2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ben hastanede yatarken banada 2 paket antibiyotik serum takıldı. Enfeksiyon felan yoktu ama doktorum doğum ihtimaline karşı olduğunu söyledi bende çok detaylı sormadım ama 2 doktorda aynı uygulamayı yaptığına göre bizim anlamadığımız bir durum vardır belki doktoruma çok güvendiğim için detaya inmedim ben

Ben de gec anne oldugum icin cevremde kimse kalmadi kucuk bebegi olan. En yakin eltimin kizi 4 yasinda, onun da huyunu biliyorum herseyi hemen elden çıkarır hic evde tutmaz. O yuzden hic sormadim bile. Ama serklaj sonrasi erken dogacaklar diye 24-26. Haftada buyuk seylerin hepsini aldim. Sonra telefon acti bana hediye ne alalim diye. Ben de herseyi aldim dedim bir seye ihtiyac yok. O da oto koltugu yepyeni biz bir buyuk boya gececegiz onu sana verecektim, yanina da 2. Aynisini alip dedi. Gecmis olsun almistim bile :) mama sandalyesini alma, ben alacagim dedi iyi dedim. sagolsun :)
Benim hic maddi beklentim yok aslinda 10 haftadir yatiyorum, yanima arkadas olmaya gelselerdi 1-2 kere esimin ailesinden daha memnun olurdum. Ama hepsi bir kostumada kimse gelemedi. Ilk ameliyat sonrasi toplu gelmislerdi sadece. Benim ailem sehir disinda. Arkadaslar da calisiyor haftaici. Neyseki siz vardiniz kizlar :) annemin gelisine de 2 hafta kaldi.

Ahhh yaaa aynı durumdayım
Ama haftada bir yiyorum. Bu hafta cuma tatlı günüm illa ki yiyeceğim

Dogduktan sonra gonlumuzce yerız artık

O yalnızlıgı dibine kadar yasadımm, yaz tatılnde memlketıne koyune gıtmeyen bı arkadsım geldı sadece ben uzandım ama sohbet etmek bıle o kadar ıyı geldı kı.. Eltılerım kayınvalıde burda, hıcnırı gelmedı, belkı bı tencere yemek yapmak zorunda kalırlar dıye, herkes hızmet beklıyor senden, yapacsk durum olmayınca adımlarını atmadılar..

Göğüs pompasını alıp deneyen var mı? Çekim gücü yanında birden can yakması tahriş etmesi sorunu varmış
Bide kiralananları araştırıyorum medicallerden haftalık aylık gibi hastane tipi kiralama oluyormuş
Ne yapsam bilemedim düşünüyorum kiralasam önce sonra uzun kullanmak için lazım olunca mı alsam

Amin inşallah üstüste geldi her şey, belki de ondan oldu.

Aynen canım hepsi üstüste geldi inşallah Perşembe’yi de sağlam atlatırsam alacaklarım var daha çoooookkk
Kalp atışlarınin arttığı yerde mi sancıların

Amaaaannnnn boş ver en iyisi kimseden bişey beklememek. Ben sanırım yaşın verdiği bi şey olaylara şöyle bakıyorum. “Şimdi inşallah Rabbimin karşısında biz de bi emanet var. Yani Rabbim bizi önemsedi bize bi emanet teslim etti onu taşıyoruz. Ki böyle ölürsek şehit hükmüne geçiyoruz o kadar kıymetli. Eeee Rabbimin bu kadar değer verdiği kişilere hizmet edip, yanında olup, sevap kazanmak her kula nasip olmaz. “ o yüzden asıl kaybeden onlar. Keşke daha farklı olsaydı ama işte herkesin nasibi kendi çabasına göre. Rabbim bize, eşimize sağlık, sıhhat güç versin. Gerisi inan hallolur.

Yalnız değilsiniz kızlar üzülmeyin şu aya kadar benimde ben kuzenlerim ne akrabalarım hal hatır sormadı kocam bey tarafından bi kv ile görüşüyorum oda telefonla en fazla 2 dk sürüyor konuşmak bugün aradı birşeye ihtiyacın var mı diye sormayı bırakın erken Doğum riskim var deyince bi çırpıda iyi bak kendine dedi kapattı

Amaaaannnnn gelmesinler ya kaybeden onlar. Ben şahsen artık neredeyse kimseyi istemiyorum ya. (Bizimkilerde gelelim diye ölmüyorlar zaten de ) yine de gelmeseler daha iyi biz bize olalım. Sonra geliyorlar bi şeye karışmadan duramazlar, sen anlatırsın ona uymaz falan filan uğraş dur. En iyisi annemin deyimiyle “ağrısız aşım kaygısız başım” ( sanırım böyle deyim )

Yaa bebeğim üzülmeee boşver herşey karşılıklı sende bi gün aynı şekilde karşılığını verirsin

O antibiyotigin verilmesi çok doğru bir hareket sancı doğumu tetiklerse su azalmasına karşı bebekler enfeksiyon kapmasin annenin vücudu dirençli olsun diye yapılıyor emin ellerdesiniz

Hepsi katı bence ben de senin gibi dışarıda salata yok acık ayran yok ekmek yok… 3-5 patates kızartması yiyorum çok canım isterse o kadar.. maşallah bebek güzel gidiyor, önemli olan da o

Bizim 2021 grubu vardı hala konusuyoruz burda çok akıcı ilerlemiyor. Ama yasakmış susayım bari

Ya dün bugün böyle bir hareket azlığı var iki gündür de hiç bişi yapasım yok yatasım var boyuna, yürümeye de çıkmadım ondan mı acaba anlamadım. Kahve tatlı falan da yedim

Kızlar şimdi yazılanları okuyunca bi duygulandım. Yaaaa ANNE oluyoruz ya. Minik bi el gelecek inşallah anne deyip sarılacak. Göğsümüz de sakinleşecek. İnşallah cennet sunulacak ayaklarımızın altına. Ayyy bu ne güzel bi duygu yaaaa. Kendimizi böyle değerli hissetmek valla çok çok şükür Rabbimize. Rabbim acılarını göstermesin, bizden razı olarak anneliğimizi kabul etsin inşallah.

Gunaydinnnkimsenin dogurmadi sadece guzel haber aldigimiz bi gunolsun @Allmala balim umarim hersey yolundadir. birminikask2020 napiyosunuz kuzu? Bebisimizi uyanik gorebildiniz mi iyi mi?
Hergun gidiyorum yine aynı uyuyodu. Tetkikler vs devam edıomus. Süt 1 2 ml gelıo cok aktif olamadım 2-3 saate sırıngaya cekıorum, bestlak damla rezene cay, süt yapan ilaç sabah akşam vs başladım. Bol su ama cok gelmedı daha.
Bgn doktor biraz haftası kucuk dedı ama içim rahat deil Biraz daha bekleyelim dıyor doktor.
Sarılık yok, bu iyi olan, emme refleks yokmus daha 34te ancak baslar dedi. Asama asama gıdıcek tahliller. Kesın tanı felan yok.

Saglik ocagı aradı topuk kanı temiz çıkmış cok şükür.
Süt gelmio basımda Leyla gibi bas agrısı var, kac gundur moralimiz yok acıkcası. Yemek felan içim istemiyor. Premature zormuş kesin konusmuyor doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…