- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.341
Şimdi sen çocuğunun hem anası hem süt kardeşi mi oluyorsunBende kendi sütümün tadına baktım tatlıydı
Allaaaahh biri bu kızı durdursunkız eskiden evden burnunu çıkarmak istemezdi ayağı yanmış it gibi geziyoruz sürekli derdi şimdi koltuğa zincirlesem koltukla çıkacak
Ay böyle diyince aklıma arkadaşımın anlattığı bişey geldi. Arkadaşımın yeğeni oldu başka bir arkadaşının bebeği ile görmeye gelmişler. Aralarında espri olsun diye kadın diyormuş ki beşik kertmesi yapalım falan. Sen git bebeğin sütünü iç oğlan. Beşik kertmesi derken süt kardeş oldularŞimdi sen çocuğunun hem anası hem süt kardeşi mi oluyorsun
Amin amin hiç böyle beklemiyorduminşallah tekrar döner
ben gece 2de onu kaldırıp manav manav gezdireyim de görsünAllah Allah acaba doğum olunca bebek gelince hayatı değişecek diye korktuğu için mi yapıyor böyle? Belki bu tarz korkuları vardır. Erkeklerin kafası farklı çalışıyor.
Haaa tamam, bana doktorum son kontrolde max 38e kadar beklerım dedı, sanırım bebek 1 hafta onde dıye, benım de 38.hafta 29 aralık yapıyoSezaryen olacağı için 31 aralık dedim.
Merhaba, sheilata arkadaşımın yazdığı gibi, benim de listeM ortalama öyle, kuruyemiş ve yoğurt ya da süt de tuketibiliyorum ben ara öğünlerde ya da 1 porsiyon meyve + yoğurt ya da süt bir de akşam yatmadan önce yarım su bardağı yoğurt saat 22-23 gibi, gece şekeri dengelesin diye… 3 ana öğün, 3 ara öğün ve yatmadan önce 1/2 su bardağı yoğurt.. yani her 2-2,5 saatte yiyorsunKızlar merhababende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama 75likte 1.saat 183 çıktı diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Teşekkür ederimm. Gece yatmadan yoğurt yeme bilgisi değişikmiş onu yapayım bugündenMerhaba, sheilata arkadaşımın yazdığı gibi, benim de listeM ortalama öyle, kuruyemiş ve yoğurt ya da süt de tuketibiliyorum ben ara öğünlerde ya da 1 porsiyon meyve + yoğurt ya da süt bir de akşam yatmadan önce yarım su bardağı yoğurt saat 22-23 gibi, gece şekeri dengelesin diye… 3 ana öğün, 3 ara öğün ve yatmadan önce 1/2 su bardağı yoğurt.. yani her 2-2,5 saatte yiyorsun
Benim arkadaşımın bebeğinin tek kordonu vardı ve bebek zayıf doğabilir dendi, bebek neredeyse 4 kilo doğduMerhaba evet zaten doktor sürekli takip edeceğiz sen hiç merak etme ve kafana takma dedi. Her zaman bir sorun teşkil etmiyormuş. Başka bir anomali de yok. Umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız.
Hiç yaptınız mı yaben gece 2de onu kaldırıp manav manav gezdireyim de görsün
Benimde aynı durumda gayet güzel ilerliyor dedi bugün. Ne yapıyorsan devam et dediMerhaba evet zaten doktor sürekli takip edeceğiz sen hiç merak etme ve kafana takma dedi. Her zaman bir sorun teşkil etmiyormuş. Başka bir anomali de yok. Umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız.
Bu da benım listemKızlar merhababende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama 75likte 1.saat 183 çıktı diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Ben ilk İskender asermiştimHiç yaptınız mı yaben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
Benimde yatmadan önce yoğurt var ara öğünlerde süt ve kefir icemedigim icin genelde yoğurt tüketiyorum o kadar bıktım ki yogurtu artık canım hiç istemiyor salatayı beyaz peyniri bıktım hayırlısıyla sağlıkla bi doğursakta özgürce yiyebilsekMerhaba, sheilata arkadaşımın yazdığı gibi, benim de listeM ortalama öyle, kuruyemiş ve yoğurt ya da süt de tuketibiliyorum ben ara öğünlerde ya da 1 porsiyon meyve + yoğurt ya da süt bir de akşam yatmadan önce yarım su bardağı yoğurt saat 22-23 gibi, gece şekeri dengelesin diye… 3 ana öğün, 3 ara öğün ve yatmadan önce 1/2 su bardağı yoğurt.. yani her 2-2,5 saatte yiyorsun
aslinda ucret mukabilinde yapsan ne guzrl olur anahtarliklarda gozum kaldiEstağfurullah teşekkür ederimhamile olmadan önce hobi olarak oyuncaklar örüyordum (resmini ekledim) keşke vaktim ve enerjim olsa hepinize hediye etmek isterim birer oyuncak burda hepimiz kardeş gibi olduk
Valla gözüm alsa yapardim ama kendimi kileri bile bitiremedimaslinda ucret mukabilinde yapsan ne guzrl olur anahtarliklarda gozum kaldi
Çok güzel olmuş nereye ve ne kadara yaptirdinKızlar bugün yola çıktınasıl olmuş sizce
tabi canim zorrr hamis hamiş.Valla gözüm alsa yapardim ama kendimi kileri bile bitiremedimhiç halim olmuyor onun başına oturunca sanki biri omuzlarima oturuyor
Benim öyle ayağa kalkar kalkmaz sertleşiyorKızlar benim karnım sürekli sert ve bir aydır böyle sadece yatınca yumuşuyor benim gibi olan varmı
Anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle ..Konuyla alakasız ama
Ben annelik duygusunu çok merak ediyorm
Çok mu güzel bir his
Şuan pek bişey hissetmiyorum
Sakin ol sakiiiinben sana eşlik edemiyorum kötü hissediyorum biraz evde otursak ölür müyüz dememişim daha bugün dışarıdan gelmek istememesi konusunda kavga etmemişiz gibi benimki aramış akşam dışarı çıkalım mı ister misin diyor dedim istediğim bir tek şey var ama annene saygımdan diyememeve gelsin içinden geçtim onun. zaten bütün gün karnım taş gibiydi hiç keyfimde yoktu hala da aynıyım adama anlatamıyorum nato kafa nato mermer
İlk zamanlar aşermem çok oldu benimHiç yaptınız mı yaben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?