- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.441
Ay çok tatlıııbunu seçtim canım
Çok şükür korktuğun gibi olmamış öyle düşün şuan her şey yolunda, yarın doktor da değerlendirir durumunu zaten
Anneler varsa işin rahat yaa vallaAaaa valla okudum yine butun gunu
Ben korkudan kolilerin arasinda bebek kiyafetlerini ayirdim yikadim. Kuruyunca yrn utulicem. Depend fpamuk fln eksikti onlari yrnki market alisverisine ekledim onlarda ok. Orta boy valizi alirim ben sigamam kabine yrn onu temizler ozonlarim
Buarada mutfagi temizlemeye basladik herseyi yikioruz iste bastan annem valla Allah razi olsun cok yoruldubunlarla ugrasirken hic giremedim yine 13 sayfa yazmissiniz masallah
Kızımın adını Nil Deniz koyacaktık. Keşke Nilperi olsaydı adım diyor. Sadece Nil koyduk. Bir de Nil Selin diye öğrencim vardı.Bir de Nil in yanına önereceğiniz bir isim var mı kızlar ? Kulağınıza hoş gelen anlamı da güzel olan
Evet beyaz olanlar dolap duzenleyici sari olanlar bavulDolap düzenleyicisi mi bunlar ben de almak istiyorum da link varsa atabilir misin
Cok sukurKolay gelsin valla zor işler iyi ki annen yanında
Nilnevagüzel ben çok severim Zeynep ismini ama eltimin kızının adı
Sadece nil de guzel bencegüzel ben çok severim Zeynep ismini ama eltimin kızının adı
Ya ben içine sıbın dizerim diye bu düz organizerden alacağıma bundan almışım içine hiç bişi uyduramuyorum. Çoraplar şapkalar falan zaten başka bişeye koydum daha düzenli duruyo buna ne koycam bilmiyorumBuarada ocean home dan aldiklarim baya kaliteli cikti. Dusunen varsa gonul rahatligiyla alabilir
Eki Görüntüle 3322585
Evet mesela süt sağma makinesine gerek yok ama ben zaten çantam bol olduğu için götüreceğimAman bosver ztn anladigim kdryla cok ivir zivir alinacak yanimiza (nekdr gerekli emin degilim ama ) sikis tikis olmasin
Ya ben içine sıbın dizerim diye bu düz organizerden alacağıma bundan almışım içine hiç bişi uyduramuyorum. Çoraplar şapkalar falan zaten başka bişeye koydum daha düzenli duruyo buna ne koycam bilmiyorum
Nil ipek olabilir çok güzel bir tınısı varBir de Nil in yanına önereceğiniz bir isim var mı kızlar ? Kulağınıza hoş gelen anlamı da güzel olan
Pijama düşünmemiştim hiç hee bakim olur mu bi sürü pijaması varPantolon, külotlu çorap falan olmaz mı kuzum?
Aynen yarın kontrolün olması çok iyi denk gelmiş için rahat bir şekilde döneceksin evine inşallahCanım çok haklısın, çok şükür iyi sonuçlandıinşallah bebeğim de iyidir yarın gideyim de içim iyice ferahlasın
Ben de alayım dolap için olanlardan güzel kaliteli bir şey arıyordum teşekkür ederimEvet beyaz olanlar dolap duzenleyici sari olanlar bavul
Bavuldan bi takim daha siparis ettim bugun cok begendim
Ocean Home Textile 6
Ocean Home Textile 8 Bölmeli File Dolap Çekmece Içi Akordiyon Tipi Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
https://ty.gl/xekfwf2qk0
Cok sukurkorktum ya. Herkes dogurmaya baslayinca ben de net 8 ayda dogdugum icin ve 33-5oldugum icin en azindan ilk kullanilicaklar hazir olsun da bisiler ters giderse die dusundum
İnsallah olmaz tabi de…
Evet yavrum o sertleşme ortada toplanma ve ağırlık hissi kasılma oluyorGecmis olsun kuzucum yat dinlen bebisi yollamissin dinleniomussun okudum. Simdi daha iyi misin?
Kiz
Kasilma dedigin mesela bgn mutfakta yoruldum bianda karnim kulce gibi oldu. Sert oldu sanki agirlasti. Sonra oturunca gecti. O kasilma yada sanci mi demek?
Eldiven corap agiz mendili yani en en en kucukler cok duzgun durur onda.Ya ben içine sıbın dizerim diye bu düz organizerden alacağıma bundan almışım içine hiç bişi uyduramuyorum. Çoraplar şapkalar falan zaten başka bişeye koydum daha düzenli duruyo buna ne koycam bilmiyorum
Hepsi diğerinde daha düzgün durdu bunun içinde kayboluyolar aldığıma da pişman oldumEldiven corap agiz mendili yani en en en kucukler cok duzgun durur onda.
Braxton hicks mesela o mu oluyo. Yoksa mallogimdan kendimi yordugum icin mi. Bi de knu de bakymEvet yavrum o sertleşme ortada toplanma ve ağırlık hissi kasılma oluyor
Korkma ama günde dört beş kere olması normal uzun sürmeyen düzensiz kasılmalar normal sayılıyor
Bir buçuk dakika üzerinde sürerse yarım saat içinde üç kere olursa be oturunca yatınca geçmezse o saman telaşlan
Ay ben ole ilk evlendigimde duzenleyici almistim. Ama nebilym bunlsrin kaliye kalite fln oldugunu. Hicbissy olmadi. Asla duzgun durmadi ole sacma sapan cop oldu gittiHepsi diğerinde daha düzgün durdu bunun içinde kayboluyolar aldığıma da pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?