- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.321
Çok güzel canım sağlıkla giymek nasip olsunKızlar bugün yola çıktınasıl olmuş sizce
kız ne yeteneklisin maşallah çok güzellerKızlar nasıl olmuş doğumda hediye olarak gelenlere vermek için kendim ördüm amigurimi anahtarlik
Amin canım hepimizin bebğine inşallahÇok güzel canım sağlıkla giymek nasip olsun
inşallah tekrar dönerBebeğin ağırlığındandır bende de öyle sürekli WC çıkıyordum bi damla bile yokbide Şuan öyle benim taş gibi karnım.
bebek kafa gelişliyken adım attığım an tuvaletim geliyordu şimdi daha rahatım o konuda kesin döndü bu yan duruyor gibi
Estağfurullah teşekkür ederimkız ne yeteneklisin maşallah çok güzeller
etmiş kadar oldun hepimiz adına teşekkür ederim bebişin güzel günlerde oynasın inşallahEstağfurullah teşekkür ederimhamile olmadan önce hobi olarak oyuncaklar örüyordum (resmini ekledim) keşke vaktim ve enerjim olsa hepinize hediye etmek isterim birer oyuncak burda hepimiz kardeş gibi olduk
Amin inşallah hepimizin bebisleri güzel günler sağlıklı ömürler görsünetmiş kadar oldun hepimiz adına teşekkür ederim bebişin güzel günlerde oynasın inşallah
Kız senin koca hiç yorulmuyor heralde bu ne enerjiben sana eşlik edemiyorum kötü hissediyorum biraz evde otursak ölür müyüz dememişim daha bugün dışarıdan gelmek istememesi konusunda kavga etmemişiz gibi benimki aramış akşam dışarı çıkalım mı ister misin diyor dedim istediğim bir tek şey var ama annene saygımdan diyememeve gelsin içinden geçtim onun. zaten bütün gün karnım taş gibiydi hiç keyfimde yoktu hala da aynıyım adama anlatamıyorum nato kafa nato mermer
dayak cennetten çıkma diye boşuna dememişler ben bunu evire çevire bir güzel dövsem kendine gelecek fabrika ayarlarına dönmesi lazımKız senin koca hiç yorulmuyor heralde bu ne enerji
Bende istiyordum boyle minik hediyelikler yapmak ama hamileyken hic ormek gelmedi icimden. hamilelikten once ne orduysem o :) zorla bir kac tanenin ikincisini orebildim.Estağfurullah teşekkür ederimhamile olmadan önce hobi olarak oyuncaklar örüyordum (resmini ekledim) keşke vaktim ve enerjim olsa hepinize hediye etmek isterim birer oyuncak burda hepimiz kardeş gibi olduk
Hele bu zamanlar dahada zor oluyormus bn 4. Ayimda filan başlamıştım son on tane kaldı ama gözüme öyle çok geliyor kiBende istiyordum boyle minik hediyelikler yapmak ama hamileyken hic ormek gelmedi icimden. hamilelikten once ne orduysem o :) zorla bir kac tanenin ikincisini orebildim.
Eline koluna saglik cok guzel olmuslar
Ben de bundan aldım dolabın borusunu rahat geçiyor mu seninki ben biraz esnettimsheilata canım ben bundan aldım kırılacak bir ürün değil güzel kalın kaliteli
n11'den Bebek Askısı Fiyonklu Çocuk Elbise Askısı Fiyonk Askı 36'lı Mb613 Beyaz seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Askı Modelleri ve Fiyatları - n11
Askı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Askı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Yapan var isim renk falan belirtiyorsunYaa dimi bende çok beğendim
İsme özel yapıyorlar mı acaba
Benim kıcamda böyle ya gezesi var ama benim karnım ağrıyor diyince başka fikirler buluyor. Bütün gün hastane işlerine uğraştık şimdi spora gittiben sana eşlik edemiyorum kötü hissediyorum biraz evde otursak ölür müyüz dememişim daha bugün dışarıdan gelmek istememesi konusunda kavga etmemişiz gibi benimki aramış akşam dışarı çıkalım mı ister misin diyor dedim istediğim bir tek şey var ama annene saygımdan diyememeve gelsin içinden geçtim onun. zaten bütün gün karnım taş gibiydi hiç keyfimde yoktu hala da aynıyım adama anlatamıyorum nato kafa nato mermer
Maşallah ben çok beğendimKızlar nasıl olmuş doğumda hediye olarak gelenlere vermek için kendim ördüm amigurimi anahtarlik
Bend eşine ip var var ama örecek mecal yokEstağfurullah teşekkür ederimhamile olmadan önce hobi olarak oyuncaklar örüyordum (resmini ekledim) keşke vaktim ve enerjim olsa hepinize hediye etmek isterim birer oyuncak burda hepimiz kardeş gibi olduk
kız eskiden evden burnunu çıkarmak istemezdi ayağı yanmış it gibi geziyoruz sürekli derdi şimdi koltuğa zincirlesem koltukla çıkacakBenim kıcamda böyle ya gezesi var ama benim karnım ağrıyor diyince başka fikirler buluyor. Bütün gün hastane işlerine uğraştık şimdi spora gitti
Of aşırı güzel olmuş bayıldım. Ben hiç beceremem ama kv güzel yapıyor böyle şeyleriKızlar nasıl olmuş doğumda hediye olarak gelenlere vermek için kendim ördüm amigurimi anahtarlik
Allah Allah acaba doğum olunca bebek gelince hayatı değişecek diye korktuğu için mi yapıyor böyle? Belki bu tarz korkuları vardır. Erkeklerin kafası farklı çalışıyor.kız eskiden evden burnunu çıkarmak istemezdi ayağı yanmış it gibi geziyoruz sürekli derdi şimdi koltuğa zincirlesem koltukla çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?