2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cranberry kapsüllerinden kullan, Ben günde 1 ya da 2 tane aliyorum Öyle kurtuldum sayilir enfeksiyondan Canim, doktorum önermisti hep kullanabilirsin dedi, Ben de kullaniyorum..
Bana da cok faydasi oldu cranberry nin. Duzenli kullandigimda akinti bile kalmamisti.bu ara aksattim. Hafta sonu yaptigimiz tahlilde yine enfeksiyon cikti. Bugun monurol kullanacagim

valla şimdi göndereceğim bir şey aratmaya canınız çeker diye söylemiyorum ama bulunmaz bir şey değil bu mevsimde kolay bulunur bir şeyde değil

Kızlar aserme konusunda bnde pek bir şey istemedim ama canım çekiyordu sadece öyle kokusu filan burnuma gelecek kadar asermedim bende diyordum gecenin bir vakti aseririm ne yapcam diye düşünüyordum

Gönder canım bakayım testine

Kizlar kaçırdım baya bı biliyorsunuz bimden neler aldiniz hiç ben pazar günü bebeğim koyafetlerini utuledim ama çanta daha tam hazır değil kıyafete son verdim artık çok almişim ya bine gittim herşeyi goturmuslerdi yorgan ve iki tane yastık aldım guzellerdi fiyatına göre sanki alanınız oldu mu göğüs ucu kremi yok biberon yok temizlik bitmiyor artık çok agirlastim 90 kilo olmuşum ağzıma dur diyemiyorum çok açım hep aşerme bende de yok ama aç ac acımmmm biri beni durdursun iadal kilomun 65 66 civarı olamsi lazım ben mahf oldum

İyi akşamlar kızlar hasta olanlara çektim Esmayı inşallah bebekler vaktinde sağlıkla doğar . Görümcemin çocuğunun doğum gününe gitmiştim orda akrabalardan biri napıp et de becer normal doğumu dedi. Kan beynime sıçradı ordakilerden biri de kendi beceremedi ondan söylüyor dedi güldüler . Sonra toparladı senin için diyorum ben zorlandım sezeryanda dedi. Muhatap olmadım bende daha ama çıldırtıyor bazıları

Of bu insanlar niye bu kadar sinir bozucu sanane bacım sanane ister normal ister sezeryan olurum ya gereksizler

Of bu insanlar niye bu kadar sinir bozucu sanane bacım sanane ister normal ister sezeryan olurum ya gereksizler
Valla ya artık kimsenin yanında çocuğun hiç bir şeyi anlatmıyorum . Şekerim çıktığında yüz tane şey söylemişlerdi kimisi iyi niyetli de olsa kaldıramıyorum vallahi . Üsluptan haberi yok çoğunun

Ya boşver onları umursamaz gibi konuş delirirler

Benim şekerden çocuğum şöyle küvezde kaldı işte falancanın 5 gün yaşadı vb şeyler söylediler sence ben bunları düşünemiyor olabilir miyim veya bunları bilmek istiyor muyum hiç düşünmüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…