2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Umarım seninde her şey gönlünce olur, hep birlikte sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza

O ofsistimcidden naptin kiz yolladin mi kocani ejder meyvesi filan isteseydin bariyada carkifelek ahahahaha
papaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermiş dedi ki tadı nasıl papayanın, ben de bilmiyorum ki itlik olsun diye istedim dedim şuan konuşmuyoruz ama sinirden kuduruyor

Seni çok iyi anlıyorum benimde iki kedim var Antalya’ya taşınma durumunda nasıl götüreceğimi şimdiden düşünüyorum
Ama Gamze’nin dediği gibi karnındaki bebek kızın daha önemli kendini ve onu düşün öncelikle Rabbim tekrarından korusun inşallah

Teşekkür ederimmm. Enfeksiyon ilaçlarla halledilir de keton canımı sıktı diyabetle alakalı bir durum sanırım. Diyette yapıyorum şeker ölçümünü de evde düzenli yapıyorum ama şu diyabeti çözemedim. Tekrar teşekkür ederim

Tam onu soracaktım çok takip edemedim bir kaç saattir, hayırlısı olsun inşallah
Ya uyuyacağını sanmıyorum sancısı vardı en son tekrar nst ye girecekti 1cm açıklığıda vardı. Yarına döner inşallah bize artık öğreniriz ay çok heyecanlı bişiy bu

Canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur arada bizi güncelle güzel haberlerinle

Allah yardımcın olsun canım vakti tarihi tam belli değil di mi taşınmanın?

Çok şükür canım inşallah sağol İster istemez çok sıkmışım herhalde kendimi, deli gibi kasılınca farkettim durumun ciddiyetini. Tehlikeli aylardayız gerçekten, hepimiz dikkat edelim kendimize
Valla edelim. Bende evi toplicam die b*kunu cikariyorum ama iste yanlis
Az kaldi 40gun asagi yukari
papaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermiş dedi ki tadı nasıl papayanın, ben de bilmiyorum ki itlik olsun diye istedim dedim şuan konuşmuyoruz ama sinirden kuduruyor
Hahahahhahahahahahahahah sesli guldumahahahahhahahahahah

Kızlar günde kaç kere hıçkırıyor bebekleriniz benim 2 3 kere hıçkırıyor çok mu acaba. Hareketten çok hıçkırık hissediyorum
Benim bebişim hic hickirmiyor sanki, farketmiyor olabilir miyim cok bariz bir tepki mi oluyor,.ama baya tekmeliyor onu hissediyorum
Şu doğuma girmeden bi gün önce dip köşe temizligimi bile yapmistim yok duvarları bile silmiştim diyenlere gıcık oluyorum, sanki hayatı boyunca bunu anlatabilmek için yapmışlar, yaptilarsa da
Canım vala benimde aşırı büyük karnım felan günde hep ayni yirmi otuz kişiyi görüyorum ve her gün ooo doğum yaklasmis ne zamann felan diye soruyolar, psikolojik olarakta ağırlaştırıyor beni, insanların genel olarak ustlerine vazife olmayan konular hakkında yorum yapmalarını sorun
2-3 aya evlerimizi bebek esyalari istila edecek zaten istesek de yeterince toplu gorunmeyecek evlerimiz
Yatak kenarimda bulunan bosluga bebek köşesi yapicaktm oynariz,ana kucagnda sallarm vs , bir dışarı cikarttm ıvır zıvıri, oyun oynamaya değil adım atacak yer kalmadı
Kesinlikle katılıyorum hatta 32 olmayan kizlar bence 32yi beklemeyin gerçekten ilerledikce acayip fark oldu agirlasma konusunda
Bebeğin pozisyonundan benimde öyle olmuştu her saniye tuvaletm var saniodm
Konuyla alakasız ama
Ben annelik duygusunu çok merak ediyorm
Çok mu güzel bir his
Şuan pek bişey hissetmiyorum
Demek ki herkesin süreci bu konuda da farklı ilerliyor canım, ben kafami her yastığa koyduğumda sanki yanımda kızım yatıyor gibi düşünüyorum, ben uyumam bile her saniye onu izlerim hep nefes aliyor mu diye kontrol ederim diye düşünürken ancak uyuyorm
Cevabım çok k güzel bir his,
Sana da gelecektir bazı kadınların lohusaliktan sonraki zamanda bile geldiği oluyormuş
Sezaryen olacağı için 31 aralık dedim.
Canım hazır sezeryanken neden bir günle yıl atlatmadin, ben acaba ocaga mi kalsaydi diye dertleniyorum bazende ondan merak ettim bir bildiğin mi var diye

