2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende bugün eşime dedim ki “imkanı olan baba olsun analık çok zor” dün kusuyordum eşim horul horul uyudu. Neden uyandırmadın? Uyandırsam ne yapacak sanki
Benim eşimde böyle ilk aylar çok kusuyordum korkuyordu bir şey olacak diye ne kadar çağırmasam da o sesimi duyar koşa koşa yanıma gelirdi hep yanımda oldu sırtımı ovaladi çok rahat ediyordum o öyle yaptıkça açıkça ona demedim ama o her seferinde uykuda olsa bile uyanır gelirdi. Yanımdan ayrılmazdi bana da gözümün önünde ol başka yere gitme mutfağa filan diye söylenirdi

Bende bugün eşime dedim ki “imkanı olan baba olsun analık çok zor” dün kusuyordum eşim horul horul uyudu. Neden uyandırmadın? Uyandırsam ne yapacak sanki
Bu konuda bomba benimki daha öncede yazmıştım. Ben kusarken neden kalkıp bana bakmaya gelmedin? Diye soruyorum.
Ve o muhteşem cevap….
Ben onu rüya sandım en az on kere yaşanmıştır

Kızlar bugünde B Babydustt için 99kere “ya mübdi” çekelim
Canım benim çok teşekkür ederim, tek tek dua eden herkese de teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun nasılsın şimdi

Geçmiş olsun canım doktor ne diyor?

çok geçmiş olsun kuzum inşallah zamanını bekler bebiş

Canım Allah yardımcın olsun bu haftalarda oluyormuş ama rahim ağzı kısmını bilmiyorum inşallah bir sorun olmadan evine dönersin

Son zamanlar yorucu aktiviteler yaptın mı? 2.8 kötü değil bu arada

Valla nazar ettiler bize umarım herşey düzenlir canım sakın kalmaya çalış

Çok sağolun kızlar eve geçtik şimdi. Serumdan sonra tekrar baktılar 2 kez nstye sancılar bu sefer 80’lere vurdu doktor hoşuma gitmedi dedi. Antibiyotik yazdı (neden anlayamadım) bir de magnezyum yazdı. Kan testi verdim crp bakmak istedi enfeksiyon kaynaklı mı acaba bu kasılmalar ihtimalleri eleyelim dedi. Evde kötü olmadığım sürece çarşamba yatmamı Perşembe tekrar gelmemi istedi bir daha bakacakmış, eğer sancılar devam ediyorsa ciğer geliştirici yapacağım dedi. Şuan yapmak istemiyorum bir miktar kortizol içeriyormuş ama sancıların böyle devam ederse yapacağım dedi. Bebiş çok şükür yine de 2 kg olmuş Perşembe’ye kadar yatacağım şimdilik

Son zamanlar yorucu aktiviteler yaptın mı? 2.8 kötü değil bu arada

Yorucu olarak yazlıktan evimize dönüş yaptık, bu süreçte kedim çok hastalandı benim de yüzümden oldu çok ağlayıp üzüldüm. Doktora anlattım bunlar da tetiklemiş olabilir dedi ama bunlardan önce de evde eşime diyordum sancı geliyor sanki diye ama işte ilk olunca insan tecrübesizlik

Bu konuda bomba benimki daha öncede yazmıştım. Ben kusarken neden kalkıp bana bakmaya gelmedin? Diye soruyorum.
Ve o muhteşem cevap….
Ben onu rüya sandım en az on kere yaşanmıştır
Ay benimki de böyle bazen gerçekle rüyayı ayırt edemiyor geçen aşkım horluyorsun diye uyandırdım horlamak ne demek diyor bana

İnşallah bişeycikler olmaz. Magnezyum kullanmıyor muydun.

Kızlar gece bebişlere ne giydirecegiz aklıma takıldı
Ben 2,5 tog uyku tulumu aldım defactodan herhalde onu giydiririm 1-3 ay diyor ondan sonra ya başka bişey alırım yada alternatif düşünürüm zaten marta yaklaşmış olur herhalde biraz daha sıcak olur

valla öyle onlara sorsan onlarda bizim yerimizde olmak ister

anneme düşkünlüğüm arttı hiç yanımdan ayrılsın istemiyorum az önce aradım kv konuşmamızı anlatıyorum diyor ki bunu diyen ben olsam bana neler ederdin dedim sen annemsin sonuçta fark var
He anneler nazımızı çekecek biz nasıl zamanında terlikleri yiyip yine anne diye ağladıysak şimdi de hem nazımızı çeksinler hem eksik olmasınlar

İnşallah sorunsuz çıkar sonuçların bir daha aksilik yaşamazsın

Kızlar gece bebişlere ne giydirecegiz aklıma takıldı
EVin sıcaklığı hep aynı olursa ekstra birşey giydirilmesine ihtiyaç yok bebek anne üşüdüğü kadar üşür aslında yenidoğanı annenin giyindiğinden bir kat sadece Fazla giydirmek yetiyor
Tahlil test yapmadan mı verdi o antibiyotiği anlayamadım ben ihtimal elemek ne demek ya
Yatıp strese girmeyince sancı pek uğramıyor ama e in ufak sinir üzüntü ve yorulmak gerçekten tetikliyor ... allahım senide bebeğini de korusun inşallah yavrum

Temizlemek için ne aldın canım ben daha temizleyici de almadım
Ben civilden kuju diye bir markanın deterjanını aldım e bebekte de unibaby markasının var ablamda onu kullanıyor bide sünger aldım e bebekten

Ben civilden kuju diye bir markanın deterjanını aldım e bebekte de unibaby markasının var ablamda onu kullanıyor bide sünger aldım e bebekten
Süngerle de mi temizlemek gerekiyor biz direkt kaynatmıcak mıyız bunları

B Babydustt W world1 çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız sancıların sıklığı azaldı mi
80 e çıktı sancım ama düzensiz olduğu için doğum başlamıyor dedi. Haftalık nst ye gireceğim artık. Bebek hala makat gelişli 46 cm boy 2450 kg olmuş. Eğer şuan doğarsa da 4-5 gün kuvezde kalır dedi doktor endişelenme dedi

Ben ıkısınden de aldım canım, degısık degısık kullanrız dıye

Oyy masallah ben de duracağını dusunuyorum, yokluyor sanırım bı rahım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…