2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok şükür korktuğun gibi olmamış öyle düşün şuan her şey yolunda, yarın doktor da değerlendirir durumunu zaten

Canım çok haklısın, çok şükür iyi sonuçlandı inşallah bebeğim de iyidir yarın gideyim de içim iyice ferahlasın

Anneler varsa işin rahat yaa valla

Dolap düzenleyicisi mi bunlar ben de almak istiyorum da link varsa atabilir misin
Evet beyaz olanlar dolap duzenleyici sari olanlar bavul
Bavuldan bi takim daha siparis ettim bugun cok begendim

Ocean Home Textile 6

Ocean Home Textile 8 Bölmeli File Dolap Çekmece Içi Akordiyon Tipi Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer Fiyatı, Yorumları - Trendyol

https://ty.gl/xekfwf2qk0
Kolay gelsin valla zor işler iyi ki annen yanında
Cok sukurkorktum ya. Herkes dogurmaya baslayinca ben de net 8 ayda dogdugum icin ve 33-5oldugum icin en azindan ilk kullanilicaklar hazir olsun da bisiler ters giderse die dusundum
İnsallah olmaz tabi de…

Buarada ocean home dan aldiklarim baya kaliteli cikti. Dusunen varsa gonul rahatligiyla alabilir
Eki Görüntüle 3322585
Ya ben içine sıbın dizerim diye bu düz organizerden alacağıma bundan almışım içine hiç bişi uyduramuyorum. Çoraplar şapkalar falan zaten başka bişeye koydum daha düzenli duruyo buna ne koycam bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_4183.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 47
Aman bosver ztn anladigim kdryla cok ivir zivir alinacak yanimiza (nekdr gerekli emin degilim ama ) sikis tikis olmasin
Evet mesela süt sağma makinesine gerek yok ama ben zaten çantam bol olduğu için götüreceğim

Pantolon, külotlu çorap falan olmaz mı kuzum?

Canım çok haklısın, çok şükür iyi sonuçlandı inşallah bebeğim de iyidir yarın gideyim de içim iyice ferahlasın
Aynen yarın kontrolün olması çok iyi denk gelmiş için rahat bir şekilde döneceksin evine inşallah

Ben de alayım dolap için olanlardan güzel kaliteli bir şey arıyordum teşekkür ederim
Evet haklısın ben de eksikleri olmasına rağmen kendimce bir canta hazırladım eksik de olsa acil bir şey olsa goturebilecegim bir şey olsun diye

Evet yavrum o sertleşme ortada toplanma ve ağırlık hissi kasılma oluyor
Korkma ama günde dört beş kere olması normal uzun sürmeyen düzensiz kasılmalar normal sayılıyor
Bir buçuk dakika üzerinde sürerse yarım saat içinde üç kere olursa be oturunca yatınca geçmezse o saman telaşlan

Eldiven corap agiz mendili yani en en en kucukler cok duzgun durur onda.

Braxton hicks mesela o mu oluyo. Yoksa mallogimdan kendimi yordugum icin mi. Bi de knu de bakym
Buarada yrn aticam sana foto gecelik sabahlik seysini smdi kocam beyin yaticagi tuttu kafami koparir sen bide fotomu paylasiosun die

B Babydustt yavrum çok geçmiş olsun okurken benim kalbime indi Allah korumuş hepinizi
Bi daha sakinleştirici yerine kedini Ve susuz bırak emi yola çıkmadan bi kaç saat önce tamamen suyunu ve mamasını kaldır tuvaletini yaptığından emin ol
Kediler ve köpekler maalesef uzun yolculuğa dolu mide ve bağırsakla çıkamıyor
Bebeklerin ve sen nasılsınız şimdi

Hepsi diğerinde daha düzgün durdu bunun içinde kayboluyolar aldığıma da pişman oldum
Ay ben ole ilk evlendigimde duzenleyici almistim. Ama nebilym bunlsrin kaliye kalite fln oldugunu. Hicbissy olmadi. Asla duzgun durmadi ole sacma sapan cop oldu gittisonra sonra ogrendim nasil bisi alirsam isime yaricagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…