2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende yaptıracağım bundan çok güzel olmuş canım. Hastane odasında da kullanılır mı sence sonra odasına asarız

@hamuroutlet
canım bende oradan almıştım

Ya arkadaşlar benim sancım var ya ama nerde tam kestiremiyorum. Sabah ishal gibiydim kahvaltı yaptım şimdi yine öyle bir sancı girdi ama göbek deliğimin oralarda gibi sancı. Doktora gitsem mi bilmiyorum

Ya arkadaşlar benim sancım var ya ama nerde tam kestiremiyorum. Sabah ishal gibiydim kahvaltı yaptım şimdi yine öyle bir sancı girdi ama göbek deliğimin oralarda gibi sancı. Doktora gitsem mi bilmiyorum
Dakika tut kaç kere oluyo kasılma

Yenidoganlar 0 ay, 3 ay yazanlar 0-3 ay, 6 ay yazanlar 3-6 aya denk geliyor canim

Çektim bende rabbim şifa versin

Ishalim demissin ya belki onun agrisidir. Sanci oldugunda genelde kasiklara yakin agriyor ya da gobek deliginin asaginsinda benim. Ama icin rahat etmeyecekse git

Yenilenmesi gerekmiyor. Doğum iznine ayrıldığında doktor raporu yazınca sgk sistemine düşüyor. Doğum yaptığında yine doktorun sisteme doğum girişi yapıyor bu sefer sistem doğum sonrası iznine geçiyor. Aslında yapılacak manuel bir iş yok bu süreçte. Raporun çıktısını mı istiyorlar acaba vermiş miydin belge olarak? Ben çalışabilir raporu aldım geçen hafta ve gidip hem ik’ya hem şirket doktoruna fotokopisini verdim

Bakın yatma şekliyle ilgili böyle demiş. Mide yanması yaşadığım için hep sola yatıyorum ben ama kalkarken ya sırt üstü ya sağa dönmüş olarak buluyorum

Cektim canim. Insallah vaktinde gelir

Bağırsaklardaki bir problem kasılma yapıyor bende ishal olursam yada gaz problemim olursa veya tuvalete çıkamazsam bebek rahat edemiyor ve toplanıyor sorunum geçince kasılma da geçiyor sen de ishalim demiştin belki ondandır

Müslin ve penye battaniyelerim var ama bir tane peluş battaniye var. İki ya da üç el örgüsü de olması lazım. Sizce başka peluş alayım mı? Migie tarzı bişey almadım gerekir mi? Kızımda ihtiyaç hissetmemiştim ama şimdi param boş galiba ne alsam bilemiyorum.

Canım çok geçmiş olsun ya öncelikle inşallah testlerin temiz çıkar bide rahim ağzın falan nasıl doktor ne dedi

Cok gecmis olsun canim. Durdururlar canim stres yapma. Insallah serum filan verirler

Bence yeterli olur canim. Ama ben heves ettigim icin aldim miggie de triko battaniye, polar battaniye de

Ayy kıyamam ya nasıl korkmuştur kim bilir biz en ufak sancıda ödümüz kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…