- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.541
Okumaya başlasam üçüncü dördüncü sayfada sızarım kesin uyanıncaya kadar da altmış sayfa olur o korkuyorumSabahları aynı tepkiyi veriyorum öğlen uyanınca sayfalar birikmiş oluyorbizim gece kuşu uyutmuyor 3-4ten önce
İdrarda keton susuzluk varsa az su içiyorsan yada ishal gibi bir durum yaşadıysan da olabilirTeşekkür ederimmm. Enfeksiyon ilaçlarla halledilir de keton canımı sıktı diyabetle alakalı bir durum sanırım. Diyette yapıyorum şeker ölçümünü de evde düzenli yapıyorum ama şu diyabeti çözemedim. Tekrar teşekkür ederim
En son ne zaman girdin ? Bir arkadaşımız yatış aldı bugün öğlen yazdı sancılar ve açılma devam eder durmazsa doktor sezeryane alacak diye akşam beşten beri bi daha girip yazmadı haber bekliyoruz bizlerde ..Okumaya başlasam üçüncü dördüncü sayfada sızarım kesin uyanıncaya kadar da altmış sayfa olur o korkuyorumbaşka hiçbir annemiz yatış almamış doğum yapmamıştır inşallah iki günde ay merak da ediyorum kim nasıl
Bu sabah çok hafif bir ishal durumu oldu. Belki de ondan çıktı. Suyu da zar zor içiyorum o da etkili olmuş olabilir. Zaten döndü şimdi dr, vajende ki Akıntı lökosit değerini artırır, orta idrar vermeliydin diyor her uygulaması gerçekten farklı bu adamınİdrarda keton susuzluk varsa az su içiyorsan yada ishal gibi bir durum yaşadıysan da olabilir
Sabah kalkınca 10 sayfa oluyor bende kahvaltı yaparken okuyorum bebiş 2 gündür o kadar hareketli ki maşallah sürekli bir şeyler yapıyor uyutmuyor beniSabahları aynı tepkiyi veriyorum öğlen uyanınca sayfalar birikmiş oluyorbizim gece kuşu uyutmuyor 3-4ten önce
Benim ilk okul öğretmenim kızının ismini Nil ezem koymuştu çok beğenmiştim o gün bu gündür aklımdaBir de Nil in yanına önereceğiniz bir isim var mı kızlar ? Kulağınıza hoş gelen anlamı da güzel olan
Çok geçmiş olsun canım insllah sağlıcakla al kucağına yorgunluk gerçekten çok etkiliyor dün aynı şeyi ben yaşadım çok ağrım vardı dinlemedim için doğurdum dogurcam dedim yaniCanım ben iyiyim hamd olsun magnezyum alıyorum rahatlattı çok şükür birde dün gündüz çok yürüdüm galiba ondan da arttı. Bir daha yoook o kadar yurumem uonsallah sağlıcakla bir kaç hafta daha sabır diyorum bekle yavrum diye diye duruyorum ama bu hafta kontrolüm var bir gün sonrasına inşallah güzel bir haberle gelirim
Ben pes etim okumuyorum okuyamıyorum yetişemiyorumOkumaya başlasam üçüncü dördüncü sayfada sızarım kesin uyanıncaya kadar da altmış sayfa olur o korkuyorumbaşka hiçbir annemiz yatış almamış doğum yapmamıştır inşallah iki günde ay merak da ediyorum kim nasıl
Şimdiden antrenman yapıyoruzSabah kalkınca 10 sayfa oluyor bende kahvaltı yaparken okuyorum bebiş 2 gündür o kadar hareketli ki maşallah sürekli bir şeyler yapıyor uyutmuyor beni
Valla yaŞimdiden antrenman yapıyoruz
İnşallah canımAnladim kuzum anladim o da bebis ama yani dahaiyi haberle gelicen allahin izniyle ben inaniyorum
İnşallah maşallah amin
Ben hatırladım seniii çok sevindim senin adına.. o zaman pek yazamadım ne diyeceğimi bilememiştim üzülmüştüm ..
rabbim sağ Salim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahcinsiyet tahmini var mı doktorunun kımıldadığını hissettin mi nasıl geçiyor bulantıların halsizliklerin oldu mu ?
Canım hayırlı olsun o zaman çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymis inşallah hamileliğin güzel geçer sağlıkla kucağına alırsınHenuz cinsiyet tahmini yok bakalim. Ama ultrasonda kıpir kıpır el bile salladı.. henuz ben hissetmiyorum tabi. Bakalım sizin zamanlara gelmek için can atıyorum.
Sizi hepten heyecan basmıstır. Artik son düzlüktesiniz. .
Çokn heyecenlı olsa gerek.
MaşallahHenuz cinsiyet tahmini yok bakalim. Ama ultrasonda kıpir kıpır el bile salladı.. henuz ben hissetmiyorum tabi. Bakalım sizin zamanlara gelmek için can atıyorum.
Sizi hepten heyecan basmıstır. Artik son düzlüktesiniz. .
Çokn heyecenlı olsa gerek.
Bana diyetisyenim ve doktorum aç kaldığımız için oluyor demişti, yani karbonhidrat tüketimini ihmal etme dedi, ben bir kaç dilim ekmek az yiyordum… aonra ekmeğimi de düzenli yiyince 10 gün sonra ki idrar testinde keton tekrar negatiftiTeşekkür ederimmm. Enfeksiyon ilaçlarla halledilir de keton canımı sıktı diyabetle alakalı bir durum sanırım. Diyette yapıyorum şeker ölçümünü de evde düzenli yapıyorum ama şu diyabeti çözemedim. Tekrar teşekkür ederim
Ekmeği neredeyse kestim günde 1 dilim belki istemiyor canım artık demek ondanBana diyetisyenim ve doktorum aç kaldığımız için oluyor demişti, yani karbonhidrat tüketimini ihmal etme dedi, ben bir kaç dilim ekmek az yiyordum… aonra ekmeğimi de düzenli yiyince 10 gün sonra ki idrar testinde keton tekrar negatifti
Kızlar günaydın uykum kaçınca atlaya atlayada olsa bitirebildim şükürBenimde yeni adetim 5 civarı wc ye kalkıp birdaha uyuyamamak
Almala arkadaşımız yazmadı doğum mu oldu acaba çok merak ettim inşallah hem kendi hem bebek iyidir
Bu arada dün işte acayip zorlandım belim sırtım çok ağrıyor haftaya çalışabilir raporu alıp biraz çalışmaktı benim niyetim ama çok zorlanacakmışım gibi hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?