- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.621
Ya o kadar hassaslaştım ki artık bu konudaBende ara ara oluyorum ishal hala doğurmadım korkma
Ay maşallah çok tatlıBuradan yatak odasina yaptirdim
Ahsap isimlikler(@banuucavus) • Instagram photos and videos
Buradan da hastane odasi kapisina
Su kaynaklı olabilir salgın zaten ishal falan inşallah başka sıkıntı olmazVar bi işler ama hayırlısı diyorum ben de.
Sıkma canını ne olacak. Keşke eşinden yardım isteseydin valla ben böyle okuyunca sizleri diyorum ki arada çok sinirleniyorum ama bu adam benim kahrımı iyi çekiyor. Ben olsaydım şu durumda bir yandan kusar bir yandan gökhaaaaan diye çığlık atardımDün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Aşırı derecede gün boyuna gazım vardı. Göbeği şimdiye kadar çıkmayan beni gören her an doğuma girebilirim sanırdı.
Akşam yemeğini yemeğe başladık eşimle ben çorbadan sonra kusacağımı hissetmeye başladım koşarak banyoya gittim.Tam kapıdan geçtim klozete yetişemeden bir kısmı çıktı ıyy iğrençti. Daha kötüsü klozet kapağını o panikle kaldırmaya çalışınca olan odu.
Üstüm başım, duvarlar , klozetin tamamı , yerdeki paspaslar çamaşır makinesi dahil hepsi payına düşeni aldı.
O manzarayı görünce başladım ağlamaya ben burayı nasıl temizleyeceğim diye( Bir taraftan öğğ öğğ devam ediyor)
Bunlar yetmemiş gibi her öğürmemde sağlam idrar kaçırdım. Bide ona ağladım.
O kadar per perişandım ki eşim sesime geldi almadım banyoya adam baygınlık geçirir görünce manzarayı diye.
Açtım duşun fıskıyesini kadir ezildi edası ile fayanlara kadar köpük köpük yaptım bütün duvarları30 Dk 'dan fazla sürdü banyoyu çamaşır suları ile foşur foşur temizlemem. ( Bu vesile ile aylık dip bucak banyo temizliğimi yapmış oldum acı bir şekilde
Ve şunu gördüm istisnasız her gün her saniye gece pediyle yaşamam gerekiyor.
Suyu da hazır içiyoruz ama tabi yemekler felan çeşme suyuyla yapılıyor. Bakalım iyi düşünelim. Seninle aynı haftadaydık.Su kaynaklı olabilir salgın zaten ishal falan inşallah başka sıkıntı olmaz
Aynen maalesef başka şeylerde kullanıyoruz o yüzden etki eden ediyo zaten bizim sular arada kokuyo bana mı öyle geliyor bilmiyorumSuyu da hazır içiyoruz ama tabi yemekler felan çeşme suyuyla yapılıyor. Bakalım iyi düşünelim. Seninle aynı haftadaydık.
2 aydır mutfağa girmiyorum elimi süremiyorum bişeye annem yada eşim yapıyor ben de havanın ve suyun iyi olmadığı Bi şehirde yaşıyorum. Olabilme ihtimali var koku alıyorsan muhtemelen doğrudur.Aynen maalesef başka şeylerde kullanıyoruz o yüzden etki eden ediyo zaten bizim sular arada kokuyo bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Olsun canına bir şey değmesin. Bebekler büyüdüğü için mideye kimi zaman baskı yapıp istifar ettiriyor aynı şekilde idrar torbasına da baskı yapıp idrar kaçırıyoruz bunun ayıbı kayibi yok olabilir üzme kendini biraz yorulmussun dinlen bol bolDün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Aşırı derecede gün boyuna gazım vardı. Göbeği şimdiye kadar çıkmayan beni gören her an doğuma girebilirim sanırdı.
