- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.861
Bana uzak Allaha yakın olsunlar ne dıyım, dogunca da tavrımı goreceklerYalnız değilsiniz kızlar üzülmeyin şu aya kadar benimde ben kuzenlerim ne akrabalarım hal hatır sormadı kocam bey tarafından bi kv ile görüşüyorum oda telefonla en fazla 2 dk sürüyor konuşmak bugün aradı birşeye ihtiyacın var mı diye sormayı bırakın erken Doğum riskim var deyince bi çırpıda iyi bak kendine dedi kapattı
Aynen oyle, beklentım yok zatenn onlardan artık.. Evıme gelen temızlıkcı abla bıle daha dusuncelı, evı yakın buraya bı telefon et dıyor acıl bısey olursaAmaaaannnnn gelmesinler ya kaybeden onlar. Ben şahsen artık neredeyse kimseyi istemiyorum ya. (Bizimkilerde gelelim diye ölmüyorlar zaten de) yine de gelmeseler daha iyi biz bize olalım. Sonra geliyorlar bi şeye karışmadan duramazlar, sen anlatırsın ona uymaz falan filan uğraş dur. En iyisi annemin deyimiyle “ağrısız aşım kaygısız başım” ( sanırım böyle deyim )
Ayy evet cok sukur kı, benım bebek dıyet oncesı 3 gun gerıde cıkıyordu, dıyetten sonra 1 hafta onde gıdıyor cok sukur.. Sura ne kaldı 2 ay sonra tahınler pekmezler sucuklar hamburgerlerHepsi katı benceben de senin gibi dışarıda salata yok acık ayran yok ekmek yok… 3-5 patates kızartması yiyorum çok canım isterse o kadar.. maşallah bebek güzel gidiyor, önemli olan da o
Aynen canim. Ben de sanciyla gittigimde hemen antibiyotigi verdiler damardanCanım ben hastanede yatarken banada 2 paket antibiyotik serum takıldı. Enfeksiyon felan yoktu ama doktorum doğum ihtimaline karşı olduğunu söyledi bende çok detaylı sormadım ama 2 doktorda aynı uygulamayı yaptığına göre bizim anlamadığımız bir durum vardır belkidoktoruma çok güvendiğim için detaya inmedim ben
Arkadaşım 1.5 yaşında oğlu var Allah'ım maşallah çocuk annesini öyle seviyor ki öpüyor sarılıyor darısı bize inşallahKızlar şimdi yazılanları okuyunca bi duygulandım. Yaaaa ANNE oluyoruz ya. Minik bi el gelecek inşallah anne deyip sarılacak. Göğsümüz de sakinleşecek. İnşallah cennet sunulacak ayaklarımızın altına. Ayyy bu ne güzel bi duygu yaaaa. Kendimizi böyle değerli hissetmek valla çok çok şükür Rabbimize. Rabbim acılarını göstermesin, bizden razı olarak anneliğimizi kabul etsin inşallah.
Hastaneye götüreceklerimi çantaya koyacağım. Diğerlerini de dolabı var oraya koyacağım. Zaten çoğu çantaya girecek. Bir daha kullanacağım zaman bir daha yıkarımEllerine sağlıkDoğuma kadar nasıl muhafaza edeceksin? Ben de başlasam mı diyorum yıkayıp kaynatmaya ama nereye koyayım düşüncesi durduruyor.
