2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım migie al derim.
Biz alanlar bayıldık
Fiyatıda uygun owli markasına göre
Kış bebekleri için çok mantıklı bir ürün gibi duruyor.
Trendyolda sürekli günceliyor stoklarını

Doktoru aradım 5 te gel bakayım dedi. Ağrı göbek deliğimden girip karnıma yayılıyor. inşallah doğumla ilgili değildir

Ayy kıyamam ya nasıl korkmuştur kim bilir biz en ufak sancıda ödümüz kopuyor
Hiç sorma haftasonu babannesi vefat etti.
Eşi annesi babası hepsi cenazeye gitmiş.
Arkadaşımın yanında kardeşi kalmış tek olmasın evde diye. Hiçbirşey yokken bir anda kanamayı fark etmiş.Hepsinin ödü kopmuş ambülans ile apar topar gitmişler hastaneye sırada yaşadığı panik korku aklını almış arkadaşımın.İnsanın eli ayağı boşanıyor duyunca bile olanları

Allah yardımcısı olsun yaa

Canım migie al derim.
Biz alanlar bayıldık
Fiyatıda uygun owli markasına göre
Kış bebekleri için çok mantıklı bir ürün gibi duruyor.
Trendyolda sürekli günceliyor stoklarını
Migiyi tam alacaktım, eşim kızımın bebek arabasında durmadığını hep kanguruda gezdirdiğimizi hatırlattı. Onun yerine peluş astronot alsam daha mı mantıklı bilemedim. Ya da alayım ikisinden de en iyisi. Sağol canım.

En cok korktugum seylerden biri. Allah korusun kanamam suyum gelse doktoruma ulasmam 1 bucuk 2 saat insallah planli bi sekilde hastaneye gitmeyi nasip atsin Allah hepimize kolay zamaninda dogumlar nasip etsin

Bakın yatma şekliyle ilgili böyle demiş. Mide yanması yaşadığım için hep sola yatıyorum ben ama kalkarken ya sırt üstü ya sağa dönmüş olarak buluyorum
Ben hep ya sağ ya sola uykuya dalıyorum her kalktığımda sırt üstü buluyorum kendimi ama inan çok sırt ağrım oluyor sırt üstü yatmaya bağlıyorum artık bu sırt ağrısını oturamıyorum bile günlük yaşamımı o denli etkiliyor

Of en korktuğum şey bu kanama. Ama şükür ki 35-36 olmuş artık.

Aynen öyle duyması bile etkiliyor insanı o ne haldedir kim bilir Allahım yar ve yardımcıları olsun bebeğinde annesininde inşallah güzel haberlerini duyarız

Bana da owli vermişti görümcem kangruda taşımak için ekstra peluş astronot aldım ben de owli pek uygun değil gibi fazla kalın onu doğum çantasına koydum hastaneden çıkış için

Ben owli aldım ama tabi benim oğlan ne yapar bilmiyorum 1tane yünlü bir tanede kalın polar gibi olandan var. Bende baya battaniye var galiba

Ay havalar yine ısındı benim sinirlerimi bozuyo bu dengesizlik yaa yağmur yağsa hava soğusa ben kendime gelecem bence ama şu şartlarda olmuyo bence doğrudan ruh sağlığını etkiliyo sanırsın ağustos
Aynen csnim. Ben cok sicakliyorum. Normalde asiri usuyen biriydim. Butun pencereleri aciyorum ev hala 27 derece aksam esim niye aciyorsun pencereleri dondum dedi, baktim 26 olmus sadece ev. Dogumdan sonra da devam edecek mi bu sicaklamalar acaba. Geceleri cok terliyorum, tam hastalik havasi gercekten

Aynen yaa gece yanmışım hem üstümü hem karnımı açmışım. Karın ağrısına uyandım bidaha sancı girmişti. Üstümü örtsem yanıyom açsam üşüyorum saçma sapan bişi. Soğusun artık inşallah yaa mevsim normaline dönsün

Ben bunu henüz 25 haftalıkken yaşadım Allah kimseye yaşatmasın tek farkı ben tek değildim. Uykumdan uyandım ve yaşadığım korkuyu 8 hafta oldu hala atlatamadım. Ömrüm boyunca da unutamıcam. Kimse yaşamasın kimse. İnsanın korktuğu hep başına geliyor. Eşimin evde olmadığı zamanlar sancım ağrım olmasın Allahım diye hep dua ettim. Sancım var taksiyle doktora gidicez annemle. Dua edin doğumla ilgili olmasın ya

Yaa bize haber ver tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…