- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.821
Kesinlikle, diyetisyenler abartıyo, endokrinolog doktorum ve kadin doğumcum arada ufak kaçamak yapabilirsin dedi bu değerlerdeCanım etkisi falan kalmamıştır onun hatta bence bir şey de olamamıştır, tedbir amaçlı yapıyoruz bu diyeti arada küçük kaçamaklar etkilemez bence diyetisyenler çok katı bu konuda ama ben böyle düşünüyorum
Şeker yüklemesine gitmeden önceki hafta biraz diyet yapmak gerekiyor. Hele bir iki gün önce pasta börek yeyip gittiysen yüksek çıkmıştır. Yani aslında bi sorun olmayabilir. Ama olsun kilo almazsınMesela normal diyete göre yediysem tokluk maksimum 100-125 arası çıkıyor, yememem gereken bişi olursa diyelim puding yedim 130 a yakın çıkıyor… yani çok farketmiyo, ben de anlamadım, sanki yok şekerim gibiama var
Sağol canım aminİnşallah bişeycikler olmaz. Magnezyum kullanmıyor muydun.
EVin sıcaklığı hep aynı olursa ekstra birşey giydirilmesine ihtiyaç yok bebek anne üşüdüğü kadar üşür aslında yenidoğanı annenin giyindiğinden bir kat sadece Fazla giydirmek yetiyor
Tahlil test yapmadan mı verdi o antibiyotiği anlayamadım ben ihtimal elemek ne demek ya
Yatıp strese girmeyince sancı pek uğramıyor ama e in ufak sinir üzüntü ve yorulmak gerçekten tetikliyor ... allahım senide bebeğini de korusun inşallah yavrum
80 e çıktı sancım ama düzensiz olduğu için doğum başlamıyor dedi. Haftalık nst ye gireceğim artık. Bebek hala makat gelişli 46 cm boy 2450 kg olmuş. Eğer şuan doğarsa da 4-5 gün kuvezde kalır dedi doktor endişelenme dedi
Ben de dün ağzımın suyu aka aka masterchef izledim yine. O yemeği de çok severim.Ben de gecen dısarda köfte ekmek yedım, beyaz ekmek, ustune catalın ucuyla kadayıf tatlısı, hala o tatlının tadı damagımda, eve geldım vıcdan azabı cektım10 gun sonra kontrolum var, ınsallah o zamana etkısı falan gecer
Gerçekten ben artık tükendim gibiArtık aralık ayı gelsin bence. Gerçi 36. Haftadan sonra daha zorlanıyormuşuz galiba
Bi gün öncesinde misafirlikteydim kek börek yedimŞeker yüklemesine gitmeden önceki hafta biraz diyet yapmak gerekiyor. Hele bir iki gün önce pasta börek yeyip gittiysen yüksek çıkmıştır. Yani aslında bi sorun olmayabilir. Ama olsun kilo almazsın
Helva canım çekti ona bile izin vermedi geçen hafta krize girdim resmen her yerim kaşındı, ben hamileyim ya bunu göz ardı ediyor diye ağladım,eşim de çektiyse ucundan yiyip nefsini köreltecektin niye sordun ki dedi haklıydı aslında yiyebilirdim ama vicdan yapıyorım bebeğime bir şey olursa diye. 3.haftam bitmek üzere ilk kez bugün böyle bir şey yaptım sanırım çok sıkıldım bunaldım Cumartesi de kontrolüm var bakalımKesinlikle, diyetisyenler abartıyo, endokrinolog doktorum ve kadin doğumcum arada ufak kaçamak yapabilirsin dedi bu değerlerdeo ufak bazen orta halli oluyor, o zaman üzülüyorum
Canım az kaldı az daha sabretGerçekten ben artık tükendim gibi
Hiç bişi olmaz, merak etme.. eskiden şeker testi hiç yoktu, insanlar hep sağlıklı… sadece bazı bebekler 4 kilo üstü doğduysa ileride şeker hastası olabiliyorlar… Biz de bu yüzden dikkat ediyoruz, olmasınlar diyeHelva canım çekti ona bile izin vermedi geçen hafta krize girdim resmen her yerim kaşındı, ben hamileyim ya bunu göz ardı ediyor diye ağladım,eşim de çektiyse ucundan yiyip nefsini köreltecektin niye sordun ki dedi haklıydı aslında yiyebilirdim ama vicdan yapıyorım bebeğime bir şey olursa diye. 3.haftam bitmek üzere ilk kez bugün böyle bir şey yaptım sanırım çok sıkıldım bunaldım Cumartesi de kontrolüm var bakalım
Ahhh kediyi okudum Evet, bir de biraz yorulmussun… hepsi pst üste gelince olmus olabilir… Ama Merak etme, önleminki almis Doktor, insallah henüz dogum vs olmiicak
Uzun yolculuk üzüntü vb tetiklemistir inşallah Perşembeye bir şey kalmaz
Aslında ben de şeker falan da çıkmadı sınırda diye bütün bu önlemler, düşünüyorum da bir gün önce tok 50 lik yaptırdım tok yaptırdığım İçin öyle yüksek çıkmış olabilir mi, ertesi gün 100 lük yaptılar yüksek diye o da sınırda çıktı. Bir gün önce de yükleme aldım ertesi gün de baya şekere maruz kaldım ikisini etkisi de olabilir mi diyorum. Bilemiyorum kafam çok karışık, en azından kilo alımım durdu bu diyetle bu biraz iyi hissettiriyorHiç bişi olmaz, merak etme.. eskiden şeker testi hiç yoktu, insanlar hep sağlıklı… sadece bazı bebekler 4 kilo üstü doğduysa ileride şeker hastası olabiliyorlar… Biz de bu yüzden dikkat ediyoruz, olmasınlar diye
