- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.481
Tam onu soracaktım çok takip edemedim bir kaç saattir, hayırlısı olsun inşallahBu kızı heralde doğuma aldılar sesi çıkmıyo buraya da daha girmedi. Allah yardımcısı olsun inşallah bir sorun yoktur
Umarım seninde her şey gönlünce olur, hep birlikte sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaMerhabalar Aralık anneleri
Beni hatırlayanlarınız varmıdır bilmiyorum
Bir selam vermek istedim. ..
Gurubun ilk zamanları bende buralardaydım.
Sonra bebeğimin kalbi durması sebebiyle 9. Haftada kürtaj olmuştum..
Şimdi gözüme çarptıda maşallah bebişleriniz ne kadar büyümüş 30' lu haftaları geçiyorsunuz. :)
Bu arada hamdolsun Rabbim benim için daha hayirli olacak bir zamanda yeniden bir hamilelik nasip etti. Şimdi 12. Haftaya girmek üzereyim
İnşallah hersey gönlünüzce olur.
Doğumlarınız kolayca gerçekleşir.
Benim içinde dua edin kalan günlerimi güzelce geçirebileyim.
papaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermişO ofsistimcidden naptin kiz yolladin mi kocaniejder meyvesi filan isteseydin bari yada carkifelek ahahahaha
Seni çok iyi anlıyorum benimde iki kedim var Antalya’ya taşınma durumunda nasıl götüreceğimi şimdiden düşünüyorumCanım çok sağolhamileliğimde yaşadığım en kötü gündü sanırım ah neler neler denemedim açlık susuzluk zaten banko, kedi sakinleştirici müzik bile, garibim daha arabayı sokakta görünce başlıyordu kusmaya asla ilaç vermek istemiyordum ama hamilelikte çok zor olur diye hafif uyutalım demiştim ah bilsem ah bilsemm çok pişmanım. Kedi kızım toparladı gibi ama doktor 15 gün hep gözün üstünde olsun dedi takipteyim, bebiş kızım da kasılmayı bıraktı minik minik tepikliyor yarın doktoruma anlatırım o da detaylı baksın inşallah her şey yolundadır
Amin amin amin inşallah.Umarım seninde her şey gönlünce olur, hep birlikte sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza
Teşekkür ederimmm. Enfeksiyon ilaçlarla halledilir de keton canımı sıktı diyabetle alakalı bir durum sanırım. Diyette yapıyorum şeker ölçümünü de evde düzenli yapıyorum ama şu diyabeti çözemedim. Tekrar teşekkür ederimCanım lökosit ve epitel hücre sayın fazla idrarda nur topu gibi enfeksiyon başlangıcı görünüyor
Ayrıca idrarda keton normal durumlarda bulunmaz .
Doktorun hafif bir ilaç başlar ama ihtiyaçsa göre antibiyotikse verebilir . Böbrek tarafında ağrı sızı yapıyorsa enfeksiyonun .
