- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.561
Dahiliyeden sürekli idrarında Keton çıkıyorsa canım randevu al benceTeşekkür ederimmm. Enfeksiyon ilaçlarla halledilir de keton canımı sıktı diyabetle alakalı bir durum sanırım. Diyette yapıyorum şeker ölçümünü de evde düzenli yapıyorum ama şu diyabeti çözemedim. Tekrar teşekkür ederim
İlk kez oldu. Bakalım doğumdan sonra üstüne düşerimDahiliyeden sürekli idrarında Keton çıkıyorsa canım randevu al bence
Keton varlığı , İnsülin kaynaklı oluyor genelde
Skandal ....Yakında başka ifşalarım da olacakkhem de ocak annesı
barıştık barıştıkkoş git yanına artık aaa o senin gönlünü aldın sen onun gönlünü al uzatmayın
27Abzhdhshxh kac yasindasin ya valla cok merak ettm
geliyor gelmekte olan karnımızda daha mı iyiler acaba
amiiin hepimiziAyyyy haykırdım resmen yorumuna hahahahah Allah da seni güldürsün kizzzzz
sıklığı ne kuzum? şu an inanılmaz bir ishal kusma salgını var muhtemelen ona yakalanmışsındırGünaydın. Güne ishal ile başladım erken doğum belirtisiydi bu değil mi
GünaydınGünaydın. Güne ishal ile başladım erken doğum belirtisiydi bu değil mi
Hıçkırık dedikleri olabilirKızlar ritmik şekilde kalp atışı gibi göbek deliğimin üst bölgesi atıyor, bu ne ki
Çok değişik baya uzun sürdü bildiğin hızlı kalp atışı gibiKızlar ritmik şekilde kalp atışı gibi göbek deliğimin üst bölgesi atıyor, bu ne ki
Çok değişik baya uzun sürdü bildiğin hızlı kalp atışı gibiHıçkırık dedikleri olabilir
Kalp atışıns çok benziyor
Dün sabah bir kez çıktım. Bu sabah da öyle. Yediklerimden olamaz çünkü hep diyetim aynı. Magnezyum sabah akşam alıyorum ama neredeyse 28.haftadan beri.telaş yaptım ya zaten Bi riskim var. Ama bugün bişey olmasın eşim evde yok. Annemleyim o benden panik.sıklığı ne kuzum? şu an inanılmaz bir ishal kusma salgını var muhtemelen ona yakalanmışsındır
Elbette olabilir tabi de bu benim kendi özelim için erken doğum riskim olduğu için ona yoruyorum herşeyi ama belirtiler arasında bu da var.Günaydın
Öyle miymiş ya belki başka sebeplede olabilir
Kizlar e bebekten bin lira alışverişe ikiyuz liralik hediye cekini nasıl kullandınız nereye yazdık
Hıçkırık olabilir bende de oluyor bazenKızlar ritmik şekilde kalp atışı gibi göbek deliğimin üst bölgesi atıyor, bu ne ki
Çok geçmiş olsun ya zaten kusmak çok zor bir olay üstüne bir de bu kadar talihsizlik olması üzmüş ve yormuştur seni. Bununla ilgili ilaç vs kullanıyor musun belki bir nebze faydası olurdu.Dün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Aşırı derecede gün boyuna gazım vardı. Göbeği şimdiye kadar çıkmayan beni gören her an doğuma girebilirim sanırdı.
Akşam yemeğini yemeğe başladık eşimle ben çorbadan sonra kusacağımı hissetmeye başladım koşarak banyoya gittim.Tam kapıdan geçtim klozete yetişemeden bir kısmı çıktı ıyy iğrençti. Daha kötüsü klozet kapağını o panikle kaldırmaya çalışınca olan odu.
Üstüm başım, duvarlar , klozetin tamamı , yerdeki paspaslar çamaşır makinesi dahil hepsi payına düşeni aldı.
O manzarayı görünce başladım ağlamaya ben burayı nasıl temizleyeceğim diye( Bir taraftan öğğ öğğ devam ediyor)
Bunlar yetmemiş gibi her öğürmemde sağlam idrar kaçırdım. Bide ona ağladım.
O kadar per perişandım ki eşim sesime geldi almadım banyoya adam baygınlık geçirir görünce manzarayı diye.
Açtım duşun fıskıyesini kadir ezildi edası ile fayanlara kadar köpük köpük yaptım bütün duvarları30 Dk 'dan fazla sürdü banyoyu çamaşır suları ile foşur foşur temizlemem. ( Bu vesile ile aylık dip bucak banyo temizliğimi yapmış oldum acı bir şekilde
Ve şunu gördüm istisnasız her gün her saniye gece pediyle yaşamam gerekiyor.
yok canım zamanında o kadar çok prilam kullandım ki ilaçtan tiksindim resmenÇok geçmiş olsun ya zaten kusmak çok zor bir olay üstüne bir de bu kadar talihsizlik olması üzmüş ve yormuştur seni. Bununla ilgili ilaç vs kullanıyor musun belki bir nebze faydası olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?