2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende ara ara oluyorum ishal hala doğurmadım korkma
Ya o kadar hassaslaştım ki artık bu konuda bi de ilk kez olunca eyvah diyorum hep. İnşallah sadece tamamen bağırsaklarımla ilgili bişeydir. İnşallah yarın kontrol var bugünü sağ salim geçirmem gerek.

Sıkma canını ne olacak. Keşke eşinden yardım isteseydin valla ben böyle okuyunca sizleri diyorum ki arada çok sinirleniyorum ama bu adam benim kahrımı iyi çekiyor. Ben olsaydım şu durumda bir yandan kusar bir yandan gökhaaaaan diye çığlık atardım yok şu an hakkımı yedim ben de 6aylıkken yaşamış olduğum o kötü geceden sonra böyle oldum. Elim hep yüreğimde. Tamam kendi içimde bu konuyu kapattım. Geçmişler olsun canım benim inşallah ilk ve son kez olmuş olsun

Suyu da hazır içiyoruz ama tabi yemekler felan çeşme suyuyla yapılıyor. Bakalım iyi düşünelim. Seninle aynı haftadaydık.
Aynen maalesef başka şeylerde kullanıyoruz o yüzden etki eden ediyo zaten bizim sular arada kokuyo bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Arkadaşlarım şimdi size 2 ayrı konuda bişeyler sormam gerek.
1.insan kaynakları yazdı diyor ki raporunu dün göndermedin herşey yolunda mı? Analık iznine ayrıldım 17 ekimde. 32+0 da tam. Rapora bakıyorum bitiş tarihi yok. Bu rapor ne zaman doğum yaparsak o gün bitmiyor mu? Hastalık raporu gibi her hafta yenilenmesi mi gerekiyor? Bu kadın mı bilmiyor.
2. Benim neredeyse 24 haftadan beri göğüslerimden sıvı geliyor aralıklarla yine geliyor atletim yuvarlak yuvarlak kurumuş sıvılarla dolu. Olan var mı?
3.sü göğüs uçlarım acıyor artık durup dururken, aldığım kremden sürsem yada gümüş kapak meme ucunu uyarmış olup erken doğuma vs sebep olur muyum. Hadi arkadaşlarım el birliğiyle teşekkür ederim

Aynen maalesef başka şeylerde kullanıyoruz o yüzden etki eden ediyo zaten bizim sular arada kokuyo bana mı öyle geliyor bilmiyorum
2 aydır mutfağa girmiyorum elimi süremiyorum bişeye annem yada eşim yapıyor ben de havanın ve suyun iyi olmadığı Bi şehirde yaşıyorum. Olabilme ihtimali var koku alıyorsan muhtemelen doğrudur.

Olsun canına bir şey değmesin. Bebekler büyüdüğü için mideye kimi zaman baskı yapıp istifar ettiriyor aynı şekilde idrar torbasına da baskı yapıp idrar kaçırıyoruz bunun ayıbı kayibi yok olabilir üzme kendini biraz yorulmussun dinlen bol bol

Günaydın daha sayfam var okumaya başlıycam amaaaaa
Kızlar bi sorum var bu siveno deterjan çok sıvı geldi bana satıcı e bebekti ama bu kadar sıvı mı oluyor benim aldığım sıvı deterjanlar baya kıvamlı koyu oluyordu bi tuhaf geldi

Çok geçmiş olsun kuzum dün ben de aynıydım birden fışkırdı tutamamıştım şimdi nasılsın iyi misin?

Cevap alırsan bana da yaz canım bende ebebekten Alicam daha almadım bende aldığım normal marka da baya kıvamlı

Günaydın kızlar bende dün kocama sinir oldum ama yine de kıyamıyorum. Sen git kvye idrarında kum çıktı de. Benim kv de zaten evham yapıp saçma sapan şeyler söylemenin ustası. Yok sancısından bebeğe bişey olurmuş. Görümcesi taş düşürmüşte doğurduğunu anlamamış. Bir kere ayaklarımı üşütmüştüm afedersiniz gaz olmuştu. Onu da söylemişti eşim. Karın ağrım olunca bebek içeride burulurmuş. O nasıl okacak diyorum eşime o da bilmiyor. Bir daha bişey söyleme sakın annene dedim. İyi kilosu yerinde de kapa.

Bence normal sıvı zaten baya

Bizimki de aynııı öncesinde elli kere tembih ediyorum demen gereken bu dememen gereken bu diye. Baştan uyanmayınca her haltı söylüyorlar

şekeri olan kızlar hergun hergun ölçüm yapiyormusunuz.sürekli saatli yemekten sürekli ölçüm yapmaktan artık çok mutsuz ve stresliyim 2 3 gündür ölçüm yapmadım saatli yemedim ama yine aynı şekilde yediklerime dikkat ettim yasak bisey yemedim diyetime uygun yedim ve böyle çok daha huzurlu hissettim kendimi yaa

evet canım zor oluyor çalışmak. öğleden sonra gene iyice sırtı batıyo insanın. bende çalışırım sanmıştım 37 ye kadar ama olmayacak galiba :S
Ay birde sandalyem kötü heralde oturdukça popom kuyruk sokumum çok ağrıdı valla bende dayanamıcam heralde birden ne kadar çok ağırlaştık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…