- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.301
benimde bugün karnım hiç yumuşamadı hep taş gibi ve çişim yokken bile var gibi hissediyorum aniden idrar keseme vurup çekiliyor sanki. ekimin 11inde yaptırdım idrar testi temizdi enf yoktur diye düşünüyorumÇok sağol kuzum dediğim gibi olmadı öyle yapayım bir gün 2 bir gün 1 içeyim belki azalır hala hıçkırıyor benim tosun paşa
İshal falan varsa evet zehirlenmeden şüphelenilebilirYok yavrum ya zaten hep düşük tansiyonum bildiğin bağırsak sorunu gibiydi ama işte korkuyor insan normal bi kusma yaşamadım bildiğin fışkırır gibi oldu dört beş kere kustum bakalım bi dinlenmeye alıcam kendimi
Sabahtan beri bi şeyi yerine koyup yarım saat dinleniyorumBEN aştım kendimi biri benim yerime doğursa modundayım
çokk tatlı güle güle kullanır inşallah duru hanımKızlar bugün yola çıktınasıl olmuş sizce
Benım 7 nısan, tahmını dogum 12 ocak gorunuyor, senın tahmını dogumda sıkıntı mı var acaba?Senin sat kaç? Benim 9 nisan.
Yaa dimi bende çok beğendimAşırı merhametleyim ağlayasım geliyor
Sonra aşırı sinir geliyor
Ders çalışıyorum ya buarada kesinlikle hiçbirşey aklımda kalmıyor
Az önce düdüklü kaynayınca ocakta havasını alıp geri kapattım tam tersi uapmam gerekiyordu eşim geldi neden böyle şeyler yapıyorsun dedi
Ben beğendim uyumluda olmuş
İsme özel yapıyorlar mı acabaMagnet baktımda ne yapılabilir diye bunda indirim yapmışlar aklınızda olsunya da indirim yaptığını sanmışlar öyle de olabilir
ben minnoşumun dil çıkarttığı ve güldüğü iki tane 3 boyutlu ultrason fotosunu telefonuma ekran koruyucu yaptım.Konuyla alakasız ama
Ben annelik duygusunu çok merak ediyorm
Çok mu güzel bir his
Şuan pek bişey hissetmiyorum
Bebeğin ağırlığındandır bende de öyle sürekli WC çıkıyordum bi damla bile yokbenimde bugün karnım hiç yumuşamadı hep taş gibi ve çişim yokken bile var gibi hissediyorum aniden idrar keseme vurup çekiliyor sanki. ekimin 11inde yaptırdım idrar testi temizdi enf yoktur diye düşünüyorum
Şuan iyim ya şükürler olsun midemde şişlik var sadeceİshal falan varsa evet zehirlenmeden şüphelenilebilir
Çok Tatlı bu grup yaa hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebekleriniziCanım haftana göre bebeğin beslenmesine göre ayarlıyor diyetisyen listeni. Ama genel olarak şöyle söyleyeyim, protein ve sebze ağırlıklı besleniyoruz. Benim listemde sabahları 1 yumurta, 60 gram peynir, zeytin seviyorsan 6-8 adet zeytin, domates salatalık ve 2 dilim tam buğday ekmeği var küçük oynamalar olabilir burda. Öğlen et, tavuk türevi ya da baklagil ben 29.haftadayım o yüzden 150 gr,3 kaşık yoğurt ve salata oluyor. Senin haftan daha az olduğu İçin gramın düşer. Akşamları da yemek 6-8 yemek kaşığı sebze yemeği oluyor benim menümde. 6 yemek kaşığı yoğurt ve salata ve 2.5 dilim ekmek tabii bu genel. Ekmek yerine koyabileceğim alternatiflerde söyledi. 3 tane de ara öğünüm var meyve kuruyemiş tüketebiliyorum o ara öğünlerde ama hepsi gram hesabı
Sezaryen olacağı için 31 aralık dedim.Benım 7 nısan, tahmını dogum 12 ocak gorunuyor, senın tahmını dogumda sıkıntı mı var acaba?
Bence çocuk büyüyüp anneciğim seni çok seviyorum dediğinde çok güzelKonuyla alakasız ama
Çok mu güzel bir his
Şöyle söyleyim o kadar güzel bir his ki onu geri içine koyarsın geliyor ama yapamıyorsun esen rüzgar değmesin istiyorsun bir de ne kadar büyürse büyüsün sanki ilk doğduğu zaman gibi minicik geliyor gözüne o bir ah dese senin bütün zerren sızlıyorKonuyla alakasız ama
Çok mu güzel bir his
Kızlar nasıl olmuş doğumda hediye olarak gelenlere vermek için kendim ördüm amigurimi anahtarlik
Ya teşekkür ederimkesinlikle cok tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?