- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.841
Canım ben hastanede yatarken banada 2 paket antibiyotik serum takıldı. Enfeksiyon felan yoktu ama doktorum doğum ihtimaline karşı olduğunu söyledi bende çok detaylı sormadım ama 2 doktorda aynı uygulamayı yaptığına göre bizim anlamadığımız bir durum vardır belkiSağol canım amindoktorum magnezyum kullandırmıyordu yeni başladık. Disposal diye şase bir magnezyum yazmış
Tahlil yapıldı ama ondan önce yazdı antibiyotiği ben de asla anlamadım. Enfexia diye bir antibiyotik yazmıştesti de enfeksiyon var mı görelim öyle bir şey de tetikliyor olabilir dedi. Kafam çok karışık
Canım benim çok sağol, yan yattığım yerde iyiyim bana kalsa zaten ciddiye pek almıyordum sancılarıyanılmışım
Canım sana da geçmiş olsunbenim de 80lere çıktı bir kaç kez bugün sancılarım, kısa sürüyorlar ama dedi doktor şimdi hatırladım bunu da. İnşallah hepimizin bebekleri daha bekler
Kesınlıkle, benım de arkadasımın 2 oglu var, evde gıydırırısın ne olcak dıyorbeklıyorum bakalım ne zaman gonderecek, bıtanesı de ben araba puset aldıgımda, nıye aldın ben verirdim sana dıyor, ben ne bıleyım senın verecegını demezsen dıyemedım
Ben de gec anne oldugum icin cevremde kimse kalmadi kucuk bebegi olan. En yakin eltimin kizi 4 yasinda, onun da huyunu biliyorum herseyi hemen elden çıkarır hic evde tutmaz. O yuzden hic sormadim bile. Ama serklaj sonrasi erken dogacaklar diye 24-26. Haftada buyuk seylerin hepsini aldim. Sonra telefon acti bana hediye ne alalim diye. Ben de herseyi aldim dedim bir seye ihtiyac yok. O da oto koltugu yepyeni biz bir buyuk boya gececegiz onu sana verecektim, yanina da 2. Aynisini alip dedi. Gecmis olsun almistim bile :) mama sandalyesini alma, ben alacagim dedi iyi dedim. sagolsun :)He bide öyle bir durum var
Diğer kuzenimde yeni doğum yapmıştı. Nankörden teklif bekledim kaç ay hiç oralı değil
Ben tüm eksik listemi bitirdim.
Geçen hafta sunu bunu alma ben veririm diyor.Aldım tatlım herşeyi teklif için geç kaldın dedim.
Ahhh yaaa aynı durumdayımHelva canım çekti ona bile izin vermedi geçen hafta krize girdim resmen her yerim kaşındı, ben hamileyim ya bunu göz ardı ediyor diye ağladım,eşim de çektiyse ucundan yiyip nefsini köreltecektin niye sordun ki dedi haklıydı aslında yiyebilirdim ama vicdan yapıyorım bebeğime bir şey olursa diye. 3.haftam bitmek üzere ilk kez bugün böyle bir şey yaptım sanırım çok sıkıldım bunaldım Cumartesi de kontrolüm var bakalım
Dogduktan sonra gonlumuzce yerız artıkAllahtan yasak değil bana da en azından tatlı ihtiyacımı gideriyorum ama yoğurt ve kefirden o kadar sıkıldım ki artık, 3 öğün yoğurt yiyorum 1 öğün kefir var bugünlük es verdim kefire canım istemedi kahve yaptım. Dışarıda maalesef ben de yiyemiyorum çok fazla detay var ben nerden bileyim köfteyi nasıl yapıyorlar eti nasıl yapıyorlar evde sürekli kendim yapıyorum artık
O yalnızlıgı dibine kadar yasadımm, yaz tatılnde memlketıne koyune gıtmeyen bı arkadsım geldı sadece ben uzandım ama sohbet etmek bıle o kadar ıyı geldı kı.. Eltılerım kayınvalıde burda, hıcnırı gelmedı, belkı bı tencere yemek yapmak zorunda kalırlar dıye, herkes hızmet beklıyor senden, yapacsk durum olmayınca adımlarını atmadılar..Ben de gec anne oldugum icin cevremde kimse kalmadi kucuk bebegi olan. En yakin eltimin kizi 4 yasinda, onun da huyunu biliyorum herseyi hemen elden çıkarır hic evde tutmaz. O yuzden hic sormadim bile. Ama serklaj sonrasi erken dogacaklar diye 24-26. Haftada buyuk seylerin hepsini aldim. Sonra telefon acti bana hediye ne alalim diye. Ben de herseyi aldim dedim bir seye ihtiyac yok. O da oto koltugu yepyeni biz bir buyuk boya gececegiz onu sana verecektim, yanina da 2. Aynisini alip dedi. Gecmis olsun almistim bile :) mama sandalyesini alma, ben alacagim dedi iyi dedim. sagolsun :)
Benim hic maddi beklentim yok aslinda 10 haftadir yatiyorum, yanima arkadas olmaya gelselerdi 1-2 kere esimin ailesinden daha memnun olurdum. Ama hepsi bir kostumada kimse gelemedi. Ilk ameliyat sonrasi toplu gelmislerdi sadece. Benim ailem sehir disinda. Arkadaslar da calisiyor haftaici. Neyseki siz vardiniz kizlar :) annemin gelisine de 2 hafta kaldi.
