- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.701
Benim de oluyor, galiba hıçkırıkKızlar ritmik şekilde kalp atışı gibi göbek deliğimin üst bölgesi atıyor, bu ne ki
Ay birde sandalyem kötü heralde oturdukça popom kuyruk sokumum çok ağrıdı valla bende dayanamıcam heralde birden ne kadar çok ağırlaştık dimi
Aynen canım benimde aradığım bu tarzOdasina yaptirdigim 1. Linkteki
Bak ekliym foto ama asamadik cnku malum tadilat devam edio takim da gelmedi daha
Yazi tipini boyutunu rengini sen seciosun. Actim baktim ben cok begendim
Eki Görüntüle 3322750 Eki Görüntüle 3322752
1. Valla 32deki calisabilir raporu dun yolladim ben. Haberim bile yoktu sirket mail atinca hastaneyi aradim yazdilar yolladilar bisey olmuyo sgk ya giris yapmak icin istiyolar
3. Lansinohu bilmem denemedim ama bende catlak oluyo arada kantaron suruyorum cok iyi geliyor
Bu kızın kv- ve kocası ile iletişimi beni benden alıyor.kızlar kayınvalidem aradı senin doğum tam ne zaman diye yurtdışından kardeşi ve kardeşinin eşi gelecekmiş memlekete kasım sonunda, doğum aralık ortasıysa ona göre geleyim dedihiç gelmesen de olur diyemediğimden aralık ortası sen onlarla da görüş sonra gelirsin dedim bayağı geç gelecek demektir istanbula körün istediği bir göz allah verdi iki göz az sonra göbek atabilirim mutluluktan
Evet gerçekten hem üzüldüm hem tuhafıma gitti hemde güldüm. Küçücük kız konuşma tarzı çok değişiknazmiye nazmiye 7 köyü birbirine katartam cennet mahallesi gibi aile ya çok üzücü ama bir o kadar da komikler
Riskli olacaktı sezeryanı birde kanama eklenince çökmüş resmen arkadaşımSınıra gelmişler zaten bir şey olmaz inşallah. Rahat nefes alır bebek zaten kilosu da iyi bir sınıra gelmiştir. Ablam 36. Haftada doğurdu 2 kilo 700 gram 49 cm. Hiç küvezde bile kalmadı maşallah evlerine döndüler
Okudum canım inşallah sağlıcakla kurtulsunlar bebek de anne de .Kızlar Hepinizin desteğine ihtiyacım var
Arkadaşım Banu 36 haftalık hamile zor bir gebelik geçiriyordu.
Hem kendi hemde bebek için sıkıntılı plesanta rahatsızlığı vardı
Dün gece kanaması olmuş henüz durduramşlar hastane acil yatış vermiş.Heran sezeryanda olabilir
Okuyabilenlerden Ya Mübdi tesbihi ile destek istiyorum
WP yasak canımKızlar wp grubunuz varmı burdan mı ilerliyorsunuz?
Benim haftada 2 ye düştü ölçüm ama onu bile yapmıyorum yaşekeri olan kızlar hergun hergun ölçüm yapiyormusunuz.sürekli saatli yemekten sürekli ölçüm yapmaktan artık çok mutsuz ve stresliyim 2 3 gündür ölçüm yapmadım saatli yemedim ama yine aynı şekilde yediklerime dikkat ettim yasak bisey yemedim diyetime uygun yedim ve böyle çok daha huzurlu hissettim kendimi yaa
@hamuroutletSancısı olanlar çok geçmiş olsunalmalladan haber yok mu kızlar inşallah kendisi ve bebeği de iyidir
Benim küçük bir sorum var hamurun dolap hesabından alt açma alanlar vardı sanırım ama ben bulamadım hesap ismi neydi bilen yazarsa çok sevinirim
amin teşekkür ederimBu kızın kv- ve kocası ile iletişimi beni benden alıyor.
Bu yaşam enerjisi nereden buluyorsun diyecektim ama resmen kaostan beslenip eğlenmenin yolunu buluyorsun
Allah bozmasın neşeni
Evet gerçekten stresi çok kötü oluyor. İnşallaj hiç bir sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırRiskli olacaktı sezeryanı birde kanama eklenince çökmüş resmen arkadaşım
Bende moral vermek için arıyorum sürekli haftaya 36 oluyorsun sık dişini hastanedesin emmin ellerdesin diye ama korku sarmış yemeden içmeden kesilmiş üzüntüden.
Bu stresi Allah hiçbirimize yaşatmasın
Canım Allah yardımcın olsun bu haftalarda oluyormuş ama rahim ağzı kısmını bilmiyorum inşallah bir sorun olmadan evine dönersinKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Sosyal medya isimlerini burda yazma bebeğim ceza alırsın yasak böyle şeylerKızlar wp grubunuz varmı burdan mı ilerliyorsunuz?
Son zamanlar yorucu aktiviteler yaptın mı? 2.8 kötü değil bu aradaKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
Teşekkür ederim@hamuroutlet
Daha kullanmak nasip olmadi ama Hello baby nin kaliplari kucuk bence. Diger aldigim 0 3 ayliklar hello babynin 3 ayindan daha buyuk hep. Beebgin iri ise cok fazla sayida yenidogan ve 3 ay alma hellobaby ten.Kızlar ebebek’in patikli tulumları yenidoğan bedeni 0-3 aya mı tekabül ediyor, yenidoğan- 3 ay - 6 ay-9ay diye gidiyor çünkü bedenler. Yenidoğan bedenleri 2,5-3 ay arası kullanılıyor mu deneyimlediniz mi daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?