- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.421
Güzel teselli vermişlerBenim şekerden çocuğum şöyle küvezde kaldı işte falancanın 5 gün yaşadı vb şeyler söylediler sence ben bunları düşünemiyor olabilir miyim veya bunları bilmek istiyor muyum hiç düşünmüyorlar
Takmıyorum diyordum da bugün olandan sonra içsel patlama yaşıyorum düşündükçe eski şeyler aklıma geliyor tövbe yarabbşmYa boşver onları umursamaz gibi konuş delirirler
Nil ipekBir de Nil in yanına önereceğiniz bir isim var mı kızlar ? Kulağınıza hoş gelen anlamı da güzel olan
güzel ben çok severim Zeynep ismini ama eltimin kızının adıNil Zeynep olabilir
Aaa nasıl bişey verdin hangi tasarımı seçtinsenden gördüm ben de sipariş verdim
bunu seçtim canımAaa nasıl bişey verdin hangi tasarımı seçtinçok güzel desenler var
Bunu bende beğenmiştim gerçekten çok güzel. Güle güle giysin inşallahbunu seçtim canım
inşallah seninki de canım zamanlı gelsinler güzel güzel giysinlerBunu bende beğenmiştim gerçekten çok güzel. Güle güle giysin inşallah
Bi tanıdıgım, Nil Vera koymustu, anlamını bılmıyorum amaBir de Nil in yanına önereceğiniz bir isim var mı kızlar ? Kulağınıza hoş gelen anlamı da güzel olan
Kolay gelsin canım. Bende orta boy valiz ile gideceğim kabin boy valizim yokAaaa valla okudum yine butun gunu
Ben korkudan kolilerin arasinda bebek kiyafetlerini ayirdim yikadim. Kuruyunca yrn utulicem. Depend fpamuk fln eksikti onlari yrnki market alisverisine ekledim onlarda ok. Orta boy valizi alirim ben sigamam kabine yrn onu temizler ozonlarim
Buarada mutfagi temizlemeye basladik herseyi yikioruz iste bastan annem valla Allah razi olsun cok yoruldubunlarla ugrasirken hic giremedim yine 13 sayfa yazmissiniz masallah
Gecmis olsun kuzucum yat dinlen bebisi yollamissin dinleniomussun okudum. Simdi daha iyi misin?Gidemedim canım çocuk küçük uyuyordu bırakacak yer de yok kasılma sabaha kadar sürdü bekledik şimdi iyiyim ama hafta ortası kontrolüm var inşallah bekler
KizHerkeste değişiyor bu aslında ama genel olarak iki şekilde vuruyor
Biri sertleşme olarak kasılma
Karın acayip sert oluyor bebek hareketinden daha sert
Benim karnım bebeğin şekline bürünüyor mesela bazen hem alttaki kasık bölgem hemde göbek kısmım sertleşiyor
Bazende sertleşme olmadan sancı oluyor alttan yukarı doğru anlık gelip giren bıçak saplanması oluyor onları önemsemiyorum daha çok kasılmaları dikkate alıyorum
Bir saat içinde 4 den Fazla olursa gel dedi benim doktorum
Sen çok yaşa emi benzetmeye bak ya
Ben içimi çok seviyorum ballı gibi tatlı tadı
Aynı ben
Aman bosver ztn anladigim kdryla cok ivir zivir alinacak yanimiza (nekdr gerekli emin degilim ama ) sikis tikis olmasinKolay gelsin canım. Bende orta boy valiz ile gideceğim kabin boy valizim yokortadaki fermuarı bozulmuş onu yaptırıp tamamen kapatacağız
Onu da sorayım eğer ilaç vermezseCranberry kapsüllerinden kullan, Ben günde 1 ya da 2 tane aliyorum Öyle kurtuldum sayilir enfeksiyondan Canim, doktorum önermisti hep kullanabilirsin dedi, Ben de kullaniyorum..
Dolap düzenleyicisi mi bunlar ben de almak istiyorum da link varsa atabilir misinBuarada ocean home dan aldiklarim baya kaliteli cikti. Dusunen varsa gonul rahatligiyla alabilir
Eki Görüntüle 3322585
Kolay gelsin valla zor işler iyi ki annen yanındaAaaa valla okudum yine butun gunu
Ben korkudan kolilerin arasinda bebek kiyafetlerini ayirdim yikadim. Kuruyunca yrn utulicem. Depend fpamuk fln eksikti onlari yrnki market alisverisine ekledim onlarda ok. Orta boy valizi alirim ben sigamam kabine yrn onu temizler ozonlarim
Buarada mutfagi temizlemeye basladik herseyi yikioruz iste bastan annem valla Allah razi olsun cok yoruldubunlarla ugrasirken hic giremedim yine 13 sayfa yazmissiniz masallah
Çok şükür korktuğun gibi olmamış öyle düşün şuan her şey yolunda, yarın doktor da değerlendirir durumunu zatenKızlar benim başıma çok kötü bir şey geldidün yazlıktan evimize dönüşü yaptık. Benim kedilerimden birisi yolda çok kötü oluyor kusmak altına yapmak vs gibi bu sebepten veterinerden sakinleştirici istedim vana yanlış doz söylemiş 0.5 ml ya da 1 ml vermem gereken kediye 5 ml vermiş bulundum. 5 ml’de atlara verilen doz düşünün. Kedim yolda fenalaştı 3 saatlik yolu 1.5 saatte geldik sayılır ama ömrümden ömür gitti dar attık kendimizi veterinere hemen yoğun bakıma alındı. Benim ağlamaktan içim dışıma çıktı. Çok şükür bugün taburcu oldu iyi gibi gözüm hep üstünde takipteyim ama ben dün üzüldüğüm için çok kötü sancılandım sokakta. 2şer dk ara ile sancı girdi ve yürüyemedim resmen çok korktum. Benim yüzümden sapasağlam kızıma bir şey olacak diye mahvettim kendimi bu süreçte bebeğim kızıma da zarar verdim. Veterineri arayıp deliler gibi bağırıp kavga edesim var ama o da 4 aylık hamileydi ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şükür kızlarımın ikisi de kedim ve bebeğim iyiler. Sancılarım geçti, yarın da doktor randevum var inşallah iyi çıkar her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?