Bak işte hiç bişey bizim hesaplarımız gibi olmuyor. Onlar eksik bıraktıklarını düşünsünler Rabbim başka yerden tamamlıyor. Ya da ne bilim başka derdi uzaklaştırıyor. Belki gelmemeleri gelmelerinden daha hayırlı.Bana uzak Allaha yakın olsunlar ne dıyım, dogunca da tavrımı gorecekler
Aynen oyle, beklentım yok zatenn onlardan artık.. Evıme gelen temızlıkcı abla bıle daha dusuncelı, evı yakın buraya bı telefon et dıyor acıl bısey olursa
Aventinkini kullanmistim canim. O zaman kullanimi rahat acitmiyor demislerdi alirken. Gercekten de cok rahatti kullanorken yumusacikti gogse oturan kismi. Simdi tekrar onu kullanacagim insallahGöğüs pompasını alıp deneyen var mı? Çekim gücü yanında birden can yakması tahriş etmesi sorunu varmış
Bide kiralananları araştırıyorum medicallerden haftalık aylık gibi hastane tipi kiralama oluyormuş
Ne yapsam bilemedim düşünüyorum kiralasam önce sonra uzun kullanmak için lazım olunca mı alsam
Ben en çok mumbar, kokoreç, şırdan, ciğer falan yemek istiyorum. Normalde çok yemem ama adana da uzunca bir süre yaşayınca şimdi onları istiyor canım. Bu arada buradaki doktorlar bunlara enfeksiyon riskinden dolayı yeme derken Adana’da olan arkadaşlarımın doktorları serbest bıraktı.Ayy evet cok sukur kı, benım bebek dıyet oncesı 3 gun gerıde cıkıyordu, dıyetten sonra 1 hafta onde gıdıyor cok sukur.. Sura ne kaldı 2 ay sonra tahınler pekmezler sucuklar hamburgerler
Canım merak etme zamanla herşey düzelecek sütün de artacak çok şükür bak topuk kanı temiz çıkmış moralini düzgün tut ki sütun gelir. Bebeğin düzelecek beraber eve çıkıp gittiğin günleri göreceğiz hep birlikte inşallahHergun gidiyorum yine aynı uyuyodu. Tetkikler vs devam edıomus. Süt 1 2 ml gelıo cok aktif olamadım 2-3 saate sırıngaya cekıorum, bestlak damla rezene cay, süt yapan ilaç sabah akşam vs başladım. Bol su ama cok gelmedı daha.
Bgn doktor biraz haftası kucuk dedı ama içim rahat deil Biraz daha bekleyelim dıyor doktor.
Sarılık yok, bu iyi olan, emme refleks yokmus daha 34te ancak baslar dedi. Asama asama gıdıcek tahliller. Kesın tanı felan yok.
Saglik ocagı aradı topuk kanı temiz çıkmış cok şükür.
Süt gelmio basımda Leyla gibi bas agrısı var, kac gundur moralimiz yok acıkcası. Yemek felan içim istemiyor. Premature zormuş kesin konusmuyor doktor.
Teşekkür ederimAventinkini kullanmistim canim. O zaman kullanimi rahat acitmiyor demislerdi alirken. Gercekten de cok rahatti kullanorken yumusacikti gogse oturan kismi. Simdi tekrar onu kullanacagim insallah
Günde kaç hareket saydınYa dün bugün böyle bir hareket azlığı var iki gündür de hiç bişi yapasım yok yatasım var boyuna, yürümeye de çıkmadım ondan mı acaba anlamadım. Kahve tatlı falan da yedim
Kullanma ya enfeksiyon yoksa? Bu nasıl doktora hayret birşey ya
Önce tahlillere baksın var derse kullan boşuna sokma o ilacı vücuduna
Canım ben hastanede yatarken banada 2 paket antibiyotik serum takıldı. Enfeksiyon felan yoktu ama doktorum doğum ihtimaline karşı olduğunu söyledi bende çok detaylı sormadım ama 2 doktorda aynı uygulamayı yaptığına göre bizim anlamadığımız bir durum vardır belkidoktoruma çok güvendiğim için detaya inmedim ben
Kalp atışlarınin arttığı yerde mi sancıların
Çikolatalar, pastalarrrr ahhh ahhh dediğin gibi az kaldiiiiiAyy evet cok sukur kı, benım bebek dıyet oncesı 3 gun gerıde cıkıyordu, dıyetten sonra 1 hafta onde gıdıyor cok sukur.. Sura ne kaldı 2 ay sonra tahınler pekmezler sucuklar hamburgerler
Saymadım ama azaldığını hissediyorum sağıma yattığımda kudurur normalde düz otursamda kemiğime hep temle atar sürekli şimdi az bu hareketleriGünde kaç hareket saydın
Ben paketi aldım hep yanıma nolur nolmaz valiz nasılsa benle eve dönecekKızlar depend kaç tane koyacağız? 1 paketin hepsini götürecek miyiz?
Ah ah benimde aşırı derece de arttı kimseyi gözüm görmüyor annemden başkaanneme düşkünlüğüm arttı hiç yanımdan ayrılsın istemiyorum az önce aradım kv konuşmamızı anlatıyorum diyor ki bunu diyen ben olsam bana neler ederdindedim sen annemsin sonuçta fark var
Bende öyle yapayım en mantıklısıBen paketi aldım hep yanıma nolur nolmaz valiz nasılsa benle eve dönecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?