- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.501
İnşallah hayırlı haberlerle gelirYa uyuyacağını sanmıyorum sancısı vardı en son tekrar nst ye girecekti 1cm açıklığıda vardı. Yarına döner inşallah bize artık öğrenirizay çok heyecanlı bişiy bu
Benimki soğuk gibi geldi ama iade ile uğraşmadımSen yazınca tereddütte kaldım üşütür mü acaba ya?
Ay inşallah öyle bişi olmazErken doğurma konusunda bir sürpriz de ben yapabilirim, sanki kemiklerim birbirinden ayrılıyor doğum için yer açıyorlar gibi ağrılarım var
Evham yapma normal ağrılar onlarErken doğurma konusunda bir sürpriz de ben yapabilirim, sanki kemiklerim birbirinden ayrılıyor doğum için yer açıyorlar gibi ağrılarım var
maşallah maşallah devam et kız yapsın merhametten maraz doğarOh bee ben bile rahatladim
Yaa hic kocami boyle bi sey canim cekti diye gondermedim.bi kere burnuma gelmisti bi seyin kokusu. Ertesi gun alip yaptirdim. Ama benim koca yazik mutfaktan cikmadi hamileligin basindan befi. Yemek,bulasik,temizlik her sey onda. Artik ben soylemeden de haftalik temizlikte yapilmasi gereken her seyi yapiyor. Eskiden nevresim degistirmek filan cok sacma gelirdi ona, simdi bensoylemeden nevresimleri degsitirip, tuvaletleri lavabolari bile camasir suyuyla temizliyor
Seninki haketmis zaten canim benimmaşallah maşallah devam et kız yapsın merhametten maraz doğarben hep kendi işimi yapmaya devam ettim hiç burnu sürtülmedi. hiç de göndermedim bir yere bir şey al diye ama gerçekten haketti geçen temizlik yapıyoruz garip garip tripler yapıyor falan sanki 8. ayına girecek oymuş gibi. sonra eve giresi gelmiyor bir haller edalar gitti dolaştı boş boş gezdi işte oh olsun
Bende öleceğim diye düşünüyorum çok eksiğim onsuz ya ..Seray bence kocam diyip ölebilirsinmesela bana kalsa koca evi sırtlayıp yarın taşınıcam hatta şimdiden şart koşuyorum şu çocuklar doğsun ev bulup bu evi bi taşıma oğlanları sana göstermem diyorum yani yok kırkıymış yok lohusaymış hiç birini beklemeden evi taşıcam bunaldım ya
Aslında belliydi ama fikir değiştirdik gibi
Şubat tatilinde taşınırız diyorduk da eşim gelince konuştuk 2 aylık hala lohusa olacağım ben dönem ortasında büyük oğlanın okul derdi olacak sanırım Haziran’a bırakacağız taşınmayı
Tabi bu süreçte ben bunalıma girip kocam diye ölmeseem
Aynı benim kocamOh bee ben bile rahatladim
Yaa hic kocami boyle bi sey canim cekti diye gondermedim.bi kere burnuma gelmisti bi seyin kokusu. Ertesi gun alip yaptirdim. Ama benim koca yazik mutfaktan cikmadi hamileligin basindan befi. Yemek,bulasik,temizlik her sey onda. Artik ben soylemeden de haftalik temizlikte yapilmasi gereken her seyi yapiyor. Eskiden nevresim degistirmek filan cok sacma gelirdi ona, simdi bensoylemeden nevresimleri degsitirip, tuvaletleri lavabolari bile camasir suyuyla temizliyor
Onsuz olamaz hayat derken yanılmıyormuşum o derece düşkünmüşümAnaaam zor valla iki uclu b*klu değneksen de düşkünsün eşine. Ay senin de Allah yardımcın olsun
Es gibisi yok canim. Ailenle bile evlendikten bi sure sonra fikirlerin farklilasabiliyor. Seni en iyi anlayan esin oluveriyor. Insallah bir an once kavusursunuz. Ayri kalmak cok zor. Rabbim kolaylastirsin islerinizi insallahBende öleceğim diye düşünüyorum çok eksiğim onsuz ya ..
