2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahhh kediyi okudum Evet, bir de biraz yorulmussun… hepsi pst üste gelince olmus olabilir… Ama Merak etme, önleminki almis Doktor, insallah henüz dogum vs olmiicak

Cok gecmis olsun canim. Durdururlar canim stres yapma. Insallah serum filan verirler
Sağol canım şimdilik bişey yok düzensiz sancılarmış
Canım çok geçmiş olsun ya öncelikle inşallah testlerin temiz çıkar bide rahim ağzın falan nasıl doktor ne dedi
inşallah temiz çıkar açılma vs yok herşeyi iyi çok şükür plasenta yaşlanması yokmuş suyu iyi kan akışı. Makat gelişli işte döndü bi sonra öyle kaldı gitti geçen hafta 31mm di bugün tekrar ölçmedi .
Geçmiş olsun canım önceden sancın var mıydı
Cuma günü çok sık girmişti ama sonra hiç girmedi. Bugün zaten belirti söyleyince nst çekti . Ama nst raporunda iki tane kocaman dağ vardı :)
Ahhh Gecmis olsun, ilaclsrla devam der herhalde Doktor
sağol canım . Mevcut vitamin ilaçlara devam ama progestanı bıraktık 32de
Oyy masallah ben de duracağını dusunuyorum, yokluyor sanırım bı rahım de
sorma bir de ayakları tam vajinama vuruyor dışarı çakacak gibi hissediyorum . En kuvvetli yeri ayakları ya şuan bir vuruyor anlatamam 34e kadar yıkılmadım ayaktaydım. Ama şimdi gene yıkılmadım da ayakta mıyım sürünüyor muyum belli değiş :))

Süngerle de mi temizlemek gerekiyor biz direkt kaynatmıcak mıyız bunları
Ben ilk deterjanı ile yıkadım küçük şeyler olduğu için elin gitmesi falan zor oluyor sonra da ilk kullanım olacağı için kaynattım. Her zaman kaynatmaya vakit bulunamayabiliyor o yüzden ben deterjan ve süngerini aldım

Uyku tulumu alıcaktım ben, arkadasım kıyafet gonderecek soramadım da ıcınde uyku tulumu var mı dıye, utandımbeklıyorum sımdılık
Benimde kuzenim kızı 2 yaşına yaklaştı onun yenidoğan dönemindekileri saklamış.
Geçen canlı yayın yaptı açtı tüm dolabı tek tek beğendiklerimi ayırdı
Kuzen & arkadaş her anneye şart
( Süt sağma makinesinden bebek telsizine pekçok elektronik ürünüde temiz güzel kullanmış onlarda bana gelmişti ilk zamanlar alışverişe balayınca insan fark ediyor.Bebeğe ne çok ürün alınması gerekitğini)

O Oezzi29 yememen gereken bir şey yeyince nasıl çıkıyor ölçümün?
Mesela normal diyete göre yediysem tokluk maksimum 100-125 arası çıkıyor, yememem gereken bişi olursa diyelim puding yedim 130 a yakın çıkıyor… yani çok farketmiyo, ben de anlamadım, sanki yok şekerim gibi ama var

Bence tekmelere tepkı gösteriyor rahım, sakınlestırıcı müzik falan ac bakalım pozitif düşün, cok sukur risklı donemlerı atlattın

Yaa geçmiş olsun bebeğim senin bizden önce doğurmanı bekliyodum ama bu kadar da önce değildi bu beklenti. İnşallah sağlıklı şekilde zamanında gelir en azından 2 hafta kalması lazım içerde

Kesınlıkle, benım de arkadasımın 2 oglu var, evde gıydırırısın ne olcak dıyor beklıyorum bakalım ne zaman gonderecek, bıtanesı de ben araba puset aldıgımda, nıye aldın ben verirdim sana dıyor, ben ne bıleyım senın verecegını demezsen dıyemedım

Haftada kaç kez deliyorsun diyeti

En az 38 i görecek inşallah kilosu da maşallah artmış. Ntsyi sancı çıkmasa bile haftalık istiyorlar

Ben de gecen dısarda köfte ekmek yedım, beyaz ekmek, ustune catalın ucuyla kadayıf tatlısı, hala o tatlının tadı damagımda, eve geldım vıcdan azabı cektım 10 gun sonra kontrolum var, ınsallah o zamana etkısı falan gecer

Uzun yolculuk üzüntü vb tetiklemistir inşallah Perşembeye bir şey kalmaz

Benim de bugün canım çok tatlı çekti ara öğünü bekleyemedim, kahve yapıp yanında siyah kuru üzüm yedim, bugün ara öğün yapmıcam direkt akşam yemeği yicem böyle bir dengesizlik yaşadım. Kafam attı aman be dedim bugün bir kerecikten bir şey olmaz, hem zararlı bir şey yemiyorum sadece saate uymadım bir de öğünü az yapıcam

Canım etkisi falan kalmamıştır onun hatta bence bir şey de olamamıştır, tedbir amaçlı yapıyoruz bu diyeti arada küçük kaçamaklar etkilemez bence diyetisyenler çok katı bu konuda ama ben böyle düşünüyorum

He bide öyle bir durum var
Diğer kuzenimde yeni doğum yapmıştı. Nankörden teklif bekledim kaç ay hiç oralı değil
Ben tüm eksik listemi bitirdim.
Geçen hafta sunu bunu alma ben veririm diyor.Aldım tatlım herşeyi teklif için geç kaldın dedim.

Haftada kaç kez deliyorsun diyeti
Valla 2-3 günde bi ufak bi tatlı bişiler yiyorum ya da tatlandırıcı yoğurdumda kullanıyorum gibi tatlı yemezsem mesela akşam yemekte 2-3 kaşık pilav ya da 2-3 kaşık patates yiyorum ama değerlerim normal çıkıyor, genel
Olarak uyduğum zaman canım

Hiç bişi olmaz, çok sayfalarda okudum, neredeyse herkes arada bir kaçamak yapıyor fast food olsun, bir dilim
Pasta olsun… Galiba abartmadikca bebekte normal
Gittiği sürece inşallah bir şey olmaz benim doktorumda ufak parça tatlı kaçamağı arada yapabilirsin dedi dikkat ettiğin sürece

Zararlı bisi yememişsin evet, ara öğün mesela yoğurt ve kuruyemiş yap tatlı bisi yiyince, atlama ya da peynir salata gibi, şekerini çıkarmıyor ama dengeliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…