- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.601
Aslında isterim ama bunu destekleyen hekim bulmak zor 2yıl oldu birde benim çok yeni sanırım biraz daha geçtiğinde risk daha aza iniyorKızlar aranızda ikinci gebeliği olan yada ssvd düşünen var mı
Eşim benim fazla titizGeçmiş olsun canım ama keşke eşini alsaydın içeri, hastalıkla sağlıkta beraberiz eminim iğrenir ama senin temizlikle uğraşıp kendini yormandan iyidir boşverüzme kendini hiç
Ah canım ben 8. ayımdayımOda dogru gercekten anin kiymetini bikmek gerek henüz hamile gibi görünmuyorum bile . Zaten birden zaman bitiyordur ne oldugunu anlamadan .
kadına ne çok yük yüklüyor bu hamilelik ve ilişkiler. yaşadığımız zorluklar yetmezmiş gibi bir de o durumda bizden rahatsızlık duymasınlar uzaklaşmasınlar derdine düşüyoruz.Eşim benim fazla titiz
Benim midem sağlamdır ama onun kaldırabileceği bir sahne değildi.
Ben ne zaman kussam garibim yardımım dokunur belki diye ben kapıda durur. O zmn bile içeri gelme derim
( Adam benle evlendi. Ben düzenli , bakımlı temiz bir bayandım.)
Şimdilerde eser yok o eski halimden çok görmesin ki bu feci durumlarımı bilinç altına iyice işlenmesin.
Eşler gebelik döneminde eşlerinden bir konuda huylanır yada rahatsızlık duyarsa doğumdan sonrada istemsizce huylanıp eski ilişkilerine dönemeyebiliyormuş.
Meraktan çatlıcaz ama o ayrıNeyse buna şükür
Günaydın canım
Ballı ılık su iş Boğaz’ın için iyi gelir
Almala dan haber yok malesef hala
Bende öyle sabah dörtte hala uyanıktım sancılandım korkudan kaçtı uykularım sabah yediye doğru yine başladı ilaç içtim
Bende ara ara oluyorum ishal hala doğurmadım korkma
Hıçkırıkbüyüdükleri için herhalde göbek sallayacak kadar çok hissediliyor artık
Çok geçmiş olsun canım olur öyle kazalar sıkma canını
Hele altına kaçırmayı hiç dert etme normal bunlar ben haşırırken bile kaçırmaya başladım
yapacak birşey yokkadına ne çok yük yüklüyor bu hamilelik ve ilişkiler. yaşadığımız zorluklar yetmezmiş gibi bir de o durumda bizden rahatsızlık duymasınlar uzaklaşmasınlar derdine düşüyoruz.
Eşim benim fazla titiz
Benim midem sağlamdır ama onun kaldırabileceği bir sahne değildi.
Ben ne zaman kussam garibim yardımım dokunur belki diye ben kapıda durur. O zmn bile içeri gelme derim
( Adam benle evlendi. Ben düzenli , bakımlı temiz bir bayandım.)
Şimdilerde eser yok o eski halimden çok görmesin ki bu feci durumlarımı bilinç altına iyice işlenmesin.
Eşler gebelik döneminde eşlerinden bir konuda huylanır yada rahatsızlık duyarsa doğumdan sonrada istemsizce huylanıp eski ilişkilerine dönemeyebiliyormuş.
kusarken ben de hiç yanıma almadım eşimi çünkü o da anında kusmaya başlar. ama B Babydustt a katılıyorum. sen o durumda eşinden nasıl uzaklaşmazsan o da senden uzaklaşmayacaktır bunlar için. kendini ekstra strese sokmayapacak birşey yok
zaten özlüyorum kocamı yanımdayken bile
Bide huylandırıp kaçırmıyım.
Doğumdan sonra eski cicim ayarındaki karı koca ilişkimize kaldığımız yerden devam edebilelim.
Neydi milli atasözümüz Kocamda Kocamm
Aynen canım bende 31+2'yim bugün ama nabız 32 olarak göteriyor.Bu arada çalışabilir raporu için aile hekimime sordum (benim hesabım ile e nabız arasında bir hafta fark vardı) ne zaman almalıyım raporu diye. E nabizi dikkate almamamı sat a göre almamı söyledi. E nabız 31+0 bile olsa 32 yazıyormuş bu nedenle fark gozukuyormus. Benim gibi aklına takılan varsa diye yazaym dedim
BenKızlar geçen haftalarda Bebeğin adını duvara asmak ismik sadece bebek adının olduğu bir duvar süsü hazırlatmıştınız?
Hanginizdi o hatırlayamıyorum
Aynen bu sekildeymis benimde cuma günü 32+0 oluyor o gün alacağım raporu inşallahAynen canım bende 31+2'yim bugün ama nabız 32 olarak göteriyor.
Doktorum benim için önemli olan SAT dedi
30 Ekim'de SAT'e göre 32. haftaya girince işe devam edebilir raporunu gel yazayım dedi.
ayyynen öyleİşte kıymetimi daha çok bilmeli benim gibisini mumla arasa bulamaz
Canım ışıklı mıydı nasıldı
Var bi işler ama hayırlısı diyorum ben de.Dün akşam bende ishaldim bugünde güne gazla başladımAllah hayr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?