2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sabahları aynı tepkiyi veriyorum öğlen uyanınca sayfalar birikmiş oluyor bizim gece kuşu uyutmuyor 3-4ten önce
Okumaya başlasam üçüncü dördüncü sayfada sızarım kesin uyanıncaya kadar da altmış sayfa olur o korkuyorum başka hiçbir annemiz yatış almamış doğum yapmamıştır inşallah iki günde ay merak da ediyorum kim nasıl

İdrarda keton susuzluk varsa az su içiyorsan yada ishal gibi bir durum yaşadıysan da olabilir

En son ne zaman girdin ? Bir arkadaşımız yatış aldı bugün öğlen yazdı sancılar ve açılma devam eder durmazsa doktor sezeryane alacak diye akşam beşten beri bi daha girip yazmadı haber bekliyoruz bizlerde ..
onun dışında Doğum yapan annemiz evine çıkarıldı bebek Küvezde tahlilleri devam ediyor bugün görmüşler ama netlik henüz kazanmamış
Özet bu şekilde

İdrarda keton susuzluk varsa az su içiyorsan yada ishal gibi bir durum yaşadıysan da olabilir
Bu sabah çok hafif bir ishal durumu oldu. Belki de ondan çıktı. Suyu da zar zor içiyorum o da etkili olmuş olabilir. Zaten döndü şimdi dr, vajende ki Akıntı lökosit değerini artırır, orta idrar vermeliydin diyor her uygulaması gerçekten farklı bu adamın açıklamış bir de orta idrarın ne olduğunu, yenileyeyim mi dedim evet dedi. Başka dr olsa enfeksiyon başlangıcı der verir bi ilaç. Bazen uğraştırdığını düşünüyorum.

Sabahları aynı tepkiyi veriyorum öğlen uyanınca sayfalar birikmiş oluyor bizim gece kuşu uyutmuyor 3-4ten önce
Sabah kalkınca 10 sayfa oluyor bende kahvaltı yaparken okuyorum bebiş 2 gündür o kadar hareketli ki maşallah sürekli bir şeyler yapıyor uyutmuyor beni

Bir de Nil in yanına önereceğiniz bir isim var mı kızlar ? Kulağınıza hoş gelen anlamı da güzel olan
Benim ilk okul öğretmenim kızının ismini Nil ezem koymuştu çok beğenmiştim o gün bu gündür aklımda fikir olsun diye söylemek istedim canım
Çok geçmiş olsun canım insllah sağlıcakla al kucağına yorgunluk gerçekten çok etkiliyor dün aynı şeyi ben yaşadım çok ağrım vardı dinlemedim için doğurdum dogurcam dedim yani

A Allmala aynı şekilde çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır hakimda hayırlısı olsun sağlıcakla al kucağına bebeğini canim

Ben pes etim okumuyorum okuyamıyorum yetişemiyorum

Henuz cinsiyet tahmini yok bakalim. Ama ultrasonda kıpir kıpır el bile salladı.. henuz ben hissetmiyorum tabi. Bakalım sizin zamanlara gelmek için can atıyorum.

Sizi hepten heyecan basmıstır. Artik son düzlüktesiniz. .
Çokn heyecenlı olsa gerek.

Canım hayırlı olsun o zaman çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymis inşallah hamileliğin güzel geçer sağlıkla kucağına alırsın biz burda bebekle uğraşırken sen de tecrübe edinirsin

Maşallah Bulantın kusman yoksa aman can atma keyfini çıkar Şuan
Okuduysan eğer en zor zamanlara girdik biz hantallaştık falan evet hem heyecanlıyız hem endişeliyiz hem meraklıyız geç sabırlı hem sabırsızız

Bana diyetisyenim ve doktorum aç kaldığımız için oluyor demişti, yani karbonhidrat tüketimini ihmal etme dedi, ben bir kaç dilim ekmek az yiyordum… aonra ekmeğimi de düzenli yiyince 10 gün sonra ki idrar testinde keton tekrar negatifti

Ekmeği neredeyse kestim günde 1 dilim belki istemiyor canım artık demek ondan

Kızlar günaydın uykum kaçınca atlaya atlayada olsa bitirebildim şükür Benimde yeni adetim 5 civarı wc ye kalkıp birdaha uyuyamamak
Almala arkadaşımız yazmadı doğum mu oldu acaba çok merak ettim inşallah hem kendi hem bebek iyidir
Bu arada dün işte acayip zorlandım belim sırtım çok ağrıyor haftaya çalışabilir raporu alıp biraz çalışmaktı benim niyetim ama çok zorlanacakmışım gibi hissetmeye başladım

Günaydın kızlar şehir dışında ki ziyaretlerimizi tamamlayıp geldik.
3 saatlik yoldu.
Çok şükür bir sıkıntım olmadı.
Ama hava değişimin den gene boğazlarım kötü.
Almala etiket yapamadım bulamadım ismini. Ne oldu bir den sancı mı başladı.

evet canım zor oluyor çalışmak. öğleden sonra gene iyice sırtı batıyo insanın. bende çalışırım sanmıştım 37 ye kadar ama olmayacak galiba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…