- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.721
Canım öyle yapayım sağ olasınkuzum sıcak su tutma soğuğa yakın ılık suyla duş al ve elinle uyarma. benim bayadır geliyor dr özellikle bunları söyledi.
Bende yaptıracağım bundan çok güzel olmuş canım. Hastane odasında da kullanılır mı sence sonra odasına asarızOdasina yaptirdigim 1. Linkteki
Bak ekliym foto ama asamadik cnku malum tadilat devam edio takim da gelmedi daha
Yazi tipini boyutunu rengini sen seciosun. Actim baktim ben cok begendim
Eki Görüntüle 3322750 Eki Görüntüle 3322752
1. Valla 32deki calisabilir raporu dun yolladim ben. Haberim bile yoktu sirket mail atinca hastaneyi aradim yazdilar yolladilar bisey olmuyo sgk ya giris yapmak icin istiyolar
3. Lansinohu bilmem denemedim ama bende catlak oluyo arada kantaron suruyorum cok iyi geliyor
@hamuroutletSancısı olanlar çok geçmiş olsunalmalladan haber yok mu kızlar inşallah kendisi ve bebeği de iyidir
Benim küçük bir sorum var hamurun dolap hesabından alt açma alanlar vardı sanırım ama ben bulamadım hesap ismi neydi bilen yazarsa çok sevinirim
Dakika tut kaç kere oluyo kasılmaYa arkadaşlar benim sancım var ya ama nerde tam kestiremiyorum. Sabah ishal gibiydim kahvaltı yaptım şimdi yine öyle bir sancı girdi ama göbek deliğimin oralarda gibi sancı. Doktora gitsem mi bilmiyorum
Yenidoganlar 0 ay, 3 ay yazanlar 0-3 ay, 6 ay yazanlar 3-6 aya denk geliyor canimKızlar ebebek’in patikli tulumları yenidoğan bedeni 0-3 aya mı tekabül ediyor, yenidoğan- 3 ay - 6 ay-9ay diye gidiyor çünkü bedenler. Yenidoğan bedenleri 2,5-3 ay arası kullanılıyor mu deneyimlediniz mi daha önce?
Çektim bende rabbim şifa versinKızlar Hepinizin desteğine ihtiyacım var
Arkadaşım Banu 36 haftalık hamile zor bir gebelik geçiriyordu.
Hem kendi hemde bebek için sıkıntılı plesanta rahatsızlığı vardı
Dün gece kanaması olmuş henüz durduramşlar hastane acil yatış vermiş.Heran sezeryanda olabilir
Okuyabilenlerden Ya Mübdi tesbihi ile destek istiyorum
Ishalim demissin ya belki onun agrisidir. Sanci oldugunda genelde kasiklara yakin agriyor ya da gobek deliginin asaginsinda benim. Ama icin rahat etmeyecekse gitYa arkadaşlar benim sancım var ya ama nerde tam kestiremiyorum. Sabah ishal gibiydim kahvaltı yaptım şimdi yine öyle bir sancı girdi ama göbek deliğimin oralarda gibi sancı. Doktora gitsem mi bilmiyorum
Yenilenmesi gerekmiyor. Doğum iznine ayrıldığında doktor raporu yazınca sgk sistemine düşüyor. Doğum yaptığında yine doktorun sisteme doğum girişi yapıyor bu sefer sistem doğum sonrası iznine geçiyor. Aslında yapılacak manuel bir iş yok bu süreçte. Raporun çıktısını mı istiyorlar acaba vermiş miydin belge olarak? Ben çalışabilir raporu aldım geçen hafta ve gidip hem ik’ya hem şirket doktoruna fotokopisini verdimArkadaşlarım şimdi size 2 ayrı konuda bişeyler sormam gerek.
1.insan kaynakları yazdı diyor ki raporunu dün göndermedin herşey yolunda mı? Analık iznine ayrıldım 17 ekimde. 32+0 da tam. Rapora bakıyorum bitiş tarihi yok. Bu rapor ne zaman doğum yaparsak o gün bitmiyor mu? Hastalık raporu gibi her hafta yenilenmesi mi gerekiyor? Bu kadın mı bilmiyor.
2. Benim neredeyse 24 haftadan beri göğüslerimden sıvı geliyor aralıklarla yine geliyor atletim yuvarlak yuvarlak kurumuş sıvılarla dolu. Olan var mı?
3.sü göğüs uçlarım acıyor artık durup dururken, aldığım kremden sürsem yada gümüş kapak meme ucunu uyarmış olup erken doğuma vs sebep olur muyum. Hadi arkadaşlarım el birliğiyleteşekkür ederim
Cektim canim. Insallah vaktinde gelirKızlar Hepinizin desteğine ihtiyacım var
Arkadaşım Banu 36 haftalık hamile zor bir gebelik geçiriyordu.
Hem kendi hemde bebek için sıkıntılı plesanta rahatsızlığı vardı
Dün gece kanaması olmuş henüz durduramşlar hastane acil yatış vermiş.Heran sezeryanda olabilir
Okuyabilenlerden Ya Mübdi tesbihi ile destek istiyorum
Teşekkür ederim@hamuroutlet
canım bende oradan almıştım
Cektim canim. Insallah vaktinde gelsinKızlar bugünde @Babydustt için 99kere “ya mübdi” çekelim
Bağırsaklardaki bir problem kasılma yapıyor bende ishal olursam yada gaz problemim olursa veya tuvalete çıkamazsam bebek rahat edemiyor ve toplanıyor sorunum geçince kasılma da geçiyor sen de ishalim demiştin belki ondandırYa arkadaşlar benim sancım var ya ama nerde tam kestiremiyorum. Sabah ishal gibiydim kahvaltı yaptım şimdi yine öyle bir sancı girdi ama göbek deliğimin oralarda gibi sancı. Doktora gitsem mi bilmiyorum
Rabbim şifa versin çektim bendeKızlar bugünde @Babydustt için 99kere “ya mübdi” çekelim
Canım çok geçmiş olsun yaKızlar selam bi kaç gündür canın sıkkındı. Çok yazasım gelmedi
Bugün smear ve hpv testi vermeye geldim nst ye aldılar sancılar 20 ile başlarken 60a vurdu nst süresi uzattılar vişne suyu içirdiler nst devam ediyor
Cok gecmis olsun canim. Durdururlar canim stres yapma. Insallah serum filan verirlerKızlar selam bi kaç gündür canın sıkkındı. Çok yazasım gelmedi
Bugün smear ve hpv testi vermeye geldim nst ye aldılar sancılar 20 ile başlarken 60a vurdu nst süresi uzattılar vişne suyu içirdiler nst devam ediyor
Bence yeterli olur canim. Ama ben heves ettigim icin aldim miggie de triko battaniye, polar battaniye deMüslin ve penye battaniyelerim var ama bir tane peluş battaniye var. İki ya da üç el örgüsü de olması lazım. Sizce başka peluş alayım mı? Migie tarzı bişey almadım gerekir mi? Kızımda ihtiyaç hissetmemiştim ama şimdi param boş galibane alsam bilemiyorum.
Ayy kıyamam ya nasıl korkmuştur kim bilir biz en ufak sancıda ödümüz kopuyorİnşallah
İki gündür sesi çıkmıyordu arkadaşımın hergün konuşuruz normalde şüphelenmeye başlamıştım.
Pazar günü bir anda evde otururken kanaması olmuş.Ambülansla hastaneye yetiştirmişler.Şimdi ilaçlar ile kanamayı durdurup bebeği 36. haftayı gçene kadar tutmaya çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?