Sadece idrara çıkamada zorlanıyorsan ya monurol verir yada ilaçsız sıvı takviyesi ile devam edelim diyebilir
Ya uyuyacağını sanmıyorum sancısı vardı en son tekrar nst ye girecekti 1cm açıklığıda vardı. Yarına döner inşallah bize artık öğrenirizTam onu soracaktım çok takip edemedim bir kaç saattir, hayırlısı olsun inşallah
Merhabalar Aralık anneleri
Şimdi gözüme çarptıda maşallah bebişleriniz ne kadar büyümüş 30' lu haftaları geçiyorsunuz. :)
Bu arada hamdolsun Rabbim benim için daha hayirli olacak bir zamanda yeniden bir hamilelik nasip etti. Şimdi 12. Haftaya girmek üzereyim
Seni çok iyi anlıyorum benimde iki kedim var Antalya’ya taşınma durumunda nasıl götüreceğimi şimdiden düşünüyorum
Ama Gamze’nin dediği gibi karnındaki bebek kızın daha önemli kendini ve onu düşün öncelikleRabbim tekrarından korusun inşallah
Valla edelim. Bende evi toplicam die b*kunu cikariyorum ama iste yanlisÇok şükür canım inşallah sağolİster istemez çok sıkmışım herhalde kendimi, deli gibi kasılınca farkettim durumun ciddiyetini. Tehlikeli aylardayız gerçekten, hepimiz dikkat edelim kendimize
Hahahahhahahahahahahahah sesli guldumpapaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermişdedi ki tadı nasıl papayanın, ben de bilmiyorum ki itlik olsun diye istedim dedim şuan konuşmuyoruz ama sinirden kuduruyor
Benim bebişim hic hickirmiyor sanki, farketmiyor olabilir miyim cok bariz bir tepki mi oluyor,.ama baya tekmeliyor onu hissediyorumKızlar günde kaç kere hıçkırıyor bebekleriniz benim 2 3 kere hıçkırıyor çok mu acaba. Hareketten çok hıçkırık hissediyorum
Şu doğuma girmeden bi gün önce dip köşe temizligimi bile yapmistim yok duvarları bile silmiştim diyenlere gıcık oluyorum, sanki hayatı boyunca bunu anlatabilmek için yapmışlar, yaptilarsa daBugün eşimin teyzesini gördüm, sinir oldum deli etti beni. Kızı benden 2 hafta önde, neymiş benim karnım yokmuş kızının karnı baya büyükmüş, başka misafirler var diye bir şey diyemedim yoksa bende öküz gibi yesem bende öyle şişerdim diyecektim sinirden. Neymiş kızı hiç yatmamış hep temizlik yemek yapmış, bana laf çarpıtmaya çalışıyor güya sanki gelipte o işimi görüyor da babasının hayrına. Bu millet neden ota b*ka karışıyor anlamadım
Canım vala benimde aşırı büyük karnım felan günde hep ayni yirmi otuz kişiyi görüyorum ve her gün ooo doğum yaklasmis ne zamann felan diye soruyolar, psikolojik olarakta ağırlaştırıyor beni, insanların genel olarak ustlerine vazife olmayan konular hakkında yorum yapmalarını sorun8.aya girmek üzereyim beni gören tabi ki tabi ki hiç karnın çıkmamış nasıl hamilesin sen demeye devam ediyor
*** Karşımdaki kişiye göre net laflarım değişiyor.
---- Bebeğim gayet iyi , benim kilo almam önemli değil halimden memnunum diyorum.
---- Çok sinirlenirsem kömüş gibi yemedim. İdeal şuan aldığım kilo diyorum.
---- Doktorum kilomdan memnun, bana zayıf diyen herkes beni kıskanıyor diyorum.
Karşımdaki kişiye ve ortama göre kesinlikle sessiz kalmıyorum.
Daha sert yada daha yumuşak çok diyoloğum oluyor ama insanlar cidden moral bozmaya çalışmakta birbirleriyle yarışıyorlar.
Bende biliyorum çok kilo almadığımı göz var nizam var.
( Doktorum bebeğin gidişatından gayet memnun senin vucuut yapın kilo almaya müsait değil seçilmiş insansın diyor)
Yatak kenarimda bulunan bosluga bebek köşesi yapicaktm oynariz,ana kucagnda sallarm vs , bir dışarı cikarttm ıvır zıvıri, oyun oynamaya değil adım atacak yer kalmadı2-3 aya evlerimizi bebek esyalari istila edecek zatenistesek de yeterince toplu gorunmeyecek evlerimiz
Kesinlikle katılıyorum hatta 32 olmayan kizlar bence 32yi beklemeyin gerçekten ilerledikce acayip fark oldu agirlasma konusundaKızlar artık evida götürse önce hastane çantası hazırlamakta fayda var galiba. Dökülen dökülene nolur nolmaz hazırlıklı olalım biz. Riskli durumunuz varsa da yatın aşşa yapcak bişi yok @pembeumut111 canım sende ikizmişsin sen naptın?