Öyle zor geliyor ki kendimi yükmüşüm gibi hissediyorum yemek yiyemiyorum mide yanmasından uzanmak yok oturmak sırtıma batıyor bu neymiş böyleCanım az kaldı az daha sabret
Muhtemelen senin de şeker yüklemelerinden biraz daha yüksek çıkmış olabilir, çok fazla da ilgilenmiyorlar ki, şekerin var diyip yolluyorlar… ne olabilir, çok mu kötü bi durum vs hiç bişi bilmiyoruz…Aslında ben de şeker falan da çıkmadı sınırda diye bütün bu önlemler, düşünüyorum da bir gün önce tok 50 lik yaptırdım tok yaptırdığım İçin öyle yüksek çıkmış olabilir mi, ertesi gün 100 lük yaptılar yüksek diye o da sınırda çıktı. Bir gün önce de yükleme aldım ertesi gün de baya şekere maruz kaldım ikisini etkisi de olabilir mi diyorum. Bilemiyorum kafam çok karışık, en azından kilo alımım durdu bu diyetle bu biraz iyi hissettiriyor
Benim doktorum normalde çok rahattır, diyete başlıyalım deyince heralde dedim önemli yoksa böyle bir şey istemezdi.Muhtemelen senin de şeker yüklemelerinden biraz daha yüksek çıkmış olabilir, çok fazla da ilgilenmiyorlar ki, şekerin var diyip yolluyorlar… ne olabilir, çok mu kötü bi durum vs hiç bişi bilmiyoruz…
Bana kuru meyve yasak, ama yogurt kefırle dengeleyebılırsın onu, kan yapar hem sanaBenim de bugün canım çok tatlı çekti ara öğünü bekleyemedim, kahve yapıp yanında siyah kuru üzüm yedim, bugün ara öğün yapmıcam direkt akşam yemeği yicem böyle bir dengesizlik yaşadım. Kafam attı aman be dedim bugün bir kerecikten bir şey olmaz, hem zararlı bir şey yemiyorum sadece saate uymadım bir de öğünü az yapıcam
Benımkı cok katı gercekten, esım sordu kavurmacıya gıdelım mı dıye, tambugday sandvıc ekmegı yanınızda gotıreceksenız neden olmasın dedı, salata yemıyoruz dısarda, ayran da kapalı ayran olmak sartıyla dedıCanım etkisi falan kalmamıştır onun hatta bence bir şey de olamamıştır, tedbir amaçlı yapıyoruz bu diyeti arada küçük kaçamaklar etkilemez bence diyetisyenler çok katı bu konuda ama ben böyle düşünüyorum
Bebek 1 hafta ondeydı, proteınler sayesınde, ınslalahh oyle de devam ederız, bır kere kactı ıste boyle, bakalım 10 gun sonrakı olcumlerım ıyı cıkar ınsallahHiç bişi olmaz, çok sayfalarda okudum, neredeyse herkes arada bir kaçamak yapıyor fast food olsun, bir dilim
Pasta olsun… Galiba abartmadikca bebekte normal
Gittiği sürece inşallah bir şey olmazbenim doktorumda ufak parça tatlı kaçamağı arada yapabilirsin dedi dikkat ettiğin sürece
Tek seferde 75lik yapsaydı bu kadar uğraşmazdin iki kere o icicegi içmek zorunda kaldın hastaneyle uğraştınBenim doktorum normalde çok rahattır, diyete başlıyalım deyince heralde dedim önemli yoksa böyle bir şey istemezdi.
Allahtan yasak değil bana da en azından tatlı ihtiyacımı gideriyorum ama yoğurt ve kefirden o kadar sıkıldım ki artık, 3 öğün yoğurt yiyorum 1 öğün kefir var bugünlük es verdim kefire canım istemedi kahve yaptım. Dışarıda maalesef ben de yiyemiyorum çok fazla detay var ben nerden bileyim köfteyi nasıl yapıyorlar eti nasıl yapıyorlar evde sürekli kendim yapıyorum artıkBana kuru meyve yasak, ama yogurt kefırle dengeleyebılırsın onu, kan yapar hem sana
Benımkı cok katı gercekten, esım sordu kavurmacıya gıdelım mı dıye, tambugday sandvıc ekmegı yanınızda gotıreceksenız neden olmasın dedı, salata yemıyoruz dısarda, ayran da kapalı ayran olmak sartıyla dedıvazgectım gıtmekten artık
Bebek 1 hafta ondeydı, proteınler sayesınde, ınslalahh oyle de devam ederız, bır kere kactı ıste boyle, bakalım 10 gun sonrakı olcumlerım ıyı cıkar ınsallahbenım dıyetısyen baya katı bu konuda, 3 4 gune bır mesaj da atıyorum
Aynen öyle ya da keşke aç karnına yaptırsaydımTek seferde 75lik yapsaydı bu kadar uğraşmazdin iki kere o icicegi içmek zorunda kaldın hastaneyle uğraştın
Tahlil yapıldı ama ondan önce yazdı antibiyotiği ben de asla anlamadım. Enfexia diye bir antibiyotik yazmıştesti de enfeksiyon var mı görelim öyle bir şey de tetikliyor olabilir dedi. Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?