2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok sağol kuzum dediğim gibi olmadı öyle yapayım bir gün 2 bir gün 1 içeyim belki azalır hala hıçkırıyor benim tosun paşa
benimde bugün karnım hiç yumuşamadı hep taş gibi ve çişim yokken bile var gibi hissediyorum aniden idrar keseme vurup çekiliyor sanki. ekimin 11inde yaptırdım idrar testi temizdi enf yoktur diye düşünüyorum

İshal falan varsa evet zehirlenmeden şüphelenilebilir

Yaa dimi bende çok beğendim
Magnet baktımda ne yapılabilir diye bunda indirim yapmışlar aklınızda olsun ya da indirim yaptığını sanmışlar öyle de olabilir
İsme özel yapıyorlar mı acaba

Konuyla alakasız ama
Ben annelik duygusunu çok merak ediyorm
Çok mu güzel bir his
Şuan pek bişey hissetmiyorum
ben minnoşumun dil çıkarttığı ve güldüğü iki tane 3 boyutlu ultrason fotosunu telefonuma ekran koruyucu yaptım.
Baktıkca içim eriyor
Gözlerim doluyor
Mümkün olsa ısırasım geliyor.
Bence zamanla his oluşuyor.

****Eşim ben bebek doğmadan birşey hissetmem heralde diyordu. Bebeğin kıyafetlerini askılara astım hepsinide eşimin dolabına koydum bakıyorum sabahları kıyafet seçerken istemsizce sırıtıp sırıtıp kıyafetleri okşuyor

Bebeğin ağırlığındandır bende de öyle sürekli WC çıkıyordum bi damla bile yok bide Şuan öyle benim taş gibi karnım.
bebek kafa gelişliyken adım attığım an tuvaletim geliyordu şimdi daha rahatım o konuda kesin döndü bu yan duruyor gibi

Çok Tatlı bu grup yaa hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebeklerinizi diyetisyen randevusuna kadar ben de tam buğday alıp onunla ilerleyeyim o zaman çok teşekkür ederim uzun uzun açıkladığın için

Konuyla alakasız ama
Çok mu güzel bir his
Bence çocuk büyüyüp anneciğim seni çok seviyorum dediğinde çok güzel okula gidince özlüyorum keratayı. Sana aşık, gözünün içine bakan biri var.

Konuyla alakasız ama
Çok mu güzel bir his
Şöyle söyleyim o kadar güzel bir his ki onu geri içine koyarsın geliyor ama yapamıyorsun esen rüzgar değmesin istiyorsun bir de ne kadar büyürse büyüsün sanki ilk doğduğu zaman gibi minicik geliyor gözüne o bir ah dese senin bütün zerren sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…