Ellerine sağlıkÖnce bebek deterjanı ile yıkadım sonra kaynattım şimdide kurumasını bekliyorum. Sterilizasyon
Kalp atışlarınin arttığı yerde mi sancılarınAmin inşallah üstüste geldi her şey, belki de ondan oldu.
Aynen canım hepsi üstüste geldi inşallah Perşembe’yi de sağlam atlatırsamalacaklarım var daha çoooookkk
Amaaaannnnn boş ver en iyisi kimseden bişey beklememek. Ben sanırım yaşın verdiği bi şey olaylara şöyle bakıyorum. “Şimdi inşallah Rabbimin karşısında biz de bi emanet var. Yani Rabbim bizi önemsedi bize bi emanet teslim etti onu taşıyoruz. Ki böyle ölürsek şehit hükmüne geçiyoruz o kadar kıymetli. Eeee Rabbimin bu kadar değer verdiği kişilere hizmet edip, yanında olup, sevap kazanmak her kula nasip olmaz. “ o yüzden asıl kaybeden onlar. Keşke daha farklı olsaydı ama işte herkesin nasibi kendi çabasına göre. Rabbim bize, eşimize sağlık, sıhhat güç versin. Gerisi inan hallolur.Ben de gec anne oldugum icin cevremde kimse kalmadi kucuk bebegi olan. En yakin eltimin kizi 4 yasinda, onun da huyunu biliyorum herseyi hemen elden çıkarır hic evde tutmaz. O yuzden hic sormadim bile. Ama serklaj sonrasi erken dogacaklar diye 24-26. Haftada buyuk seylerin hepsini aldim. Sonra telefon acti bana hediye ne alalim diye. Ben de herseyi aldim dedim bir seye ihtiyac yok. O da oto koltugu yepyeni biz bir buyuk boya gececegiz onu sana verecektim, yanina da 2. Aynisini alip dedi. Gecmis olsun almistim bile :) mama sandalyesini alma, ben alacagim dedi iyi dedim. sagolsun :)
Benim hic maddi beklentim yok aslinda 10 haftadir yatiyorum, yanima arkadas olmaya gelselerdi 1-2 kere esimin ailesinden daha memnun olurdum. Ama hepsi bir kostumada kimse gelemedi. Ilk ameliyat sonrasi toplu gelmislerdi sadece. Benim ailem sehir disinda. Arkadaslar da calisiyor haftaici. Neyseki siz vardiniz kizlar :) annemin gelisine de 2 hafta kaldi.
Ben de gec anne oldugum icin cevremde kimse kalmadi kucuk bebegi olan. En yakin eltimin kizi 4 yasinda, onun da huyunu biliyorum herseyi hemen elden çıkarır hic evde tutmaz. O yuzden hic sormadim bile. Ama serklaj sonrasi erken dogacaklar diye 24-26. Haftada buyuk seylerin hepsini aldim. Sonra telefon acti bana hediye ne alalim diye. Ben de herseyi aldim dedim bir seye ihtiyac yok. O da oto koltugu yepyeni biz bir buyuk boya gececegiz onu sana verecektim, yanina da 2. Aynisini alip dedi. Gecmis olsun almistim bile :) mama sandalyesini alma, ben alacagim dedi iyi dedim. sagolsun :)
O yalnızlıgı dibine kadar yasadımm, yaz tatılnde memlketıne koyune gıtmeyen bı arkadsım geldı sadece ben uzandım ama sohbet etmek bıle o kadar ıyı geldı kı.. Eltılerım kayınvalıde burda, hıcnırı gelmedı, belkı bı tencere yemek yapmak zorunda kalırlar dıye, herkes hızmet beklıyor senden, yapacsk durum olmayınca adımlarını atmadılar..
