- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.381
Enfeksiyon var gibi canım geçmiş olsun monurol iç der muhtemelen tek kullanımlık şase bir ilaç sen yine doktoruna danış@Kaskade ya da diğer anlayan arkadaşlarım bi bakıverin bence enfeksiyon ve başka şeylerde var galiba. İlaç kullanmalık mı bu değerler.
Yazdım bakalım ne diyecek. Çok ilaç yanlısı değil ama bu sefer verir belkiEnfeksiyon var gibi canım geçmiş olsun monurol iç der muhtemelen tek kullanımlık şase bir ilaç sen yine doktoruna danış
Başları kusmalı öğürmeli geçince bizimki sağolsun baya yardımcı olmaya çalıştı arada becermedi ama olsun denedi en azındanBenim asermelerim kasar domates ekmekten oteye gecemedi maalesefki
Ama adam 10 haftadir tum yemekleri yapiyor, evi temizliyor, camasir bulasik vs... haftasonu daha cok yoruluyorum diyor garibim. Iyiki bastan eziyet etmemisim :)
Yaa dimi ben de bıktım bir de saatli yemek yemekte zor geliyorBenimde yatmadan önce yoğurt var ara öğünlerde süt ve kefir icemedigim icin genelde yoğurt tüketiyorum o kadar bıktım ki yogurtu artık canım hiç istemiyor salatayı beyaz peyniri bıktım hayırlısıyla sağlıkla bi doğursakta özgürce yiyebilsek
Benimki seninkine göre çok çok fazla olmasına rağmen o ilaçtan verdi ağır bir antibiyotik vermek istemiyorlar sanırım ama o ilaç da bana iyi gelmiyor açıkçası kızılcık suyu ile takviye ediyorum şimdilik olduğu kadar, doğumdan sonra ürolojiye gidicem kontrol amaçlıYazdım bakalım ne diyecek. Çok ilaç yanlısı değil ama bu sefer verir belki
Antibiyotik vermez öyle bir adam. erken doğumu tetiklediği için korkuyorum ben de. Sağlık ocağında ki hemşire dedi bugün. İnşallah yine de hafifletici bir ilaç verir ya.Benimki seninkine göre çok çok fazla olmasına rağmen o ilaçtan verdi ağır bir antibiyotik vermek istemiyorlar sanırım ama o ilaç da bana iyi gelmiyor açıkçası kızılcık suyu ile takviye ediyorum şimdilik olduğu kadar, doğumdan sonra ürolojiye gidicem kontrol amaçlı
Monurol de vermez o zaman o da antibiyotik diye biliyorum doğal yollarla geçirmeye çalış o zaman kızılcık suyu dut suyu bol bol su içebilirsinAntibiyotik vermez öyle bir adam. erken doğumu tetiklediği için korkuyorum ben de. Sağlık ocağında ki hemşire dedi bugün. İnşallah yine de hafifletici bir ilaç verir ya.
Canım dut suyu çok işe yarıyor ben 1 haftaya yakın tükettim gerilemiştiAntibiyotik vermez öyle bir adam. erken doğumu tetiklediği için korkuyorum ben de. Sağlık ocağında ki hemşire dedi bugün. İnşallah yine de hafifletici bir ilaç verir ya.
ama simdi canım ne istese acaba hangi tropikal meyve için dolaştırsamBenimde hep pazara gidince istedi her seferindeçok sinirlendirmiş çıkar kız hıncını
Şekerin varsa aynen yükseltiyor dut suyu ama kızılcık onu bilmiyorumDut suyu ve kızılcık şekeri yükseltiyor sanırım. Şekerim var kullanamam. Bi araştırayım bakayım. Sağ olun arkadaşlarım
Sen yazınca tereddütte kaldım üşütür mü acaba ya?İçinde ne yazıyor kumaş cinsi bakar mısın?.
Yüzde 90 polyester yüzde 10 elasten mi?
Dıştan yumuşak içten daha soğuk gibi mi?
Haznedar da meltem hastanesi var. Telefonda fiyat bilgisi veriyorlar. Fiyatları uygun oluyor. Pazarlık da yaparsın. Normal doğum daha ucuz tabi. Evine yakın medipol varsa medipol de en son maksimum 20 idi senin ilk ameliyat daja uygun olur. Bahçelievler uzak olur sana doktor öneririm ama ters baya.
Mete, Taha, Ege,
Ayy bende Ege dedim
Arabulucu avukatı mı tutuyorsun?
Avukat işleri ilgimi çekiyor bu ara.
CİMER sonrası avukat tutmak zorunda mı taraflar illa?
Ayyy Allah razı olsun 200 sayfayı görünce bende kısa süreli bi şok geçirmiştimHemen özet geçiyorum bacım sana
Hafiften sancıları başlayanlarımız çoğaldı
Sancısı gelen doktora koşup ilaca başlıyor
Henüz başka Doğum olmadı ama bu gece oldu olacak diyebiliriz inşallah durdurulur ismini unuttum haber bekliyoruz
Şuan başka vukuat yok şükürler olsun
Sen nasılsın peki sancı kasılma yok değil mi
Ana kız yine ne oldu kim sezeryan oldu ay Allah'ım sağlıcakla alsın kucağına inşallahYa bu @Allmala dan haber yok hala en son aç bekletiyorlardı akşam sezeryan olur diye. Çatlıcam yine meraktan acaba aldılar mı diye
Cranberry kapsüllerinden kullan, Ben günde 1 ya da 2 tane aliyorum Öyle kurtuldum sayilir enfeksiyondan Canim, doktorum önermisti hep kullanabilirsin dedi, Ben de kullaniyorum..Dut suyu ve kızılcık şekeri yükseltiyor sanırım. Şekerim var kullanamam. Bi araştırayım bakayım. Sağ olun arkadaşlarım
Owwwww birileri fena sinirlenmiş.ben gece 2de onu kaldırıp manav manav gezdireyim de görsün
Diyetisyenim 1 porsiyon kizilciga izin verdi yaninda 2 cevizle Ben arada yiyorumŞekerin varsa aynen yükseltiyor dut suyu ama kızılcık onu bilmiyorum
Ben de hiç aşermedim yaaa bu hamilelikte büyük hayal kırıklığı oldu banaHiç yaptınız mı yaben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
Valla daha bilmiyoruz noldu girmedi de konuştuğumuzdan beri belkide nst de sancısı azaldı almadılarAna kız yine ne oldu kim sezeryan oldu ay Allah'ım sağlıcakla alsın kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?