2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben çok sayfa olduğu zaman yalan yok son beş sayfa okuyorum en çok bizi seviyorum çenemiz düşük olsada
Kız. Tam yetiştim dedim Perşembe gunu oda telefon sen kiril 200 sayfa hayata okumammbende seviyorum ya vaz gecemiyorum bağımlılık yaptı
Evet ya bide o var canım
Ay hadi İnşallah öyle olur bazen korkutuyorlar ya doğmaz falan doğuran çok var aslında allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin inşallah bı avzda ağrısız sancısız

Merhaba benim diyetisyenimin en çok takıldığı konu ekmek. Tam buğday ekmeği yesem de sabah kahvaltıda bir adet, öğlen genelde ekmek yok, aksam da yemeğe göre bir adet. Kahvaltıda yumurta yiyorum genelde ya haşlanmış ya da bir tatlı kaşığı yağda tavada. Öğle yemekleri yemekhanedeki yemeklere göre kendisi söylüyor ne kadar yemem gerektiğini ama genelde 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği salata ve 1 kepçe kadar çorba. Akşam yemeğinde de öğlen sebze yediysem et yememi istiyor mesela köfte 4 adet gibi. Üç tane de ara öğün var sabah öğleden sonra ve akşam meyve maden suyu kuruyemiş yoğurt gibi seyler şeklinde. Benim gebelik sekerim yok kilo alımımi kontrol altına almak için kendi istediğim ile gittim belki seninki farklı olabilir ama genel olarak bu şekildedir bence

Hemen özet geçiyorum bacım sana
Hafiften sancıları başlayanlarımız çoğaldı
Sancısı gelen doktora koşup ilaca başlıyor
Henüz başka Doğum olmadı ama bu gece oldu olacak diyebiliriz inşallah durdurulur ismini unuttum haber bekliyoruz
Şuan başka vukuat yok şükürler olsun
Sen nasılsın peki sancı kasılma yok değil mi

Hiç yaptınız mı ya ben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
aşerdim ama hiç zor bir şey aşermedim ya da vakitli aşerdim ama şimdi çok bilendim gönlümü almazsa eziyet olsun diye kaldırabilirim
Video tamamen denk geldi
balım bana küfür ettireceksin tüm erkek soyuna

Arkadaşlaaaaar 1 gün girmedim. 40 sayfa okudum neredeyse. Doğuma girecek arkadaşımız varmış. Sancılı olanlar. Ne desem bilemiyorum. Allahım bebeklerimizi korusun korktuklarımızdan muhafaza etsin. Benim de kasıklarımda ağrı oluyordu adet gibi değil de değişik idrar tahlili verdim. K Kaskade sen anlıyorsun atsam bakar mısın. Kasılmalar devam ediyor gittiği yere kadar gidecek sanırım. Korkuyorum kendim için hepimiz için. Çünkü bir annenin neler hissettiğini anlayabiliyorum ta içimde.

Hiç yaptınız mı ya ben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
Benim asermelerim kasar domates ekmekten oteye gecemedi maalesefki
Ama adam 10 haftadir tum yemekleri yapiyor, evi temizliyor, camasir bulasik vs... haftasonu daha cok yoruluyorum diyor garibim. Iyiki bastan eziyet etmemisim :)

K Kaskade ya da diğer anlayan arkadaşlarım bi bakıverin bence enfeksiyon ve başka şeylerde var galiba. İlaç kullanmalık mı bu değerler.

Eklentiler

• Screenshot_20231023_200947_com.google.android.apps.docs.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…