beslenebilir dedi ama her zamna öyle olacak diye bir şey yok dedi. Benimde 1 hafta ileride çıkıyor bebeğim.
Doktoruna mutlaka haber ver bebeğim bencekusma aslında hayra alamet değilde artık bugün bekliycem uzanıp dinlenirim sıcak su torbası yapayım kendime
Yok yavrum mide yanmasından değil ya ya da tansiyon işi gibi değil baya zehirlenmiş gibi oldum bi anda bagırsaklarım falan ses çıkartıyordu erken doğum belirtisidir diye korktum da şimdi midemde ağrı var sıcak su yapıp uzanacağım biraz dinleneyim bakalımCanım bende sabah mide yanması sonucu acı su kustum sonra kahvaltı biraz gecikti öyle olunca artık şekerim mi düştü yoksa tansiyonum mı düştü bilmiyorum ama başım döndü benimde. Kahvaltı edince düzeldim
Dur bi kaç yudum deneyeyim soda belki rahatlatır midemi sağol kuzumOluyor bazen bende de sade soda içmek istemiyorum midem almıyor diye eşim biliyo ki iyi geliyor ısrar ediyor bir kaç yudum da olsa iç diye gerçekten alınca insan rahatliyor biraz uyu dinlen vücudun yorulmuş bugün
Yok yavrum ya zaten hep düşük tansiyonum bildiğin bağırsak sorunu gibiydi ama işte korkuyor insan normal bi kusma yaşamadım bildiğin fışkırır gibi oldu dört beş kere kustum bakalım bi dinlenmeye alıcam kendimiTansiyon işine benziyor sanki
Bende sürekli benzer şeyler yaşıyorum çarpıntı elim ayağım boşalıyor bişey tutamıyorum boynum karnım geriliyor
Ama kusmalarım başlamadı tekrar
Mide yanmam var sadece patlayacak gibi
En olmadı yarın direkt yanına giderimDoktoruna mutlaka haber ver bebeğim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?