2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim asermelerim kasar domates ekmekten oteye gecemedi maalesefki
Ama adam 10 haftadir tum yemekleri yapiyor, evi temizliyor, camasir bulasik vs... haftasonu daha cok yoruluyorum diyor garibim. Iyiki bastan eziyet etmemisim :)
Başları kusmalı öğürmeli geçince bizimki sağolsun baya yardımcı olmaya çalıştı arada becermedi ama olsun denedi en azındanyemek konusunda hiç iyi değil yaa çay demleyip yumurta haşlayabiliyo o kadar

Yaa dimi ben de bıktım bir de saatli yemek yemekte zor geliyor neyse ki az kaldiiiii

Yazdım bakalım ne diyecek. Çok ilaç yanlısı değil ama bu sefer verir belki
Benimki seninkine göre çok çok fazla olmasına rağmen o ilaçtan verdi ağır bir antibiyotik vermek istemiyorlar sanırım ama o ilaç da bana iyi gelmiyor açıkçası kızılcık suyu ile takviye ediyorum şimdilik olduğu kadar, doğumdan sonra ürolojiye gidicem kontrol amaçlı

Antibiyotik vermez öyle bir adam. erken doğumu tetiklediği için korkuyorum ben de. Sağlık ocağında ki hemşire dedi bugün. İnşallah yine de hafifletici bir ilaç verir ya.

Antibiyotik vermez öyle bir adam. erken doğumu tetiklediği için korkuyorum ben de. Sağlık ocağında ki hemşire dedi bugün. İnşallah yine de hafifletici bir ilaç verir ya.
Monurol de vermez o zaman o da antibiyotik diye biliyorum doğal yollarla geçirmeye çalış o zaman kızılcık suyu dut suyu bol bol su içebilirsin

Canım dut suyu çok işe yarıyor ben 1 haftaya yakın tükettim gerilemişti

Sen yazınca tereddütte kaldım üşütür mü acaba ya?

Ayyy Allah razı olsun 200 sayfayı görünce bende kısa süreli bi şok geçirmiştim

Kızlar ben de 1-2 dir kasıklarımda sanki çok çişim gelmişte tuvalete gitmeden minik elektrik şoku vermişim gibi bi his oluyor. ancak böyle tarif edebiliyorum. Böyle saniyelik elektrik şoku ama küçük watta. Aranızda böyle olan var mı?

Dut suyu ve kızılcık şekeri yükseltiyor sanırım. Şekerim var kullanamam. Bi araştırayım bakayım. Sağ olun arkadaşlarım
Cranberry kapsüllerinden kullan, Ben günde 1 ya da 2 tane aliyorum Öyle kurtuldum sayilir enfeksiyondan Canim, doktorum önermisti hep kullanabilirsin dedi, Ben de kullaniyorum..

ben gece 2de onu kaldırıp manav manav gezdireyim de görsün
Owwwww birileri fena sinirlenmiş. kız yazık kııızzzzz. Ben kocamla aramız az kötü olunca ona sinirlenince hemen aklıma mügedeki adamları getiriyorum. Melek subaşının kocasını falan. “Sen 250 milyar milyon ne yaptın” derdirtmiyor, ekranlar karşısında dürtmüyor en azından beni beterin beteri var diyorum. Sonra sinirim geçiyor. Dip not: beterin beteri bizim ailede benim (yazan yükseleni terazi olan ikizler burcu bir kadın )

Hiç yaptınız mı ya ben hiç aşermedim. Aşerip bişeyler istemek istedim hep hayallerim öyleydi
Ben de hiç aşermedim yaaa bu hamilelikte büyük hayal kırıklığı oldu bana arada pislik yapıp bişeyler istedim “eşim gerçekten mi, eğer gerçekse hemen gidip alayım” diye öyle masum öyle saf söyledi ki kıyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…