Bebeğin pozisyonundan benimde öyle olmuştu her saniye tuvaletm var saniodmbenimde bugün karnım hiç yumuşamadı hep taş gibi ve çişim yokken bile var gibi hissediyorum aniden idrar keseme vurup çekiliyor sanki. ekimin 11inde yaptırdım idrar testi temizdi enf yoktur diye düşünüyorum
Demek ki herkesin süreci bu konuda da farklı ilerliyor canım, ben kafami her yastığa koyduğumda sanki yanımda kızım yatıyor gibi düşünüyorum, ben uyumam bile her saniye onu izlerim hep nefes aliyor mu diye kontrol ederim diye düşünürken ancak uyuyormKonuyla alakasız ama
Ben annelik duygusunu çok merak ediyorm
Çok mu güzel bir his
Şuan pek bişey hissetmiyorum
Canım hazır sezeryanken neden bir günle yıl atlatmadin, ben acaba ocaga mi kalsaydi diye dertleniyorum bazende ondan merak ettim bir bildiğin mi var diyeSezaryen olacağı için 31 aralık dedim.
İnşallah maşallah aminYok yok sen dogurmicaksin biliorum. Ama yatip dinlenip kendini yormayip uzmeyip.
Ben hatırladım seniii çok sevindim senin adına.. o zaman pek yazamadım ne diyeceğimi bilememiştim üzülmüştüm ..Merhabalar Aralık anneleri
Papa’ya ne ya allah aşkınapapaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermişdedi ki tadı nasıl papayanın, ben de bilmiyorum ki itlik olsun diye istedim dedim şuan konuşmuyoruz ama sinirden kuduruyor
Kavun gibi ama kavun kadar güzel değil annem ekmiş bu sene. Gerçi gerçekten papaya mı onuda bilmiyorumpapaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermişdedi ki tadı nasıl papayanın, ben de bilmiyorum ki itlik olsun diye istedim dedim şuan konuşmuyoruz ama sinirden kuduruyor
Valla edelim. Bende evi toplicam die b*kunu cikariyorum ama iste yanlis
Az kaldi 40gun asagi yukari
Hahahahhahahahahahahahah sesli guldumahahahahhahahahahah
Bilmiyorum artık ikiside mi oluyorumŞimdi sen çocuğunun hem anası hem süt kardeşi mi oluyorsun
Aslında belliydi ama fikir değiştirdik gibiCanım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurarada bizi güncelle güzel haberlerinle
Allah yardımcın olsun canımvakti tarihi tam belli değil di mi taşınmanın?
konuştum bacım konuştum çözdük sayılır inşallahPapa’ya ne ya allah aşkına
Bak sana dediğimi yap lütfen herşey geçecek o zaman kendine zarar veriyorsun Şuan başka faydası yok bu halinizin
tropik sepetten 4 kiloluk papaya söylemiş 195 tlye mecbur yiyeceğiz artıkKavun gibi ama kavun kadar güzel değil annem ekmiş bu sene. Gerçi gerçekten papaya mı onuda bilmiyorum
Bilmiyorum balım hep erken doğurduğum için sancı nasıl bir şey hiç bilmiyorumBu doğum sancısı başladığında hiç geçmeden sürekli aynı şekilde mi oluyor yoksa geçiyor geri mi geliyor
Seray bence kocam diyip ölebilirsinAslında belliydi ama fikir değiştirdik gibi
Şubat tatilinde taşınırız diyorduk da eşim gelince konuştuk 2 aylık hala lohusa olacağım ben dönem ortasında büyük oğlanın okul derdi olacak sanırım Haziran’a bırakacağız taşınmayı
Tabi bu süreçte ben bunalıma girip kocam diye ölmeseem
Oh bee ben bile rahatladimkonuştum bacım konuştum çözdük sayılır inşallaho kadar gezesi vardı gezdi işte enerjisini atsın diye
tropik sepetten 4 kiloluk papaya söylemiş 195 tlye mecbur yiyeceğiz artıkay ama nasıl rahatladım anlatamam kuş gibiyim rahat rahat uyurum bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?