- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.741
Canım migie al derim.Müslin ve penye battaniyelerim var ama bir tane peluş battaniye var. İki ya da üç el örgüsü de olması lazım. Sizce başka peluş alayım mı? Migie tarzı bişey almadım gerekir mi? Kızımda ihtiyaç hissetmemiştim ama şimdi param boş galibane alsam bilemiyorum.
Doktoru aradım 5 te gel bakayım dedi. Ağrı göbek deliğimden girip karnıma yayılıyor.Bağırsaklardaki bir problem kasılma yapıyor bende ishal olursam yada gaz problemim olursa veya tuvalete çıkamazsam bebek rahat edemiyor ve toplanıyor sorunum geçince kasılma da geçiyor sen de ishalim demiştin belki ondandır
Hiç sorma haftasonu babannesi vefat etti.Ayy kıyamam ya nasıl korkmuştur kim bilir biz en ufak sancıda ödümüz kopuyor
Allah yardımcısı olsun yaaHiç sorma haftasonu babannesi vefat etti.
Eşi annesi babası hepsi cenazeye gitmiş.
Arkadaşımın yanında kardeşi kalmış tek olmasın evde diye. Hiçbirşey yokken bir anda kanamayı fark etmiş.Hepsinin ödü kopmuş ambülans ile apar topar gitmişler hastaneye sırada yaşadığı panik korku aklını almış arkadaşımın.İnsanın eli ayağı boşanıyor duyunca bile olanları
Migiyi tam alacaktım, eşim kızımın bebek arabasında durmadığını hep kanguruda gezdirdiğimizi hatırlattı. Onun yerine peluş astronot alsam daha mı mantıklı bilemedim. Ya da alayım ikisinden de en iyisi. Sağol canım.Canım migie al derim.
Biz alanlar bayıldık
Fiyatıda uygun owli markasına göre
Kış bebekleri için çok mantıklı bir ürün gibi duruyor.
Trendyolda sürekli günceliyor stoklarını
En cok korktugum seylerden biri. Allah korusun kanamam suyum gelse doktoruma ulasmam 1 bucuk 2 saatHiç sorma haftasonu babannesi vefat etti.
Arkadaşımın yanında kardeşi kalmış tek olmasın evde diye. Hiçbirşey yokken bir anda kanamayı fark etmiş.Hepsinin ödü kopmuş ambülans ile apar topar gitmişler hastaneye sırada yaşadığı panik korku aklını almış arkadaşımın.İnsanın eli ayağı boşanıyor duyunca bile olanları
Ben hep ya sağ ya sola uykuya dalıyorum her kalktığımda sırt üstü buluyorum kendimi ama inan çok sırt ağrım oluyor sırt üstü yatmaya bağlıyorum artık bu sırt ağrısını
Bakın yatma şekliyle ilgili böyle demiş. Mide yanması yaşadığım için hep sola yatıyorum ben ama kalkarken ya sırt üstü ya sağa dönmüş olarak buluyorum
Of en korktuğum şey bu kanama. Ama şükür ki 35-36 olmuş artık.Hiç sorma haftasonu babannesi vefat etti.
Aynen öyle duyması bile etkiliyor insanı o ne haldedir kim bilir Allahım yar ve yardımcıları olsun bebeğinde annesininde inşallah güzel haberlerini duyarızHiç sorma haftasonu babannesi vefat etti.
Valla şimdi sipariş verdim canım inşallah bende de işe yararBenimde kuyruk sokumum gebelik başından beri ağrıyor oturma simidi aldım hb dan baya fark etti tavsiye ederim
Bana da owli vermişti görümcem kangruda taşımak için ekstra peluş astronot aldım ben de owli pek uygun değil gibi fazla kalın onu doğum çantasına koydum hastaneden çıkış içinMigiyi tam alacaktım, eşim kızımın bebek arabasında durmadığını hep kanguruda gezdirdiğimizi hatırlattı. Onun yerine peluş astronot alsam daha mı mantıklı bilemedim. Ya da alayım ikisinden de en iyisi. Sağol canım.
Ben owli aldım ama tabi benim oğlan ne yapar bilmiyorumMigiyi tam alacaktım, eşim kızımın bebek arabasında durmadığını hep kanguruda gezdirdiğimizi hatırlattı. Onun yerine peluş astronot alsam daha mı mantıklı bilemedim. Ya da alayım ikisinden de en iyisi. Sağol canım.
Aynen csnim. Ben cok sicakliyorum. Normalde asiri usuyen biriydim. Butun pencereleri aciyorum ev hala 27 dereceAy havalar yine ısındı benim sinirlerimi bozuyo bu dengesizlik yaa yağmur yağsa hava soğusa ben kendime gelecem bence ama şu şartlarda olmuyobence doğrudan ruh sağlığını etkiliyo sanırsın ağustos
Allaha şükür en kritik dönemleri geçti ama korktu ya bir kere paniği devam ediyorOf en korktuğum şey bu kanama. Ama şükür ki 35-36 olmuş artık.
Aynen yaa gece yanmışım hem üstümü hem karnımı açmışım. Karın ağrısına uyandım bidaha sancı girmişti. Üstümü örtsem yanıyom açsam üşüyorum saçma sapan bişi. Soğusun artık inşallah yaa mevsim normaline dönsünAynen csnim. Ben cok sicakliyorum. Normalde asiri usuyen biriydim. Butun pencereleri aciyorum ev hala 27 dereceaksam esim niye aciyorsun pencereleri dondum dedi, baktim 26 olmus sadece ev. Dogumdan sonra da devam edecek mi bu sicaklamalar acaba. Geceleri cok terliyorum, tam hastalik havasi gercekten
Aminn,Allah yardımcısı olsun yaa
Ben bunu henüz 25 haftalıkken yaşadım Allah kimseye yaşatmasın tek farkı ben tek değildim. Uykumdan uyandım ve yaşadığım korkuyu 8 hafta oldu hala atlatamadım. Ömrüm boyunca da unutamıcam. Kimse yaşamasın kimse. İnsanın korktuğu hep başına geliyor. Eşimin evde olmadığı zamanlar sancım ağrım olmasın Allahım diye hep dua ettim. Sancım var taksiyle doktora gidicez annemle. Dua edin doğumla ilgili olmasın yaHiç sorma haftasonu babannesi vefat etti.
Yaa bize haber ver tamam mıBen bunu henüz 25 haftalıkken yaşadım Allah kimseye yaşatmasın tek farkı ben tek değildim. Uykumdan uyandım ve yaşadığım korkuyu 8 hafta oldu hala atlatamadım. Ömrüm boyunca da unutamıcam. Kimse yaşamasın kimse. İnsanın korktuğu hep başına geliyor. Eşimin evde olmadığı zamanlar sancım ağrım olmasın Allahım diye hep dua ettim. Sancım var taksiyle doktora gidicez annemle. Dua edin doğumla ilgili olmasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?