ben ki aileme aşırı düşkün uzak kalamayan insandım şu süreçte anladım ki eşim daha öndeymiş hiç kimseyi gözüm görmüyor yanımda istemiyor ondan başka nasıl bir güçmüş ayrı kalınca anladım biz hiç böyle Uzak kalmamıştık
ayynen öyleSeninki haketmis zaten canim benimaz bile ona
hem çok seviyorum hem gıcığım dedikleri eş işteOnsuz olamaz hayat derken yanılmıyormuşum o derece düşkünmüşüm
Allah razı olsun yavrum sağol
Benim bebişim hic hickirmiyor sanki, farketmiyor olabilir miyim cok bariz bir tepki mi oluyor,.ama baya tekmeliyor onu hissediyorum
Şu doğuma girmeden bi gün önce dip köşe temizligimi bile yapmistim yok duvarları bile silmiştim diyenlere gıcık oluyorum, sanki hayatı boyunca bunu anlatabilmek için yapmışlar, yaptilarsa da
Canım hazır sezeryanken neden bir günle yıl atlatmadin, ben acaba ocaga mi kalsaydi diye dertleniyorum bazende ondan merak ettim bir bildiğin mi var diye
Tamda tarif ettiğin gibi gerçektenEs gibisi yok canim. Ailenle bile evlendikten bi sure sonra fikirlerin farklilasabiliyor. Seni en iyi anlayan esin oluveriyor. Insallah bir an once kavusursunuz. Ayri kalmak cok zor. Rabbim kolaylastirsin islerinizi insallah
koş git yanına artık aaa o senin gönlünü aldın sen onun gönlünü al uzatmayınhem çok seviyorum hem gıcığım dedikleri eş işteinsanın uzvu gibi oluyor bir yerden sonra
Ya ben hiiiic temizlik meraklisi degilimdir yapmam da normal zmnda robotlarin kadinin yaptigi kdr. Ama tadilata girdik. Sonra daha da daha da yaptik ve buna 6. Ay biterken basladikAy aman dikkat ev işi de farkettirmeden yoruyor hele ki tadilat pisliğiyle uğraşmak yık birilerine sorumluluğu, boşver yamuk yumuk istemediğin gibi olsun parça parça sonra yaparsın. Benim memleketten getirdiğim meyve sebze dünden beri tezgahtabakmıyorum mutfağa bu şekilde yokmuş gibi davranıyorum
Kocam da kocam kocam da kocamBende öleceğim diye düşünüyorum çok eksiğim onsuz ya ..
ben ki aileme aşırı düşkün uzak kalamayan insandım şu süreçte anladım ki eşim daha öndeymiş hiç kimseyi gözüm görmüyor yanımda istemiyor ondan başka nasıl bir güçmüş ayrı kalınca anladım biz hiç böyle Uzak kalmamıştık
Abzhdhshxh kac yasindasin ya valla cok merak ettmayynen öyleay çok keyiflendim simdi yatağa gitti ben de yatacağım masaj yap bana diyeceğim mecbur yapacak sinirlene sinirlene
Hangi insan istemez normal olsun hemen çocuğunu kucağına alsın ayaklansin diye ama bazı komplikasyonlar sonucu sezeryan doğum oluyor tabiki ayaklanmak bir iki gününu buluyor fakat yine çocuğunu kucağına alıp emziriyorsun. Neyse diyeceğim şu ki normali de sezeryani da doğumun hangi şekilde olduğu değil sağlıcakla anne ve bebeğin kurtulması gözünü açması önemli olan. Boşver sen canını sıkma çevre ağzı torba değil ki buzesin söyler de söyler durur. Sen mutlu olmaya bak can taşımak büyütmek doğum yapmak çok kutsal bir durumİyi akşamlar kızlar hasta olanlara çektim Esmayı inşallah bebekler vaktinde sağlıkla doğar . Görümcemin çocuğunun doğum gününe gitmiştim orda akrabalardan biri napıp et de becer normal doğumu dedi. Kan beynime sıçradı ordakilerden biri de kendi beceremedi ondan söylüyor dedi güldüler . Sonra toparladı senin için diyorum ben zorlandım sezeryanda dedi. Muhatap olmadım bende daha ama çıldırtıyor bazıları
Ağrı var mı ayrıca? Ya bence normal bu zamanlarda bende de adet ağrısı gibi ağrı oluyo arada sonra geçiyo. Ama senin ayrıca baş durumun var tabi bilemicem deKızlaaar psikolojik mi acaba sürekli kendimi dinlediğim için mi diyorum kasılmalarım çoğaldı sanki
Bi batıyor bi sertleşiyor Kafayı yedirtti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?