2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar kayınvalidem aradı senin doğum tam ne zaman diye yurtdışından kardeşi ve kardeşinin eşi gelecekmiş memlekete kasım sonunda, doğum aralık ortasıysa ona göre geleyim dedi hiç gelmesen de olur diyemediğimden aralık ortası sen onlarla da görüş sonra gelirsin dedim bayağı geç gelecek demektir istanbula körün istediği bir göz allah verdi iki göz az sonra göbek atabilirim mutluluktan

Aynen canım benimde aradığım bu tarz
Nerede yaptırmıştın sayfa ismini hatırlıyor musun?

Sancısı olanlar çok geçmiş olsun almalladan haber yok mu kızlar inşallah kendisi ve bebeği de iyidir

Benim küçük bir sorum var hamurun dolap hesabından alt açma alanlar vardı sanırım ama ben bulamadım hesap ismi neydi bilen yazarsa çok sevinirim

Bu kızın kv- ve kocası ile iletişimi beni benden alıyor.
Bu yaşam enerjisi nereden buluyorsun diyecektim ama resmen kaostan beslenip eğlenmenin yolunu buluyorsun
Allah bozmasın neşeni

Riskli olacaktı sezeryanı birde kanama eklenince çökmüş resmen arkadaşım
Bende moral vermek için arıyorum sürekli haftaya 36 oluyorsun sık dişini hastanedesin emmin ellerdesin diye ama korku sarmış yemeden içmeden kesilmiş üzüntüden.
Bu stresi Allah hiçbirimize yaşatmasın

Okudum canım inşallah sağlıcakla kurtulsunlar bebek de anne de . Allah yarı yolda bırakmasın kimseyi

Benim haftada 2 ye düştü ölçüm ama onu bile yapmıyorum ya listeye uyduğum sürece olması gibi çıkıyor hep o nedenle boşluyorum ölçümü ama yememem gereken bişi yersem ölcüyorum

Kızlar ebebek’in patikli tulumları yenidoğan bedeni 0-3 aya mı tekabül ediyor, yenidoğan- 3 ay - 6 ay-9ay diye gidiyor çünkü bedenler. Yenidoğan bedenleri 2,5-3 ay arası kullanılıyor mu deneyimlediniz mi daha önce?

Bu kızın kv- ve kocası ile iletişimi beni benden alıyor.
Bu yaşam enerjisi nereden buluyorsun diyecektim ama resmen kaostan beslenip eğlenmenin yolunu buluyorsun
Allah bozmasın neşeni
amin teşekkür ederim kız kaynanası doğurunca yanına gelmese grubun yarısı şükür kurbanı keser kızmadım da gerçekten hatta o dönemi ne kadar sakin geçirirsem o kadar iyi kadının zaten bir sürü sorumluluğu var kendi kaynanasına kayınpederine bakıyor onları yollayıp senede bir kardeşini görecek çağırsam zaten gelir destek olur annemde yanımda çok şükür.

Evet gerçekten stresi çok kötü oluyor. İnşallaj hiç bir sorun yaşamadan bebeğini kucağına alır

Canım Allah yardımcın olsun bu haftalarda oluyormuş ama rahim ağzı kısmını bilmiyorum inşallah bir sorun olmadan evine dönersin

Daha kullanmak nasip olmadi ama Hello baby nin kaliplari kucuk bence. Diger aldigim 0 3 ayliklar hello babynin 3 ayindan daha buyuk hep. Beebgin iri ise cok fazla sayida yenidogan ve 3 ay alma hellobaby ten.
E bebekte bir suru marka satiliyor tabi onlarin kalibi degisken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…