2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok haklısın inşallah bir daha tekrarlanmaz en azından bu şekilde olmaz

Kızlar aranızda ikinci gebeliği olan yada ssvd düşünen var mı

Bilmiyom ki yaa bakalım nasıl daha iyi olacak doğurunca mı şimdi mi ay çıksınlarda rahat rahat sevelim

Benım dıyetısyen de ekmegı yememı ıstıyor ustune basa basa soyledı, bebegın ıhtıyacları ıcın.. Aksam ara ogununde peynır ekmek var mesela, buna ragmen sabah mıdem kazınıyor

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah tekrarı olmaz. Sabah benimde çok midem bulandı sofraya kusacaktım neredeyse zor kaçtım içeriye haşlanmış yumurta kokusundan bulandı midem ama seninki çok daha fenaymış

Doğum yapmıs olabılır, bırmınıkask da bı sure gırememıstı, toparlanana kadar.. Insallah bebekler de kendısı de ıyıdır
Bana da öyle geliyo yoksa girerdi yazardı bi şekilde. Bide panik oldu muhtemelen beklemiyordu ki böyle olmasını

Geçmiş olsun canım ama keşke eşini alsaydın içeri, hastalıkla sağlıkta beraberiz eminim iğrenir ama senin temizlikle uğraşıp kendini yormandan iyidir boşver üzme kendini hiç

Günaydın canım
Ballı ılık su iş Boğaz’ın için iyi gelir
Almala dan haber yok malesef hala
Günaydin kızlar gram uyku uyumadım bugün Umarım herkes iyidir
Bende öyle sabah dörtte hala uyanıktım sancılandım korkudan kaçtı uykularım sabah yediye doğru yine başladı ilaç içtim
Günaydın. Güne ishal ile başladım erken doğum belirtisiydi bu değil mi
Bende ara ara oluyorum ishal hala doğurmadım korkma
Kızlar ritmik şekilde kalp atışı gibi göbek deliğimin üst bölgesi atıyor, bu ne ki
Hıçkırık büyüdükleri için herhalde göbek sallayacak kadar çok hissediliyor artık
Çok geçmiş olsun canım olur öyle kazalar sıkma canını
Hele altına kaçırmayı hiç dert etme normal bunlar ben haşırırken bile kaçırmaya başladım

Oda dogru gercekten anin kiymetini bikmek gerek henüz hamile gibi görünmuyorum bile . Zaten birden zaman bitiyordur ne oldugunu anlamadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…