- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.661
Etmem mi o gün ettim hatta e nabızda da gözüküyor. Girmişler aynı gün. Ben 26 dan 32 ye kadar riskli olduğum için hep haftalık raporlarla geçirdim. Her hafta yeni raporu attım. Acaba öyle mi sanıyor bunu da insan kaynakları. Diyor ki bana her hafta atıyordun yenisini bu hafta niye yok. Analık raporu bir kere alınıyor benim bildiğim.1. Canım iş yerine teslim etmedin mi raporunu? Ya da elektronik ortamdan mı gönderdin görmediler? Yenilemen gerekmiyor. Ama bir arkadaşım 40. Hafta doğurmamıştı hala müdür uyuzluk yapmıştı. E 40 da olmadığına göre sıkıntı olmaması lazım.
Çok geçmiş olsun nasılsın şimdiKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Benimki tam tersi hep iyi diyorBizimki de aynııı öncesinde elli kere tembih ediyorum demen gereken bu dememen gereken bu diye. Baştan uyanmayınca her haltı söylüyorlar
Çektim canım şifa olsun
Kuzu gelen ilk sancıyla doğuracak olsak ben doğururdumÇok yüksek değil sanırım 40’ larda 6 tane 15 dk içinde
Çektim canım inşallah şifa olur
Canım 1 kere alınıyor. Bence insan kaynakları senin attığın raporun analık izni raporu olduğunu anlamamış.Etmem mi o gün ettim hatta e nabızda da gözüküyor. Girmişler aynı gün. Ben 26 dan 32 ye kadar riskli olduğum için hep haftalık raporlarla geçirdim. Her hafta yeni raporu attım. Acaba öyle mi sanıyor bunu da insan kaynakları. Diyor ki bana her hafta atıyordun yenisini bu hafta niye yok. Analık raporu bir kere alınıyor benim bildiğim.
2 hafta önce 10 dk 3 sancı çıktı nst de bu normal şartlarda düzenli sancı demek ve hepsi 50 civarıydı. Doktor naptı açılma yok deyip gönderdi. İlaç dahi vermediKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Saatlere uymak gerebiliyor insanı aynı durumdayım programımı yeme içmeye göre yapmak zorunda kalıyorum, extrem bir şey çıkınca yapamıyorum canım sıkılıyor, acıkmadan yiyorum vs ama işte saatin önemi de şeker içinşekeri olan kızlar hergun hergun ölçüm yapiyormusunuz.sürekli saatli yemekten sürekli ölçüm yapmaktan artık çok mutsuz ve stresliyim 2 3 gündür ölçüm yapmadım saatli yemedim ama yine aynı şekilde yediklerime dikkat ettim yasak bisey yemedim diyetime uygun yedim ve böyle çok daha huzurlu hissettim kendimi yaa
Özelden yazayımBen muhasebe okudum ama senelerdir çalışmıyorum eşimde bu işte çalışmıyor ama daha bilgidir istersen sor bildiğim bişeyse söyleyeyim yada eşime sorayım
E nabızda analık diye girmişler ama. Atarken de analık diye attım. Bence bilmiyor söylim de bir kere alındığını bilsinCanım 1 kere alınıyor. Bence insan kaynakları senin attığın raporun analık izni raporu olduğunu anlamamış.
Geçmiş olsun canım doktor ne diyor?Kızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Benimde 18 haftalıkken falan başlamıştı sanırım ,doktorum normal demişti gelsin sadece sıkıp oynama erken doğumu tetikler demişti arada sırada geliyor az az bazen artıyor kafasına göre takılıyor benimkiArkadaşlarım şimdi size 2 ayrı konuda bişeyler sormam gerek.
1.insan kaynakları yazdı diyor ki raporunu dün göndermedin herşey yolunda mı? Analık iznine ayrıldım 17 ekimde. 32+0 da tam. Rapora bakıyorum bitiş tarihi yok. Bu rapor ne zaman doğum yaparsak o gün bitmiyor mu? Hastalık raporu gibi her hafta yenilenmesi mi gerekiyor? Bu kadın mı bilmiyor.
2. Benim neredeyse 24 haftadan beri göğüslerimden sıvı geliyor aralıklarla yine geliyor atletim yuvarlak yuvarlak kurumuş sıvılarla dolu. Olan var mı?
3.sü göğüs uçlarım acıyor artık durup dururken, aldığım kremden sürsem yada gümüş kapak meme ucunu uyarmış olup erken doğuma vs sebep olur muyum. Hadi arkadaşlarım el birliğiyleteşekkür ederim
TamamÖzelden yazayım
Sen söyle canım anlamamış o dediğin gibiE nabızda analık diye girmişler ama. Atarken de analık diye attım. Bence bilmiyor söylim de bir kere alındığını bilsin
çok geçmiş olsun kuzum inşallah zamanını bekler bebişKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
İnşallahKuzum çektim Allahım acil şifalar versin umarım her şey düzelir bir an önce bebeği de kendi de sağlıklı sıhhatli olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?