2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
maşallah maşallah devam et kız yapsın merhametten maraz doğar ben hep kendi işimi yapmaya devam ettim hiç burnu sürtülmedi. hiç de göndermedim bir yere bir şey al diye ama gerçekten haketti geçen temizlik yapıyoruz garip garip tripler yapıyor falan sanki 8. ayına girecek oymuş gibi. sonra eve giresi gelmiyor bir haller edalar gitti dolaştı boş boş gezdi işte oh olsun

Seninki haketmis zaten canim benim az bile ona

Bende öleceğim diye düşünüyorum çok eksiğim onsuz ya ..
ben ki aileme aşırı düşkün uzak kalamayan insandım şu süreçte anladım ki eşim daha öndeymiş hiç kimseyi gözüm görmüyor yanımda istemiyor ondan başka nasıl bir güçmüş ayrı kalınca anladım biz hiç böyle Uzak kalmamıştık

Anaaam zor valla iki uclu b*klu değnek sen de düşkünsün eşine. Ay senin de Allah yardımcın olsun

Aynı benim kocam
K eksikliği yaşıyorum
Kocaaammm da kocam

Es gibisi yok canim. Ailenle bile evlendikten bi sure sonra fikirlerin farklilasabiliyor. Seni en iyi anlayan esin oluveriyor. Insallah bir an once kavusursunuz. Ayri kalmak cok zor. Rabbim kolaylastirsin islerinizi insallah

38. Haftayı yazdım 31 Aralık diye. İnşallah o zamana kadar durur. Kızımda tansiyonum çıktı, 37+3’te acil sezaryen oldum. Durursa doktorum da 2-3 Ocak dedi.

Es gibisi yok canim. Ailenle bile evlendikten bi sure sonra fikirlerin farklilasabiliyor. Seni en iyi anlayan esin oluveriyor. Insallah bir an once kavusursunuz. Ayri kalmak cok zor. Rabbim kolaylastirsin islerinizi insallah
Tamda tarif ettiğin gibi gerçekten
Evlenmeden önce her buluşma sonrası Eve ayaklarım gitmezdi derdim burası değil benim evim onun yanı...
evlendik monotonluğu döndük hayat Gaye’si derken Arada insan eskiyor muyuz düşüncesine giriyor ya hani meğer o bile nimetmiş hep yanında olduğu için gönül rahatlığıymış
Kızlar sıkı sıkı sarılın kocalarınıza uyuzlar gıcıklar ama iyiki varlar
hem çok seviyorum hem gıcığım dedikleri eş işte insanın uzvu gibi oluyor bir yerden sonra
koş git yanına artık aaa o senin gönlünü aldın sen onun gönlünü al uzatmayın

Ya ben hiiiic temizlik meraklisi degilimdir yapmam da normal zmnda robotlarin kadinin yaptigi kdr. Ama tadilata girdik. Sonra daha da daha da yaptik ve buna 6. Ay biterken basladiksmdi sonuna gekdik. Bebek odasi ay basi gelio dusunkolilerin yaninda kiyafetleri astim camasir teliyle. Hem annem hem esim yapio buyuk isi ama ben gostermeden de olmuo malesef. Yani ah hamileyim yatiym desem evde sadece yatak odasindaki yatak musait yatmayaAllah sabrini verio ama azkaldi
Kocam da kocam kocam da kocamkiizzz Allah boyle ayrilik versin vericekse. Nazara gelicen sus
ayynen öyle ay çok keyiflendim simdi yatağa gitti ben de yatacağım masaj yap bana diyeceğim mecbur yapacak sinirlene sinirlene
Abzhdhshxh kac yasindasin ya valla cok merak ettm

Hangi insan istemez normal olsun hemen çocuğunu kucağına alsın ayaklansin diye ama bazı komplikasyonlar sonucu sezeryan doğum oluyor tabiki ayaklanmak bir iki gününu buluyor fakat yine çocuğunu kucağına alıp emziriyorsun. Neyse diyeceğim şu ki normali de sezeryani da doğumun hangi şekilde olduğu değil sağlıcakla anne ve bebeğin kurtulması gözünü açması önemli olan. Boşver sen canını sıkma çevre ağzı torba değil ki buzesin söyler de söyler durur. Sen mutlu olmaya bak can taşımak büyütmek doğum yapmak çok kutsal bir durum

Kızlaaar psikolojik mi acaba sürekli kendimi dinlediğim için mi diyorum kasılmalarım çoğaldı sanki
Bi batıyor bi sertleşiyor Kafayı yedirtti ya
Ağrı var mı ayrıca? Ya bence normal bu zamanlarda bende de adet ağrısı gibi ağrı oluyo arada sonra geçiyo. Ama senin ayrıca baş durumun var tabi bilemicem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…