- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.641
Şimdi kızdın ya söylemez artıkBizimki de aynııı öncesinde elli kere tembih ediyorum demen gereken bu dememen gereken bu diye. Baştan uyanmayınca her haltı söylüyorlar
Enerjin yerindeyse gerçekten kusman tiksinmelerin yoksa altın çağdasın 6. Aya kadar gez eğlen yapmak istediklerini yap nazlan nazlanabildiğin kadar herkeseOda dogru gercekten anin kiymetini bikmek gerek henüz hamile gibi görünmuyorum bile . Zaten birden zaman bitiyordur ne oldugunu anlamadan .
Ben çektim canım şifa olsun inşallahKızlar Hepinizin desteğine ihtiyacım var
Arkadaşım Banu 36 haftalık hamile zor bir gebelik geçiriyordu.
Hem kendi hemde bebek için sıkıntılı plesanta rahatsızlığı vardı
Dün gece kanaması olmuş henüz durduramşlar hastane acil yatış vermiş.Heran sezeryanda olabilir
Okuyabilenlerden Ya Mübdi tesbihi ile destek istiyorum
Çektim canım inşallah şifa olur geçmiş olsunKızlar Hepinizin desteğine ihtiyacım var
Dün gece kanaması olmuş henüz durduramşlar hastane acil yatış vermiş.Heran sezeryanda olabilir
Enerjin yerindeyse gerçekten kusman tiksinmelerin yoksa altın çağdasın 6. Aya kadar gez eğlen yapmak istediklerini yap nazlan nazlanabildiğin kadar herkese
33. Haftadan sesleniyoruz sana
Aa bizim gruba noluyor böyle kızlar. Geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey olmaz. Dua edelim sana daKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Canım kendini strese sokma stres oldukça sancı daha artıyor geçmiş olsun sancı kaç çıktıKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Gerçekten ya hepimiz dökülüyoruz. Dün de benim belim aşırı ağrıdı çok uzun sürse acile gidecektim bir an sıcak filan bastı sonra azaldıAa bizim gruba noluyor böyle kızlar. Geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey olmaz. Dua edelim sana da
1. Canım iş yerine teslim etmedin mi raporunu? Ya da elektronik ortamdan mı gönderdin görmediler? Yenilemen gerekmiyor. Ama bir arkadaşım 40. Hafta doğurmamıştı hala müdür uyuzluk yapmıştı. E 40 da olmadığına göre sıkıntı olmaması lazım.Arkadaşlarım şimdi size 2 ayrı konuda bişeyler sormam gerek.
1.insan kaynakları yazdı diyor ki raporunu dün göndermedin herşey yolunda mı? Analık iznine ayrıldım 17 ekimde. 32+0 da tam. Rapora bakıyorum bitiş tarihi yok. Bu rapor ne zaman doğum yaparsak o gün bitmiyor mu? Hastalık raporu gibi her hafta yenilenmesi mi gerekiyor? Bu kadın mı bilmiyor.
2. Benim neredeyse 24 haftadan beri göğüslerimden sıvı geliyor aralıklarla yine geliyor atletim yuvarlak yuvarlak kurumuş sıvılarla dolu. Olan var mı?
3.sü göğüs uçlarım acıyor artık durup dururken, aldığım kremden sürsem yada gümüş kapak meme ucunu uyarmış olup erken doğuma vs sebep olur muyum. Hadi arkadaşlarım el birliğiyleteşekkür ederim
Valla diğer deterjanlarda koyu kıvamdı diye bu çok şaşırttı beni ama şimdi makinadan çıktılar kıyafetlerCevap alırsan bana da yaz canım bende ebebekten Alicam daha almadım bende aldığım normal marka da baya kıvamlı
Ne bileyim kuzum diğer aldığım deterjanlar baya koyu kıvamlı olunca çok cıvık geldiBence normal sıvı zaten baya
Ben de öyle akşamına düzelmiştim dikkat et üşütme kendiniŞükür bugün iyiyim.Dün içimdeki tüm kötülüklerden arındım
Yemek molasını bekliyorum hatta acıktım diye.
Kuzum çektim Allahım acil şifalar versin umarım her şey düzelir bir an önce bebeği de kendi de sağlıklı sıhhatli olurlarKızlar Hepinizin desteğine ihtiyacım var
Bende geçen gün kusarken yanıma gelmedi telefonla konuştu diye kavga ettim kocam beyleyapacak birşey yok
zaten özlüyorum kocamı yanımdayken bile
Bide huylandırıp kaçırmıyım.
Doğumdan sonra eski cicim ayarındaki karı koca ilişkimize kaldığımız yerden devam edebilelim.
