2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şimdi sen çocuğunun hem anası hem süt kardeşi mi oluyorsun
Ay böyle diyince aklıma arkadaşımın anlattığı bişey geldi. Arkadaşımın yeğeni oldu başka bir arkadaşının bebeği ile görmeye gelmişler. Aralarında espri olsun diye kadın diyormuş ki beşik kertmesi yapalım falan. Sen git bebeğin sütünü iç oğlan. Beşik kertmesi derken süt kardeş oldular

Allah Allah acaba doğum olunca bebek gelince hayatı değişecek diye korktuğu için mi yapıyor böyle? Belki bu tarz korkuları vardır. Erkeklerin kafası farklı çalışıyor.
ben gece 2de onu kaldırıp manav manav gezdireyim de görsün

Merhaba, sheilata arkadaşımın yazdığı gibi, benim de listeM ortalama öyle, kuruyemiş ve yoğurt ya da süt de tuketibiliyorum ben ara öğünlerde ya da 1 porsiyon meyve + yoğurt ya da süt bir de akşam yatmadan önce yarım su bardağı yoğurt saat 22-23 gibi, gece şekeri dengelesin diye… 3 ana öğün, 3 ara öğün ve yatmadan önce 1/2 su bardağı yoğurt.. yani her 2-2,5 saatte yiyorsun

Teşekkür ederimm. Gece yatmadan yoğurt yeme bilgisi değişikmiş onu yapayım bugünden

Merhaba evet zaten doktor sürekli takip edeceğiz sen hiç merak etme ve kafana takma dedi. Her zaman bir sorun teşkil etmiyormuş. Başka bir anomali de yok. Umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız.
Benim arkadaşımın bebeğinin tek kordonu vardı ve bebek zayıf doğabilir dendi, bebek neredeyse 4 kilo doğdu ve öyle güzel tatlı bir 3 yaşında kız ki şimdi

Merhaba evet zaten doktor sürekli takip edeceğiz sen hiç merak etme ve kafana takma dedi. Her zaman bir sorun teşkil etmiyormuş. Başka bir anomali de yok. Umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız.
Benimde aynı durumda gayet güzel ilerliyor dedi bugün. Ne yapıyorsan devam et dedi

Bu da benım listem

Eklentiler

• Screenshot_20231023_193314_com.android.gallery3d.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 38
Benimde yatmadan önce yoğurt var ara öğünlerde süt ve kefir icemedigim icin genelde yoğurt tüketiyorum o kadar bıktım ki yogurtu artık canım hiç istemiyor salatayı beyaz peyniri bıktım hayırlısıyla sağlıkla bi doğursakta özgürce yiyebilsek

Estağfurullah teşekkür ederim hamile olmadan önce hobi olarak oyuncaklar örüyordum (resmini ekledim) keşke vaktim ve enerjim olsa hepinize hediye etmek isterim birer oyuncak burda hepimiz kardeş gibi olduk
aslinda ucret mukabilinde yapsan ne guzrl olur anahtarliklarda gozum kaldi

Kızlar benim karnım sürekli sert ve bir aydır böyle sadece yatınca yumuşuyor benim gibi olan varmı
Benim öyle ayağa kalkar kalkmaz sertleşiyor
Konuyla alakasız ama
Ben annelik duygusunu çok merak ediyorm
Çok mu güzel bir his
Şuan pek bişey hissetmiyorum
Anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle ..
her baktığında içinden birşeylerin eridiğini hissediyorsun benim mi gerçekten diyorsun her nefesinde şükrediyorsun..
büyük oğlum var 10 yaşında hala özellikle uyurken bakınca içim gider .. 11 yaşında süt kızım var ona bakarken burnum sızlar
Anca bu kadar tarif edebilirim
Sakin ol sakiiiin
Kötü birşey dememiş işte bak daraldın diye seninle çıkalım demiş aksi davranma ona de ki benim dışarıya çıkmaya değil seninle olmaya ihtiyacım var sana ihtiyacım var tüm hırçınlığını aslında bu yüzden .. bak o zaman nasıl değişecek
Hiç yaptınız mı ya ben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
İlk zamanlar aşermem çok oldu benim
Gecenin yarısında manav da aradı
Film izliyoruz Birden canım turp ve roka istedi
Gecenin 4 ünde manav arıyordu
Buldu ama mevsimi değildi turbun allah Onuda çıkarmış karşısına

Kizlar hepinize iyi akşamlar nasilsiniz ya Perşembe gününden beri giremiyorum telefonum kırıldı hepiniz iyisinizdir insallah ben daha dogurmadim temennim sizde dogurmamiş olun her gün başka bı olay artık korktum inşallah beş günde bıraktığım gibi kalmıştır gurubumuzun ilk bebisi ve annesi nasıl durumu iyimi acaba inşallah hepiniz iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…