- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.781
Benim eşimde böyle ilk aylar çok kusuyordum korkuyordu bir şey olacak diye ne kadar çağırmasam da o sesimi duyar koşa koşa yanıma gelirdi hep yanımda oldu sırtımı ovaladiBende bugün eşime dedim ki “imkanı olan baba olsun analık çok zor” dün kusuyordum eşim horul horul uyudu. Neden uyandırmadın? Uyandırsam ne yapacak sanki
Bu konuda bomba benimkiBende bugün eşime dedim ki “imkanı olan baba olsun analık çok zor” dün kusuyordum eşim horul horul uyudu. Neden uyandırmadın? Uyandırsam ne yapacak sanki
Canım benim çok teşekkür ederim, tek tek dua eden herkese de teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun nasılsın şimdi
Kuzu gelen ilk sancıyla doğuracak olsak ben doğururdumgrupta ilk sancısı başlayanlardan biri benim galiba üstelik her gittiğimde sancılarım daha yüksek çıkıyor ama bebişler içerdeler daha. Stres sakın yapma oda sancıyı tetikliyor. Benim rahim ağzı 1 haftada 27 den 21 e düştü ama araştırdım 5 mm düşmesine rağmen açıklığı olmayıp bir kaç hafta daha idare eden bile olmuş. Açıklığı varken aylarca doğum yapmayanlar var. Yani stres yapmıyoruz bebişimizle konuşup şuan gelmemesi konusunda küçük tehditlerde bulunuyoruz
2 hafta önce 10 dk 3 sancı çıktı nst de bu normal şartlarda düzenli sancı demek ve hepsi 50 civarıydı. Doktor naptı açılma yok deyip gönderdi. İlaç dahi vermedi
Ve binler şükür 2 haftadır evdeyim. Demem o ki arada olabiliyor böyle hemen en kötüsünü düşünme. Zaten hastanedesin gerekli tüm önlemleri almışlardır. İçini rahatlatmaya bak arkadaşım
Geçmiş olsun canım doktor ne diyor?
çok geçmiş olsun kuzum inşallah zamanını bekler bebiş
Canım Allah yardımcın olsun bu haftalarda oluyormuş ama rahim ağzı kısmını bilmiyorum inşallah bir sorun olmadan evine dönersin
Son zamanlar yorucu aktiviteler yaptın mı? 2.8 kötü değil bu arada
Valla nazar ettiler bize umarım herşey düzenlir canım sakın kalmaya çalış
Son zamanlar yorucu aktiviteler yaptın mı? 2.8 kötü değil bu arada
Ay benimki de böyle bazen gerçekle rüyayı ayırt edemiyorBu konuda bomba benimkidaha öncede yazmıştım. Ben kusarken neden kalkıp bana bakmaya gelmedin? Diye soruyorum.
Ve o muhteşem cevap….
Ben onu rüya sandımen az on kere yaşanmıştır
İnşallah bişeycikler olmaz. Magnezyum kullanmıyor muydun.Canım benim çok teşekkür ederim, tek tek dua eden herkese de teşekkür ederim
Çok sağolun kızlareve geçtik şimdi. Serumdan sonra tekrar baktılar 2 kez nstye sancılar bu sefer 80’lere vurdu doktor hoşuma gitmedi dedi. Antibiyotik yazdı (neden anlayamadım) bir de magnezyum yazdı. Kan testi verdim crp bakmak istedi enfeksiyon kaynaklı mı acaba bu kasılmalar ihtimalleri eleyelim dedi. Evde kötü olmadığım sürece çarşamba yatmamı Perşembe tekrar gelmemi istedi bir daha bakacakmış, eğer sancılar devam ediyorsa ciğer geliştirici yapacağım dedi. Şuan yapmak istemiyorum bir miktar kortizol içeriyormuş ama sancıların böyle devam ederse yapacağım dedi. Bebiş çok şükür yine de 2 kg olmuş Perşembe’ye kadar yatacağım şimdilik
Ben 2,5 tog uyku tulumu aldım defactodan herhalde onu giydiririm 1-3 ay diyor ondan sonra ya başka bişey alırım yada alternatif düşünürüm zaten marta yaklaşmış olur herhalde biraz daha sıcak olurKızlar gece bebişlere ne giydirecegiz aklıma takıldı