Amaaaannnnn gelmesinler ya kaybeden onlar. Ben şahsen artık neredeyse kimseyi istemiyorum ya. (Bizimkilerde gelelim diye ölmüyorlar zaten deO yalnızlıgı dibine kadar yasadımm, yaz tatılnde memlketıne koyune gıtmeyen bı arkadsım geldı sadece ben uzandım ama sohbet etmek bıle o kadar ıyı geldı kı.. Eltılerım kayınvalıde burda, hıcnırı gelmedı, belkı bı tencere yemek yapmak zorunda kalırlar dıye, herkes hızmet beklıyor senden, yapacsk durum olmayınca adımlarını atmadılar..
Yaa bebeğim üzülmeee boşver herşey karşılıklı sende bi gün aynı şekilde karşılığını verirsinBen de gec anne oldugum icin cevremde kimse kalmadi kucuk bebegi olan. En yakin eltimin kizi 4 yasinda, onun da huyunu biliyorum herseyi hemen elden çıkarır hic evde tutmaz. O yuzden hic sormadim bile. Ama serklaj sonrasi erken dogacaklar diye 24-26. Haftada buyuk seylerin hepsini aldim. Sonra telefon acti bana hediye ne alalim diye. Ben de herseyi aldim dedim bir seye ihtiyac yok. O da oto koltugu yepyeni biz bir buyuk boya gececegiz onu sana verecektim, yanina da 2. Aynisini alip dedi. Gecmis olsun almistim bile :) mama sandalyesini alma, ben alacagim dedi iyi dedim. sagolsun :)
O antibiyotigin verilmesi çok doğru bir hareket sancı doğumu tetiklerse su azalmasına karşı bebekler enfeksiyon kapmasin annenin vücudu dirençli olsun diye yapılıyorCanım ben hastanede yatarken banada 2 paket antibiyotik serum takıldı. Enfeksiyon felan yoktu ama doktorum doğum ihtimaline karşı olduğunu söyledi bende çok detaylı sormadım ama 2 doktorda aynı uygulamayı yaptığına göre bizim anlamadığımız bir durum vardır belkidoktoruma çok güvendiğim için detaya inmedim ben
Yok yok vermezsin vermez herkes kendine yakışanı yapar. Yeter ki üzülme Rabbim onların eksikliğini sana başka yerden fazlasıyla verecektir.Yaa beneğim üzülmeee boşver herşey karşılıklı sende bi gün aynı şekilde karşılığını verirsin
Hepsi katı benceBana kuru meyve yasak, ama yogurt kefırle dengeleyebılırsın onu, kan yapar hem sana
Benımkı cok katı gercekten, esım sordu kavurmacıya gıdelım mı dıye, tambugday sandvıc ekmegı yanınızda gotıreceksenız neden olmasın dedı, salata yemıyoruz dısarda, ayran da kapalı ayran olmak sartıyla dedıvazgectım gıtmekten artık
Bebek 1 hafta ondeydı, proteınler sayesınde, ınslalahh oyle de devam ederız, bır kere kactı ıste boyle, bakalım 10 gun sonrakı olcumlerım ıyı cıkar ınsallahbenım dıyetısyen baya katı bu konuda, 3 4 gune bır mesaj da atıyorum
Bizim 2021 grubu vardı hala konusuyoruz burda çok akıcı ilerlemiyor. Ama yasakmış susayım bariGül gülmeler eksik olmasın hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle
Aç karnına almalısın mide çeperini tokken sarmaz canım acıkınca iç
Evet bendimlimonla ye şifa olsun
Yok canım burda zor yetişip okuyoruz orda hiç yetişemeyiz herhalde
İstedikten sonra ayarlanır bir şekildeBizim 2021 grubu vardı hala konusuyoruz burda çok akıcı ilerlemiyor. Ama yasakmış susayım bari
Hergun gidiyorum yine aynı uyuyodu. Tetkikler vs devam edıomus. Süt 1 2 ml gelıo cok aktif olamadım 2-3 saate sırıngaya cekıorum, bestlak damla rezene cay, süt yapan ilaç sabah akşam vs başladım. Bol su ama cok gelmedı daha.Gunaydinnnkimsenin dogurmadi sadece guzel haber aldigimiz bi gunolsun @Allmala balim umarim hersey yolundadir. birminikask2020 napiyosunuz kuzu? Bebisimizi uyanik gorebildiniz mi iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?