2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
inşallah tekrar döner

kız ne yeteneklisin maşallah çok güzeller
Estağfurullah teşekkür ederim hamile olmadan önce hobi olarak oyuncaklar örüyordum (resmini ekledim) keşke vaktim ve enerjim olsa hepinize hediye etmek isterim birer oyuncak burda hepimiz kardeş gibi olduk

Eklentiler

• IMG_20230829_224510.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 65
Estağfurullah teşekkür ederim hamile olmadan önce hobi olarak oyuncaklar örüyordum (resmini ekledim) keşke vaktim ve enerjim olsa hepinize hediye etmek isterim birer oyuncak burda hepimiz kardeş gibi olduk
etmiş kadar oldun hepimiz adına teşekkür ederim bebişin güzel günlerde oynasın inşallah

ben sana eşlik edemiyorum kötü hissediyorum biraz evde otursak ölür müyüz dememişim daha bugün dışarıdan gelmek istememesi konusunda kavga etmemişiz gibi benimki aramış akşam dışarı çıkalım mı ister misin diyor dedim istediğim bir tek şey var ama annene saygımdan diyemem eve gelsin içinden geçtim onun. zaten bütün gün karnım taş gibiydi hiç keyfimde yoktu hala da aynıyım adama anlatamıyorum nato kafa nato mermer

Kız senin koca hiç yorulmuyor heralde bu ne enerji

Bende istiyordum boyle minik hediyelikler yapmak ama hamileyken hic ormek gelmedi icimden. hamilelikten once ne orduysem o :) zorla bir kac tanenin ikincisini orebildim.
Eline koluna saglik cok guzel olmuslar

Bende istiyordum boyle minik hediyelikler yapmak ama hamileyken hic ormek gelmedi icimden. hamilelikten once ne orduysem o :) zorla bir kac tanenin ikincisini orebildim.
Eline koluna saglik cok guzel olmuslar
Hele bu zamanlar dahada zor oluyormus bn 4. Ayimda filan başlamıştım son on tane kaldı ama gözüme öyle çok geliyor ki

Ben de bundan aldım dolabın borusunu rahat geçiyor mu seninki ben biraz esnettim

Benim kıcamda böyle ya gezesi var ama benim karnım ağrıyor diyince başka fikirler buluyor. Bütün gün hastane işlerine uğraştık şimdi spora gitti

Bend eşine ip var var ama örecek mecal yok

Benim kıcamda böyle ya gezesi var ama benim karnım ağrıyor diyince başka fikirler buluyor. Bütün gün hastane işlerine uğraştık şimdi spora gitti
kız eskiden evden burnunu çıkarmak istemezdi ayağı yanmış it gibi geziyoruz sürekli derdi şimdi koltuğa zincirlesem koltukla çıkacak

kız eskiden evden burnunu çıkarmak istemezdi ayağı yanmış it gibi geziyoruz sürekli derdi şimdi koltuğa zincirlesem koltukla çıkacak
Allah Allah acaba doğum olunca bebek gelince hayatı değişecek diye korktuğu için mi yapıyor böyle? Belki bu tarz korkuları vardır. Erkeklerin kafası farklı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…