Neydi milli atasözümüz Kocamda Kocamm
İş için bilgim yok ama göğüslerinden süt geliyor korkma çok normal olması hatta iyi bile süt kanalların açık Doğumdan sonra sıkıntı yaşamayacaksın demek oluyor buArkadaşlarım şimdi size 2 ayrı konuda bişeyler sormam gerek.
1.insan kaynakları yazdı diyor ki raporunu dün göndermedin herşey yolunda mı? Analık iznine ayrıldım 17 ekimde. 32+0 da tam. Rapora bakıyorum bitiş tarihi yok. Bu rapor ne zaman doğum yaparsak o gün bitmiyor mu? Hastalık raporu gibi her hafta yenilenmesi mi gerekiyor? Bu kadın mı bilmiyor.
2. Benim neredeyse 24 haftadan beri göğüslerimden sıvı geliyor aralıklarla yine geliyor atletim yuvarlak yuvarlak kurumuş sıvılarla dolu. Olan var mı?
3.sü göğüs uçlarım acıyor artık durup dururken, aldığım kremden sürsem yada gümüş kapak meme ucunu uyarmış olup erken doğuma vs sebep olur muyum. Hadi arkadaşlarım el birliğiyleteşekkür ederim
Gülsem mi üzülsem mi bilemedimGünaydın kızlar bende dün kocama sinir oldum ama yine de kıyamıyorum. Sen git kvye idrarında kum çıktı de. Benim kv de zaten evham yapıp saçma sapan şeyler söylemenin ustası. Yok sancısından bebeğe bişey olurmuş. Görümcesi taş düşürmüşte doğurduğunu anlamamış. Bir kere ayaklarımı üşütmüştüm afedersiniz gaz olmuştu. Onu da söylemişti eşim. Karın ağrım olunca bebek içeride burulurmuş. O nasıl okacak diyorum eşime o da bilmiyor. Bir daha bişey söyleme sakın annene dedim. İyi kilosu yerinde de kapa.
Stresini azalt at üstünden kötü enerjiyi bizlerden arkadaşından etkileniyor olabilirsin bak müdehale de edilmiş Allah’ın izniyle birşey olmayacakKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Evet tam senin zamanın riskli zamanı atlattın bulantılar azaldıysa enerjin yükselecek hormonlara vücudun alışmaya başladı yüzün saçın herşeyin parlayacak kendini kasma hamileyim aman diye yaşa doya doya
Tamam insallah bu önerinizi dikkate alacagım.
Çok sagolasiniz içime bi enerji geldi sanki
Bulantılarim cok azaldı tam benim zamanım artık diyorsunuz yani..))
Canım kendini strese sokma stres oldukça sancı daha artıyor geçmiş olsun sancı kaç çıktı
Bende geçen gün kusarken yanıma gelmedi telefonla konuştu diye kavga ettim kocam beyle
İş için bilgim yok ama göğüslerinden süt geliyor korkma çok normal olması hatta iyi bile süt kanalların açık Doğumdan sonra sıkıntı yaşamayacaksın demek oluyor bugöğüs uçlarında süt dolduğu için sızlıyor maşallah maşallah
Gülsem mi üzülsem mi bilemedimnasıl hurafeler onlar öyle gül geç sinir olma eski zamane kafaları işte benim kv de de sabah aradı haberi bile yokmuş riskli olduğumdan üç dakika bile konuşmadık kapattık ne ilgili babaanne dimi
Stresini azalt at üstünden kötü enerjiyi bizlerden arkadaşından etkileniyor olabilirsin bak müdehale de edilmiş Allah’ın izniyle birşey olmayacak
Dün gece çok araştırdım belirti sancı yaşayanların Doğumlarını böyle olup en az 2 hafta daha dayanan var bazılarıysa 40 a kadar doğurdum doğuracağım diye beklemiş hep Allah’a sığın yavrum gelecekse vaktidir zaten allah zamansız vermez birşeyi
Evet tam senin zamanın riskli zamanı atlattın bulantılar azaldıysa enerjin yükselecek hormonlara vücudun alışmaya başladı yüzün saçın herşeyin parlayacak kendini kasma hamileyim aman diye yaşa doya doya
Maşallah
Ben muhasebe okudum ama senelerdir çalışmıyorum eşimde bu işte çalışmıyor ama daha bilgidir istersen sor bildiğim bişeyse söyleyeyim yada eşime sorayımKızlar vergi uzmanı olan var mı? Ya da muhasebeci anlar mı bilmiyorum. Babam ymm ama eşimle ilgili ona soramam. Zaten falso arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?