- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.581
Çok haklısın inşallah bir daha tekrarlanmaz en azından bu şekilde olmazyok canım zamanında o kadar çok prilam kullandım ki ilaçtan tiksindim resmen
Dün bir anda oldu. Önlem alacak vaktim bile olmadı.
Şimdiden dependleri kullanıp işe gelesim var gözüm korktu dün evdeki rezillikten sorna
Dün akşam bende ishaldim bugünde güne gazla başladımGünaydın. Güne ishal ile başladım erken doğum belirtisiydi bu değil mi
Bilmiyom ki yaa bakalım nasıl daha iyi olacak doğurunca mı şimdi mibarıştık barıştıkbenimki bundan anlıyor resetlendi kendine geldi dinsizin hakkından imansız gelirmiş
27
geliyor gelmekte olan karnımızda daha mı iyiler acaba
amiiin hepimiziama işe yaradı kızlar ayarlarımla oynadığını anladı gece gitmiş spa rezervasyonu yaptırmış bugün masaja gidecekmişiz aylardır konuş konuş bir arpa boyu yol alamadık ne kızıyorsun gezesin vardı gezdirdim deyince kediye döndü.
Benım dıyetısyen de ekmegı yememı ıstıyor ustune basa basa soyledı, bebegın ıhtıyacları ıcın.. Aksam ara ogununde peynır ekmek var mesela, buna ragmen sabah mıdem kazınıyorBana diyetisyenim ve doktorum aç kaldığımız için oluyor demişti, yani karbonhidrat tüketimini ihmal etme dedi, ben bir kaç dilim ekmek az yiyordum… aonra ekmeğimi de düzenli yiyince 10 gün sonra ki idrar testinde keton tekrar negatifti
Doğum yapmıs olabılır, bırmınıkask da bı sure gırememıstı, toparlanana kadar.. Insallah bebekler de kendısı de ıyıdırYok maalesef sabah girmiş çıkmış ama yazmamış bişi. En azından canlı onu biliyoruz şimdilik
Çok geçmiş olsun canım yaDün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Aşırı derecede gün boyuna gazım vardı. Göbeği şimdiye kadar çıkmayan beni gören her an doğuma girebilirim sanırdı.
Akşam yemeğini yemeğe başladık eşimle ben çorbadan sonra kusacağımı hissetmeye başladım koşarak banyoya gittim.Tam kapıdan geçtim klozete yetişemeden bir kısmı çıktı ıyy iğrençti. Daha kötüsü klozet kapağını o panikle kaldırmaya çalışınca olan odu.
Üstüm başım, duvarlar , klozetin tamamı , yerdeki paspaslar çamaşır makinesi dahil hepsi payına düşeni aldı.
O manzarayı görünce başladım ağlamaya ben burayı nasıl temizleyeceğim diye( Bir taraftan öğğ öğğ devam ediyor)
Bunlar yetmemiş gibi her öğürmemde sağlam idrar kaçırdım. Bide ona ağladım.
O kadar per perişandım ki eşim sesime geldi almadım banyoya adam baygınlık geçirir görünce manzarayı diye.
Açtım duşun fıskıyesini kadir ezildi edası ile fayanlara kadar köpük köpük yaptım bütün duvarları30 Dk 'dan fazla sürdü banyoyu çamaşır suları ile foşur foşur temizlemem. ( Bu vesile ile aylık dip bucak banyo temizliğimi yapmış oldum acı bir şekilde
Ve şunu gördüm istisnasız her gün her saniye gece pediyle yaşamam gerekiyor.
Bana da öyle geliyo yoksa girerdi yazardı bi şekilde. Bide panik oldu muhtemelen beklemiyordu ki böyle olmasınıDoğum yapmıs olabılır, bırmınıkask da bı sure gırememıstı, toparlanana kadar.. Insallah bebekler de kendısı de ıyıdır
Senle düşman olanın vah haline shdjdkdkYakında başka ifşalarım da olacakkhem de ocak annesı
Dün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Aşırı derecede gün boyuna gazım vardı. Göbeği şimdiye kadar çıkmayan beni gören her an doğuma girebilirim sanırdı.
Akşam yemeğini yemeğe başladık eşimle ben çorbadan sonra kusacağımı hissetmeye başladım koşarak banyoya gittim.Tam kapıdan geçtim klozete yetişemeden bir kısmı çıktı ıyy iğrençti. Daha kötüsü klozet kapağını o panikle kaldırmaya çalışınca olan odu.
Üstüm başım, duvarlar , klozetin tamamı , yerdeki paspaslar çamaşır makinesi dahil hepsi payına düşeni aldı.
O manzarayı görünce başladım ağlamaya ben burayı nasıl temizleyeceğim diye( Bir taraftan öğğ öğğ devam ediyor)
O kadar per perişandım ki eşim sesime geldi almadım banyoya adam baygınlık geçirir görünce manzarayı diye.
Açtım duşun fıskıyesini kadir ezildi edası ile fayanlara kadar köpük köpük yaptım bütün duvarları30 Dk 'dan fazla sürdü banyoyu çamaşır suları ile foşur foşur temizlemem. ( Bu vesile ile aylık dip bucak banyo temizliğimi yapmış oldum acı bir şekilde
Anne sütü kaşığı, süt-mama saklama kabı, cam rende, bebek kulak çöpü, mochi manuel pompa aldım benKizlar e bebekten bin lira alışverişe ikiyuz liralik hediye cekini nasıl kullandınız nereye yazdık
Düşmanlarıma asla cevap vermem, muhatap olmam. Daha cok kudururlarSenle düşman olanın vah haline shdjdkdk
Ama çok eğleniyorum shdjdjkrDüşmanlarıma asla cevap vermem, muhatap olmam. Daha cok kudururlar
Bunlar işin eğlencesiyoksa banane kım nereyı okuyorsa okusun..
Günaydın canımGünaydın kızlar şehir dışında ki ziyaretlerimizi tamamlayıp geldik.
3 saatlik yoldu.
Çok şükür bir sıkıntım olmadı.
Ama hava değişimin den gene boğazlarım kötü.
Almala etiket yapamadım bulamadım ismini. Ne oldu bir den sancı mı başladı.
Bende öyle sabah dörtte hala uyanıktım sancılandım korkudan kaçtı uykularım sabah yediye doğru yine başladı ilaç içtimGünaydin kızlar gram uyku uyumadım bugünUmarım herkes iyidir
Bende ara ara oluyorum ishal hala doğurmadım korkmaGünaydın. Güne ishal ile başladım erken doğum belirtisiydi bu değil mi
HıçkırıkKızlar ritmik şekilde kalp atışı gibi göbek deliğimin üst bölgesi atıyor, bu ne ki
Çok geçmiş olsun canım olur öyle kazalar sıkma canınıDün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Aynen öyle olacak gibi bakalım sizin dogum haberlerinizide alalım bir birCanım hayırlı olsun o zaman çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymis inşallah hamileliğin güzel geçer sağlıkla kucağına alırsınbiz burda bebekle uğraşırken sen de tecrübe edinirsin
Neyse buna şükürYok maalesef sabah girmiş çıkmış ama yazmamış bişi. En azından canlı onu biliyoruz şimdilik
Oda dogru gercekten anin kiymetini bikmek gerek henüz hamile gibi görünmuyorum bile . Zaten birden zaman bitiyordur ne oldugunu anlamadan .MaşallahBulantın kusman yoksa aman can atma keyfini çıkar Şuan
Okuduysan eğer en zor zamanlara girdik biz hantallaştık falanevet hem heyecanlıyız hem endişeliyiz hem meraklıyız geç sabırlı hem sabırsızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?