2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dahiliyeden sürekli idrarında Keton çıkıyorsa canım randevu al bence
Keton varlığı , İnsülin kaynaklı oluyor genelde

koş git yanına artık aaa o senin gönlünü aldın sen onun gönlünü al uzatmayın
barıştık barıştık benimki bundan anlıyor resetlendi kendine geldi dinsizin hakkından imansız gelirmiş
Abzhdhshxh kac yasindasin ya valla cok merak ettm
27
geliyor gelmekte olan karnımızda daha mı iyiler acaba
Ayyyy haykırdım resmen yorumuna hahahahah Allah da seni güldürsün kizzzzz
amiiin hepimizi ama işe yaradı kızlar ayarlarımla oynadığını anladı gece gitmiş spa rezervasyonu yaptırmış bugün masaja gidecekmişiz aylardır konuş konuş bir arpa boyu yol alamadık ne kızıyorsun gezesin vardı gezdirdim deyince kediye döndü.

sıklığı ne kuzum? şu an inanılmaz bir ishal kusma salgını var muhtemelen ona yakalanmışsındır
Dün sabah bir kez çıktım. Bu sabah da öyle. Yediklerimden olamaz çünkü hep diyetim aynı. Magnezyum sabah akşam alıyorum ama neredeyse 28.haftadan beri.telaş yaptım ya zaten Bi riskim var. Ama bugün bişey olmasın eşim evde yok. Annemleyim o benden panik.

Kizlar e bebekten bin lira alışverişe ikiyuz liralik hediye cekini nasıl kullandınız nereye yazdık

Tatlım e-bebek sitesine giriş yap
Hesabım bölümünde hediye çekleri var
Oraya girince indirim kuponlarına yüklendi

Eklentiler

• Adsız.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 35
Dün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Aşırı derecede gün boyuna gazım vardı. Göbeği şimdiye kadar çıkmayan beni gören her an doğuma girebilirim sanırdı.
Akşam yemeğini yemeğe başladık eşimle ben çorbadan sonra kusacağımı hissetmeye başladım koşarak banyoya gittim.Tam kapıdan geçtim klozete yetişemeden bir kısmı çıktı ıyy iğrençti. Daha kötüsü klozet kapağını o panikle kaldırmaya çalışınca olan odu.
Üstüm başım, duvarlar , klozetin tamamı , yerdeki paspaslar çamaşır makinesi dahil hepsi payına düşeni aldı.
O manzarayı görünce başladım ağlamaya ben burayı nasıl temizleyeceğim diye( Bir taraftan öğğ öğğ devam ediyor)
Bunlar yetmemiş gibi her öğürmemde sağlam idrar kaçırdım. Bide ona ağladım.
O kadar per perişandım ki eşim sesime geldi almadım banyoya adam baygınlık geçirir görünce manzarayı diye.
Açtım duşun fıskıyesini kadir ezildi edası ile fayanlara kadar köpük köpük yaptım bütün duvarları30 Dk 'dan fazla sürdü banyoyu çamaşır suları ile foşur foşur temizlemem. ( Bu vesile ile aylık dip bucak banyo temizliğimi yapmış oldum acı bir şekilde

Ve şunu gördüm istisnasız her gün her saniye gece pediyle yaşamam gerekiyor.

Çok geçmiş olsun ya zaten kusmak çok zor bir olay üstüne bir de bu kadar talihsizlik olması üzmüş ve yormuştur seni. Bununla ilgili ilaç vs kullanıyor musun belki bir nebze faydası olurdu.

Çok geçmiş olsun ya zaten kusmak çok zor bir olay üstüne bir de bu kadar talihsizlik olması üzmüş ve yormuştur seni. Bununla ilgili ilaç vs kullanıyor musun belki bir nebze faydası olurdu.
yok canım zamanında o kadar çok prilam kullandım ki ilaçtan tiksindim resmen
Dün bir anda oldu. Önlem alacak vaktim bile olmadı.
Şimdiden dependleri kullanıp işe gelesim var gözüm korktu dün evdeki rezillikten sorna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…