2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçmiş olsun canım sade soda denedin mi mide bulantısı için
Yok kuzum hiç bir şey istemiyor Şuan midem patlayacak gibi sanki asitli bir şey var içimde halsizlik çöktü bi de üşütme desem üşütecek bi hava yok kendime iyi bakıyorum anlamadım ki birden noldu

Yok kuzum hiç bir şey istemiyor Şuan midem patlayacak gibi sanki asitli bir şey var içimde halsizlik çöktü bi de üşütme desem üşütecek bi hava yok kendime iyi bakıyorum anlamadım ki birden noldu
Ya normal hissetmiyorsan doktora görün mutlaka nolur nolmaz

Canım bende sabah mide yanması sonucu acı su kustum sonra kahvaltı biraz gecikti öyle olunca artık şekerim mi düştü yoksa tansiyonum mı düştü bilmiyorum ama başım döndü benimde. Kahvaltı edince düzeldim

Oluyor bazen bende de sade soda içmek istemiyorum midem almıyor diye eşim biliyo ki iyi geliyor ısrar ediyor bir kaç yudum da olsa iç diye gerçekten alınca insan rahatliyor biraz uyu dinlen vücudun yorulmuş bugün

Sıcak basması gözlerde hafif kararma olduysa tansiyondur

Tansiyon işine benziyor sanki
Bende sürekli benzer şeyler yaşıyorum çarpıntı elim ayağım boşalıyor bişey tutamıyorum boynum karnım geriliyor
Ama kusmalarım başlamadı tekrar
Mide yanmam var sadece patlayacak gibi

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın sizde de mi var şeker? Benim sonuçta 180den az çıkmalı yazıyor. 183 olunca çok bir şey yapmama gerek kalmaz diye düşünmüştüm

Ben waikiki den bunları aldım lcw300 kuponuyla 799 a geldi.

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın sizde de mi var şeker? Benim sonuçta 180den az çıkmalı yazıyor. 183 olunca çok bir şey yapmama gerek kalmaz diye düşünmüştüm
Bende şeker çıktı ama yükleme yaptırmadım diyet de yapmadım buradaki arkadaşlardan ve çevremde normal şekeri olanlardan diyet tecrübem var zamanında da kendim sağlıklı beslenme yapıyordum ordan burdan derken bilgi birikimi işte
Hiç diyetisyene gitme para verme bence benim söylediklerimden başka birşey demeyecek sana

Canım merhaba, benimde kordonda 2 tane damar var 3. Yok. Kendi doktorum bazen eksik beslenebilir dedi ama her zamna öyle olacak diye bir şey yok dedi. Benimde 1 hafta ileride çıkıyor bebeğim.
Merhaba evet zaten doktor sürekli takip edeceğiz sen hiç merak etme ve kafana takma dedi. Her zaman bir sorun teşkil etmiyormuş. Başka bir anomali de yok. Umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız.

Yok yavrum mide yanmasından değil ya ya da tansiyon işi gibi değil baya zehirlenmiş gibi oldum bi anda bagırsaklarım falan ses çıkartıyordu erken doğum belirtisidir diye korktum da şimdi midemde ağrı var sıcak su yapıp uzanacağım biraz dinleneyim bakalım

Oluyor bazen bende de sade soda içmek istemiyorum midem almıyor diye eşim biliyo ki iyi geliyor ısrar ediyor bir kaç yudum da olsa iç diye gerçekten alınca insan rahatliyor biraz uyu dinlen vücudun yorulmuş bugün
Dur bi kaç yudum deneyeyim soda belki rahatlatır midemi sağol kuzum

Yok yavrum ya zaten hep düşük tansiyonum bildiğin bağırsak sorunu gibiydi ama işte korkuyor insan normal bi kusma yaşamadım bildiğin fışkırır gibi oldu dört beş kere kustum bakalım bi dinlenmeye alıcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…