- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.521
Canım ben iyiyim hamd olsun magnezyum alıyorum rahatlattı çok şükür birde dün gündüz çok yürüdüm galiba ondan da arttı. Bir daha yoook o kadar yurumem uonsallah sağlıcakla bir kaç hafta daha sabır diyorum bekle yavrum diye diye duruyorum ama bu hafta kontrolüm var bir gün sonrasına inşallah güzel bir haberle gelirim
Canım ben iyiyim hamd olsun magnezyum alıyorum rahatlattı çok şükür birde dün gündüz çok yürüdüm galiba ondan da arttı. Bir daha yoook o kadar yurumem uonsallah sağlıcakla bir kaç hafta daha sabır diyorum bekle yavrum diye diye duruyorum ama bu hafta kontrolüm var bir gün sonrasına inşallah güzel bir haberle gelirim
Çok geçmiş olsun kedicige de sana da canım. Kendini çok üzme bak az zaman kaldı iki canlısın. Kedi mutlaka iyi olacaktır ama sen baya bir strese üzüntüye maruz kalmışsın bu son günlerde bizlere iyi gelmiyor malesef yarın güzel haberlerle gel inşallahKızlar benim başıma çok kötü bir şey geldidün yazlıktan evimize dönüşü yaptık. Benim kedilerimden birisi yolda çok kötü oluyor kusmak altına yapmak vs gibi bu sebepten veterinerden sakinleştirici istedim vana yanlış doz söylemiş 0.5 ml ya da 1 ml vermem gereken kediye 5 ml vermiş bulundum. 5 ml’de atlara verilen doz düşünün. Kedim yolda fenalaştı 3 saatlik yolu 1.5 saatte geldik sayılır ama ömrümden ömür gitti dar attık kendimizi veterinere hemen yoğun bakıma alındı. Benim ağlamaktan içim dışıma çıktı. Çok şükür bugün taburcu oldu iyi gibi gözüm hep üstünde takipteyim ama ben dün üzüldüğüm için çok kötü sancılandım sokakta. 2şer dk ara ile sancı girdi ve yürüyemedim resmen çok korktum. Benim yüzümden sapasağlam kızıma bir şey olacak diye mahvettim kendimi bu süreçte bebeğim kızıma da zarar verdim. Veterineri arayıp deliler gibi bağırıp kavga edesim var ama o da 4 aylık hamileydi ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şükür kızlarımın ikisi de kedim ve bebeğim iyiler. Sancılarım geçti, yarın da doktor randevum var inşallah iyi çıkar her şey.
Yakında başka ifşalarım da olacakkListede olan kızlara baktım bugün bazısı sadece adını yazdırmış o kadar daha buraya girmemiş bilebazısı da burayı okuyo listede var ama konuya dahil değil parla misali
Birde ben gibiler var listede adı sanı yok ama burda okuyor yazıyor ne iş diyorsun dimiListede olan kızlara baktım bugün bazısı sadece adını yazdırmış o kadar daha buraya girmemiş bilebazısı da burayı okuyo listede var ama konuya dahil değil parla misali
Canım dört yaşındaki oğlumdu giden de ben de magnezyum alıyorum iyi geldi bir kaç hafta daha sabır diyorum bebeğime içeride biraz daha dursun inşallahGecmis olsun kuzucum yat dinlen bebisi yollamissin dinleniomussun okudum. Simdi daha iyi misin?
Kiz
Kasilma dedigin mesela bgn mutfakta yoruldum bianda karnim kulce gibi oldu. Sert oldu sanki agirlasti. Sonra oturunca gecti. O kasilma yada sanci mi demek?
Ya bugün bi bakim dedimde kimin doğum daha yakın sitede sonra hepsine baktım. Öyle yazmışlar listeye o kadarYakında başka ifşalarım da olacakkhem de ocak annesı
Çok geçmiş olsun kedicige de sana da canım. Kendini çok üzme bak az zaman kaldı iki canlısın. Kedi mutlaka iyi olacaktır ama sen baya bir strese üzüntüye maruz kalmışsın bu son günlerde bizlere iyi gelmiyor malesef yarın güzel haberlerle gel inşallah
Ayyyy haykırdım resmen yorumuna hahahahah Allah da seni güldürsün kizzzzzpapaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermişdedi ki tadı nasıl papayanın, ben de bilmiyorum ki itlik olsun diye istedim dedim şuan konuşmuyoruz ama sinirden kuduruyor
Bakim başka şeyler I zaman ben de ya bide soğukla uğraşmayayımBenimki soğuk gibi geldi ama iade ile uğraşmadım
Sen bilirsin
Amaaannnn dur erken kimse doğurmasın yer açılacak kemikler esneyecek artık bu haftalarda sadece sancı kasılma sıklığına suyumuza ve kanamaya dikkat etmemiz gerekir. İnşallah zamanında gelsinlerErken doğurma konusunda bir sürpriz de ben yapabilirim, sanki kemiklerim birbirinden ayrılıyor doğum için yer açıyorlar gibi ağrılarım var
Amiiin tamam sustumKocam da kocam kocam da kocamkiizzz Allah boyle ayrilik versin vericekse. Nazara gelicen sus
Ağrı adet ağrısı gibi geldi gitti sonra aşağı baskı oldu çeşit çeşit yokluyor beni canına yandığımAğrı var mı ayrıca? Ya bence normal bu zamanlarda bende de adet ağrısı gibi ağrı oluyo arada sonra geçiyo. Ama senin ayrıca baş durumun var tabi bilemicem de
Sabahları aynı tepkiyi veriyorum öğlen uyanınca sayfalar birikmiş oluyorOf kızlar 47 sayfa birikmişilk kez okumaya üşeniyorum sanırım. Umarım herkes iyidir ve her şey yolunda ilerliyordur
Anladim kuzum anladim o da bebis ama yani dahaCanım dört yaşındaki oğlumdu giden de ben de magnezyum alıyorum iyi geldi bir kaç hafta daha sabır diyorum bebeğime içeride biraz daha dursun inşallahbir gün sonraya randevu var bakalım inşallah iyi haberle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?