2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Etmem mi o gün ettim hatta e nabızda da gözüküyor. Girmişler aynı gün. Ben 26 dan 32 ye kadar riskli olduğum için hep haftalık raporlarla geçirdim. Her hafta yeni raporu attım. Acaba öyle mi sanıyor bunu da insan kaynakları. Diyor ki bana her hafta atıyordun yenisini bu hafta niye yok. Analık raporu bir kere alınıyor benim bildiğim.

Çok yüksek değil sanırım 40’ larda 6 tane 15 dk içinde
Kuzu gelen ilk sancıyla doğuracak olsak ben doğururdum grupta ilk sancısı başlayanlardan biri benim galiba üstelik her gittiğimde sancılarım daha yüksek çıkıyor ama bebişler içerdeler daha. Stres sakın yapma oda sancıyı tetikliyor. Benim rahim ağzı 1 haftada 27 den 21 e düştü ama araştırdım 5 mm düşmesine rağmen açıklığı olmayıp bir kaç hafta daha idare eden bile olmuş. Açıklığı varken aylarca doğum yapmayanlar var. Yani stres yapmıyoruz bebişimizle konuşup şuan gelmemesi konusunda küçük tehditlerde bulunuyoruz

mide koruyucumu kahvaltı öncesi almayı unuttum tok karnına alsam etkisi olur mu?

Canım 1 kere alınıyor. Bence insan kaynakları senin attığın raporun analık izni raporu olduğunu anlamamış.

2 hafta önce 10 dk 3 sancı çıktı nst de bu normal şartlarda düzenli sancı demek ve hepsi 50 civarıydı. Doktor naptı açılma yok deyip gönderdi. İlaç dahi vermedi
Ve binler şükür 2 haftadır evdeyim. Demem o ki arada olabiliyor böyle hemen en kötüsünü düşünme. Zaten hastanedesin gerekli tüm önlemleri almışlardır. İçini rahatlatmaya bak arkadaşım

Saatlere uymak gerebiliyor insanı aynı durumdayım programımı yeme içmeye göre yapmak zorunda kalıyorum, extrem bir şey çıkınca yapamıyorum canım sıkılıyor, acıkmadan yiyorum vs ama işte saatin önemi de şeker için Az kaldı diye avutuyorum kendimi. Hele keşfettim tatlılar böreklerle doluyken daha zor neyse izlerken yemiş gibi tatmin oluyorum, bir doğurayım her gün yicem diye ben ölçümsüz devam ediyorum geçen hafta açlık tokluk baktırdım tekrardan o kadar. Ama benim sınırda intoleransım var direkt gebelik şekeri teşhisi koyulmadı

Canım 1 kere alınıyor. Bence insan kaynakları senin attığın raporun analık izni raporu olduğunu anlamamış.
E nabızda analık diye girmişler ama. Atarken de analık diye attım. Bence bilmiyor söylim de bir kere alındığını bilsin

Benimde 18 haftalıkken falan başlamıştı sanırım ,doktorum normal demişti gelsin sadece sıkıp oynama erken doğumu tetikler demişti arada sırada geliyor az az bazen artıyor kafasına göre takılıyor benimki göğüs uçlarım içinde acıdığı zaman açıyorum hava alıyor kendinden geçiyor şuana kadar çok rahatsız etmedi . Gümüş kapakta 33. Haftadan sonra kullanılabiliyor diye biliyorum

Kuzum çektim Allahım acil şifalar versin umarım her şey düzelir bir an önce bebeği de kendi de sağlıklı sıhhatli olurlar
İnşallah
İki gündür sesi çıkmıyordu arkadaşımın hergün konuşuruz normalde şüphelenmeye başlamıştım.
Pazar günü bir anda evde otururken kanaması olmuş.Ambülansla hastaneye yetiştirmişler.Şimdi ilaçlar ile kanamayı durdurup bebeği 36. haftayı gçene kadar tutmaya çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…