2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah iyi olur daha da kedin. Benim de iki kedim var 4 aylık hamileyken aynı şekilde kötü olay yaşadım kedimi kısırlaştırdım kalp yetmezliği varmış şu an iyi hap veriyorum düzenli ama kendimi yedim bitirdim her gün ağladım o veterinerdeyken çünkü evlat gibiler bağlanıyorsun bir de. çok iyi anlıyorum seni çok şükür iyiymiş kendini mutlu etmeye çalış bol bol kedini sev

Braxton hicks mesela o mu oluyo. Yoksa mallogimdan kendimi yordugum icin mi. Bi de knu de bakym
Buarada yrn aticam sana foto gecelik sabahlik seysini smdi kocam beyin yaticagi tuttu kafami koparir sen bide fotomu paylasiosun die
Yorulunca özellikle kasılma oluyor ne hikmetse zaten ben artık iki adım attıktan sonra kasılmaya başlar oldum o yüzden hep yatıyorum
Tamamen kuzum sıkıntı yok aceleside yok
Ne hikmetse bu ara bende bi rahatlama oldu Kasılmalar var ama bi üç hafta böyle gider gibi hissediyorum inşallah yanılmam

Ay ben ole ilk evlendigimde duzenleyici almistim. Ama nebilym bunlsrin kaliye kalite fln oldugunu. Hicbissy olmadi. Asla duzgun durmadi ole sacma sapan cop oldu gittisonra sonra ogrendim nasil bisi alirsam isime yaricagini
Ya bundan almayacaktım alıncada dedim işe yarar kalsın, hiç bi işede yaramadı arkadaş şaka gibi şimdi donlarını denicem bebemin bakim olacakmı

Kızlar hemoroid için Instagram da biri tarif vermiş size de paylaşayım belki yapmak isterseniz

Canım çok sağol hamileliğimde yaşadığım en kötü gündü sanırım ah neler neler denemedim açlık susuzluk zaten banko, kedi sakinleştirici müzik bile, garibim daha arabayı sokakta görünce başlıyordu kusmaya asla ilaç vermek istemiyordum ama hamilelikte çok zor olur diye hafif uyutalım demiştim ah bilsem ah bilsemm çok pişmanım. Kedi kızım toparladı gibi ama doktor 15 gün hep gözün üstünde olsun dedi takipteyim, bebiş kızım da kasılmayı bıraktı minik minik tepikliyor yarın doktoruma anlatırım o da detaylı baksın inşallah her şey yolundadır

Amin canım sağol ah yarabbim işte iyi olsun diye bir şey yapıp böyle sonuçlanınca insan mahvoluyor, çok üzgünüm senin de yaşadığın adına. Çok şükür iyiymiş kedin çok sevindim, Allah kötü günlerini göstermesin ne tüylü canlarımızın ne de bebeklerimizin inşallah

Yok yok sen dogurmicaksin biliorum. Ama yatip dinlenip kendini yormayip uzmeyip.
Ya bundan almayacaktım alıncada dedim işe yarar kalsın, hiç bi işede yaramadı arkadaş şaka gibi şimdi donlarını denicem bebemin bakim olacakmı
seni cok iyi anliorum
Don dedigin ne donu? Bebeye don nie aldin sen? Almak mi lazimdi dur ben şok
Of kiyamam hicbirinize. Bnmde kopegim var (evlenince annemde kaldi ama olsun) seni cok iyi anliyorum aklin cikmistir
Ama nolursa olsun bebis kizindan onemli degil kuzu. Sakin kizma bana. Ama uzmuyoruz kendimizi ozmn kasiliyoruz cnku.
Ztn Allah korusun en kritik anlari atlatmis Allahin izniyle daha da bsii olmazz

Kız pijama altı yaa

Çok şükür canım inşallah sağol İster istemez çok sıkmışım herhalde kendimi, deli gibi kasılınca farkettim durumun ciddiyetini. Tehlikeli aylardayız gerçekten, hepimiz dikkat edelim kendimize

Burda canım sağ olasın
Canım lökosit ve epitel hücre sayın fazla idrarda nur topu gibi enfeksiyon başlangıcı görünüyor

Ayrıca idrarda keton normal durumlarda bulunmaz .

Doktorun hafif bir ilaç başlar ama ihtiyaçsa göre antibiyotikse verebilir . Böbrek tarafında ağrı sızı yapıyorsa enfeksiyonun .

Sadece idrara çıkamada zorlanıyorsan ya monurol verir yada ilaçsız sıvı takviyesi ile devam edelim diyebilir

Merhabalar Aralık anneleri

Beni hatırlayanlarınız varmıdır bilmiyorum

Bir selam vermek istedim. ..

Gurubun ilk zamanları bende buralardaydım.

Sonra bebeğimin kalbi durması sebebiyle 9. Haftada kürtaj olmuştum..

Şimdi gözüme çarptıda maşallah bebişleriniz ne kadar büyümüş 30' lu haftaları geçiyorsunuz. :)

Bu arada hamdolsun Rabbim benim için daha hayirli olacak bir zamanda yeniden bir hamilelik nasip etti. Şimdi 12. Haftaya girmek üzereyim

İnşallah hersey gönlünüzce olur.
Doğumlarınız kolayca gerçekleşir.

Benim içinde dua edin kalan günlerimi güzelce geçirebileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…