2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de burdan sipariş verdimm bekliyorum bakalım 20 gün dedi

Yaa bize haber ver tamam mı
İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Saat 5 te çağırdı. 16.30 gibi çıkarım evden inşallah. Korkuyorum magnezyum aldım şimdi 1 tane. Kasılma varsa hafiflesin diye dua edin. Bişey çıkmasın henüz erken

Benimde tam tersi gün içi sırtım ağrıyor yatağa sırt üstü yatıyorum bir süre o iyi geliyor

Benimde bütün günümü yeme içmeye göre programlamak zorluyor mesela sabah çocuğa kahvaltı hazırlarken ağzıma bir iki bişey atamıyorum tokluk ölçeceğim diye saatimi bekliyorum.ara öğün saati gelmedi diye o an bişey yemek istediysem yiyemiyorum Buda hep keyifsiz hissettiriyor artık

Benim haftada 2 ye düştü ölçüm ama onu bile yapmıyorum ya listeye uyduğum sürece olması gibi çıkıyor hep o nedenle boşluyorum ölçümü ama yememem gereken bişi yersem ölcüyorum
Ben hala günde 4 ölçüm birde gece yatmadan ölçüm yapıyorum ilk iki üç hafta 7 ölçüm yapmıştım

Canım ya inşallah aksi bir durum yoktur.
Yorduysan kendini onlarda ağrı sızı yapmıştır belki

Rica ederim☺Bende var bilmiyorum valla canim amann onlar halletsin sen takma dinlenmene bak
Ya arkadaşlar benim sancım var ya ama nerde tam kestiremiyorum. Sabah ishal gibiydim kahvaltı yaptım şimdi yine öyle bir sancı girdi ama göbek deliğimin oralarda gibi sancı. Doktora gitsem mi bilmiyorum
Bence sen usutmussun canim o karın ağrısı da bağırsak gaz ağrısı bana da oluyor korkma kendini sıcak tut sıcak havlu falan koy karnına beline geçer insallah

Canım ya inşallah aksi bir durum yoktur.
Yorduysan kendini onlarda ağrı sızı yapmıştır belki
Ben istesem de yoramıyorum ki 2 aydır yatıyorum hayatım 2 odasında geçiyor. Ya ishal oldum sabah onun ağrısı yada sancı bilmiyorum ki.

İnşallah öyledir ama üşütecek bişey de yapmıyorum. Evden dışarı çıkamıyorum. Sürekli istirahat halindeyim bilmiyorum ya inşallah dediğin gibidir

Benimde tam tersi gün içi sırtım ağrıyor yatağa sırt üstü yatıyorum bir süre o iyi geliyor
Çok zormuş analık bakma dışardan kolay görüyordum ama rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin daha kucağıma almadan anlamaya başladım anneleri valla

Çok zormuş analık bakma dışardan kolay görüyordum ama rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin daha kucağıma almadan anlamaya başladım anneleri valla
Bende bugün eşime dedim ki “imkanı olan baba olsun analık çok zor” dün kusuyordum eşim horul horul uyudu. Neden uyandırmadın? Uyandırsam ne yapacak sanki

anneme düşkünlüğüm arttı hiç yanımdan ayrılsın istemiyorum az önce aradım kv konuşmamızı anlatıyorum diyor ki bunu diyen ben olsam bana neler ederdin dedim sen annemsin sonuçta fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…