2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de arada açayım havalansınlar o zaman. Ellemeyeyim hiç teşekkür ederim

Ağzından bal damladı. İnşallah öyle olur teşekkür ederim hiçbirimiz hiçbir konuda sıkıntı çekmeyelim inşallah

Sınıra gelmişler zaten bir şey olmaz inşallah. Rahat nefes alır bebek zaten kilosu da iyi bir sınıra gelmiştir. Ablam 36. Haftada doğurdu 2 kilo 700 gram 49 cm. Hiç küvezde bile kalmadı maşallah evlerine döndüler

1.sorunun cevabı
Doğum izni için 2 defa rapor alıyoruz bir doğum öncesi bir doğum sonrası 2 aylık olarak.
Eğer sen tam 32+0 da çıktıysan izne zaten raporda tahmini doğum tarihi olarak bir tarih var o güne kadar raporlu oluyorsun doğum yaptıktan sonra 8 haftalik daha rapor alıyorsun yani muhasebeci nasıl bilmiyor bunun doğum izni raporu olduğunu zaten normal rapordan farklı biraz dikkatli baksaydi.
Benim çalıştığım yerde raporunu kendin sisteme giriyorsun ben baslangic tarihine izne çıktığım günü bitiş tarihine de tahmini doğum tarihini girince tam 56 gün yaptı 8 hafta işte onlarında o şekilde hesaplaması lazim
Diğer sorulara gelince ne krem ne kalkan hiç bisey kullanma hiç dokunma meme ucuna sıvı gelmesi normal çok rahatsız olursan gogus pedi kullanırsın ama hiç elleyip uyarma Allah korusun doğumu tetikler

Kızlar geçen haftalarda Bebeğin adını duvara asmak için sadece bebek adının olduğu bir duvar süsü hazırlatmıştınız?
Hanginizdi o hatırlayamıyorum

Canım ışıklı mıydı nasıldı
bir foto atabilir misin rica etsem
Bu hafta boya olacak duvar modelinde değişime gittim.
Çıta uygulmasının olduğu boşluğa isim yazdırmayı düşünüyorum
Odasina yaptirdigim 1. Linkteki
Bak ekliym foto ama asamadik cnku malum tadilat devam edio takim da gelmedi daha
Yazi tipini boyutunu rengini sen seciosun. Actim baktim ben cok begendim

1. Valla 32deki calisabilir raporu dun yolladim ben. Haberim bile yoktu sirket mail atinca hastaneyi aradim yazdilar yolladilar bisey olmuyo sgk ya giris yapmak icin istiyolar
3. Lansinohu bilmem denemedim ama bende catlak oluyo arada kantaron suruyorum cok iyi geliyor

Şimdi arkasından konuşmuş gibi olucam ama kurumsal olmayıp sekreterlikten 50 yaşında patronun uzaktan yengesi diye insan kaynaklarına terfi edersen böyle oluyor sanırım. Şimdi yazıcam watsaptan. Hayır bi de analık diye girmişler zaten. Ama raporda tahmini bir tarih yok benim. Rapor bitiş tarihi " - "şöyle. Tam 32+0 da aldım o tarihte de gönderdim. Göğüslerim için de ellemicem varsın aksın. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun

O ofsistimcidden bugün müge anlının sonuna denk geldim.
Ay o kız ne öyle çok tuhafıma gitti bide güvenlik çocuğu instagramdan bulup mesaj atmış çok güldüm

O ofsistimcidden bugün müge anlının sonuna denk geldim.
Ay o kız ne öyle çok tuhafıma gitti bide güvenlik çocuğu instagramdan bulup mesaj atmış çok güldüm
nazmiye nazmiye 7 köyü birbirine katar tam cennet mahallesi gibi aile ya çok üzücü ama bir o kadar da komikler

kuzum sıcak su tutma soğuğa yakın ılık suyla duş al ve elinle uyarma. benim bayadır geliyor dr özellikle bunları söyledi.

Geçmiş olsun canım önceden sancın var mıydı

eşim güldürmeye çalışıyor kızım daha duracak ya öyle inanıyorum ben de
Gül gülmeler eksik olmasın hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle
mide koruyucumu kahvaltı öncesi almayı unuttum tok karnına alsam etkisi olur mu?
Aç karnına almalısın mide çeperini tokken sarmaz canım acıkınca iç
S Seray94 dün sen mi sormuştun dalgın mısınız diye? Ispanak yerine roka almışım. Annem geldi, pişirsene ben yatayım dedim. Annem diyor ki bundan yemek mi yapılıyormuş
Evet bendim limonla ye şifa olsun
Kızlar wp grubunuz varmı burdan mı ilerliyorsunuz?
Yok canım burda zor yetişip okuyoruz orda hiç yetişemeyiz herhalde

Ahhh Gecmis olsun, ilaclsrla devam der herhalde Doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…