Akşam yemeğini yemeğe başladık eşimle ben çorbadan sonra kusacağımı hissetmeye başladım koşarak banyoya gittim.Tam kapıdan geçtim klozete yetişemeden bir kısmı çıktı ıyy iğrençti. Daha kötüsü klozet kapağını o panikle kaldırmaya çalışınca olan odu.
Üstüm başım, duvarlar , klozetin tamamı , yerdeki paspaslar çamaşır makinesi dahil hepsi payına düşeni aldı.
O manzarayı görünce başladım ağlamaya ben burayı nasıl temizleyeceğim diye( Bir taraftan öğğ öğğ devam ediyor)
O kadar per perişandım ki eşim sesime geldi almadım banyoya adam baygınlık geçirir görünce manzarayı diye.
Açtım duşun fıskıyesini kadir ezildi edası ile fayanlara kadar köpük köpük yaptım bütün duvarları30 Dk 'dan fazla sürdü banyoyu çamaşır suları ile foşur foşur temizlemem. ( Bu vesile ile aylık dip bucak banyo temizliğimi yapmış oldum acı bir şekilde
İyi haberle gel inşallahKızlar günaydınngüzel haberler aldığımız bir gün olsun inşallah. Biz doktor yolundayız, kontrolümüz var kızımı çok özledim bakalım ne durumdayız
Çok geçmiş olsun kuzum dün ben de aynıydım birden fışkırdı tutamamıştım şimdi nasılsın iyi misin?Dün gece başıma per perişan bir olay geldi kızlar
Cevap alırsan bana da yaz canım bende ebebekten Alicam daha almadım bende aldığım normal marka da baya kıvamlıGünaydın daha sayfam var okumaya başlıycam amaaaaa
Kızlar bi sorum var bu siveno deterjan çok sıvı geldi bana satıcı e bebekti ama bu kadar sıvı mı oluyor benim aldığım sıvı deterjanlar baya kıvamlı koyu oluyordu bi tuhaf geldi
Masallah barekallah darısı bizeAh canım ben 8. ayımdayım
Marmarayda bana yer bile vermiyorlar
Hiç hamile gibi görünmüyorum.
Bence normal sıvı zaten bayaGünaydın daha sayfam var okumaya başlıycam amaaaaa
Kızlar bi sorum var bu siveno deterjan çok sıvı geldi bana satıcı e bebekti ama bu kadar sıvı mı oluyor benim aldığım sıvı deterjanlar baya kıvamlı koyu oluyordu bi tuhaf geldi
Bizimki de aynııı öncesinde elli kere tembih ediyorum demen gereken bu dememen gereken bu diye. Baştan uyanmayınca her haltı söylüyorlarGünaydın kızlar bende dün kocama sinir oldum ama yine de kıyamıyorum. Sen git kvye idrarında kum çıktı de. Benim kv de zaten evham yapıp saçma sapan şeyler söylemenin ustası. Yok sancısından bebeğe bişey olurmuş. Görümcesi taş düşürmüşte doğurduğunu anlamamış. Bir kere ayaklarımı üşütmüştüm afedersiniz gaz olmuştu. Onu da söylemişti eşim. Karın ağrım olunca bebek içeride burulurmuş. O nasıl okacak diyorum eşime o da bilmiyor. Bir daha bişey söyleme sakın annene dedim. İyi kilosu yerinde de kapa.
Şükür bugün iyiyim.Dün içimdeki tüm kötülüklerden arındımÇok geçmiş olsun kuzum dün ben de aynıydım birden fışkırdı tutamamıştım şimdi nasılsın iyi misin?
Ay birde sandalyem kötü heralde oturdukça popom kuyruk sokumum çok ağrıdı valla bende dayanamıcam heralde birden ne kadar çok ağırlaştık dimievet canım zor oluyor çalışmak. öğleden sonra gene iyice sırtı batıyo insanın. bende çalışırım sanmıştım 37 ye kadar ama olmayacak galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?