valla öyle onlara sorsan onlarda bizim yerimizde olmak isterBende bugün eşime dedim ki “imkanı olan baba olsun analık çok zor” dün kusuyordum eşim horul horul uyudu. Neden uyandırmadın? Uyandırsam ne yapacak sanki
He anneler nazımızı çekecekanneme düşkünlüğüm arttı hiç yanımdan ayrılsın istemiyorum az önce aradım kv konuşmamızı anlatıyorum diyor ki bunu diyen ben olsam bana neler ederdindedim sen annemsin sonuçta fark var
İnşallah sorunsuz çıkar sonuçların bir daha aksilik yaşamazsınCanım benim çok teşekkür ederim, tek tek dua eden herkese de teşekkür ederim
Çok sağolun kızlareve geçtik şimdi. Serumdan sonra tekrar baktılar 2 kez nstye sancılar bu sefer 80’lere vurdu doktor hoşuma gitmedi dedi. Antibiyotik yazdı (neden anlayamadım) bir de magnezyum yazdı. Kan testi verdim crp bakmak istedi enfeksiyon kaynaklı mı acaba bu kasılmalar ihtimalleri eleyelim dedi. Evde kötü olmadığım sürece çarşamba yatmamı Perşembe tekrar gelmemi istedi bir daha bakacakmış, eğer sancılar devam ediyorsa ciğer geliştirici yapacağım dedi. Şuan yapmak istemiyorum bir miktar kortizol içeriyormuş ama sancıların böyle devam ederse yapacağım dedi. Bebiş çok şükür yine de 2 kg olmuş Perşembe’ye kadar yatacağım şimdilik
Artık aralık ayı gelsin bence. Gerçi 36. Haftadan sonra daha zorlanıyormuşuz galibavalla öyle onlara sorsan onlarda bizim yerimizde olmak ister
EVin sıcaklığı hep aynı olursa ekstra birşey giydirilmesine ihtiyaç yok bebek anne üşüdüğü kadar üşür aslında yenidoğanı annenin giyindiğinden bir kat sadece Fazla giydirmek yetiyorKızlar gece bebişlere ne giydirecegiz aklıma takıldı
Tahlil test yapmadan mı verdi o antibiyotiği anlayamadım ben ihtimal elemek ne demek yaCanım benim çok teşekkür ederim, tek tek dua eden herkese de teşekkür ederim
Temizlemek için ne aldın canım ben daha temizleyici de almadımÖnce bebek deterjanı ile yıkadım sonra kaynattım şimdide kurumasını bekliyorum. Sterilizasyon
Ben civilden kuju diye bir markanın deterjanını aldım e bebekte de unibaby markasının var ablamda onu kullanıyor bide sünger aldım e bebektenTemizlemek için ne aldın canım ben daha temizleyici de almadım
Süngerle de mi temizlemek gerekiyor biz direkt kaynatmıcak mıyız bunlarıBen civilden kuju diye bir markanın deterjanını aldım e bebekte de unibaby markasının var ablamda onu kullanıyor bide sünger aldım e bebekten
80 e çıktı sancım ama düzensiz olduğu için doğum başlamıyor dedi. Haftalık nst ye gireceğim artık. Bebek hala makat gelişli 46 cm boy 2450 kg olmuş. Eğer şuan doğarsa da 4-5 gün kuvezde kalır dedi doktor endişelenme dedi
Ben ıkısınden de aldım canım, degısık degısık kullanrız dıyeMigiyi tam alacaktım, eşim kızımın bebek arabasında durmadığını hep kanguruda gezdirdiğimizi hatırlattı. Onun yerine peluş astronot alsam daha mı mantıklı bilemedim. Ya da alayım ikisinden de en iyisi. Sağol canım.
Oyy masallah80 e çıktı sancım ama düzensiz olduğu için doğum başlamıyor dedi. Haftalık nst ye gireceğim artık. Bebek hala makat gelişli 46 cm boy 2450 kg olmuş. Eğer şuan doğarsa da 4-5 gün kuvezde kalır dedi doktor endişelenme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?