Yok yok sen dogurmicaksin biliorum. Ama yatip dinlenip kendini yormayip uzmeyip.
İnşallah maşallah amin
Ben hatırladım seniii çok sevindim senin adına.. o zaman pek yazamadım ne diyeceğimi bilememiştim üzülmüştüm ..
rabbim sağ Salim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah cinsiyet tahmini var mı doktorunun kımıldadığını hissettin mi nasıl geçiyor bulantıların halsizliklerin oldu mu ?
Papa’ya ne ya allah aşkına
Bak sana dediğimi yap lütfen herşey geçecek o zaman kendine zarar veriyorsun Şuan başka faydası yok bu halinizin

Kavun gibi ama kavun kadar güzel değil annem ekmiş bu sene. Gerçi gerçekten papaya mı onuda bilmiyorum

Valla edelim. Bende evi toplicam die b*kunu cikariyorum ama iste yanlis
Az kaldi 40gun asagi yukari

Hahahahhahahahahahahahah sesli guldumahahahahhahahahahah

Ay aman dikkat ev işi de farkettirmeden yoruyor hele ki tadilat pisliğiyle uğraşmak yık birilerine sorumluluğu, boşver yamuk yumuk istemediğin gibi olsun parça parça sonra yaparsın. Benim memleketten getirdiğim meyve sebze dünden beri tezgahta bakmıyorum mutfağa bu şekilde yokmuş gibi davranıyorum

Şimdi sen çocuğunun hem anası hem süt kardeşi mi oluyorsun
Bilmiyorum artık ikiside mi oluyorum
İlk inde aslında bilmiyerek baktım mama sandım sicakmi diye kontrol edecektim baktim mama değil sonra da diğer cocugumda aklımda kaldı gercek den şekerli mi diye bilerek baktım sekerliydi

Canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur arada bizi güncelle güzel haberlerinle

Allah yardımcın olsun canım vakti tarihi tam belli değil di mi taşınmanın?
Aslında belliydi ama fikir değiştirdik gibi
Şubat tatilinde taşınırız diyorduk da eşim gelince konuştuk 2 aylık hala lohusa olacağım ben dönem ortasında büyük oğlanın okul derdi olacak sanırım Haziran’a bırakacağız taşınmayı
Tabi bu süreçte ben bunalıma girip kocam diye ölmeseem

Papa’ya ne ya allah aşkına
Bak sana dediğimi yap lütfen herşey geçecek o zaman kendine zarar veriyorsun Şuan başka faydası yok bu halinizin
konuştum bacım konuştum çözdük sayılır inşallah o kadar gezesi vardı gezdi işte enerjisini atsın diye
Kavun gibi ama kavun kadar güzel değil annem ekmiş bu sene. Gerçi gerçekten papaya mı onuda bilmiyorum
tropik sepetten 4 kiloluk papaya söylemiş 195 tlye mecbur yiyeceğiz artık ay ama nasıl rahatladım anlatamam kuş gibiyim rahat rahat uyurum bu gece

Bu doğum sancısı başladığında hiç geçmeden sürekli aynı şekilde mi oluyor yoksa geçiyor geri mi geliyor
Bilmiyorum balım hep erken doğurduğum için sancı nasıl bir şey hiç bilmiyorum
Sancı eşiğim tuhaf benim doğum sancısını da anlamadım ben

Seray bence kocam diyip ölebilirsin mesela bana kalsa koca evi sırtlayıp yarın taşınıcam hatta şimdiden şart koşuyorum şu çocuklar doğsun ev bulup bu evi bi taşıma oğlanları sana göstermem diyorum yani yok kırkıymış yok lohusaymış hiç birini beklemeden evi taşıcam bunaldım ya

Oh bee ben bile rahatladim
Yaa hic kocami boyle bi sey canim cekti diye gondermedim. bi kere burnuma gelmisti bi seyin kokusu. Ertesi gun alip yaptirdim. Ama benim koca yazik mutfaktan cikmadi hamileligin basindan befi. Yemek,bulasik,temizlik her sey onda. Artik ben soylemeden de haftalik temizlikte yapilmasi gereken her seyi yapiyor. Eskiden nevresim degistirmek filan cok sacma gelirdi ona, simdi bensoylemeden nevresimleri degsitirip, tuvaletleri lavabolari bile camasir suyuyla temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…