2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
@Allmala canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
Aselece canım sana da geçmiş olsun şuan nasılsın?
Canım ben iyiyim hamd olsun magnezyum alıyorum rahatlattı çok şükür birde dün gündüz çok yürüdüm galiba ondan da arttı. Bir daha yoook o kadar yurumem uonsallah sağlıcakla bir kaç hafta daha sabır diyorum bekle yavrum diye diye duruyorum ama bu hafta kontrolüm var bir gün sonrasına inşallah güzel bir haberle gelirim

Hadi inşallah canım güzel haberlerin olsun

Çok geçmiş olsun kedicige de sana da canım. Kendini çok üzme bak az zaman kaldı iki canlısın. Kedi mutlaka iyi olacaktır ama sen baya bir strese üzüntüye maruz kalmışsın bu son günlerde bizlere iyi gelmiyor malesef yarın güzel haberlerle gel inşallah

Listede olan kızlara baktım bugün bazısı sadece adını yazdırmış o kadar daha buraya girmemiş bile bazısı da burayı okuyo listede var ama konuya dahil değil parla misali
Birde ben gibiler var listede adı sanı yok ama burda okuyor yazıyor ne iş diyorsun dimi

Canım dört yaşındaki oğlumdu giden de ben de magnezyum alıyorum iyi geldi bir kaç hafta daha sabır diyorum bebeğime içeride biraz daha dursun inşallah bir gün sonraya randevu var bakalım inşallah iyi haberle gelirim

Çok teşekkür ederim canım benim öyle kesinlikle dikkat etmek gerekiyor da işte amin inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim

papaya istedim gitti gezdi geldi bulamadım dedi internetten sipariş vermiş dedi ki tadı nasıl papayanın, ben de bilmiyorum ki itlik olsun diye istedim dedim şuan konuşmuyoruz ama sinirden kuduruyor
Ayyyy haykırdım resmen yorumuna hahahahah Allah da seni güldürsün kizzzzz

Erken doğurma konusunda bir sürpriz de ben yapabilirim, sanki kemiklerim birbirinden ayrılıyor doğum için yer açıyorlar gibi ağrılarım var
Amaaannnn dur erken kimse doğurmasın yer açılacak kemikler esneyecek artık bu haftalarda sadece sancı kasılma sıklığına suyumuza ve kanamaya dikkat etmemiz gerekir. İnşallah zamanında gelsinler

Kocam da kocam kocam da kocamkiizzz Allah boyle ayrilik versin vericekse. Nazara gelicen sus
Amiiin tamam sustum
Ağrı var mı ayrıca? Ya bence normal bu zamanlarda bende de adet ağrısı gibi ağrı oluyo arada sonra geçiyo. Ama senin ayrıca baş durumun var tabi bilemicem de
Ağrı adet ağrısı gibi geldi gitti sonra aşağı baskı oldu çeşit çeşit yokluyor beni canına yandığım

Anladim kuzum anladim o da bebis ama yani dahaiyi haberle gelicen allahin izniyle ben inaniyorum

Kizzzlarrr sole bi site buldum
Cok guzel kupler yapio sahibesi
Ben siparis simdi verdim
Sizinlede paylasiym istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…