2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizimki de aynııı öncesinde elli kere tembih ediyorum demen gereken bu dememen gereken bu diye. Baştan uyanmayınca her haltı söylüyorlar
Şimdi kızdın ya söylemez artık önceden kızmadan söylemiştim.

Kızlar Hepinizin desteğine ihtiyacım var
Arkadaşım Banu 36 haftalık hamile zor bir gebelik geçiriyordu.
Hem kendi hemde bebek için sıkıntılı plesanta rahatsızlığı vardı
Dün gece kanaması olmuş henüz durduramşlar hastane acil yatış vermiş.Heran sezeryanda olabilir
Okuyabilenlerden Ya Mübdi tesbihi ile destek istiyorum

Oda dogru gercekten anin kiymetini bikmek gerek henüz hamile gibi görünmuyorum bile . Zaten birden zaman bitiyordur ne oldugunu anlamadan .
Enerjin yerindeyse gerçekten kusman tiksinmelerin yoksa altın çağdasın 6. Aya kadar gez eğlen yapmak istediklerini yap nazlan nazlanabildiğin kadar herkese
33. Haftadan sesleniyoruz sana

Ben çektim canım şifa olsun inşallah

Çektim canım inşallah şifa olur geçmiş olsun

Enerjin yerindeyse gerçekten kusman tiksinmelerin yoksa altın çağdasın 6. Aya kadar gez eğlen yapmak istediklerini yap nazlan nazlanabildiğin kadar herkese
33. Haftadan sesleniyoruz sana

Tamam insallah bu önerinizi dikkate alacagım.
Çok sagolasiniz içime bi enerji geldi sanki

Bulantılarim cok azaldı tam benim zamanım artık diyorsunuz yani.. ))

Aa bizim gruba noluyor böyle kızlar. Geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey olmaz. Dua edelim sana da

Canım kendini strese sokma stres oldukça sancı daha artıyor geçmiş olsun sancı kaç çıktı

Aa bizim gruba noluyor böyle kızlar. Geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey olmaz. Dua edelim sana da
Gerçekten ya hepimiz dökülüyoruz. Dün de benim belim aşırı ağrıdı çok uzun sürse acile gidecektim bir an sıcak filan bastı sonra azaldı

1. Canım iş yerine teslim etmedin mi raporunu? Ya da elektronik ortamdan mı gönderdin görmediler? Yenilemen gerekmiyor. Ama bir arkadaşım 40. Hafta doğurmamıştı hala müdür uyuzluk yapmıştı. E 40 da olmadığına göre sıkıntı olmaması lazım.

Kızlar vergi uzmanı olan var mı? Ya da muhasebeci anlar mı bilmiyorum. Babam ymm ama eşimle ilgili ona soramam. Zaten falso arıyor.

Cevap alırsan bana da yaz canım bende ebebekten Alicam daha almadım bende aldığım normal marka da baya kıvamlı
Valla diğer deterjanlarda koyu kıvamdı diye bu çok şaşırttı beni ama şimdi makinadan çıktılar kıyafetler güzel kokuyor fazla keskin ağır kokusu yok hafif kokusu var minicikler Allahım cıldırıcamm dişlerim kaşınıyor

Kuzum çektim Allahım acil şifalar versin umarım her şey düzelir bir an önce bebeği de kendi de sağlıklı sıhhatli olurlar

Bende geçen gün kusarken yanıma gelmedi telefonla konuştu diye kavga ettim kocam beyle
İş için bilgim yok ama göğüslerinden süt geliyor korkma çok normal olması hatta iyi bile süt kanalların açık Doğumdan sonra sıkıntı yaşamayacaksın demek oluyor bu göğüs uçlarında süt dolduğu için sızlıyor maşallah maşallah
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim nasıl hurafeler onlar öyle gül geç sinir olma eski zamane kafaları işte benim kv de de sabah aradı haberi bile yokmuş riskli olduğumdan üç dakika bile konuşmadık kapattık ne ilgili babaanne dimi
Stresini azalt at üstünden kötü enerjiyi bizlerden arkadaşından etkileniyor olabilirsin bak müdehale de edilmiş Allah’ın izniyle birşey olmayacak
Dün gece çok araştırdım belirti sancı yaşayanların Doğumlarını böyle olup en az 2 hafta daha dayanan var bazılarıysa 40 a kadar doğurdum doğuracağım diye beklemiş hep Allah’a sığın yavrum gelecekse vaktidir zaten allah zamansız vermez birşeyi

Tamam insallah bu önerinizi dikkate alacagım.
Çok sagolasiniz içime bi enerji geldi sanki

Bulantılarim cok azaldı tam benim zamanım artık diyorsunuz yani.. ))
Evet tam senin zamanın riskli zamanı atlattın bulantılar azaldıysa enerjin yükselecek hormonlara vücudun alışmaya başladı yüzün saçın herşeyin parlayacak kendini kasma hamileyim aman diye yaşa doya doya
Maşallah

eşim güldürmeye çalışıyor kızım daha duracak ya öyle inanıyorum ben de

Kızlar vergi uzmanı olan var mı? Ya da muhasebeci anlar mı bilmiyorum. Babam ymm ama eşimle ilgili ona soramam. Zaten falso arıyor.
Ben muhasebe okudum ama senelerdir çalışmıyorum eşimde bu işte çalışmıyor ama daha bilgidir istersen sor bildiğim bişeyse söyleyeyim yada eşime sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…