- 11 Mayıs 2023
- 362
- 611
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.761
Ben de burdan sipariş verdimm bekliyorum bakalım 20 gün dediOdasina yaptirdigim 1. Linkteki
Bak ekliym foto ama asamadik cnku malum tadilat devam edio takim da gelmedi daha
Yazi tipini boyutunu rengini sen seciosun. Actim baktim ben cok begendim
Eki Görüntüle 3322750 Eki Görüntüle 3322752
1. Valla 32deki calisabilir raporu dun yolladim ben. Haberim bile yoktu sirket mail atinca hastaneyi aradim yazdilar yolladilar bisey olmuyo sgk ya giris yapmak icin istiyolar
3. Lansinohu bilmem denemedim ama bende catlak oluyo arada kantaron suruyorum cok iyi geliyor
Valla nazar ettiler bize umarım herşey düzenlir canım sakın kalmaya çalışKızlar doktordayım, ultrasonda kasılmaya başladım yine nstye bağladılar sancılar çıktı şimdi serum bağlandırahim ağzı da 4cm den 2.8e düşmüş bebeğin başı çok aşağıdaymış
İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Saat 5 te çağırdı. 16.30 gibi çıkarım evden inşallah. Korkuyorum magnezyum aldım şimdi 1 tane. Kasılma varsa hafiflesin diye dua edin. Bişey çıkmasın henüz erkenYaa bize haber ver tamam mı
Çektim canım şifa olsun inşallahKızlar bugünde @Babydustt için 99kere “ya mübdi” çekelim
Peluş astronotun linkini atar mısın, bakayım?Bana da owli vermişti görümcem kangruda taşımak için ekstra peluş astronot aldım ben de owli pek uygun değil gibi fazla kalın onu doğum çantasına koydum hastaneden çıkış için
Benimde tam tersi gün içi sırtım ağrıyor yatağa sırt üstü yatıyorum bir süre o iyi geliyorBen hep ya sağ ya sola uykuya dalıyorum her kalktığımda sırt üstü buluyorum kendimi ama inan çok sırt ağrım oluyor sırt üstü yatmaya bağlıyorum artık bu sırt ağrısınıoturamıyorum bile günlük yaşamımı o denli etkiliyor
Benimde bütün günümü yeme içmeye göre programlamak zorluyor mesela sabah çocuğa kahvaltı hazırlarken ağzıma bir iki bişey atamıyorum tokluk ölçeceğim diye saatimi bekliyorum.ara öğün saati gelmedi diye o an bişey yemek istediysem yiyemiyorum Buda hep keyifsiz hissettiriyor artıkSaatlere uymak gerebiliyor insanı aynı durumdayım programımı yeme içmeye göre yapmak zorunda kalıyorum, extrem bir şey çıkınca yapamıyorum canım sıkılıyor, acıkmadan yiyorum vs ama işte saatin önemi de şeker içinAz kaldı diye avutuyorum kendimi. Hele keşfettim tatlılar böreklerle doluyken daha zor neyse izlerken yemiş gibi tatmin oluyorum, bir doğurayım her gün yicem diye ben ölçümsüz devam ediyorum geçen hafta açlık tokluk baktırdım tekrardan o kadar. Ama benim sınırda intoleransım var direkt gebelik şekeri teşhisi koyulmadı
Ben hala günde 4 ölçüm birde gece yatmadan ölçüm yapıyorum ilk iki üç hafta 7 ölçüm yapmıştımBenim haftada 2 ye düştü ölçüm ama onu bile yapmıyorum yalisteye uyduğum sürece olması gibi çıkıyor hep o nedenle boşluyorum ölçümü ama yememem gereken bişi yersem ölcüyorum
Canım ya inşallah aksi bir durum yoktur.Ben bunu henüz 25 haftalıkken yaşadım Allah kimseye yaşatmasın tek farkı ben tek değildim. Uykumdan uyandım ve yaşadığım korkuyu 8 hafta oldu hala atlatamadım. Ömrüm boyunca da unutamıcam. Kimse yaşamasın kimse. İnsanın korktuğu hep başına geliyor. Eşimin evde olmadığı zamanlar sancım ağrım olmasın Allahım diye hep dua ettim. Sancım var taksiyle doktora gidicez annemle. Dua edin doğumla ilgili olmasın ya
Rica ederim☺Bende var bilmiyorum valla canim amann onlar halletsin sen takma dinlenmene bakŞimdi arkasından konuşmuş gibi olucam ama kurumsal olmayıp sekreterlikten 50 yaşında patronun uzaktan yengesi diye insan kaynaklarına terfi edersen böyle oluyor sanırım. Şimdi yazıcam watsaptan. Hayır bi de analık diye girmişler zaten. Ama raporda tahmini bir tarih yok benim. Rapor bitiş tarihi " - "şöyle. Tam 32+0 da aldım o tarihte de gönderdim. Göğüslerim için de ellemicem varsın aksın. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Bence sen usutmussun canim o karın ağrısı da bağırsak gaz ağrısı bana da oluyor korkma kendini sıcak tut sıcak havlu falan koy karnına beline geçer insallahYa arkadaşlar benim sancım var ya ama nerde tam kestiremiyorum. Sabah ishal gibiydim kahvaltı yaptım şimdi yine öyle bir sancı girdi ama göbek deliğimin oralarda gibi sancı. Doktora gitsem mi bilmiyorum
Ben istesem de yoramıyorum ki 2 aydır yatıyorum hayatım 2 odasında geçiyor. Ya ishal oldum sabah onun ağrısı yada sancı bilmiyorum ki.Canım ya inşallah aksi bir durum yoktur.
Yorduysan kendini onlarda ağrı sızı yapmıştır belki
İnşallah öyledir ama üşütecek bişey de yapmıyorum. Evden dışarı çıkamıyorum. Sürekli istirahat halindeyim bilmiyorum ya inşallah dediğin gibidirRica ederim☺Bende var bilmiyorum valla canim amann onlar halletsin sen takma dinlenmene bak
Bence sen usutmussun canim o karın ağrısı da bağırsak gaz ağrısı bana da oluyor korkma kendini sıcak tut sıcak havlu falan koy karnına beline geçer insallah
Çok zormuş analık bakma dışardan kolay görüyordum ama rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin daha kucağıma almadan anlamaya başladım anneleri vallaBenimde tam tersi gün içi sırtım ağrıyor yatağa sırt üstü yatıyorum bir süre o iyi geliyor
Bende bugün eşime dedim ki “imkanı olan baba olsun analık çok zor” dün kusuyordum eşim horul horul uyudu. Neden uyandırmadın? Uyandırsam ne yapacak sankiÇok zormuş analık bakma dışardan kolay görüyordum ama rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin daha kucağıma almadan anlamaya başladım anneleri valla
Peluş astronotun linkini atar mısın, bakayım?
anneme düşkünlüğüm arttı hiç yanımdan ayrılsın istemiyorum az önce aradım kv konuşmamızı anlatıyorum diyor ki bunu diyen ben olsam bana neler ederdinÇok zormuş analık bakma dışardan kolay görüyordum ama rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin daha kucağıma almadan anlamaya başladım anneleri valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?