- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.361
Video tamamen denk geldiben gece 2de onu kaldırıp manav manav gezdireyim de görsün
Kız. Tam yetiştim dedim Perşembe gunu oda telefon sen kiril 200 sayfa hayata okumammBen çok sayfa olduğu zaman yalan yok son beş sayfa okuyorum en çokbizi seviyorum çenemiz düşük olsada
Evet ya bide o var canımKuzum ben kendim magosite başlamıştım, doktoruma söyledim kullanıyorum diye bana bıraktırdı.şuan sıfır yani hiç kullanmıyorum vermiyor doktorum
Bizim yazdıklarımız yetmiyormuş gibi bir de yazmayanlara da zorla yazdırmaya çalışıyoruzbiz de böyle çılgın bir grubuz
Ay hadi İnşallah öyle olur bazen korkutuyorlar ya doğmaz falan doğuran çok var aslında allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin inşallah bı avzda ağrısız sancısızYa burda mı dediler eğitimde mi hatırlamıyorum. Kilosu yüksek olan bebişler aslında tam tersine daha kolay doğuyormuş hareketleri daha sert irili daha kuvvetliymiş . Ama zayıf bebeklerde o güç kuvvet olmadığı için normal biraz daha zor olabiliyormuş :) bi anla tanıyorum eskiden ilkini 2500 doğurmuş çok zorlanmış . Öbürünü 4.5 kg doğurmuş hemen doğuruverdim diyor :)
Merhaba benim diyetisyenimin en çok takıldığı konu ekmek. Tam buğday ekmeği yesem de sabah kahvaltıda bir adet, öğlen genelde ekmek yok, aksam da yemeğe göre bir adet. Kahvaltıda yumurta yiyorum genelde ya haşlanmış ya da bir tatlı kaşığı yağda tavada. Öğle yemekleri yemekhanedeki yemeklere göre kendisi söylüyor ne kadar yemem gerektiğini ama genelde 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği salata ve 1 kepçe kadar çorba. Akşam yemeğinde de öğlen sebze yediysem et yememi istiyor mesela köfte 4 adet gibi. Üç tane de ara öğün var sabah öğleden sonra ve akşam meyve maden suyu kuruyemiş yoğurt gibi seyler şeklinde. Benim gebelik sekerim yok kilo alımımi kontrol altına almak için kendi istediğim ile gittim belki seninki farklı olabilir ama genel olarak bu şekildedir benceKızlar merhababende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama 75likte 1.saat 183 çıktı diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Hemen özet geçiyorum bacım sanaKizlar hepinize iyi akşamlar nasilsiniz ya Perşembe gününden beri giremiyorum telefonum kırıldı hepiniz iyisinizdir insallah ben daha dogurmadim temennim sizde dogurmamiş olun her gün başka bı olay artık korktum inşallah beş günde bıraktığım gibi kalmıştırgurubumuzun ilk bebisi ve annesi nasıl durumu iyimi acaba inşallah hepiniz iyisinizdir
Normal doğuracaksın ama gelmezse mi sezaryen yapacak?Haaa tamam, bana doktorum son kontrolde max 38e kadar beklerım dedı, sanırım bebek 1 hafta onde dıye, benım de 38.hafta 29 aralık yapıyo
Gruptan çıkamıyorum artık biri doğurmuştur diyeBenimde aklım onda inşallah hayırlı haberle gelir
Bebekdesen instagram. Bu seti 800 tlya yaptırdımÇok güzel olmuş nereye ve ne kadara yaptirdin
Evet rahat oluyorBen de bundan aldım dolabın borusunu rahat geçiyor mu seninki ben biraz esnettim
aşerdim ama hiç zor bir şey aşermedim ya da vakitli aşerdimHiç yaptınız mı yaben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
balım bana küfür ettireceksin tüm erkek soyunaVideo tamamen denk geldi
Benimde hep pazara gidince istedi her seferindeaşerdim ama hiç zor bir şey aşermedim ya da vakitli aşerdimama şimdi çok bilendim gönlümü almazsa eziyet olsun diye kaldırabilirim
Rahatlayacaksan etbalım bana küfür ettireceksin tüm erkek soyuna
Hemen bakaym ben de güle güle kullansın kuzunBebekdesen instagram. Bu seti 800 tlya yaptırdım
Benim asermelerim kasar domates ekmekten oteye gecemedi maalesefkiHiç yaptınız mı yaben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
Maşallah umarım benim de aynı şekilde olur.Benim arkadaşımın bebeğinin tek kordonu vardı ve bebek zayıf doğabilir dendi, bebek neredeyse 4 kilo doğduve öyle güzel tatlı bir 3 yaşında kız ki şimdi
Süper çok güzel bir haber bu maşallahBenimde aynı durumda gayet güzel ilerliyor dedi bugün. Ne yapıyorsan devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?