2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Güzel teselli vermişler her hamilelik ve her çocuk farklıdır

Kızlar benim başıma çok kötü bir şey geldi dün yazlıktan evimize dönüşü yaptık. Benim kedilerimden birisi yolda çok kötü oluyor kusmak altına yapmak vs gibi bu sebepten veterinerden sakinleştirici istedim vana yanlış doz söylemiş 0.5 ml ya da 1 ml vermem gereken kediye 5 ml vermiş bulundum. 5 ml’de atlara verilen doz düşünün. Kedim yolda fenalaştı 3 saatlik yolu 1.5 saatte geldik sayılır ama ömrümden ömür gitti dar attık kendimizi veterinere hemen yoğun bakıma alındı. Benim ağlamaktan içim dışıma çıktı. Çok şükür bugün taburcu oldu iyi gibi gözüm hep üstünde takipteyim ama ben dün üzüldüğüm için çok kötü sancılandım sokakta. 2şer dk ara ile sancı girdi ve yürüyemedim resmen çok korktum. Benim yüzümden sapasağlam kızıma bir şey olacak diye mahvettim kendimi bu süreçte bebeğim kızıma da zarar verdim. Veterineri arayıp deliler gibi bağırıp kavga edesim var ama o da 4 aylık hamileydi ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şükür kızlarımın ikisi de kedim ve bebeğim iyiler. Sancılarım geçti, yarın da doktor randevum var inşallah iyi çıkar her şey.

Aaaa valla okudum yine butun gunu
Ben korkudan kolilerin arasinda bebek kiyafetlerini ayirdim yikadim. Kuruyunca yrn utulicem. Depend fpamuk fln eksikti onlari yrnki market alisverisine ekledim onlarda ok. Orta boy valizi alirim ben sigamam kabine yrn onu temizler ozonlarim
Buarada mutfagi temizlemeye basladik herseyi yikioruz iste bastan annem valla Allah razi olsun cok yoruldubunlarla ugrasirken hic giremedim yine 13 sayfa yazmissiniz masallah

Kolay gelsin canım. Bende orta boy valiz ile gideceğim kabin boy valizim yok ortadaki fermuarı bozulmuş onu yaptırıp tamamen kapatacağız

Gidemedim canım çocuk küçük uyuyordu bırakacak yer de yok kasılma sabaha kadar sürdü bekledik şimdi iyiyim ama hafta ortası kontrolüm var inşallah bekler
Gecmis olsun kuzucum yat dinlen bebisi yollamissin dinleniomussun okudum. Simdi daha iyi misin?

Kiz
Kasilma dedigin mesela bgn mutfakta yoruldum bianda karnim kulce gibi oldu. Sert oldu sanki agirlasti. Sonra oturunca gecti. O kasilma yada sanci mi demek?

Kolay gelsin canım. Bende orta boy valiz ile gideceğim kabin boy valizim yok ortadaki fermuarı bozulmuş onu yaptırıp tamamen kapatacağız
Aman bosver ztn anladigim kdryla cok ivir zivir alinacak yanimiza (nekdr gerekli emin degilim ama ) sikis tikis olmasin

Kolay gelsin valla zor işler iyi ki annen yanında

Çok şükür korktuğun gibi olmamış öyle düşün şuan her şey yolunda, yarın doktor da değerlendirir durumunu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…