2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçmiş olsun canım ama keşke eşini alsaydın içeri, hastalıkla sağlıkta beraberiz eminim iğrenir ama senin temizlikle uğraşıp kendini yormandan iyidir boşver üzme kendini hiç
Eşim benim fazla titiz
Benim midem sağlamdır ama onun kaldırabileceği bir sahne değildi.
Ben ne zaman kussam garibim yardımım dokunur belki diye ben kapıda durur. O zmn bile içeri gelme derim
( Adam benle evlendi. Ben düzenli , bakımlı temiz bir bayandım.)
Şimdilerde eser yok o eski halimden çok görmesin ki bu feci durumlarımı bilinç altına iyice işlenmesin.
Eşler gebelik döneminde eşlerinden bir konuda huylanır yada rahatsızlık duyarsa doğumdan sonrada istemsizce huylanıp eski ilişkilerine dönemeyebiliyormuş.

kadına ne çok yük yüklüyor bu hamilelik ve ilişkiler. yaşadığımız zorluklar yetmezmiş gibi bir de o durumda bizden rahatsızlık duymasınlar uzaklaşmasınlar derdine düşüyoruz.

Kusma v.s artık benim için çok rutin
günde 15-20 kere olduğu zamanları ömrüm boyunca unutamam ama idrar kaçırma daha sıkıntı
Bende haprışınca öksürünce yada öğğ öğğ dönemlerde asla durduramıyorum.
Ultra Gece Pedi kaç paket bitirdim son 1-1,5 ayda . Hele ki iş yerinde ped kullanmadığım bir güne mide bozukluğum denk gelince neye uğradığımı şaşırıyorum. Gün bana zindan oluyor

kadına ne çok yük yüklüyor bu hamilelik ve ilişkiler. yaşadığımız zorluklar yetmezmiş gibi bir de o durumda bizden rahatsızlık duymasınlar uzaklaşmasınlar derdine düşüyoruz.
yapacak birşey yok
zaten özlüyorum kocamı yanımdayken bile
Bide huylandırıp kaçırmıyım.
Doğumdan sonra eski cicim ayarındaki karı koca ilişkimize kaldığımız yerden devam edebilelim.
Neydi milli atasözümüz Kocamda Kocamm

Ah kıyamam ya gerçekten üzme kendini böyle şeyler için, sen eşini öyle görsen inan yardım edip unutursun. Eşin de öyle yapacaktır böyle şeyleri düşünüp hamileliğini daha da zora sokma

Bu arada çalışabilir raporu için aile hekimime sordum (benim hesabım ile e nabız arasında bir hafta fark vardı) ne zaman almalıyım raporu diye. E nabizi dikkate almamamı sat a göre almamı söyledi. E nabız 31+0 bile olsa 32 yazıyormuş bu nedenle fark gozukuyormus. Benim gibi aklına takılan varsa diye yazaym dedim

Kızlar geçen haftalarda Bebeğin adını duvara asmak için sadece bebek adının olduğu bir duvar süsü hazırlatmıştınız?
Hanginizdi o hatırlayamıyorum

kusarken ben de hiç yanıma almadım eşimi çünkü o da anında kusmaya başlar. ama B Babydustt a katılıyorum. sen o durumda eşinden nasıl uzaklaşmazsan o da senden uzaklaşmayacaktır bunlar için. kendini ekstra strese sokma

Aynen canım bende 31+2'yim bugün ama nabız 32 olarak göteriyor.
Doktorum benim için önemli olan SAT dedi
30 Ekim'de SAT'e göre 32. haftaya girince işe devam edebilir raporunu gel yazayım dedi.

Aynen canım bende 31+2'yim bugün ama nabız 32 olarak göteriyor.
Doktorum benim için önemli olan SAT dedi
30 Ekim'de SAT'e göre 32. haftaya girince işe devam edebilir raporunu gel yazayım dedi.
Aynen bu sekildeymis benimde cuma günü 32+0 oluyor o gün alacağım raporu inşallah

İşte kıymetimi daha çok bilmeli benim gibisini mumla arasa bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…