- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.281
çektim canım
bence sen bir dr git tansiyonuna baktır bir de nstye gir muhtemelen bir şey yoktur ama yine de için rahat olurEn olmadı yarın direkt yanına giderim
Ihmal etme canim. Nst ye filan git istersenEn olmadı yarın direkt yanına giderim
Eşim işe gitti gece 1 de gelecekçektim canım
bence sen bir dr git tansiyonuna baktır bir de nstye gir muhtemelen bir şey yoktur ama yine de için rahat olur
eşlerinde hep böyle günlerde gidesi geliyoEşim işe gitti gece 1 de gelecekanca yarın gidebilirim bakayım düzelemezsem gidicem hiç halim kalmadı
Evet biraz araştırdım rahim açılması olmaya başladığında kusma gösterebiliyormuş ishalle beraber ikiside var ama ishal magnezyumu ikiye cıkarttıgımdan beri var yarın bi görünmeye gidicemIhmal etme canim. Nst ye filan git istersen
salgında var ben de yakalandım ama kalp vs sorunu yaşamadım ishale bağlı ağrı vardı kusmamda normal kusma şeklindeydi ama mide yanması aşırı kötüleştiEvet biraz araştırdım rahim açılması olmaya başladığında kusma gösterebiliyormuş ishalle beraber ikiside var ama ishal magnezyumu ikiye cıkarttıgımdan beri var yarın bi görünmeye gidicem
Sabahta bir şeyim yoktu var ya arabayı yaptırmaya bıraktı araba da yok öyle ters zamanlarda oluyor ki böyle şeyler annem de korktu bebek kıyafetlerini yıkayıp çantanı hazırlayalım diyoreşlerinde hep böyle günlerde gidesi geliyo
Yok ishalle yaşıyorum bi buçuk iki haftadır ona alıştım da bu kusma olayı birde öncesi beni mahvetti bebek zaten bi huzursuzlandı karnımda kıprasıp duruyordu bi görsen bi 15 dakikada 1 aylık hareketlenmeleri kadar fazlaydı. Dinlenmeye geçiyorum bi sorun olmaz inşallah haber ederim sıkıntı olursasalgında var ben de yakalandım ama kalp vs sorunu yaşamadım ishale bağlı ağrı vardı kusmamda normal kusma şeklindeydi ama mide yanması aşırı kötüleşti
ben de rahatsızlanınca eşim şehirdışındaydı annemle hastaneye gittik annem muayene sırası beklerken dedi ki bizde artık şu alışverişi tamamlayalımSabahta bir şeyim yoktu var ya arabayı yaptırmaya bıraktı araba da yok öyle ters zamanlarda oluyor ki böyle şeyler annem de korktu bebek kıyafetlerini yıkayıp çantanı hazırlayalım diyor
Canım haftana göre bebeğin beslenmesine göre ayarlıyor diyetisyen listeni. Ama genel olarak şöyle söyleyeyim, protein ve sebze ağırlıklı besleniyoruz. Benim listemde sabahları 1 yumurta, 60 gram peynir, zeytin seviyorsan 6-8 adet zeytin, domates salatalık ve 2 dilim tam buğday ekmeği var küçük oynamalar olabilir burda. Öğlen et, tavuk türevi ya da baklagil ben 29.haftadayım o yüzden 150 gr,3 kaşık yoğurt ve salata oluyor. Senin haftan daha az olduğu İçin gramın düşer. Akşamları da yemek 6-8 yemek kaşığı sebze yemeği oluyor benim menümde. 6 yemek kaşığı yoğurt ve salata ve 2.5 dilim ekmek tabii bu genel. Ekmek yerine koyabileceğim alternatiflerde söyledi. 3 tane de ara öğünüm var meyve kuruyemiş tüketebiliyorum o ara öğünlerde ama hepsi gram hesabıKızlar merhababende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama 75likte 1.saat 183 çıktı diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Çok sağol kuzum dediğim gibi olmadı öyle yapayım bir gün 2 bir gün 1 içeyim belki azalır hala hıçkırıyor benim tosun paşaben de rahatsızlanınca eşim şehirdışındaydı annemle hastaneye gittik annem muayene sırası beklerken dedi ki bizde artık şu alışverişi tamamlayalımishal yoğunsa o da sağlıksız bebeğin suyunu azaltabiliyormuş ben çift almama rağmen kabızlığım bitmiyor ama 2ye çıkarınca ishal yaparsa bir gün çift bir gün tek al demişti drum. bu akşam magnezyum alma bol su iç serum yerine geçer 3 lt su sonra yat dinlen ve bağırsaklarını tutacak mideni rahatsız etmeyecek şeyler ye yoğurt çorbası patates haşlaması gibi
Vajina ile göbeginin arasında kalan yer mi yaklaşık 4 parmak kadar
Belden vuran agrilar beni de korkutuyor. Dinlenince geciyor mu canim. Gecmiyorsa doktora gitmekte fayda var
Kızlar teşekkür ediyorum dönemedim kusura bakmayın, akşam eşime biraz masaj yaptırdım sanki daha iyi oldu gibi, bugün de kalktığımdan beri dinleniyorum çok şükür sancım yok ama belim ağrıyor artık sanırım zorlanmaya başladık iyiceUzan, pozisyon değiş vs geçiyorsa bişi değildir
Bende dün gece sabaha kadar kötüydüm bayağı eşim gidelim istersen dedi oğlan uyuyordu gidemedik gündüz iyiyim ama akşam oldu ya korkularım başladı valla Allah yardımcımız olsun canimKızlar teşekkür ediyorum dönemedim kusura bakmayın, akşam eşime biraz masaj yaptırdım sanki daha iyi oldu gibi, bugün de kalktığımdan beri dinleniyorum çok şükür sancım yok ama belim ağrıyor artık sanırım zorlanmaya başladık iyice
BEN aştım kendimi biri benim yerime doğursa modundayımBiri bütün işlerimi halletse ve bide benim yerime düşünse modundayımhiç bişe yapasım yok herşeyi yapasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?