2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kesinlikle, diyetisyenler abartıyo, endokrinolog doktorum ve kadin doğumcum arada ufak kaçamak yapabilirsin dedi bu değerlerde o ufak bazen orta halli oluyor, o zaman üzülüyorum

Şeker yüklemesine gitmeden önceki hafta biraz diyet yapmak gerekiyor. Hele bir iki gün önce pasta börek yeyip gittiysen yüksek çıkmıştır. Yani aslında bi sorun olmayabilir. Ama olsun kilo almazsın

İnşallah bişeycikler olmaz. Magnezyum kullanmıyor muydun.
Sağol canım amin doktorum magnezyum kullandırmıyordu yeni başladık. Disposal diye şase bir magnezyum yazmış

Tahlil yapıldı ama ondan önce yazdı antibiyotiği ben de asla anlamadım. Enfexia diye bir antibiyotik yazmış testi de enfeksiyon var mı görelim öyle bir şey de tetikliyor olabilir dedi. Kafam çok karışık

B Babydustt @world1 çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız sancıların sıklığı azaldı mi

Canım benim çok sağol, yan yattığım yerde iyiyim bana kalsa zaten ciddiye pek almıyordum sancıları yanılmışım

Canım sana da geçmiş olsun benim de 80lere çıktı bir kaç kez bugün sancılarım, kısa sürüyorlar ama dedi doktor şimdi hatırladım bunu da. İnşallah hepimizin bebekleri daha bekler

Ben de dün ağzımın suyu aka aka masterchef izledim yine. O yemeği de çok severim.

Şeker yüklemesine gitmeden önceki hafta biraz diyet yapmak gerekiyor. Hele bir iki gün önce pasta börek yeyip gittiysen yüksek çıkmıştır. Yani aslında bi sorun olmayabilir. Ama olsun kilo almazsın
Bi gün öncesinde misafirlikteydim kek börek yedim belki de o yüzden çıktı, büyük testi yapmadım belki yapsaydım çıkmazdı ama evet kilo almıyorum gerçekten bu da bir artı ve bebek için de daha sağlıklı aslında

Kesinlikle, diyetisyenler abartıyo, endokrinolog doktorum ve kadin doğumcum arada ufak kaçamak yapabilirsin dedi bu değerlerde o ufak bazen orta halli oluyor, o zaman üzülüyorum
Helva canım çekti ona bile izin vermedi geçen hafta krize girdim resmen her yerim kaşındı, ben hamileyim ya bunu göz ardı ediyor diye ağladım,eşim de çektiyse ucundan yiyip nefsini köreltecektin niye sordun ki dedi haklıydı aslında yiyebilirdim ama vicdan yapıyorım bebeğime bir şey olursa diye. 3.haftam bitmek üzere ilk kez bugün böyle bir şey yaptım sanırım çok sıkıldım bunaldım Cumartesi de kontrolüm var bakalım

Hiç bişi olmaz, merak etme.. eskiden şeker testi hiç yoktu, insanlar hep sağlıklı… sadece bazı bebekler 4 kilo üstü doğduysa ileride şeker hastası olabiliyorlar… Biz de bu yüzden dikkat ediyoruz, olmasınlar diye

Ahhh kediyi okudum Evet, bir de biraz yorulmussun… hepsi pst üste gelince olmus olabilir… Ama Merak etme, önleminki almis Doktor, insallah henüz dogum vs olmiicak

Amin inşallah üstüste geldi her şey, belki de ondan oldu.

Uzun yolculuk üzüntü vb tetiklemistir inşallah Perşembeye bir şey kalmaz

Aynen canım hepsi üstüste geldi inşallah Perşembe’yi de sağlam atlatırsam alacaklarım var daha çoooookkk

Aslında ben de şeker falan da çıkmadı sınırda diye bütün bu önlemler, düşünüyorum da bir gün önce tok 50 lik yaptırdım tok yaptırdığım İçin öyle yüksek çıkmış olabilir mi, ertesi gün 100 lük yaptılar yüksek diye o da sınırda çıktı. Bir gün önce de yükleme aldım ertesi gün de baya şekere maruz kaldım ikisini etkisi de olabilir mi diyorum. Bilemiyorum kafam çok karışık, en azından kilo alımım durdu bu diyetle bu biraz iyi hissettiriyor

Muhtemelen senin de şeker yüklemelerinden biraz daha yüksek çıkmış olabilir, çok fazla da ilgilenmiyorlar ki, şekerin var diyip yolluyorlar… ne olabilir, çok mu kötü bi durum vs hiç bişi bilmiyoruz…

Muhtemelen senin de şeker yüklemelerinden biraz daha yüksek çıkmış olabilir, çok fazla da ilgilenmiyorlar ki, şekerin var diyip yolluyorlar… ne olabilir, çok mu kötü bi durum vs hiç bişi bilmiyoruz…
Benim doktorum normalde çok rahattır, diyete başlıyalım deyince heralde dedim önemli yoksa böyle bir şey istemezdi.

Bana kuru meyve yasak, ama yogurt kefırle dengeleyebılırsın onu, kan yapar hem sana
Benımkı cok katı gercekten, esım sordu kavurmacıya gıdelım mı dıye, tambugday sandvıc ekmegı yanınızda gotıreceksenız neden olmasın dedı, salata yemıyoruz dısarda, ayran da kapalı ayran olmak sartıyla dedı vazgectım gıtmekten artık
Bebek 1 hafta ondeydı, proteınler sayesınde, ınslalahh oyle de devam ederız, bır kere kactı ıste boyle, bakalım 10 gun sonrakı olcumlerım ıyı cıkar ınsallah benım dıyetısyen baya katı bu konuda, 3 4 gune bır mesaj da atıyorum

Benim doktorum normalde çok rahattır, diyete başlıyalım deyince heralde dedim önemli yoksa böyle bir şey istemezdi.
Tek seferde 75lik yapsaydı bu kadar uğraşmazdin iki kere o icicegi içmek zorunda kaldın hastaneyle uğraştın

Allahtan yasak değil bana da en azından tatlı ihtiyacımı gideriyorum ama yoğurt ve kefirden o kadar sıkıldım ki artık, 3 öğün yoğurt yiyorum 1 öğün kefir var bugünlük es verdim kefire canım istemedi kahve yaptım. Dışarıda maalesef ben de yiyemiyorum çok fazla detay var ben nerden bileyim köfteyi nasıl yapıyorlar eti nasıl yapıyorlar evde sürekli kendim yapıyorum artık

Kullanma ya enfeksiyon yoksa? Bu nasıl doktora hayret birşey ya
Önce tahlillere baksın var derse kullan boşuna sokma o ilacı vücuduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…